Miani L

Contactgegevens Miani L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Miani L: address, phone, fax, email, website, opening hours

Miani L

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Carlo Bastin 13-15; 6030; Charleroi (Marchienne-au-Pont), België

Telefoon (phone): 071 47 58 01 (+32-071 47 58 01) 071 47 58 01 (+32-071 47 58 01)

Fax (fax): 071 47 47 62 (+32-071 47 47 62) 071 47 47 62 (+32-071 47 47 62)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Miani L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Miani L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Miani L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Miani L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Miani L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Miani L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Miani L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Miani L
Products information Miani L

BTW identificatienummer (tax): BE08186706542
Ondernemingsnummer: 1830841064
Hoofdstad (capital): 337,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 398,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Contractors - Roofing; Electric contractors - Housewiring

Product categorie (product category): Sanitary articles - Installation and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Miani L
(Get full report from official database of BE for Miani L)

Aanvulling soorten activiteiten voor Miani L
Addition kinds of activities for Miani L

2026. Vloeistofmelk | Fluid milk
01190202. Milo boerderij | Milo farm
23960400. Stofdruk en stempelen | Fabric printing and stamping
27890200. Bronzen, vergulden, kantelen en verdelen: boeken, kaarten, papier | Bronzing, gilding, edging, and deckling: books, cards, paper
33120301. Billets, staal | Billets, steel
35230419. Veehouderij Loopbanden | Livestock treadmills
39520112. Verf, goud of brons: kunstenaars ' | Paints, gold or bronze: artists'

Werken bij Miani L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Miani L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Miani L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Miani L. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister op atelier m/v (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    bekister atelier m/v regio Waregem - Oudenaarde Betonnen werkstukken bekisten, vullen en ontkisten Wapeningen in beton plaatsen in functie van de toepassing (betonplaten, wanden, palen, vloeren, ...) Prefabelementen in beton assembleren en bevestigen Leidingen, afvoerpijpen en aansluitingen realiseren Afval verzamelen en sorteren en het afvoeren naar de behandelings- of opslagzones Prefabelementen in beton vervaardigen (balken, drempels, betonplaten, ...) De toepassing van de veiligheidsvoorschriften controleren

  • Machine-operator 2 ploegen of vaste nacht (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Van zodra je aankomt op het werk, is er een aangename en energieke sfeer te vinden. Na een babbel met de collega’s over afgelopen weekend, vliegen jullie er samen in op een goed tempo! Je zorgt ervoor dat de rubberen laarzen die je maakt, kwalitatief en volgens de richtlijnen gemaakt worden a.d.h.v. de machine (carrousel) die jij bedient. Eenmaal de laars klaar is, spuit je de machine proper om nadien terug de stalen tip en kous eroverheen te trekken zodat de volgende laarzen kunnen worden aangemaakt. Indien jij iemand bent die graag werkt in een groot en proper bedrijf met repetitief werk en collega's die vrienden worden, dan ben jij dé persoon die we zoeken! Aangezien het bedrijf steeds meer en meer uitbreidt, ben jij meer dan welkom!

  • Mechanicus onderhoudsafdeling (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het klein en groot onderhoud (preventief, correctief en curatief) van de mechanische, technische en pneumatische installaties - Je werkt met een opbouwende ingesteldheid mee om de beschikbaarheid van al de installaties en uitrusting te optimaliseren - Je wordt ingeschakeld om storingen snel en nauwgezet te verhelpen - Je zorgt voor periodiek onderhoud van het machinepark - Je zoekt actief mee naar oplossingen om storingen te voorkomen en machines en installaties te optimaliseren - Je controleert zelfstandig de werking, slijtage en smering van onze machines - Je zal sporadisch constructies moeten lassen

  • Punctuele monteur, uitdagend bedrijf met mooie uren(m/v) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, kijken wij uit naar een punctuele monteur. Je zal instaan voor de montage van stukwerken.

  • Huishoudhulp regio Ingelmunster 15h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • Zaterdaghulp verdeler auto-onderdelen Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: BREZAN AUTOPARTS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar iemand om ons team te Deurne op zaterdag te versterken! Je bent het commerciële aanspreekpunt voor de klanten en prospecten. Je helpt de garagisten om zo de verkoopcijfers en het serviceniveau van Brezan te verhogen. Samen met het team zorg je voor een uitstekende service in de winkel en aan de telefoon. Door je enthousiasme en positieve drive bouw je mee aan een goede werksfeer in het filiaal dat het uithangbord van Brezan in jouw regio is. Binnendienstmedewerker met verkooptalent.

  • Jobstudent Frituur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 't Brugsch Friethuys

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken verschillende jobstudenten, in overleg wordt er een vrijdagavond en zatermiddag gewerkt terwijl je collega die week de zaterdagavond en zondagmiddag werkt. Je werkt 2 weekends op 3. Er zijn 4 plaatsen beschikbaar zodanig er gemakkelijk aanpassingen mogelijk zijn wegens ziekte, vakantie, etc.. We zoeken een jobstudent in de strikte betekenis, dus een persoon die zijn studies belangrijk vindt maar ondertussen toch nog een cent wil bijverdienen volgens de wettelijke barema's. Studenten die zo veel mogelijk uren willen presteren: gelieve u te onthouden. Het betreft hier maximum 10 uurtjes per week zodanig dat uw studies, werk alsook sociale contacten in balans kunnen blijven.

  • Bijlesgever/Coach voor WETENSCHAPPEN (m/v) REGIO TERVUREN/OVERIJSE/MEISE (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: My Sherpa

    Type: Studentenjob

    Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

  • Student productie - oproepbasis (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: VIO Turnhout

    Type: Studentenjob

    Onze klant in Arendonk is op zoek studenten die willen helpen in de productie na de schooluren of als ze een vrije dag hebben. Je zal vooral moeten helpen met het overstapelen van eieren. Eventueel ook met het industrieel reinigen van de productieruimte. Heb jij een paar dagen in de week vrij of wil je na de schooluren nog iets bijverdienen? Solliciteer dan snel of spring binnen met je CV.

  • RONDREIZEND APOTHEKER(ES) KUSTREGIO (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: INVEDA

    Type: Vaste Job

    Je bent rondreizend apotheker(es) en staat in voor vervanging van een collega's tijdens zijn/haar afwezigheid in de apotheek. Je maakt bereidingen, staat in voor klantenrelaties en volgt de dagelijkse werking binnen een apotheek en team op. Je werkt in verschillende kantoren aan de kust; Oostduinkerke, Nieuwpoort en Oostende

  • Osteopaat (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Internship Global communications (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: BASF ANTWERPEN

    Type: Leercontract

    As a trainee of the global communications department you contribute to the internal and external communication of BASF´s Performance Materials division. o You will contribute to employee communications such as internal newsletters and the Intranet. o You will assist in developing presentations for internal and external audiences. o You will draft press releases and articles for internal communications. o You will provide support in particular market communication & branding by info gathering, research and media monitoring. o You will be part of a team in which all channels of communications are used: print, online and as well dialogue driven internal communications.

Zoek naar antwoorden van Miani L in sociale netwerken
Look for responds of Miani L in social networks

Lees alle opmerkingen voor Miani L. Laat een reactie achter voor Miani L. Miani L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Miani L. Leave a respond for Miani L. Miani L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Miani L op de google maps. Adres en contacten Miani L
Location of Miani L on the google maps. Address and contacts of Miani L

Andere gerelateerde bedrijven als come Miani L Miani L: COIFFURE MACHTELD | JUMA-BETON | Exotisch Ijs | DENIS CRUCIFIX | De Vriese Lajos

Other related companies as Miani L: COIFFURE MACHTELD | JUMA-BETON | Exotisch Ijs | DENIS CRUCIFIX | De Vriese Lajos

Miani L is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Miani L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08186706542. Het bedrijf Miani L bevindt zich op het adres: Rue Carlo Bastin 13-15; 6030; Charleroi (Marchienne-au-Pont). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 337,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 398,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sanitary articles - Installation and Repair. Lijst met producten zijn Contractors - Roofing; Electric contractors - Housewiring.
De hoofdactiviteit van Miani L is Tabaksproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Miani L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Miani L, openstaande posities, locatie van Miani L op de kaart.

Miani L is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Miani L, company assigned to the tax number BE08186706542. The company Miani L is located at the address: Rue Carlo Bastin 13-15; 6030; Charleroi (Marchienne-au-Pont). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 337,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 398,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sanitary articles - Installation and Repair. List of products are Contractors - Roofing; Electric contractors - Housewiring.
The main activity of Miani L is Tobacco Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Miani L is not available. You also can look at reviews of Miani L, open positions, location of Miani L on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Miani L, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Miani L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Miani L, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Miani L, employees, financial statistics.