Zoutman Industries NV

Contactgegevens Zoutman Industries NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Zoutman Industries NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Zoutman Industries NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Delaerestraat 41 8800 Roeselare, België

Telefoon (phone): 51 (+32-51) 51 (+32-51)

Fax (fax): 51 (+32-51) 51 (+32-51)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Zoutman Industries NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Zoutman Industries NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Zoutman Industries NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Zoutman Industries NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Zoutman Industries NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Zoutman Industries NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Zoutman Industries NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Zoutman Industries NV
Products information Zoutman Industries NV

BTW identificatienummer (tax): BE08531951904
Ondernemingsnummer: 7661560058
Hoofdstad (capital): 700,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 264,000,000 EUR
Werknemers (employees): 16 to 25
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

De-icing materials for winter maintenance; Refined salt for household and commercial use; Regeneration salts for water softening; Salt crystal products; Salt tablets; Sea salt; Table salt, iodized

Product categorie (product category): Bath Salts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Zoutman Industries NV
(Get full report from official database of BE for Zoutman Industries NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Zoutman Industries NV
Addition kinds of activities for Zoutman Industries NV

229906. Schuren en carboniseren van textielvezels | Scouring and carbonizing of textile fibers
395599. Koolstofpapier en inktlinten, inkl | Carbon paper and inked ribbons, nec
737301. Systemen software ontwikkeling diensten | Systems software development services
804201. Gespecialiseerde optometristen | Specialized optometrists
20999915. Aardappelen, geschild voor de handel | Potatoes, peeled for the trade
26560103. Platen, papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Plates, paper: made from purchased material
38299926. Vloeistof lek detectie apparatuur | Liquid leak detection equipment
49530300. Niet-gevaarlijke afvalverwijderingsplaatsen | Nonhazardous waste disposal sites
59619926. Elektronische veilingen | Electronic auctions
59991301. schoonheidsmiddelen | Cosmetics

Werken bij Zoutman Industries NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Zoutman Industries NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Zoutman Industries NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Zoutman Industries NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent Medewerker Wasserij (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een industriële wasserij gelegen te Idegem zijn we op zoek naar polyvalente medewerkers. Takenpakket: Je voert uitvoerende taken uit zoals het ophangen van proper en gedroogd wasgoed volgens de voorschriften van de klant. Je kent de verschillende voorschriften van de verschillende klanten zodate vlot en correct te werk kan gaan Je bent polyvalent inzetbaar en kan dus ook op de inpak gezet worden. sorteren van de was plooien van de was in- en uithalen van de was uit de machines kledij op kapstokken hangen strijken van de was

  • STORINGSTECHNIEKER - ANTWERPEN + RIJBEWIJS B (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een service-bedrijf ( oursourcing ) dat instaat voor onderhouds-, montage -en herstellingswerken bij bedrijven, zijn wij op zoek naar een storingstechnieker die wilt functioneren in een volcontinue regime. Binnen jouw functie als storingstechnieker zal je o.a. instaan voor het volgende takenpakket: Preventief, curatief en correctief onderhoud, eerste lijnsonderhoud voor of op IT toepassingen

  • Orderpicker (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: t-interim Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    adhv bestelbon zet je bestellingen klaar,  je werkt met handscan

  • ONDERHOUDSELEKTRICIEN (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Aalter, zijn wij opzoek naar een ONDERHOUDSELEKTRICIEN. Als ONDERHOUDSELEKTRICIEN behoren volgende taken tot je takenpakket: Samen met je collega’s sta je in voor het preventief onderhoud van het machinepark. Je verhelpt storingen op een definitieve manier en je denkt proactief mee om deze te voorkomen. Zowel elektriciteit, elektronica als mechanica zijn jouw actieterrein. Je wordt begeleid waar nodig. Je helpt mee bij de opstart van nieuwe machines, zowel bij installatie als het opmaken van onderhoudsinstructies en het begeleiden van operatoren. Je bewaakt de veiligheidsvoorschriften en zorgt dat alle medewerkers deze correct naleven.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Kassamedewerker student (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag een centje bijverdienen in het weekend en een eerste werkervaring op doen in de verkoop. Wij hebben dan de geknikte job voor je. Voor een supermarkt in Bocholt zoeken wij studenten voor kassa of charcuterie. Je kan op zaterdag en/of zondag werken. Lange termijn.

  • Medewerker recyclagepark (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Zorg jij ervoor dat je studentenkamer er altijd opgeruimd en netjes bij ligt? Dan bij jij de student die wij zoeken voor onze vacature als parkwachter bij Igean! Voor deze job zoeken we iemand die als parkwachter aan de slag wil gaan in het containerpark dat wordt beheerd door Igean. Hier is geen enkele werkdag hetzelfde: je moet dus van afwisseling houden! Jij heet de bezoekers welkom in het recyclagepark en kijkt het afval na dat ze willen komen sorteren. Een vlotte babbel in het Nederlands gaat je makkelijk af: jij zorgt ervoor dat iedere bezoeker zijn afval in de juiste container deponeert. Loopt het toch eens mis, kan je op een vriendelijke manier uitleggen hoe er best gesorteerd kan worden. Een stappenteller heb jij niet meer nodig, je bent de hele dag in de weer en dit zowel in openlucht als binnen.

  • Verkoopmedewerk(st)er Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DSE International

    Type: Vaste Job

    Sollicitaties gepland: Oktober - Septembet Verkoopmedewerk(st)er Oostende (±38u) (vliegende) Als verkoopmedewerker ben je het visitekaartje van Dampshop. Adviseren en begeleiden van klanten tijdens het aankoopproces is wat jij doet. Dampshop is gespecialiseerd in e-sigaretten, e-liquids en accessoires. DIT BEN JIJ Jouw interesse en enthousiasme met betrekking tot elektronische sigaretten, e-liquids en toebehoren is groot. Daarnaast heb je een representatief uiterlijk en ben je bereid te werken in een flexibel en gedreven team. Werken in het weekend is voor jou geen probleem. Je hebt een druk sociaal leven, je gaat graag uit, hebt een grote vriendenkring WAT VERWACHTEN WIJ - Vertalen van de wensen van een klant in de aanschaf van de juiste producten - Het oplossen van problemen die klanten met hun aankoop ondervinden. - Samen zorg je voor een nette, uitnodigende winkel. - Verlenen van service aan klanten. - Ervaring is een plus.

  • Maintenance Engineer - Regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Gent zijn wij op zoek naar een Maintenance Engineer. Doel van je functie: Enerzijds sta je in voor de opvolging van de chefs van de technische dienst en de techniekers, anderzijds sta je ook in voor het projectmatig verbeteren van de site. Kernwoorden: - Coachen, motiveren en opvolgen; - Organiseren, structureren en verbeteren; Je takenpakket: - Je bekijkt de structuur binnen de onderhoudsdienst en tracht deze zo maximaal mogelijk te optimaliseren. - Je staat dicht bij de elektriciens en de mechaniciens, volgt hen goed op en coacht hen waar nodig. - Je staat in voor de volledige opvolging van het budget van de technische dienst. - Je bent verantwoordelijk voor de technische aankoop en alle investeringen in het machinepark of in materialen. - Je volgt onderaannemers op. - Je werkt sommige projecten volledig uit en stuurt deze. - Je werkt technische en organisatorische verbetervoorstellen uit.

  • Logopedist(e) op zelfstandige basis (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: LOGOPEDISCHE PRAKTIJK DE CODEKRAKER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een collega voor een zwangerschapsvervanging. Nadien is er de mogelijkheid op een vaste betrekking waarbij we een voltijds uurrooster kunnen aanbieden. Ben jij een creatieve, enthousiaste en gedreven logopedist(e) die op zoek is naar een interessante job met de nodige ondersteuning, aarzel dan niet om je kandidatuur in te dienen! In de praktijk behandelen we voornamelijk kinderen. De meest voorkomende stoornissen zijn: dyslexie, dyscalculie, taalontwikkelingsstoornissen, articulatieproblemen en OMFT. In beperktere mate komt ook de behandeling van volwassenen met neurogene communicatiestoornissen aan bod.

  • Eventmedewerker - FLEXI (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar administratieve eventmedewerkers ( 18+) voor de azencross te Loenhout. Wil jij ook meehelpen aan dit event en er dit jaar weer een succes van maken? - Wat? Eventmedewerker/administratie (in shiften) - Waar? Azencross – Loenhout - Wanneer? 28 december 2018

  • Conciërge feestzaal "Kersenpit" (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: OPWIJK

    Type: Flexijob

    2 Conciërges: - Iedere conciërge neemt steeds een halve maand voor zijn/ haar rekening - Verantwoordelijkheid opnemen voor de verhuringen van de zaal: afspraken met de huurders maken en opvolgen, staat van de zaal en materiaal opvolgen - Flexibiliteit noodzakelijk - Werken in een vrijwilligersstatuut met een vast vergoeding per maand van €100.

Zoek naar antwoorden van Zoutman Industries NV in sociale netwerken
Look for responds of Zoutman Industries NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Zoutman Industries NV. Laat een reactie achter voor Zoutman Industries NV. Zoutman Industries NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Zoutman Industries NV. Leave a respond for Zoutman Industries NV. Zoutman Industries NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Zoutman Industries NV op de google maps. Adres en contacten Zoutman Industries NV
Location of Zoutman Industries NV on the google maps. Address and contacts of Zoutman Industries NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Zoutman Industries NV Zoutman Industries NV: ANJA ROSSEEL | IGL cvba-Centraal Beheer | EVANGELISTA GARAGE | VERITAS | Péters Ph

Other related companies as Zoutman Industries NV: ANJA ROSSEEL | IGL cvba-Centraal Beheer | EVANGELISTA GARAGE | VERITAS | Péters Ph

Zoutman Industries NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Zoutman Industries NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08531951904. Het bedrijf Zoutman Industries NV bevindt zich op het adres: Delaerestraat 41 8800 Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 16 to 25 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 700,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 264,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bath Salts. Lijst met producten zijn De-icing materials for winter maintenance; Refined salt for household and commercial use; Regeneration salts for water softening; Salt crystal products; Salt tablets; Sea salt; Table salt, iodized.
De hoofdactiviteit van Zoutman Industries NV is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Zoutman Industries NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Zoutman Industries NV, openstaande posities, locatie van Zoutman Industries NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Zoutman Industries NV is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Zoutman Industries NV, company assigned to the tax number BE08531951904. The company Zoutman Industries NV is located at the address: Delaerestraat 41 8800 Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 16 to 25 employees work in this company. Capital - 700,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 264,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bath Salts. List of products are De-icing materials for winter maintenance; Refined salt for household and commercial use; Regeneration salts for water softening; Salt crystal products; Salt tablets; Sea salt; Table salt, iodized.
The main activity of Zoutman Industries NV is Justice, Public Order and Safety, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Zoutman Industries NV is not available. You also can look at reviews of Zoutman Industries NV, open positions, location of Zoutman Industries NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Zoutman Industries NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Zoutman Industries NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Zoutman Industries NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Zoutman Industries NV, employees, financial statistics.