PAUWELS LUDO

Contactgegevens PAUWELS LUDO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAUWELS LUDO: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAUWELS LUDO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Strijbeekseweg 8; 2328; Hoogstraten (Meerle), België

Telefoon (phone): 03 315 02 27 (+32-03 315 02 27) 03 315 02 27 (+32-03 315 02 27)

Fax (fax): 03 315 02 27 (+32-03 315 02 27) 03 315 02 27 (+32-03 315 02 27)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAUWELS LUDO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAUWELS LUDO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAUWELS LUDO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAUWELS LUDO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAUWELS LUDO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAUWELS LUDO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAUWELS LUDO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAUWELS LUDO
Products information PAUWELS LUDO

BTW identificatienummer (tax): BE09094726562
Ondernemingsnummer: 9025238037
Hoofdstad (capital): 139,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 308,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Plumbing contractors

Product categorie (product category): Sanitary articles - Installation and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAUWELS LUDO
(Get full report from official database of BE for PAUWELS LUDO)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAUWELS LUDO
Addition kinds of activities for PAUWELS LUDO

2731. Boekuitgeverij | Book publishing
7212. Garmentpersen en schoonmakers 'agenten | Garment pressing and cleaners' agents
8244. Bedrijfs- en secretariële scholen | Business and secretarial schools
22590101. Jurk en semidress handschoenen, breien | Dress and semidress gloves, knit
28990408. Spoorweg torpedo's | Railroad torpedoes
31110200. Schoen leer | Shoe leather
39520201. Borden, tekening, artiesten ' | Boards, drawing, artists'
72190201. Handschoenmakerij voor particulieren | Glove mending for individuals

Werken bij PAUWELS LUDO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAUWELS LUDO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAUWELS LUDO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAUWELS LUDO. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen op de luchthaven van Zaventem zijn we op zoek naar een machine operator. De Machine Operator staat in voor het herstellen van motoronderdelen om deze luchtwaardig te maken. Hoofdactiviteiten Herstelt de motoronderdelen-en modules. Voert machinale bewerkingen uit op stukken. Werkt volgens de vooropgestelde procedures. Gebruikt de geschikte materialen, gereedschappen en methodes. Verzekert het eenvoudig onderhoud en het goed functioneren van machines en gereedschappen Garandeert de traceerbaarheid van zijn werk door de uitgevoerde taken administratief af te sluiten. Verantwoordelijkheidsbereik Is verantwoordelijk voor het basisonderhoud van machines en gereedschappen. Is verantwoordelijk voor de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de werken binnen de vooropgestelde tijd en met de correcte materialen, gereedschappen en methodes. Is verantwoordelijk voor de correcte administratieve validatie van de uitgevoerde werken. Is verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkpost. Is verantwoordelijk voor zijn eigen veiligheid en deze van zijn collega's. Neemt initiatief tot communicatie met collega's en verantwoordelijken ter afstemming van zijn dagelijks takenpakket & signaleert problemen aan de verantwoordelijken en werkt proactief mee aan het zoeken van een oplossing. Is mede verantwoordelijk voor zijn ontwikkeling binnen het bedrijf. Draagt actief bij tot een positieve werksfeer.

  • Poetshulp regio Meerhout (M/V) (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die hét verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is opzoek naar jou om te poetsen bij gezinnen in Meerhout en Geel. Deze betrekking is beschikbaar op deeltijdse of voltijdse basis vanaf 19 december 2018. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio Geel.

  • Persoonlijk assistent (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een budgethouder met een fysieke beperking zijn we op zoek naar een persoonlijk assistent die hem 's avonds kan bijstaan. Hij is op zoek naar 1 of 2 persoonlijke assistenten/verzorgenden/verpleegkundigen die zouden kunnen helpen voor zijn avondverzorging. Het is de bedoeling een 5-tal personen te hebben (hij heeft er nu al 3) die elkaar kunnen aflossen. Dus zelfs iemand die bv maar 3 maal per maand kan of enkel de donderdag, zou hij kunnen gebruiken. Het is de bedoeling om telkens in het begin van de maand een rooster op te maken naargelang ieders beschikbaarheid. De zorg zelf duurt ongeveer een 30 min. Taken : helpen met uitkleden condoomcatheder aanbrengen positionering in bed (kussens op juiste plaats onder benen en voeten plaatsen) meestal nog wat drinken geven en wat kleins om te eten Alles zal natuurlijk genoeg voorgetoond worden en kan eigenlijk door iedereen uitgevoerd worden, maar iemand met ervaring in zorg of verpleging is natuurlijk handig. Er is een mooie verloning voorzien. Het tijdstip is meestal vanaf 21u. Kandidaten die liever later komen zijn ook zeker welkom, maar later dan 01.00 is moeilijk.

  • verkoop (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Oudenaarde zijn we op zoek naar een student  die  vrijdag 26 oktober  kan werken van  10h tot 16h: je helpt mee op een schoenenverkoop  je zet de schoenen terug in het rek  je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft je helpt klanten verder met vragen je zoekt de 2de schoen voor klanten 

  • Student Logistics Company (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Studentenjob

    Katoen Natie is one of the biggest logistics companies worldwide where we have several vacancies for students. Also in this new academic year, we have different jobs available for example : housekeeping, picking, wrapping, loading & unloading or labeling. When you apply for this job, we'll invite you in our office to give you more information and make sure you are really choosing for a job at Katoen Natie.

  • Mechanieker Machinebouw - Logi Technic (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Mechanieker voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als mechanisch monteur word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplaats, kennis, ervaring en verwachtingen. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

  • Dispatchplanner Chemie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een internationale chemische producent, zijn we op zoek naar een Dispatchplanner Chemie op Linkeroever. De Missie: Je maakt de planning op voor het transport van een vlotte en tijdige transport van gevaarlijke goederen Je organiseert de bulkbeleveringen zodanig dat de afhaalquota gerespecteerd worden Je houdt de transportkosten nauwlettend in het oog Je zet je maximaal in om de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Je spreekt af met je collega’s wie wanneer permanentie houdt om mogelijke noodoproepen op te vangen

  • Zelfstandig logopediste (zwangerschapsvervanging) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DE BABBELUTE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn binnen de groepspraktijk De Babbelute op zoek naar een logopedist(e) van 1.12.18 tem. 30.06.19 (zwangerschapsvervanging). Ongeveer 25 uren therapie, met mogelijkheid tot uitbreiding. Ook blijvende uren na 30.06.19 zeker mogelijk. In de praktijk worden voornamelijk kinderen behandeld met leer-, spraak- en/of taalstoornissen. Behandelingen gaan door in de praktijk & op school (rijbewijs-auto noodzakelijk). Administratie gebeurt door de coördinator. Inhoudelijke ondersteuning door alle collega's in de praktijk mogelijk, pas afgestudeerden zeker welkom. Graag solliciteren met CV en motivatiebrief via [email protected] .

  • Vroedvrouw (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerde vroedvrouw. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • zelfstandig vertegenwoordiger/agent pharma (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: RAVEL BRIGITTE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voorstelling van het productgamma bij professionele klanten.

  • Freelance jobcoach regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: BE THE WELLBEING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance jobcoach bij Be The Wellbeing, coach je mensen rond vraagstukken over hun loopbaan. Omdat wij een holistische visie nastreven, zijn wij op zoek naar jobcoaches die naast een professionele achtergrond ook uit hun eigen opgebouwde ervaring kunnen putten. Je maakt deel uit van een team, maar werkt zelfstandig je trajecten af. Je hebt een eigen netwerk en plant daarbij ook je eigen agenda. Je maakt gebruik van je eigen methodieken en beheert je eigen groeithema’s als coach. Je staat in voor een vlekkeloze administratie van jouw dossiers. Je neemt 4 keer per jaar deel aan een intervisie ochtend met het team. In onze teammeetings mag je versterking van je werk en ontwikkeling verwachten. Uiteraard heb je affiniteit met de arbeidsmarkt en school je jezelf geregeld bij. Omdat het je passie is om met mensen te werken en hen te zien groeien, blijf je je coachingskills verscherpen.

  • Bijverdienste / FLEXI - Kok (m/v) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: STRIJDERSHUIS

    Type: Flexijob

    FLEXI KOK. Voor ons restaruant en brasserie-restaurant zoeken wij een kok met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van PAUWELS LUDO in sociale netwerken
Look for responds of PAUWELS LUDO in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAUWELS LUDO. Laat een reactie achter voor PAUWELS LUDO. PAUWELS LUDO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAUWELS LUDO. Leave a respond for PAUWELS LUDO. PAUWELS LUDO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAUWELS LUDO op de google maps. Adres en contacten PAUWELS LUDO
Location of PAUWELS LUDO on the google maps. Address and contacts of PAUWELS LUDO

Andere gerelateerde bedrijven als come PAUWELS LUDO PAUWELS LUDO: PAUL BELEYN | SALLE ST.THERESE | Covemaeker R | LIBRAIRIE CHARLEMAGNE | CARROSSERIE DUCAT

Other related companies as PAUWELS LUDO: PAUL BELEYN | SALLE ST.THERESE | Covemaeker R | LIBRAIRIE CHARLEMAGNE | CARROSSERIE DUCAT

PAUWELS LUDO is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAUWELS LUDO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09094726562. Het bedrijf PAUWELS LUDO bevindt zich op het adres: Strijbeekseweg 8; 2328; Hoogstraten (Meerle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 139,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 308,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sanitary articles - Installation and Repair. Lijst met producten zijn Plumbing contractors.
De hoofdactiviteit van PAUWELS LUDO is Diversen Detailhandel, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAUWELS LUDO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAUWELS LUDO, openstaande posities, locatie van PAUWELS LUDO op de kaart.

PAUWELS LUDO is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAUWELS LUDO, company assigned to the tax number BE09094726562. The company PAUWELS LUDO is located at the address: Strijbeekseweg 8; 2328; Hoogstraten (Meerle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 139,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 308,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sanitary articles - Installation and Repair. List of products are Plumbing contractors.
The main activity of PAUWELS LUDO is Miscellaneous Retail, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PAUWELS LUDO is not available. You also can look at reviews of PAUWELS LUDO, open positions, location of PAUWELS LUDO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAUWELS LUDO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAUWELS LUDO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAUWELS LUDO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAUWELS LUDO, employees, financial statistics.