FLUITGEVERIJ DE BOECK NV

Particuliere bedrijvenLegale diensten • FLUITGEVERIJ DE BOECK NV
Private companiesLegal Services • FLUITGEVERIJ DE BOECK NV

Contactgegevens FLUITGEVERIJ DE BOECK NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLUITGEVERIJ DE BOECK NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLUITGEVERIJ DE BOECK NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Lamorinièrestraat 31 2018 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-32-00-45-00 32-32-00-45-00

Fax (fax): 32-32-00-45-99 32-32-00-45-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLUITGEVERIJ DE BOECK NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLUITGEVERIJ DE BOECK NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLUITGEVERIJ DE BOECK NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLUITGEVERIJ DE BOECK NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLUITGEVERIJ DE BOECK NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLUITGEVERIJ DE BOECK NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLUITGEVERIJ DE BOECK NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLUITGEVERIJ DE BOECK NV
Products information FLUITGEVERIJ DE BOECK NV

BTW identificatienummer (tax): BE05151184082
Ondernemingsnummer: 3211822509
Hoofdstad (capital): 946,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 887,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in FLUITGEVERIJ DE BOECK NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Art books

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLUITGEVERIJ DE BOECK NV
(Get full report from official database of BE for FLUITGEVERIJ DE BOECK NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLUITGEVERIJ DE BOECK NV
Addition kinds of activities for FLUITGEVERIJ DE BOECK NV

754299. Carwashes, nec | Carwashes, nec
02790400. Binnenlandse dieren boerderijen | Domestic animal farms
14799904. Minerale mijnbouw van kunstmest | Fertilizer mineral mining
22820204. Polyesterfilamentgaren: gooien, draaien, kronkelen, enz. | Polyester filament yarn: throwing, twisting, winding, etc.
34439905. Ducting, metalen plaat | Ducting, metal plate
35450109. Verniers (precisie gereedschappen van machinisten) | Verniers (machinists' precision tools)
36710216. Buizen voor het werken boven het röntgen spectrum | Tubes for operating above the x-ray spectrum
49119901. Distributie, elektrische stroom | Distribution, electric power
57120202. Maatwerk meubilair, behalve kasten | Custom made furniture, except cabinets
95319904. Behuisingsprogramma's, planning en ontwikkeling: overheid | Housing programs, planning and development: government

Werken bij FLUITGEVERIJ DE BOECK NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLUITGEVERIJ DE BOECK NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLUITGEVERIJ DE BOECK NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLUITGEVERIJ DE BOECK NV. Looking for open vacancies in other companies

  • bijrijder/ convoyeur m/v te Humbeek (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal samenrijden met de chauffeur om de bestellingen van huishoudelektro bij de klanten thuis te gaan leveren en plaatsen. Je hoeft zelf niet te rijden.

  • Chauffeur C - clarkchauffeur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf in volle expansie te Brugge zoekt een werklustige magazijnier met een heftruckattest en C-rijbewijs. Je haalt voornamelijk hout uit de rekken of legt dit terug, lengtes classeren, helpen verzagen en schaven van hout en het magazijn proper houden. Je laadt de vrachtwagen met de heftruck en doet uitvoer naar aannemers, schrijnwerkers en zo in de regio. Je hebt een kooiaap mee. De werkuren liggen tussen 7u en 17u45 in samenspraak met je collega.

  • Huishoudhulp m/v Zwevezele - Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega binnen onze dienstencheque afdeling. Je zal werken bij gezinnen in de regio Zwevezele - Wingene en je kan zelf bepalen hoeveel werkuren je wenst per week. Taken: huishoudelijke taken (schoonmaak, strijken, koken) Jouw uurrooster is minimum 10 uren en maximum 38 uren op weekbasis.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in HOFSTADE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Regio Roeselare! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v)Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, die graag een heerlijke maaltijd bereidt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Wevelgem deeltijds of voltijds (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Onderhoudstechnieker (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een basiskennis elektriciteit, pneumatica, verbrandingsmotoren en elektronica? Stel je dan kandidaat om als onderhoudstechnieker aan de slag te gaan bij onze klant, een vooraanstaand bedrijf uit Heusden-Zolder (maar met meerdere nationale en internationale vestigingen) dat actief is in de wegenbouw. Je zult er instaan voor het onderhoud en de herstellingen aan machines.

  • Ervaren CNC operator Hout (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: DESMET G

    Type: Vaste Job

    Je taak bestaat er in om de veiligheidsvoorzieningen van de productie-installaties controleren (werktuigen, montageband, ...), productie- en verwerkingshandelingen uitvoeren met: CNC-gestuurde werktuigmachines, preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren, bewerkings- en afwerkingshandelingen uitvoeren op houten werkstukken: Houtstof verwijderen.

  • Werfleider (PEPINGEN)

    Regio: PEPINGEN

    Bedrijf: AG-PROJECTS

    Type: Vaste Job

    Je bent als projectleider verantwoordelijk voor de ruwbouw van gebouwen tot en met de aanleg van parkings. De projectleider zorgt voor de coördinatie van de verschillende partijen (bouwheer, onderaannemers, eigen arbeiders). Je staat in voor de controle en kwaliteit conform plannen en lastenboek. Je houdt toezicht op het uitvoeren van het werk. Je bent verantwoordelijk voor het rendement en het te gebruiken materieel. Als projectleider sta je in voor de veiligheid op de werf. Je hebt de operationele leiding van de werf en het personeel. Je voert controle uit op de planning en personeel. Je bent verantwoordelijk voor de controle van de werfveiligheid

  • Freelance docent 'zakelijk frans' Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Turnhout 2018 (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Turnhout zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

  • Hulpkok (flexi-job) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: KAPEL 16

    Type: Flexijob

    Je bent geboren met een devotie voor smaak en koken is gewoon je passie. We zoeken een hulp in de keuken met een beetje ervaring maar met vooral veel goesting om bij te leren en te spelen met smaken. Wat zijn je taken? - koude bereidingen - desserts - dresseren van borden - doorgeven tijdens service - mis-en-place - brainstormen over suggesties - bewaken van kwaliteit - proper houden van keuken - zelfstandig beheer van de keuken op minder drukke momenten

Zoek naar antwoorden van FLUITGEVERIJ DE BOECK NV in sociale netwerken
Look for responds of FLUITGEVERIJ DE BOECK NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLUITGEVERIJ DE BOECK NV. Laat een reactie achter voor FLUITGEVERIJ DE BOECK NV. FLUITGEVERIJ DE BOECK NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLUITGEVERIJ DE BOECK NV. Leave a respond for FLUITGEVERIJ DE BOECK NV. FLUITGEVERIJ DE BOECK NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLUITGEVERIJ DE BOECK NV op de google maps. Adres en contacten FLUITGEVERIJ DE BOECK NV
Location of FLUITGEVERIJ DE BOECK NV on the google maps. Address and contacts of FLUITGEVERIJ DE BOECK NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLUITGEVERIJ DE BOECK NV FLUITGEVERIJ DE BOECK NV: DEUTSCHE BANK | Merad Pita | Attractive-Design | BUREAU JOASSART & GOFFIN SCRL | Segers Kathleen

Other related companies as FLUITGEVERIJ DE BOECK NV: DEUTSCHE BANK | Merad Pita | Attractive-Design | BUREAU JOASSART & GOFFIN SCRL | Segers Kathleen

FLUITGEVERIJ DE BOECK NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLUITGEVERIJ DE BOECK NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05151184082. Het bedrijf FLUITGEVERIJ DE BOECK NV bevindt zich op het adres: Lamorinièrestraat 31 2018 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 946,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 887,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Art books. Producten gemaakt in FLUITGEVERIJ DE BOECK NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLUITGEVERIJ DE BOECK NV is Legale diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLUITGEVERIJ DE BOECK NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLUITGEVERIJ DE BOECK NV, openstaande posities, locatie van FLUITGEVERIJ DE BOECK NV op de kaart.

FLUITGEVERIJ DE BOECK NV is a company, that was registered 2000 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLUITGEVERIJ DE BOECK NV, company assigned to the tax number BE05151184082. The company FLUITGEVERIJ DE BOECK NV is located at the address: Lamorinièrestraat 31 2018 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 946,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 887,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Art books. Products created in FLUITGEVERIJ DE BOECK NV were not found.
The main activity of FLUITGEVERIJ DE BOECK NV is Legal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLUITGEVERIJ DE BOECK NV is not available. You also can look at reviews of FLUITGEVERIJ DE BOECK NV, open positions, location of FLUITGEVERIJ DE BOECK NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLUITGEVERIJ DE BOECK NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLUITGEVERIJ DE BOECK NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLUITGEVERIJ DE BOECK NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLUITGEVERIJ DE BOECK NV, employees, financial statistics.