VVV Toiture et Sanitaire SA

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • VVV Toiture et Sanitaire SA
Private companiesHealth Services • VVV Toiture et Sanitaire SA

Contactgegevens VVV Toiture et Sanitaire SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VVV Toiture et Sanitaire SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VVV Toiture et Sanitaire SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Croisette 184; 7110; La Louvière (Maurage), België

Telefoon (phone): 064 66 59 96; 0495 38 29 80 (+32-064 66 59 96; 0495 38 29 80) 064 66 59 96; 0495 38 29 80 (+32-064 66 59 96; 0495 38 29 80)

Fax (fax): 064 66 59 97 (+32-064 66 59 97) 064 66 59 97 (+32-064 66 59 97)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VVV Toiture et Sanitaire SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VVV Toiture et Sanitaire SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VVV Toiture et Sanitaire SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VVV Toiture et Sanitaire SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VVV Toiture et Sanitaire SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VVV Toiture et Sanitaire SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VVV Toiture et Sanitaire SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VVV Toiture et Sanitaire SA
Products information VVV Toiture et Sanitaire SA

BTW identificatienummer (tax): BE02843780517
Ondernemingsnummer: 6765625000
Hoofdstad (capital): 764,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 306,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Contractors - Roofing

Product categorie (product category): Sanitary articles - Installation and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VVV Toiture et Sanitaire SA
(Get full report from official database of BE for VVV Toiture et Sanitaire SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VVV Toiture et Sanitaire SA
Addition kinds of activities for VVV Toiture et Sanitaire SA

922901. Openbare orde en veiligheidsstatistieken centra | Public order and safety statistics centers
953104. Behuisingsprogramma's, niveau van overheid | Housing programs, level of government
20849900. Wijnen, brandewijn en brandewijngeesten, nec | Wines, brandy, and brandy spirits, nec
34420100. Venster- en deurkaders | Window and door frames
41739903. Onderhoudsfaciliteiten, bussen | Maintenance facilities, buses

Werken bij VVV Toiture et Sanitaire SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VVV Toiture et Sanitaire SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VVV Toiture et Sanitaire SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VVV Toiture et Sanitaire SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur Rijbewijs C/E (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekende klant in Antwerpen zijn we opzoek naar 2 chauffeurs met rijbewijs C of CE. Je gaat aan de slag bij stadsreiniging Je bestuurt voertuigen zoals vrachtwagens, huisvuilwagens en kraanwagens. Je werkt samen met enkele collega’s om afval op te halen, vuil te verwijderen, materiaal te vervoeren … Indien nodig veeg je zelf mee, laad je materiaal in of uit, voer je herstellingen uit of voer je andere taken uit. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van de collega’s met wie je samenwerkt. Je vult de weegbonnen, autovoerderkaart en controlelijsten van het voertuig in. Ook het onderhoud en de goede werking van de voertuigen en materialen waarmee je werkt, maken deel uit van je opdracht als chauffeur. Verder help je mee tijdens sneeuw-en ijzelacties.  

  • Logistiek medewerker Elisabeth Center Antwerp - voltijds (38u/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar dé gemotiveerde medewerker om het team te versterken. Als logistiek medewerker zorg je voor de op- of afbouw van evenementen of het in- uitladen van vrachtwagens met materiaal. Je taken verschillen in functie van het soort evenement maar kunnen inhouden:

  • Techieker auto-assemblage Voorserie Audi Brussel (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als voorserie technieker voor het beheer van de productielijn van de batterij met een focus op test- en vakbereikbatterijen. Het verantwoordelijkheidsgebied omvat de koeling, de beschermingsinrichtingen tegen klemrijden. Bandbegeleiding voor koeling (focus op test- en vakbereikbatterijen): U bent verantwoordelijk voor de introductie van de nieuwe onderdelen in de batterijassemblage. U detecteert en identificeert fouten, maakt een samenvattende analyse in Protix en vraagt ​​indien nodig om een ​​gedetailleerde analyse. U coördineert de introductie van testonderdelen in de montage en de start in een tact voor het zo snel mogelijk oplossen van een probleem. Na de analyse van de storingen, introduceert u specifieke processen om het probleem op te lossen bij de batterijproductie en de SEV-batterijen. U helpt bij de voorraadcontrole van voorserieonderdelen op de respectievelijke productielijnen. Idealiter heb je programmeerkennis van robots en PLC-sturingen.

  • Productiemedewerker in de bloemensector (parttime) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM LOCHRISTI

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler in de bloemensector zijn we op zoek naar kandidaten die een functie van 'orderpicking/logistiek werk' willen uitvoeren. de opstart is voorzien in deze zomervakantie. vereisten: - groot genoeg (+/-1m75) -fysiek in orde - flexibel inzetbaar (voornamelijk op dinsdag)

  • Afwerker/monteur (M/V) (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: A Concept

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een afwerker/monteur. Je zal voornamelijk instaan voor de afwerking van gemaakte stukken: beitsen,polijsten, en monteren. De firma in kwestie is voornamelijk actief in de ketelbouw, drukvaten, en metaalconstructies.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Moorsel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: t-interim Haacht

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • Studenten voor weekendwerk mobiele ploeg winkelmedewerkers (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Staffing nv

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zoeken wij gemotiveerde studenten voor het vullen van rekken in winkels en andere aanverwante taken. Vanuit Alken vertrek je met een team naar diverse winkels om te remoddelen, prijsindicaties aan te brengen, prijsindicaties uit te lezen e.d. Onze klant is een familiaal bedrijf met een open klimaat. Iedereen wordt er gewaardeerd en heerst een toffe onderlinge sfeer. Je vertrekt met een team naar een winkel waar je aan de hand van een plan, rekken gaat vullen, electronische prijsindicaties gaat aanbrengen, enzovoort. Heb je zin om een aantal zaterdagnamiddagen een centje bij te verdienen ? Hou je van afwisseling en is werken in een fabriek niets voor jou ? Wil je samen met je collega's instaan voor het remoddelen van winkels ? Je brengt digitale prijsindicaties aan op de rekken en allerhande aanverwante taken. Het is een leuke job voor iemand die graag van teamwork houdt en samen met het team een leuk resultaat wil neerzetten.

  • Jobstudent nieuwe Sbarro Pizza (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Sbarro

    Type: Studentenjob

    In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Sbarro met een aanbod van ovenverse pizza geopend. Als student heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

  • Logopediste te Wachtebeke/Lochristi (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: LOGOPRAXIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Logopraxis is een gespecialiseerde multidisciplinaire praktijk te LOCHRISTI en WACHTEBEKE voor logopedie, psychologie, psychomotoriek en diëtiek opgericht in 2004. Door onze jarenlange ervaring zijn we een gevestigde waarde geworden in onze tak van de hulpverlening. Wij zoeken een enthousiaste collega om onze bloeiende en groeiende groepspraktijk te versterken. Onze logopedisten leggen zich toe op alle facetten van de logopedie met name diagnostiek en behandeling en dit zowel voor kinderen, jongeren als volwassen . Multidisciplinair werken is onze troef. Daarnaast heeft iedere therapeut binnen onze groepspraktijk een eigen specialisatie uitgebouwd, waardoor we aan elke hulpvraag tegemoet kunnen komen.

  • Begeleider in een kinderdagverblijf (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DE SPEELBERG

    Type: Werfreserve

    U biedt ondersteunende hulp tussen 2 leefgroepen

  • Taxichauffeurs (werfreserve) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: RUPEL-TAXI

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar chauffeurs (m/v) met een verzorgd voorkomen. Het uurrooster omvat 5 werkdagen weekends inbegrepen - beurtol. U vervoert onze klanten op een behulpzame en veilige manier naar hun bestemming. U bent flexibel ingesteld en beschikt over voldoende rij ervaring in de taxisector U beheerst de Nederlandse taal. Kennis van Engels en Frans zien wij als een pluspunt. U gaat steeds vlot en vriendelijk om met onze klanten. Ter info: 50+ komen voor deze functie zeker in aanmerking

Zoek naar antwoorden van VVV Toiture et Sanitaire SA in sociale netwerken
Look for responds of VVV Toiture et Sanitaire SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VVV Toiture et Sanitaire SA. Laat een reactie achter voor VVV Toiture et Sanitaire SA. VVV Toiture et Sanitaire SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VVV Toiture et Sanitaire SA. Leave a respond for VVV Toiture et Sanitaire SA. VVV Toiture et Sanitaire SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VVV Toiture et Sanitaire SA op de google maps. Adres en contacten VVV Toiture et Sanitaire SA
Location of VVV Toiture et Sanitaire SA on the google maps. Address and contacts of VVV Toiture et Sanitaire SA

Andere gerelateerde bedrijven als come VVV Toiture et Sanitaire SA VVV Toiture et Sanitaire SA: DE WOLF R NV | KENNEL VAN 'T MAROYKE | Langhendries R | L S D-PARTY SERVICE | A. DUQUESNE

Other related companies as VVV Toiture et Sanitaire SA: DE WOLF R NV | KENNEL VAN 'T MAROYKE | Langhendries R | L S D-PARTY SERVICE | A. DUQUESNE

VVV Toiture et Sanitaire SA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VVV Toiture et Sanitaire SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02843780517. Het bedrijf VVV Toiture et Sanitaire SA bevindt zich op het adres: Rue de la Croisette 184; 7110; La Louvière (Maurage). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 764,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 306,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sanitary articles - Installation and Repair. Lijst met producten zijn Contractors - Roofing.
De hoofdactiviteit van VVV Toiture et Sanitaire SA is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VVV Toiture et Sanitaire SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VVV Toiture et Sanitaire SA, openstaande posities, locatie van VVV Toiture et Sanitaire SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VVV Toiture et Sanitaire SA is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is VVV Toiture et Sanitaire SA, company assigned to the tax number BE02843780517. The company VVV Toiture et Sanitaire SA is located at the address: Rue de la Croisette 184; 7110; La Louvière (Maurage). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 764,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 306,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sanitary articles - Installation and Repair. List of products are Contractors - Roofing.
The main activity of VVV Toiture et Sanitaire SA is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VVV Toiture et Sanitaire SA is not available. You also can look at reviews of VVV Toiture et Sanitaire SA, open positions, location of VVV Toiture et Sanitaire SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VVV Toiture et Sanitaire SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VVV Toiture et Sanitaire SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VVV Toiture et Sanitaire SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VVV Toiture et Sanitaire SA, employees, financial statistics.