NV GUY KUYPERS SANIBOETIEK NV

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • NV GUY KUYPERS SANIBOETIEK NV
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • NV GUY KUYPERS SANIBOETIEK NV

Contactgegevens NV GUY KUYPERS SANIBOETIEK NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NV GUY KUYPERS SANIBOETIEK NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

NV GUY KUYPERS SANIBOETIEK NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoenderbroekstraat 87; 3620; Lanaken, België

Telefoon (phone): 089 71 53 38 (+32-089 71 53 38) 089 71 53 38 (+32-089 71 53 38)

Fax (fax): 089 71 89 07 (+32-089 71 89 07) 089 71 89 07 (+32-089 71 89 07)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NV GUY KUYPERS SANIBOETIEK NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NV GUY KUYPERS SANIBOETIEK NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NV GUY KUYPERS SANIBOETIEK NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NV GUY KUYPERS SANIBOETIEK NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NV GUY KUYPERS SANIBOETIEK NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NV GUY KUYPERS SANIBOETIEK NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NV GUY KUYPERS SANIBOETIEK NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NV GUY KUYPERS SANIBOETIEK NV
Products information NV GUY KUYPERS SANIBOETIEK NV

BTW identificatienummer (tax): BE03393920898
Ondernemingsnummer: 2775115966
Hoofdstad (capital): 239,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 619,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Heating (Central) - Installation; Heating (Central) - Mainten. & Repair; Floor heating; Sanitary articles - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Sanitary articles - Installation and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NV GUY KUYPERS SANIBOETIEK NV
(Get full report from official database of BE for NV GUY KUYPERS SANIBOETIEK NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor NV GUY KUYPERS SANIBOETIEK NV
Addition kinds of activities for NV GUY KUYPERS SANIBOETIEK NV

243103. Lijstwerk en plinten, sier en trim | Moldings and baseboards, ornamental and trim
359900. Industriële machines, nec | Industrial machinery, nec
24310105. Deurluiken, hout | Door shutters, wood
28330401. Bijnierderivaten | Adrenal derivatives
33410000. Secundaire nonferro metalen | Secondary nonferrous metals
37110303. Verkenningswagens, assemblage van | Reconnaissance cars, assembly of
38410100. Oogheelkundige instrumenten en apparaten | Ophthalmic instruments and apparatus
50999906. Lichtgevende producten (niet-elektrische) | Luminous products (non-electrical)
59619921. Gereedschap en hardware, postorder | Tools and hardware, mail order
59939900. Tabakswinkels en stands, nec | Tobacco stores and stands, nec

Werken bij NV GUY KUYPERS SANIBOETIEK NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NV GUY KUYPERS SANIBOETIEK NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NV GUY KUYPERS SANIBOETIEK NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NV GUY KUYPERS SANIBOETIEK NV. Looking for open vacancies in other companies

  • VISION SYSTEM DEVELOPER (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: DELTA ENGINEERING

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je staat in voor de ontwikkeling van camera en vision applicaties met interne en externe resources. Je analyseert de verschillende bestaande hardware en software systemen die op de markt aanwezig zijn. Je staat in voor het bestuderen van de visiesoftware, belichting en lenzen. Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van een haalbaarheidsstudie voor nieuwe projecten. Je staat in voor de implementatie van klantenprojecten. Je verzorgt de opstart bij klanten en geeft daarbij ook de eventuele nodige opleiding. Je draagt jouw professionele ervaring en jouw kennis van de beste technieken over op jouw collega’s. Je werkt in een internationaal team.

  • All round medewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een all round medewerker voor de magazijn.

  • Receptionist (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO JETTE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bent u klantvriendelijk ? Bent u drietalig (NL/FR/EN) ? Bent u op zoek naar een job als receptionist in Brussel ? Solliciteer dan om als receptionist in de showroom te werken voor een bekend automerk. U bent verantwoordelijk voor de doorverbinding van de oproepen bijvoorbeeld maar ook voor andere taken zoals een taxi reserveren, bezoekers aanmelden. U moet ook de post beheren, vergaderingzalen boeken en klaarzetten. U zal ook de coffee corner moeten beheren.

  • Chemisch procesoperator volcontinue m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een chemisch bedrijf in Midden-Limburg, zijn wij op zoek naar een proces-operator (m/v). Takenpakket: - Bedienen en bijsturen van de installaties adhv productieparameters - Registreren van de testresultaten, proces-parameters op logsheets en analysebladen - Toezien en instaan voor de orde en netheid van de werkruimte en ketels - Toezien op de goede werking van de installaties en signaleren van afwijkingen - Simpele onderhoudstaken zoals het eenvoudig sleutelwerk aan flensen en leidingen, het controleren van oliepeil en bijvullingen, ….

  • Machine operator (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen op de luchthaven van Zaventem zijn we op zoek naar een machine operator. De Machine Operator staat in voor het herstellen van motoronderdelen om deze luchtwaardig te maken. Hoofdactiviteiten Herstelt de motoronderdelen-en modules. Voert machinale bewerkingen uit op stukken. Werkt volgens de vooropgestelde procedures. Gebruikt de geschikte materialen, gereedschappen en methodes. Verzekert het eenvoudig onderhoud en het goed functioneren van machines en gereedschappen Garandeert de traceerbaarheid van zijn werk door de uitgevoerde taken administratief af te sluiten. Verantwoordelijkheidsbereik Is verantwoordelijk voor het basisonderhoud van machines en gereedschappen. Is verantwoordelijk voor de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de werken binnen de vooropgestelde tijd en met de correcte materialen, gereedschappen en methodes. Is verantwoordelijk voor de correcte administratieve validatie van de uitgevoerde werken. Is verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkpost. Is verantwoordelijk voor zijn eigen veiligheid en deze van zijn collega's. Neemt initiatief tot communicatie met collega's en verantwoordelijken ter afstemming van zijn dagelijks takenpakket & signaleert problemen aan de verantwoordelijken en werkt proactief mee aan het zoeken van een oplossing. Is mede verantwoordelijk voor zijn ontwikkeling binnen het bedrijf. Draagt actief bij tot een positieve werksfeer.

  • Klantenbeheerder Deinze/Aalter (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Met meer dan 4.500 thuishulpen en meer dan 20.000 klanten vormt Plus Home Services één van de grootste spelers op de markt van de dienstencheques. Op dertien jaar tijd is het bedrijf geëvolueerd naar een betrouwbare en stabiele organisatie die garant staat voor ervaring en kwaliteit. In 56 kantoren over heel Vlaanderen en Brussel zetten dagelijks meer dan 150 enthousiaste kantoormedewerkers hun schouders onder de missie en waarden van Plus Home Services. Zij stellen op een economisch rendabele en sociaal verantwoorde manier thuishulpen te werk bij particulieren voor huishoudelijke activiteiten zoals poetsen, strijken, koken, boodschappen doen, enz… Plus Home Services stelt hierbij kwalitatieve dienstverlening van en aan alle medewerkers centraal en doet er alles aan deze kwaliteit op zo veel mogelijk vlakken te kunnen blijven garanderen. Je bent het gezicht van Plus Home Services voor zowel klanten als thuishulpen. Je communiceert op een vlotte manier face to face, telefonisch en per mail. Je overtuigt mensen om voor Plus Home Services te kiezen. Aan de hand van een intakegesprek selecteer je kandidaat-thuishulpen en krijg je zicht op hun mogelijkheden en beperkingen. Je zorgt voor een snelle en goede match tussen hen en de klant. Klanten kunnen bij jou steeds terecht met vragen en klachten. Je legt de nodige creativiteit aan de dag om snelle oplossingen te vinden. Je bent een administratieve duizendpoot die dossiers up-to-date houdt, uurroosters opmaakten dienstencheques verwerkt . Je zal tevens instaan voor de verwerking van prestaties, de voorbereiding van de loonberekening, debehandeling vansociale documenten, … kortom je houdt het kantoor draaiende samen met je kantoorverantwoordelijke. Je wordt ingeschakeld als klantenbeheerder in onze kantoren van Deinze en Aalter.

  • Gemotiveerde thuishelper via dienstencheques / RETIE en DESSEL (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS Retie

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijkekansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen . (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS BOUTERSEM (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Boutersem en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Boutersem, Bunsbeek, Roosbeek en Vertrijk.

  • Jobstudent automechanieker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Door je passie voor vrachtwagens en oog voor kwaliteit zal je voortdurend bijleren. Je spreekt en begrijpt goed Nederlands. De klant verwacht dat je de juiste diagnose kan stellen. In het begin wordt je begeleid bij herstellingen van vrachtwagens of camionetten. Na verloop van tijd zou je dit alleen kunnen. Daarnaast sta je ook in voor zowel klein als groot onderhoud van de wagens als het onderhoud van de werkplaats.

  • Callcentermedewerker zaterdag (studentenjob) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Jobmatch Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een jong en dynamisch bedrijf uit Gent zijn wij op zoek naar jobstudenten die commercieel telefonische contacten uitvoeren. Je verkoopt producten en diensten telefonisch aan particulieren. Ben je bereid om in het weekend bij te verdienen en je commerciële skills te finetunen? Solliciteer dan snel!

  • Maatschappelijk assistent (provincie Antwerpen) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: POBOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een maatschappelijk assistent is een externe professional die klanten (bedrijven) ter beschikking stellen aan hun personeel. Op verzoek van de werkgever kan de maatschappelijk assistent tussenkomen voor zowel privé- als werkgerelateerde problemen. Adviezen en interventies richten zich vooral op: psycho-medico-sociale problemen (relatie, kinderen, ziekte, handicap) geschillen (verzekering, mutualiteit) verslaving (alcohol, drugs, gokken, ...) financiële problemen (budgetbeheersing, doorverwijzen naar schuldbemiddelaar, eventueel verzoeken tot een voorschot bij werkgever) hulp bij overlijden van een personeelslid of naaste familie (steun en administratieve hulp) informatie over sociale wetgeving/familiaal recht

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van NV GUY KUYPERS SANIBOETIEK NV in sociale netwerken
Look for responds of NV GUY KUYPERS SANIBOETIEK NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor NV GUY KUYPERS SANIBOETIEK NV. Laat een reactie achter voor NV GUY KUYPERS SANIBOETIEK NV. NV GUY KUYPERS SANIBOETIEK NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NV GUY KUYPERS SANIBOETIEK NV. Leave a respond for NV GUY KUYPERS SANIBOETIEK NV. NV GUY KUYPERS SANIBOETIEK NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NV GUY KUYPERS SANIBOETIEK NV op de google maps. Adres en contacten NV GUY KUYPERS SANIBOETIEK NV
Location of NV GUY KUYPERS SANIBOETIEK NV on the google maps. Address and contacts of NV GUY KUYPERS SANIBOETIEK NV

Andere gerelateerde bedrijven als come NV GUY KUYPERS SANIBOETIEK NV NV GUY KUYPERS SANIBOETIEK NV: UNIC | Bourse Immobilière Belge | Vleeshallen H.D. NV | COLORA | K.I.H.

Other related companies as NV GUY KUYPERS SANIBOETIEK NV: UNIC | Bourse Immobilière Belge | Vleeshallen H.D. NV | COLORA | K.I.H.

NV GUY KUYPERS SANIBOETIEK NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NV GUY KUYPERS SANIBOETIEK NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03393920898. Het bedrijf NV GUY KUYPERS SANIBOETIEK NV bevindt zich op het adres: Hoenderbroekstraat 87; 3620; Lanaken. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 239,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 619,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sanitary articles - Installation and Repair. Lijst met producten zijn Heating (Central) - Installation; Heating (Central) - Mainten. & Repair; Floor heating; Sanitary articles - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van NV GUY KUYPERS SANIBOETIEK NV is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NV GUY KUYPERS SANIBOETIEK NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NV GUY KUYPERS SANIBOETIEK NV, openstaande posities, locatie van NV GUY KUYPERS SANIBOETIEK NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

NV GUY KUYPERS SANIBOETIEK NV is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is NV GUY KUYPERS SANIBOETIEK NV, company assigned to the tax number BE03393920898. The company NV GUY KUYPERS SANIBOETIEK NV is located at the address: Hoenderbroekstraat 87; 3620; Lanaken. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 239,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 619,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sanitary articles - Installation and Repair. List of products are Heating (Central) - Installation; Heating (Central) - Mainten. & Repair; Floor heating; Sanitary articles - Mfg. & Whol..
The main activity of NV GUY KUYPERS SANIBOETIEK NV is Services, Not Elsewhere Classified, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of NV GUY KUYPERS SANIBOETIEK NV is not available. You also can look at reviews of NV GUY KUYPERS SANIBOETIEK NV, open positions, location of NV GUY KUYPERS SANIBOETIEK NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over NV GUY KUYPERS SANIBOETIEK NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NV GUY KUYPERS SANIBOETIEK NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NV GUY KUYPERS SANIBOETIEK NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NV GUY KUYPERS SANIBOETIEK NV, employees, financial statistics.