FLEUROPEAN SERVICE NETWORK SA

Contactgegevens FLEUROPEAN SERVICE NETWORK SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLEUROPEAN SERVICE NETWORK SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLEUROPEAN SERVICE NETWORK SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Galerie Ravenstein 4 1000 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-26-46-40-20 32-26-46-40-20

Fax (fax): 32-26-40-42-81 32-26-40-42-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLEUROPEAN SERVICE NETWORK SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLEUROPEAN SERVICE NETWORK SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLEUROPEAN SERVICE NETWORK SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLEUROPEAN SERVICE NETWORK SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLEUROPEAN SERVICE NETWORK SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLEUROPEAN SERVICE NETWORK SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLEUROPEAN SERVICE NETWORK SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLEUROPEAN SERVICE NETWORK SA
Products information FLEUROPEAN SERVICE NETWORK SA

BTW identificatienummer (tax): BE07273742675
Ondernemingsnummer: 2715240478
Hoofdstad (capital): 393,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 594,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in FLEUROPEAN SERVICE NETWORK SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Art books

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLEUROPEAN SERVICE NETWORK SA
(Get full report from official database of BE for FLEUROPEAN SERVICE NETWORK SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLEUROPEAN SERVICE NETWORK SA
Addition kinds of activities for FLEUROPEAN SERVICE NETWORK SA

395599. Koolstofpapier en inktlinten, inkl | Carbon paper and inked ribbons, nec
874205. Zakelijke planning en organisatiediensten | Business planning and organizing services
01810101. Beddengoed, groei van | Bedding plants, growing of
09129914. Whiting, vangen van | Whiting, catching of
30619903. Medische en chirurgische rubberen buizen (geëxtrudeerd en draaibank) | Medical and surgical rubber tubing (extruded and lathe-cut)
35230201. Harrows: schijf, lente, tin, etc. | Harrows: disc, spring, tine, etc.
50210205. Tafels, af en toe | Tables, occasional
51310116. Zijde goederen, geweven | Silk piece goods, woven
59991602. Kunstbloemen | Artificial flowers
83310105. Werkervaring centrum | Work experience center

Werken bij FLEUROPEAN SERVICE NETWORK SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLEUROPEAN SERVICE NETWORK SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLEUROPEAN SERVICE NETWORK SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLEUROPEAN SERVICE NETWORK SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier | Hamont | 2 ploegen of vaste nacht (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Hamont zijn we op zoek naar een magazijnier. Het gaat om een tijdelijke vervanging tot eind van dit jaar.

  • Supervisor Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een tijdelijke supervisor voor een productiebedrijf in Tienen. Als supervisor sta je in voor volgende taken: je stuurt een team van een vijftal werknemers aan algemene coördinatie van het bietenplein je waakt over de veiligheid van het bietenplein je staat in voor de controle van de hoeveelheid bieten en je zorgt voor een constant aanvoer naar de fabriek toe je bent het aanspreekpunt voor chauffeurs/werknemers/planters

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gijzegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met dienstencheques - regio ALSEMBERG (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SERVIHOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is op zoek naar dames en heren die graag aan de slag zouden gaan als huishoudhulp via dienstencheques in regio Beersel. Je takenpakket bestaat uit poetsen, strijken en soms ook koken naargelang de wensen van de klant. Ons kantoor bevindt zich in 1653 Dworp. Indien je wil solliciteren of meer informatie wenst over werken met dienstencheques, aarzel dan niet om ons te contacteren via onderstaand telefoonnummer. Wij leggen graag een afspraak vast voor een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor. Aan de hand van deze eerste ontmoeting kunnen we jouw wensen en die van de klant aan elkaar aftoetsen. Je beslist zelf over het aantal werkuren per week en de regio waarin je wenst te werken.

  • Deeltijdse Strijker(ster) voor strijkcentrale in Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze strijkcentrale in Knesselare zijn wij op zoek naar een deeltijdse strijker(ster). Je staat in voor het aannemen van de manden & de controle van de inhoud. Naast het strijken zal ook de afrekening met de klanten behoren tot je takenpakket. Soms kunnen de uren en dagen wijzigen, hierdoor zoeken wij iemand die flexibel kan zijn. Je werkt elke voormiddag van 08u00 tem 12u00.

  • Poetshulp regio Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Melle Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Onderhoudstechnieker / Procestechnieker (bouwmateriaal) - 2 ploegen (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Onderhoudstechnieker / Storingstechnieker voer je curatief en preventief onderhoud uit aan de installaties los je PLC-storingen op en volg je geautomatiseerde processen op (her)programmeer je de oven- en drogerijprocessen ondersteun je operatoren bij storingen en omstellingen sta je in voor de meet- en regeltechnieken Bedrijfsprofiel : Bedrijf in bouwmateriaal te Beerse met een 120-tal vaste werknemers

  • Mecanicien personenauto's Junior (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een automechanicus Onderhoud en herstellingen van A tot Z aan personenwagens

  • TECHNICAL SALES SUPPORT (BE770555) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: BRAKEL AERO

    Type: Vaste Job

    Brakel Aero, (https://www.brakelaero.be/) onderdeel van de Kingspan Light & Air Group en gelegen te Melle, is ruim 35 jaar marktleider op het gebied van daglichttoetreding, brandveiligheid en ventilatie-oplossingen. Het is een internationale organisatie die duurzaam bouwen hoog in het vaandel draagt en projecten binnen de gebouwentechniek opzet van conceptfase tot en met uitvoering. Brakel Aero biedt integrale oplossingen voor allerlei gebouwtypes aan en gelooft sterk in het gebruik van de natuurlijke elementen daglicht en lucht voor het realiseren van een comfortabel en veilig binnenklimaat. Om de continue groei verder te bestendigen, wenst men het team te versterken met een (m/v) TECHNICAL SALES SUPPORT LEERRIJKE INSTAPFUNCTIE IN TECHNISCHE KLANTENOPVOLGING MET CONCRETE DOORGROEIMOGELIJKHEDEN Functie Je staat van a tot z in voor de verkoop, berekening en opvolging van herstellingen vanuit de binnendienst. Samen met de Account Managers werk je mee aan de groei en optimalisering van de klantenportefeuille. Je bent verantwoordelijk voor het volledige commerciële proces van aanvraag over offerte tot verkoop. Met je commerciële talenten en technische expertise treed je als volwaardige gesprekspartner en adviseur naar voren. Je ontrafelt de effectieve nood van de klant, zoekt naar adequate oplossingen binnen de organisatie en stimuleert hierdoor de verkoop. Je zorgt voor een goede interne doorstroming van informatie en neemt op basis van je ervaring de nodige initiatieven om samen met jouw collega’s het commerciële proces en de klantenportefeuille te optimaliseren. Jouw klanten situeren zich onder meer in de distributie, de industrie en de openbare sector en zijn vooral eindgebruikers. Je staat in voor de calculaties en de administratieve ondersteuning van binnenkomende interventieaanvragen. Afhankelijk van jouw ervaring en ambitie kan je op korte termijn de stap zetten naar de buitendienst. Je organiseert je agenda goed, gaat zelfstandig te werk en rapporteert aan de Algemeen/Operationeel Directeur.

  • Medior .NET Developer (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Akkoo

    Type: Vaste Job

    Wat verwachten wij van jou?  Als .NET developer wil je je kennis verder ontwikkelen tot een professionele .NET developer. Je kan er ook nog steeds van genieten om de moeilijkste uitdagingen samen met je team te herleiden tot eenvoudige oplossingen. Bijkomend vind je dat het tijd is om je kennis uitgebreid te delen met anderen, je kent je vak tenslotte door en door. De lifecycle van software is helemaal jouw ding van het opzetten van omgevingen, het ontwikkelen van de oplossing tot het continuous deployment en alles wat ertussen of -naast gebeurt. Test-driven development en clean code helpen je in deze van begin tot einde. Terwijl je coachende skills, creatieve aanpak en je oplossing gedreven mentaliteit elke uitdaging herleiden tot een succes.

  • Assistant Department Manager Megastore - Fashion - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: S.B. RECRUITMENT & SERVICES

    Type: Vaste Job

    SB Recruitment & Services is een rekrutering- en headhunter kantoor gespecialiseerd in de verschillende functies gelinkt aan mode, textiel, cosmetica, juwelen, decoratie, lederwaren & accessoires. Onze klant is een Belgisch bedrijf dat verschillende textielmerken verdeelt in het hogere gamma. Uw uitdaging: Als assistent van de afdelingsmanager is uw belangrijkste doelstelling: de klanttevredenheid. Daarnaast assisteert u de afdelingsmanager in zijn dagelijkse taken: - Implementatie van het commerciële beleid van de directie - Leiden en coachen van het team om een onberispelijke service te garanderen. - Budgettaire doelstelling - Omkadering en planning werk van het team zodat iedereen de klanten kan onthalen en adviseren zodra de winkel zijn deuren opent - Optimalisatie, verrekening en veiligstellen van de goederenstroom. - Organisatie inventarissen - Naleven veiligheidsregels

  • Zelfstandige gids (kinderen/tieners) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je animeert rondleidingen van de permanente en tijdelijke tentoonstellingen Je beheert groepen met verschillende achtergronden (voornamelijk schoolgroepen) Je zal jouw verhaal aan de verschillende doelgroepen moeten aanpassen. Je leidt de bezoekers rond bij de verschillende rondleidingen. (de klassieker, de evenementen en de workshops) De groepen kunnen max 30 personen tellen. Jouw verantwoordelijkheid is om het bezoek te personaliseren en het verhaal op jouw eigen manier te vertellen Je verzamelt feedback van de bezoekers over jouw manier van rondleiden, alle informatie die je op dat moment verzamelt, wordt met de contactpersoon besproken

Zoek naar antwoorden van FLEUROPEAN SERVICE NETWORK SA in sociale netwerken
Look for responds of FLEUROPEAN SERVICE NETWORK SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLEUROPEAN SERVICE NETWORK SA. Laat een reactie achter voor FLEUROPEAN SERVICE NETWORK SA. FLEUROPEAN SERVICE NETWORK SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLEUROPEAN SERVICE NETWORK SA. Leave a respond for FLEUROPEAN SERVICE NETWORK SA. FLEUROPEAN SERVICE NETWORK SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLEUROPEAN SERVICE NETWORK SA op de google maps. Adres en contacten FLEUROPEAN SERVICE NETWORK SA
Location of FLEUROPEAN SERVICE NETWORK SA on the google maps. Address and contacts of FLEUROPEAN SERVICE NETWORK SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLEUROPEAN SERVICE NETWORK SA FLEUROPEAN SERVICE NETWORK SA: CHRISTIAAN DE VOGELAERE | GYM CONTACT | CONSORT NV | FRANK PLOVIER | Atrium BVBA

Other related companies as FLEUROPEAN SERVICE NETWORK SA: CHRISTIAAN DE VOGELAERE | GYM CONTACT | CONSORT NV | FRANK PLOVIER | Atrium BVBA

FLEUROPEAN SERVICE NETWORK SA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLEUROPEAN SERVICE NETWORK SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07273742675. Het bedrijf FLEUROPEAN SERVICE NETWORK SA bevindt zich op het adres: Galerie Ravenstein 4 1000 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 393,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 594,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Art books. Producten gemaakt in FLEUROPEAN SERVICE NETWORK SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLEUROPEAN SERVICE NETWORK SA is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLEUROPEAN SERVICE NETWORK SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLEUROPEAN SERVICE NETWORK SA, openstaande posities, locatie van FLEUROPEAN SERVICE NETWORK SA op de kaart.

FLEUROPEAN SERVICE NETWORK SA is a company, that was registered 2010 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLEUROPEAN SERVICE NETWORK SA, company assigned to the tax number BE07273742675. The company FLEUROPEAN SERVICE NETWORK SA is located at the address: Galerie Ravenstein 4 1000 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 393,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 594,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Art books. Products created in FLEUROPEAN SERVICE NETWORK SA were not found.
The main activity of FLEUROPEAN SERVICE NETWORK SA is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLEUROPEAN SERVICE NETWORK SA is not available. You also can look at reviews of FLEUROPEAN SERVICE NETWORK SA, open positions, location of FLEUROPEAN SERVICE NETWORK SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLEUROPEAN SERVICE NETWORK SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLEUROPEAN SERVICE NETWORK SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLEUROPEAN SERVICE NETWORK SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLEUROPEAN SERVICE NETWORK SA, employees, financial statistics.