FLDISCO-PRESS BVBA

Contactgegevens FLDISCO-PRESS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDISCO-PRESS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDISCO-PRESS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Houwijkerstr. 2 3540 Herk-De-Stad - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-13-55-31-11 32-13-55-31-11

Fax (fax): 32-13-55-14-93 32-13-55-14-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDISCO-PRESS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDISCO-PRESS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDISCO-PRESS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDISCO-PRESS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDISCO-PRESS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDISCO-PRESS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDISCO-PRESS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDISCO-PRESS BVBA
Products information FLDISCO-PRESS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06655761718
Ondernemingsnummer: 4564788818
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 122,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in FLDISCO-PRESS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): CD pressing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDISCO-PRESS BVBA
(Get full report from official database of BE for FLDISCO-PRESS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDISCO-PRESS BVBA
Addition kinds of activities for FLDISCO-PRESS BVBA

2259. Breiwerkfabrieken, nec | Knitting mills, nec
254299. Afdelingen en armaturen, met uitzondering van hout, niet van toepassing | Partitions and fixtures, except wood, nec
281999. Industriële anorganische chemicaliën, nec, nec | Industrial inorganic chemicals, nec, nec
513699. Herenkleding, heren | Men's and boy's clothing, nec
24260103. Frames voor gestoffeerde meubels, hout | Frames for upholstered furniture, wood
27520601. Decals, gelithografeerd | Decals, lithographed
33669901. Brass gieterij, nec | Brass foundry, nec
38229901. Controle van de controle op de dienstverlening, automatisch | Building services monitoring controls, automatic
59990201. Architectonische benodigdheden | Architectural supplies
73420101. Desinfecteren en deodoriseren | Disinfecting and deodorizing

Werken bij FLDISCO-PRESS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDISCO-PRESS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDISCO-PRESS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDISCO-PRESS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Automecanicien (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het wagenpark van onze klant, een bouwbedrijf, bestaat uit personenwagens, lichte bedrijfsvoertuigen en vrachtwagens. In totaal beheren zij het onderhoud en herstelling van ruim 400 voertuigen. Takenpakket: - Je voert onderhoud, technische en elektronische herstellingen uit van de voertuigen in het wagenpark - Je hebt ervaring in het stellen van diagnoses - Je zorgt voor een kwalitatieve aflevering van het voertuig - Je helpt mee zodat de werkplaats steeds ordelijk en proper is

  • Biotechnicus (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een ziekenhuis te Zottegem zijn we op zoek naar een biotechnicus. Jouw functie: Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van voornamelijk medische apparatuur en dit volgens de voorschriften en de wettelijke verplichtingen. Je verzekert de opvolging van de herstellingen uitgevoerd door externe firma's. Je geeft richtlijnen aan de gebruikers omtrent het correct en veilig gebruik van de apparatuur. Je stelt handleidingen op en houdt de inventaris in de databank bij van alle apparatuurgegevens. Je rapporteert aan het diensthoofd biomedische dienst en u krijgt specifieke opdrachten van het diensthoofd biomedische dienst.

  • VERPAKKER TEXTIELSECTOR WEEKEND (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielbedrijf in de regio zijn wij bij Forum Jobs opzoek naar een verpakker. Volgende taken behoren tot je takenpakket: producten verpakken: verschillende maten, dozen, aantal stuks/doos Kwaliteitscontrole is alles netjes zijn er geen fouten Is het formaat correct Zijn de labels correct Dozen stapelen op de paletten volgens de juiste instructies Lezen + begrijpen van de productiebon

  • Call agent Inbound (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als Inbound Call Agent neem je de volgende taken voor jouw rekening: het ontvangen van oproepen van klanten in verband met hun factuur of storing. elke vraag of klacht weet je professioneel af te handelen. je houdt het hoofd koel en weet welke zaken prioriteit moeten krijgen. ook andere diensten die we aanbieden weet je aan de klant te brengen.

  • Insteller-bediener cnc draaibank (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar een insteller-bediener van een cnc draaibank. Het gaat vooral over stukwerk en werkt steeds in het atelier.

  • Productie supervisor (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: t-office Waas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een uitgebreide opleiding word je ingeschakeld als productie supervisor van de liquid afdeling. Je maakt jouw team klaar voor vernieuwingen in het productieproces. Na implementatie van de vernieuwingen, evalueer je en stuur je bij waar nodig. Je stuurt het team aan en maakt de werkplanningen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Galmaarden Voltijds (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Stage : Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) in de HR (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een jong dynamisch team, waar je zal beschouwd word als een volwaardige medewerker. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten, zowel telefonisch als per mail. - Je beheert de mailboxen en verwerkt de binnenkomende CV's. - Je verwerkt tijdig de teruggekregen documenten zodat consultants meteen aan de interviews kunnen beginnen. - Je geeft snel en accuraat de verslagen in van de kandidaten interviews. - Je controleert de dossiers van de kandidaten en vraagt indien nodig ontbrekende documenten op. - Je schrijft vacatures uit op een aantrekkelijke manier en plaatst deze online op de verschillende jobboards. - Je verzamelt commerciële informatie en detecteert sales opportuniteiten. - Je stelt toffe mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs. - Je beheert onze database zodat je die optimaal kan gebruiken om kandidaten aan te leveren en je houdt de gegevens up-to-date. - Je bent verantwoordelijk voor de sourcing en rekrutering van sterke profielen. - Je screent grondig de ingezonden CV's van potentiële kandidaten en contacteert hen telefonisch om een interview vast te leggen.

  • Stikster (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Agilitas Genk

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor de afwerking van orthopedische hulpmiddelen en het stikken van corsetten. Je zal moeten werken met verschillende industriële naaimachines. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf gespecialiseerd in de gezondheidszorg en de productie van onder andere orthesen en prothesen zijn wij op zoek naar een ervaren stikker of stikster.

  • halfautomaat lasser (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Aan de hand van technische schema's ben je verantwoordelijk voor het halfautomaat lassen van verschillende constructies.

  • Freelance projectverpleegkundige (VL-B) (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Eurostaff - Java Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am looking for a Java Developer with 5-6 years of experience for one of my clients in Brussels.     Mandatory skills Java 1.7/ Java 8 Spring 3.x/4.x JSP/Servlet/JMS JDBC JPA/Hibernate JAXWS (CXF) XML SOAP & Rest   Bonus skills Spring MVC Spring WebFlow JavaScript / JQuery / Vue.js Eclipse / STS A scripting language such as Ruby, Groovy, Python Agile methodologies   Languages English mandatory French or Dutch mandatory   Details Lengths of the contract: 1,5 - 2 years Location: Brussels Full time

Zoek naar antwoorden van FLDISCO-PRESS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLDISCO-PRESS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDISCO-PRESS BVBA. Laat een reactie achter voor FLDISCO-PRESS BVBA. FLDISCO-PRESS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDISCO-PRESS BVBA. Leave a respond for FLDISCO-PRESS BVBA. FLDISCO-PRESS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDISCO-PRESS BVBA op de google maps. Adres en contacten FLDISCO-PRESS BVBA
Location of FLDISCO-PRESS BVBA on the google maps. Address and contacts of FLDISCO-PRESS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDISCO-PRESS BVBA FLDISCO-PRESS BVBA: ALEXANDRA FRANK | HUIS BO-BAIN | ELECTRO V.D.B. | CUISI-STYLE-DISKMAN | WARNANT BRUNO

Other related companies as FLDISCO-PRESS BVBA: ALEXANDRA FRANK | HUIS BO-BAIN | ELECTRO V.D.B. | CUISI-STYLE-DISKMAN | WARNANT BRUNO

FLDISCO-PRESS BVBA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDISCO-PRESS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06655761718. Het bedrijf FLDISCO-PRESS BVBA bevindt zich op het adres: Houwijkerstr. 2 3540 Herk-De-Stad - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 122,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is CD pressing. Producten gemaakt in FLDISCO-PRESS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDISCO-PRESS BVBA is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDISCO-PRESS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDISCO-PRESS BVBA, openstaande posities, locatie van FLDISCO-PRESS BVBA op de kaart.

FLDISCO-PRESS BVBA is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLDISCO-PRESS BVBA, company assigned to the tax number BE06655761718. The company FLDISCO-PRESS BVBA is located at the address: Houwijkerstr. 2 3540 Herk-De-Stad - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 122,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is CD pressing. Products created in FLDISCO-PRESS BVBA were not found.
The main activity of FLDISCO-PRESS BVBA is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDISCO-PRESS BVBA is not available. You also can look at reviews of FLDISCO-PRESS BVBA, open positions, location of FLDISCO-PRESS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDISCO-PRESS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDISCO-PRESS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDISCO-PRESS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDISCO-PRESS BVBA, employees, financial statistics.