Sleebus G

Contactgegevens Sleebus G: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sleebus G: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sleebus G

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Jan Hallezlaan 33; 2890; Sint-Amands, België

Telefoon (phone): 052 33 71 36 (+32-052 33 71 36) 052 33 71 36 (+32-052 33 71 36)

Fax (fax): +32 (3) 858-91-59 +32 (3) 858-91-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sleebus G: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sleebus G"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sleebus G"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sleebus G, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sleebus G. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sleebus G, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sleebus G. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sleebus G
Products information Sleebus G

BTW identificatienummer (tax): BE07107025146
Ondernemingsnummer: 9150207519
Hoofdstad (capital): 783,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 135,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Sleebus G zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sanitary articles - Installation and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sleebus G
(Get full report from official database of BE for Sleebus G)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sleebus G
Addition kinds of activities for Sleebus G

245100. Mobiele huizen | Mobile homes
328100. Knip steen- en steenproducten | Cut stone and stone products
361303. Zekeringen en zekeringapparatuur | Fuses and fuse equipment
14469902. Blast sand mining | Blast sand mining
35690405. Afscheiders voor stoom, gas, damp of lucht (machines) | Separators for steam, gas, vapor, or air (machinery)
55119901. Auto's, nieuw en gebruikt | Automobiles, new and used
73389902. Proeflezen service | Proofreading service

Werken bij Sleebus G: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sleebus G: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sleebus G. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sleebus G. Looking for open vacancies in other companies

  • Finance Operator - Laken (LAKEN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: LAKEN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Finance Operator (m/v) voor een bedrijf actief in de retailsector. Het bedrijf is gevestigd in Laken en bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Finance Operator zijn: Je boekt de aankoopfacturen in; Je controleert de aankoopfacturen; Je staat in voor de opvolging en de administratieve verwerking van openstaande rekeningen; Je onderzoekt de redenen van uitstel en rapporteert hierover; Je ondersteunt de algemene boekhouding (vb. Btw-aangiftes en afsluitingen). By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Mechanieker vrachtwagens te Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als vrachtwagenmechanieker start je in dagpost om daarna om te schakelen naar het 2-ploegen systeem. Je hebt reeds kennis van de mechaniek en bijhorende ophanging van de vrachtwagen. Na een uitgebreide opleiding door een ervaren collega ben je klaar voor het echte werk. Je zal de kneepjes van het vak aangeleerd krijgen en kan nadien zelfstandig aan de slag. Na een positieve uitzendperiode maak je kans op een contract van onbepaalde duur. Tewerkstelling van maandag tot vrijdag.

  • Orderpicker - metaalsector (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je gaat aan de slag in het magazijn van het bedrijf. orderpicken van stukken. Aangezien het over metaalindustrie gaat kunnen het wel zwaardere stukken zijn. de nodige stukken op pallet leggen en zorgen dat deze correct staan voor verzending. Ambitie? top! net wat zij nodig hebben, op termijn doorgroei naar volwaardige medewerker verzending = ook heftruckopleiding, PC ? ... DAGUREN juli tot april: 45 uren-week. april tot juni: 4/5de werken = compensatie van zomer.

  • Monteur atelier en op verplaatsing (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Izegem, regio Roeselare zoeken wij een MONTEUR VOOR ATELIER EN OP VERPLAATSING Functieomschrijving: Als montagetechnieker sta je in voor de mechanische montage van automatische legbordmagazijnen  Je staat in voor de plaatsing/opbouw van robots bij onze klanten Je verricht boorwerk, zaagwerk en montagewerk

  • orderpicker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Kruibeke zijn we op zoek naar een orderpicker die gemotiveerd is en nauwkeurig werkt. U werkt van A tot Z de bestellingen af. u haalt de pickinglijst uit het systeem (computer) u doet de picking van het materiaal (klein en fijn!) u verpakt u maakt een verzendlabel aan U komt terecht in een team van een 12 collega's.

  • Jobstudent Administratief Bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MI CASA

    Type: Studentenjob

    Voor onze administratie zijn wij tijdens het schooljaar 2018-2019 op zoek naar een jobstudent administratief bediende. Profiel: We zoeken iemand die: - comfortabel gebruik maakt van de officeapplicaties - beschikt over voldoende verantwoordelijkheid om iets zelfstandig af te werken - goed georganiseerd en leergierig is - een veelzijdige administratieve kracht is met een neus voor cijfers - student is in een bacheloropleiding Accountancy-Fiscaliteit Functie: Bieden van administratieve ondersteuning bij de boekhouding en personeelsdienst

  • signmaker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: SIGNTS

    Type: Vaste Job

    Je plaatst samen met je collega's buitenreclame zoals projectborden, spandoekframes, bouwschuttingen, stellingen en lichtreclames.

  • Ontwerper - mechanische en hydraulische installaties (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Ter uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker die technisch geschoold is met interesse of ervaring in mechanische & hydraulische installaties. Taken: Opmeten op werf Ontwerp en hydraulische berekening van de installatie Opmaak van AS BUILT dossier Overdracht en communicatie met projectopvolgers

  • DOSSIERBEHEERDER in familiaal Accountantskantoor - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit kleine familiale kantoor gelegen in Sint-Niklaas is momenteel op zoek naar een dossierbeheerder omwille van hun snel groeiende kantoor. Ze pakken hier alles persoonlijk aan. De zaakvoerder is sterk betrokken binnen het kantoor en hanteert een opendeurpolitiek. Er werken momenteel een tiental medewerkers die allemaal op hun eigen manier kunnen groeien. Wil jij aanvangen met jouw IAB stage of liever meer taken op je nemen? Dat zijn zeker mogelijkheden hier. Jouw verantwoordelijkheden Je krijgt je eigen dossiers die je van A tot Z afhandelt. Hierbij horen ook het opstellen van de jaarrekeningen en de fiscale aangiftes, Je kan continue jouw eigen kennis en capaciteiten blijven ontwikkelen. Hierdoor groei jij in de job, Je zal in rechtstreeks contact met jouw collega's en zaakvoerder staan. Zij zullen jou ondersteunen en begeleiden. Naarmate je meer ervaring hebt opgedaan in dit kantoor zullen jouw taken en verantwoordelijkheden groeien. Dit begint bij het zelf mogen doen van de eindbesprekingen met klanten.

  • Productiemedewerker (industrieel reiniger) - 2 ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGRISTO WIELSBEKE

    Type: Vaste Job

    Enerzijds sta je in voor de reiniging van de installaties, machines en werkplekken binnen de productie-afdeling & aardappelsortering. Dit doe je door: o Dagelijks de sterk geautomatiseerde productielijn te reinigen o Reinigingsplanning raadplegen, uitvoeren en registreren van de uitgevoerde reinigingstaken o Uitvoeren van reinigingswerkzaamheden volgens de hygiëne- & veiligheidsnormen, de planning en het periodiek onderhoudssysteem; o je kan professioneel en veilig overweg met industrieel reinigingsmateriaal (reinigingstoestellen, hoge druk spuiten, veegmachines, …) o je reinigt de installaties tijdens ombouw o je maakt deel uit van het intern reinigingsteam Anderzijds ben je ook polyvalent inzetbaar: o Je ondersteunt de productie-ploegchef om de vooropgestelde productieplanning te realiseren met de vooropgestelde specificatie en capaciteit; o In overleg met de productie-ploegchef voeg je additieven toe, maak je coatings aan en draag je zorg voor een nette reine werkomgeving; o Via een scansysteem boek je gebruikte materialen correct af in ons ERP-systeem; o Je verwerkt afval op de juiste wijze en voert die ook correct af; o Je bestuurt correct en veilig de heftruck o Je hebt nauw contact met de productie-ploegchef, die je ook op de hoogte houdt van afwijkingen, abnormale siuaties en/of risico’s.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • flexijob zaal (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Flexijob

    opdienen en afruimen

Zoek naar antwoorden van Sleebus G in sociale netwerken
Look for responds of Sleebus G in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sleebus G. Laat een reactie achter voor Sleebus G. Sleebus G bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sleebus G. Leave a respond for Sleebus G. Sleebus G on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sleebus G op de google maps. Adres en contacten Sleebus G
Location of Sleebus G on the google maps. Address and contacts of Sleebus G

Andere gerelateerde bedrijven als come Sleebus G Sleebus G: Pita Couvinoise (La) | Dahlgren-Heirbaut | Belfoods NV | GARAGE JANSSENS | Boel Gerlinde

Other related companies as Sleebus G: Pita Couvinoise (La) | Dahlgren-Heirbaut | Belfoods NV | GARAGE JANSSENS | Boel Gerlinde

Sleebus G is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sleebus G, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07107025146. Het bedrijf Sleebus G bevindt zich op het adres: Jan Hallezlaan 33; 2890; Sint-Amands. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 783,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 135,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sanitary articles - Installation and Repair. Producten gemaakt in Sleebus G zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sleebus G is Educatieve diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sleebus G is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sleebus G, openstaande posities, locatie van Sleebus G op de kaart.

Sleebus G is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sleebus G, company assigned to the tax number BE07107025146. The company Sleebus G is located at the address: Jan Hallezlaan 33; 2890; Sint-Amands. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 783,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 135,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sanitary articles - Installation and Repair. Products created in Sleebus G were not found.
The main activity of Sleebus G is Educational Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Sleebus G is not available. You also can look at reviews of Sleebus G, open positions, location of Sleebus G on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sleebus G, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sleebus G, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sleebus G, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sleebus G, employees, financial statistics.