FLDE COKER DOCUMENT FACILITIES NV

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • FLDE COKER DOCUMENT FACILITIES NV
Private companiesAgricultural Production - Crops • FLDE COKER DOCUMENT FACILITIES NV

Contactgegevens FLDE COKER DOCUMENT FACILITIES NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDE COKER DOCUMENT FACILITIES NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDE COKER DOCUMENT FACILITIES NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Boombekeln. 12 2660 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-38-30-30-00 32-38-30-30-00

Fax (fax): 32-38-30-33-89 32-38-30-33-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDE COKER DOCUMENT FACILITIES NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDE COKER DOCUMENT FACILITIES NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDE COKER DOCUMENT FACILITIES NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDE COKER DOCUMENT FACILITIES NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDE COKER DOCUMENT FACILITIES NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDE COKER DOCUMENT FACILITIES NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDE COKER DOCUMENT FACILITIES NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDE COKER DOCUMENT FACILITIES NV
Products information FLDE COKER DOCUMENT FACILITIES NV

BTW identificatienummer (tax): BE06687072753
Ondernemingsnummer: 1399078369
Hoofdstad (capital): 865,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 257,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in FLDE COKER DOCUMENT FACILITIES NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Printing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDE COKER DOCUMENT FACILITIES NV
(Get full report from official database of BE for FLDE COKER DOCUMENT FACILITIES NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDE COKER DOCUMENT FACILITIES NV
Addition kinds of activities for FLDE COKER DOCUMENT FACILITIES NV

1741. Metselwerk en ander steenwerk | Masonry and other stonework
2067. Kauwgom | Chewing gum
28990408. Spoorweg torpedo's | Railroad torpedoes
38229915. Stoomdrukregelaars, woon- of commercieel type | Steam pressure controls, residential or commercial type
50649910. Stofzuigers, huishoudelijk | Vacuum cleaners, household
54519904. Melk | Milk
73599910. Tent- en zeilverhuur | Tent and tarpaulin rental

Werken bij FLDE COKER DOCUMENT FACILITIES NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDE COKER DOCUMENT FACILITIES NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDE COKER DOCUMENT FACILITIES NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDE COKER DOCUMENT FACILITIES NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Persoonlijk assistent (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een man met ALS zijn we op zoek naar een persoonlijk assistent die om de 2 weken tijdens het weekend kan werken. Je start op zaterdag om 13u en blijft daar tem de zondag 20u. Je zal verantwoordelijk zijn om de man hulp te bieden bij : toiletbezoek bereiden maaltijd geven maaltijd wandelen familiebezoek wassen en in bed leggen 's nachts draaien in bed huishoudelijke taken Je krijgt een mooie verloning.

  • Lijnverantwoordelijke - 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, regio Lokeren, zijn wij op zoek naar lijnaanvoerder met een gevarieerd takenpakket. Als lijnaanvoerder ben je verantwoordelijk voor: Controle van de productiemachines Aan de hand van je dagoverzicht materiaal verzamelen: schuim + hoezen voor de matrassen Indien het materiaal niet voorhanden is, materiaal bestellen bij de verschillende afdelingen Orders doorgeven aan jouw collega's Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf actief in de textielsector.

  • Assistent ploegbaas AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een assistent ploegbaas AGF. Je takenpakket bestaat uit: - Je zorgt voor een optimale werking van personeel en machines om tot een kwalitatief product en een goed rendement te komen. - Je staat in voor de werkverdeling en geeft leiding aan (lijn)operatoren. - Je ziet toe op de correcte toepassing van de werkinstructies en hygiënevoorschriften van je medewerkers. - Je anticipeert op moeilijkheden en onderneemt de nodige acties. - Je bent verantwoordelijk voor de communicatie naar jouw medewerkers. - Je geeft zelf het voorbeeld inzake algemeen geldende regels binnen ons bedrijf. - Je rapporteert aan de ploegbaas.

  • Verpleegkundige OK Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op de dienst OK. Je assisteert en instrumenteert zowel bij lokale ingrepen als ingrepen onder algemene verdoving. Je verleent kwalitatieve verpleegkundige zorg en verschaft informatie rond de behandeling aan de patiënten. - Je bent Bachelor in de verpleegkunde  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Call Agent (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Olen zijn wij op zoek naar een communicatieve Customer Call Agent voor de Benelux. In deze functie heb je een gevarieerd takenpakket.  Je beantwoordt inkomende telefoons en mailverkeer van klanten. Je keurt inkomende klantenorders goed.  Je geeft klantendossiers in. Je hebt affiniteit met technische producten.

  • INSTELLER SPUITGIETMACHINES (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma gespecialiseerd in huisdierartikelen gaan wij op zoek naar iemand met kennis/ervaring in de kunststofverwerking, spuitgietprocessen en matrijzen. Firma gelegen regio Groot Kortrijk. Taken Optimalisatie van spuitgietprocessen Opstart van nieuwe matrijzen Analyse en meedenken naar oplossingen van spuitgietproblemen Automatisatie Invoeren van nieuwe systemen om de kwaliteit en efficiëntie te verzekeren Bijscholingen volgen Opleidingen geven aan collega’s

  • SERVICE TECHNIEKER (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het herstellen van de betaande weegsystemen bij de klant. -voorbereiden van geplande interventies (waar mogelijk) -juist bepalen van de oorzaak van het probleem -herstelling uitvoeren en zorgen dat de installatie terug operationeel is -indien dit niet lukt, in overleg met de klant volgende stappen afspreken -rapport maken van de interventie Als er geen interventies zijn, help je als technieker mee met de realisaties van nieuwe projecten in het atelier. -elektrische bordenbouw -montage en testing Aandachtspunten: -interventies op weegbruggen gebeuren vaak buiten en in de kelder van de installatie -als technieker wordt je verondersteld mee te draaien in een systeem van permanentie tijdens het week-end (1 op 4)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Diets-Heur - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Callcenter operator ( Student ) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Een geboren verkopen en geen angst om de telefoon te nemen? Dan is dit misschien de ideale bijverdienste voor jou! Tijdens deze job ga je actief op zoek naar nieuwe klanten voor verschillende producten. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat je geen angst hebt om mensen te contacteren via telefoon en dat je het in jou hebt om mensen te overtuigen. Als student word je ingeschakeld op zaterdag van 9u-17u met 1 uur pauze.

  • Office manager (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: vind!

    Type: Vaste Job

    Haal je energie uit het vooropstellen van doelstellingen en het coachen van mensen? Tevreden kandidaten en bedrijven geven ons energie! Elke dag zorgen we ervoor dat kandidaten met de betere regionale bedrijven in zee gaan. Wil je ook deze adrenaline voelen? En voor veel mensen het verschil maken? Kom dan werken bij vind! Wat je in het weekend aan vrienden vertelt dat je doet “Ik laat medewerkers groeien en maak ambassadeurs binnen mijn netwerk.” Wat je echt doet Zelfstandig uitbouwen van een rendabel kantoor, waarbij je steeds te rade kan gaan bij collega’s. Alle medewerkers binnen jouw team engageren om de kantoordoelstellingen te bereiken. Een commercieel plan op maat van jouw kantoor uitwerken, uitrollen en bijsturen waar nodig. Het werkgeversmerk mee op de kaart zetten door actief klanten te benaderen op netwerkevenementen. Mee technische talenten vinden, screenings houden en stabiel matchen aan de betere bedrijven. Jouw kennis over sociale wetgeving (verder) uitbouwen om ook hier onze kwaliteit te blijven garanderen.

  • Talent Acquisition Partner (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CEGEKA

    Type: Vaste Job

    Om onze grote groei te helpen realiseren zijn we op zoek naar een Senior Talent Acquisition Partner: Ben je een netwerker die energie krijgt van het connecteren met mensen? Heb je ervaring met het beheren van vacatures van A tot Z? Wil je één van onze echte Cegeka ambassadors worden? Dan hebben wij een uitdaging op maat voor jou! Cegeka is een toonaangevend ICT bedrijf dat kwalitatieve oplossingen biedt aan zijn klanten. We streven steeds naar een oplossing op maat, zeg maar de ideale match voor de klant om zijn doelstellingen te bereiken. Ook bij uitbreidingen van ons team zoeken we naar deze match. Competenties en karakter zijn voor ons essentieel, naast ervaring en ambities. Cegeka investeert voortdurend in talent management opdat elke medewerker zijn potentieel kan realiseren. Wat houdt de job in? Je staat in voor de opstart van nieuwe vacatures op basis van een grondig intakegesprek dat je voert met de hiring managers. Aan de hand van je intake ga je als een echte headhunter actief op zoek naar de geschikte (IT) profielen via sociale media en andere rekruteringskanalen. Je doet de eerste selectie op basis van CV en voert competentiegerichte interviews met je kandidaten. Je slaagt erin sterke adviezen te formuleren naar je interne klant en bouwt zo een sterke band op. Je bent ook verantwoordelijk voor het uitwerken en aanbieden van loonvoorstellen. Je neemt ownership over meerdere vacatures tegelijkertijd en staat dagelijks in contact met je interne klant. Je zorgt voor een correctie registratie van het proces en kan steeds de nodige rapportering aanleveren. Jobbeurzen en andere recruitment events geven je extra energie. Als Talent Acquisition Partner maak je deel uit van het HR-team van Cegeka en je staat samen met hun aan de basis van de groei van Cegeka.

  • Boekhoudkundig en fiscaal accountant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1662805-inline.html?cid=Partner_VDAB DBM – Tax & Accounting, accountantskantoor, zoekt Boekhoudkundig en fiscaal accountant (M/V), voor een voltijdse of deeltijdse samenwerking Behandelen en opvolgen van de boekhoudkundige dossiers van vennootschappen en Vzw’s Voorbereiden en opstellen van de btw-aangiften Voorbereiden van de aangiften in de Venn. B en van de aangiften PB Contacten met de klanten en fiscale administraties

Zoek naar antwoorden van FLDE COKER DOCUMENT FACILITIES NV in sociale netwerken
Look for responds of FLDE COKER DOCUMENT FACILITIES NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDE COKER DOCUMENT FACILITIES NV. Laat een reactie achter voor FLDE COKER DOCUMENT FACILITIES NV. FLDE COKER DOCUMENT FACILITIES NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDE COKER DOCUMENT FACILITIES NV. Leave a respond for FLDE COKER DOCUMENT FACILITIES NV. FLDE COKER DOCUMENT FACILITIES NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDE COKER DOCUMENT FACILITIES NV op de google maps. Adres en contacten FLDE COKER DOCUMENT FACILITIES NV
Location of FLDE COKER DOCUMENT FACILITIES NV on the google maps. Address and contacts of FLDE COKER DOCUMENT FACILITIES NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDE COKER DOCUMENT FACILITIES NV FLDE COKER DOCUMENT FACILITIES NV: Cellule d'Intervention Lecture-Ecriture sociale ASBL | Roppe Louis | VAN DEUREN BERRE | WILLY HOOYBERGHS | a a optiek

Other related companies as FLDE COKER DOCUMENT FACILITIES NV: Cellule d'Intervention Lecture-Ecriture sociale ASBL | Roppe Louis | VAN DEUREN BERRE | WILLY HOOYBERGHS | a a optiek

FLDE COKER DOCUMENT FACILITIES NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDE COKER DOCUMENT FACILITIES NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06687072753. Het bedrijf FLDE COKER DOCUMENT FACILITIES NV bevindt zich op het adres: Boombekeln. 12 2660 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 865,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 257,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Printing. Producten gemaakt in FLDE COKER DOCUMENT FACILITIES NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDE COKER DOCUMENT FACILITIES NV is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDE COKER DOCUMENT FACILITIES NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDE COKER DOCUMENT FACILITIES NV, openstaande posities, locatie van FLDE COKER DOCUMENT FACILITIES NV op de kaart.

FLDE COKER DOCUMENT FACILITIES NV is a company, that was registered 2004 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLDE COKER DOCUMENT FACILITIES NV, company assigned to the tax number BE06687072753. The company FLDE COKER DOCUMENT FACILITIES NV is located at the address: Boombekeln. 12 2660 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 865,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 257,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Printing. Products created in FLDE COKER DOCUMENT FACILITIES NV were not found.
The main activity of FLDE COKER DOCUMENT FACILITIES NV is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDE COKER DOCUMENT FACILITIES NV is not available. You also can look at reviews of FLDE COKER DOCUMENT FACILITIES NV, open positions, location of FLDE COKER DOCUMENT FACILITIES NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDE COKER DOCUMENT FACILITIES NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDE COKER DOCUMENT FACILITIES NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDE COKER DOCUMENT FACILITIES NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDE COKER DOCUMENT FACILITIES NV, employees, financial statistics.