FOULON B & J

Contactgegevens FOULON B & J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FOULON B & J: address, phone, fax, email, website, opening hours

FOULON B & J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Beiaardstraat 69; 8501; Kortrijk (Heule), België

Telefoon (phone): 056 35 13 92; 056 35 49 65; 0475 84 49 70 (+32-056 35 13 92; 056 35 49 65; 0475 84 49 70) 056 35 13 92; 056 35 49 65; 0475 84 49 70 (+32-056 35 13 92; 056 35 49 65; 0475 84 49 70)

Fax (fax): 056 35 53 60 (+32-056 35 53 60) 056 35 53 60 (+32-056 35 53 60)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FOULON B & J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FOULON B & J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FOULON B & J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FOULON B & J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FOULON B & J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FOULON B & J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FOULON B & J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FOULON B & J
Products information FOULON B & J

BTW identificatienummer (tax): BE09580322265
Ondernemingsnummer: 3507904052
Hoofdstad (capital): 851,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 392,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Heating (Central) - Installation; Heating (Central) - Mainten. & Repair; Plumbing contractors

Product categorie (product category): Sanitary articles - Installation and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FOULON B & J
(Get full report from official database of BE for FOULON B & J)

Aanvulling soorten activiteiten voor FOULON B & J
Addition kinds of activities for FOULON B & J

10999903. Ilmeniet mijnbouw | Ilmenite mining
22999909. uitgeplozen touw | Oakum
32550202. Smeltpotten, glashuis: klei | Melting pots, glasshouse: clay
34629906. Machinale smeedstukken, ferro | Machinery forgings, ferrous
38410206. Oogonderzoekende instrumenten en apparaten | Eye examining instruments and apparatus
50850901. Kettingen, krachtoverbrenging | Chains, power transmission
52110102. Millwork en timmerhout | Millwork and lumber

Werken bij FOULON B & J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FOULON B & J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FOULON B & J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FOULON B & J. Looking for open vacancies in other companies

  • Verzekeringsadviseur KMO-INDUSTRIE regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Tessenderlo zijn we op zoek naar een verzekeringsadviseur. Taken: Als Verzekeringsadviseur ben je verantwoordelijk voor een bestaande KMO-klantenportefeuille. Je werkt offertes en commerciële acties uit. Je onderhandelt met verzekeraars en zorgt voor een goede kwaliteit en rendement. Als Verzekeringsadviseur ga je steeds op zoek naar de verzekering die het meest voldoet aan de specifieke noden van de individuele klant. Na analyse van de risico's werk je een offerte uit en bespreek je die met de klant. Als Verzekeringsadviseur bekleed je een commerciële binnendienstfunctie in combinatie met buitenopdrachten. Je vindt het boeiend veelvuldig telefonisch contact te onderhouden met klanten en verzekeringsmaatschappijen, teneinde hen beter te leren kennen om zo vlot mogelijk met beide partijen te kunnen samenwerken.

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons kantoor in Deinze, zoeken we een collega Uitzenconsulent (m/v). Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Ploegbaas Wegenbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om mee te werken aan de weg naar de toekomst? We zoeken naar enthousiaste ploegbazen! Heb je een bachelor in een bouwkundige richting op zak of de nodige ervaring als leidinggevende, bij voorkeur in de wegenbouw? Ben je een positieve, assertieve, gemotiveerde teamspeler en schrikt een flinke dosis frisse lucht je niet af? Dan zou deze job wel iets voor jou kunnen zijn!

  • C/CE chauffeur (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    C/CE chauffeur INTERNATIONAL (België, Nederland, Luxemburg, stukje Frankrijk) * zelf laden en lossen met elektrische transpalet * van 4 - 12 klanten per dag * code 95 moet in orde zijn * mensen die net hun rijbewijs hebben zonder ervaring komen ook in aanmerking * NL of FR vereist (contact met de klanten) * vertrekken rond 03u00 s'nachts * 10-12 uur per dag

  • DRINGENDE POETSHULP TE ZWALM (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Zwalm. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • HUISHOUDHULPEN EKE/NAZARETH (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Student klusjesman 1 dag per week (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    ben je een dag in de week vrij, steek je graag de handen uit de mouwen en verdien je graag een centje bij? je staat in voor algemene klusjes in het magazijn; schilderwerken, lampen vervangen,...

  • Infrastructure Engineer - Applications (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELEVATE PEOPLE

    Type: Vaste Job

    Elevate People is op zoek naar een enthousiaste medewerker die IT-infrastructuur en Applications als een uitdaging beschouwt. Ben jij de gedreven professional die daarnaast beschikt over goede contactuele eigenschappen? Heb je een uitgesproken interesse en stevige basis in alles wat met IT-Infrastructuur te maken heeft? Ben je gefascineerd door bedrijf kritische applicaties? Dan heeft Elevate People een uitdaging op maat voor jou! Installeren en onderhouden van diverse systemen en software Uitvoeren van de administratieve handelingen hierrond Meewerken aan het automatiseren van taken die momenteel manueel gebeuren Assisteren bij technische realisaties en verzorgen van de nodige installaties en configuraties van hard-en systeemsoftware Op een proactieve en kritische manier de IT-omgeving van de interne klant onderzoeken en het formuleren van nodige verbeteringsvoorstellen Het up-to-date houden van procedures 2de en 3de lijn ondersteuning bieden bij incidenten om zo onderbreking van de werkzaamheden van de eindgebruiker te beperken of voorkomen

  • New Product Developer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MEDIX LABORATOIRES

    Type: Vaste Job

    Heb je een ‘neus’ voor de smaak, geur en textuur van voedingsmiddelen? Ben je gefascineerd door (sport -en dieet)voeding en gezondheidsproducten? Wil je mee werken aan de ontwikkeling en optimalisering van innovatieve voedingssupplementen? Dan ben jij de persoon die we zoeken om ons team te vervoegen! - Wie zijn we? Medix Laboratoires nv is een jong, dynamisch bedrijf en is internationaal actief als private label producent van voedingssupplementen, dieetvoeding en sportvoeding. Onze productiemogelijkheden bevatten capsules, poeders en een ruime waaier aan verpakkingsmogelijkheden waaronder een breed aanbod aan jars, big bags, zakken, pouches en kartonnen dozen. Ons fabrieksgebouw kan, met zijn 10.000 m², beschouwd worden als één van de modernste productiesites van Europa. Hierdoor garanderen wij de nieuwste productietechnieken en software. Via ons traceringsysteem kan er worden uitgegaan van de juistheid van de formules, productieplanningen en doseringen. Daarnaast zorgt onze inhouse R&D en labo voor innovatieve concepten en exclusieve adviesverlening op maat van de klant. Met zijn 48 werknemers is 'Medix' een klein, maar bruisend, KMO. Als een grote familie kent iedereen elkaar en wordt er nauw samengewerkt naar uitdagende gezamenlijke doelen met ruimte voor zelfstandigheid en zelfontwikkeling van ieder individu. - Als Product Developer bij Medix... Werk je hands-on mee aan de (smaak)ontwikkeling van nieuwe producten voor verschillende klanten. - Je verantwoordelijkheden: Je werk actief mee in het labo aan de ontwikkeling van nieuwe formulaties Je maakt van deze formulaties samples op maat van de klant Je zorgt voor een optimale smaakbeleving van de producten en proeft zelf op dagelijkse basis de producten Je verleent product technisch advies aan het salesteam en de klanten (ENG+FR pluspunt) Je bent mee verantwoordelijk voor een vlotte toestroom van producten vanuit het labo tijdens een klantenbezoek (georganiseerde proefsessies) Je test je producten in productie ( upscaling capsules en poeders) Je staat mee in voor het beheer en onderhoud van het labo Je geeft formules door voor prijsberekening Je behartigt mee de R&D administratie - De eerste maanden is een opleiding voorzien voor o.a.: De afweging van ingrediënten Leren kennen van grondstoffen Smaken van de producten Osmolaliteit bepaling

  • Verpleegkundige in thuisverpleging full time - afdeling Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: WGK Diest

    Type: Vaste Job

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). Je krijgt ook de mogelijkheid om mee te werken aan specifieke projecten of werkgroepen binnen de afdeling in het kader van onze zelfsturende ‘We Care Teams’. De afdeling Aarschot bestaat uit gemeenten Aarschot, Begijnendijk en Tremelo.

  • Kapper M/V ( leercontract ) (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: SIMON

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract bij Elithair in Haacht . Afhankelijk van je achtergrond start je met wassen en zal je worden opgeleid voor snit en brushing.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in de regio Leuven - Kessel-Lo (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in de regio Leuven - Kessel-Lo. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van FOULON B & J in sociale netwerken
Look for responds of FOULON B & J in social networks

Lees alle opmerkingen voor FOULON B & J. Laat een reactie achter voor FOULON B & J. FOULON B & J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FOULON B & J. Leave a respond for FOULON B & J. FOULON B & J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FOULON B & J op de google maps. Adres en contacten FOULON B & J
Location of FOULON B & J on the google maps. Address and contacts of FOULON B & J

Andere gerelateerde bedrijven als come FOULON B & J FOULON B & J: THIERRY BOUCHER | Thiry | W. KOK | MA&C Europe | KEUKENS VASCO NV

Other related companies as FOULON B & J: THIERRY BOUCHER | Thiry | W. KOK | MA&C Europe | KEUKENS VASCO NV

FOULON B & J is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FOULON B & J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09580322265. Het bedrijf FOULON B & J bevindt zich op het adres: Beiaardstraat 69; 8501; Kortrijk (Heule). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 851,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 392,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sanitary articles - Installation and Repair. Lijst met producten zijn Heating (Central) - Installation; Heating (Central) - Mainten. & Repair; Plumbing contractors.
De hoofdactiviteit van FOULON B & J is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FOULON B & J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FOULON B & J, openstaande posities, locatie van FOULON B & J op de kaart.

FOULON B & J is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is FOULON B & J, company assigned to the tax number BE09580322265. The company FOULON B & J is located at the address: Beiaardstraat 69; 8501; Kortrijk (Heule). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 851,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 392,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sanitary articles - Installation and Repair. List of products are Heating (Central) - Installation; Heating (Central) - Mainten. & Repair; Plumbing contractors.
The main activity of FOULON B & J is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FOULON B & J is not available. You also can look at reviews of FOULON B & J, open positions, location of FOULON B & J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FOULON B & J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FOULON B & J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FOULON B & J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FOULON B & J, employees, financial statistics.