FLE.P.B. NV

Particuliere bedrijvencommunicatie • FLE.P.B. NV
Private companiesCommunications • FLE.P.B. NV

Contactgegevens FLE.P.B. NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLE.P.B. NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLE.P.B. NV

Regio (region): Wellen, België

Adres (address): Bodemstraat 14 3830 Wellen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-11-35-06-70 32-11-35-06-70

Fax (fax): 32-11-37-80-78 32-11-37-80-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLE.P.B. NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLE.P.B. NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLE.P.B. NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLE.P.B. NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLE.P.B. NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLE.P.B. NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLE.P.B. NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLE.P.B. NV
Products information FLE.P.B. NV

BTW identificatienummer (tax): BE09488586425
Ondernemingsnummer: 1414459228
Hoofdstad (capital): 404,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 741,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in FLE.P.B. NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Photogravure printing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLE.P.B. NV
(Get full report from official database of BE for FLE.P.B. NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLE.P.B. NV
Addition kinds of activities for FLE.P.B. NV

352401. Gras- en tuin trekkers en uitrusting | Lawn and garden tractors and equipment
384199. Chirurgische en medische instrumenten, nec | Surgical and medical instruments, nec
22210406. Polyester breedgeweven stoffen | Polyester broadwoven fabrics
26210903. Asfaltpapier, gelamineerd | Asphalt paper, laminated
27529902. Modeplaten, gelithografeerd | Fashion plates, lithographed
50399911. Septische tanks | Septic tanks
60629901. Staatsbureaus, niet federaal gecharterd | State credit unions, not federally chartered

Werken bij FLE.P.B. NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLE.P.B. NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLE.P.B. NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLE.P.B. NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Contact center medewerk(st)er (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een modern customer service-center zijn wij op zoek naar medewerkers voor de klantendienst, zowel outbound als inbound. ook agendabeheer,facturatie en back office taken, behoren tot de mogelijkheden. Want het leuke is dat je zelf bepaalt voor welk project je graag opstart. Nieuwsgierig? Contacteer ons dan snel.

  • KLEDINGRETOUCHEUR (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een kledingzaak met vaste waarde zijn we op zoek naar een kledingretoucheur (M/V). Je werkt vanuit het atelier van de zaak.

  • Front-End Developer (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Verder uitbouwen van ons B2B online platform Implementeren van nieuwe CRM modules Vormgeven van verschillende toekomstige B2C applicaties 

  • Customer service medewerker met ervaring binnen FMCG (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gevestigde waarde binnen de FMCG zijn wij op zoek naar een gemotiveerde customer service medewerker die reeds over een gelijkaardige ervaring beschikt binnen een keten of fast moving consumer goods. Je zal als customer service medewerker instaan voor: orderverwerking van A tot Z orderopvolging facturatie voorbereiding van promotionele acties opvolging naar klanten toe van de promoties stimulatie van verkoop (upselling) klachtenopvolging ... Beschik jij over de juiste ervaring en heb jij een zeer goede talenkennis Nederlands, Frans en Engels? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Verantwoordelijke Technische Dienst (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SOPRACO

    Type: Vaste Job

    De Belgische SOPRACO Groep is een voorname leverancier van vlees in Europa. De groep integreert de volledige productieketen en levert gecontroleerd kwaliteitsvlees. In het kader van onze groei zijn wij voor onze technisch afdeling op zoek naar een Verantwoordelijke technische dienst De technische dienst staat in voor het preventief onderhoud van machines en productielijnen alsook herstellingswerkzaamheden · Je coördineert de technische dienst · Je maakt werkplanningen op aan de hand van een planningssoftware · Je staat in voor een correcte en tijdige uitvoeringen van de werkzaamheden · Je werkt actief mee op de werkvloer · Je werkt mee aan grote en kleine technische projecten (machinepark, infrastructuur, bouw…) · Je vraagt offertes op voor aankoop van en herstellingen aan het technisch materieel · Je staat in voor de inventaris van het machinepark · Je maakt deel uit van het preventieteam

  • JR / SR Dossierbeheerder die veel verantwoordelijkheid wilt (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe functie? Dit kan je hier verwachten: Je komt terecht in een grotere structuur dat het persoonlijke aspect naar klanten en medewerkers toe, niet uit het oog verloren is. Medewerkers kunnen rekenen op constante opleiding van het kantoor uit en dit in verschillende vormen: interne opleidingen, externe opleidingen, discussiegroepen, etc. Ze doen hun best om elk niveau dossierbeheerder verder op te leiden zodat je je professionele carrière kan optimaliseren. Er zijn verschillende opties om door te groeien: van Junior tot Senior, naar Manager, naar Vennoot, noem maar op. Indien je de juiste ingesteldheid en ambitie hebt, kan je het hier ver schoppen. Naast de opleidingen en doorgroeimogelijkheden zijn ook de meer persoonlijke aspecten van belang. Je wordt hier omringd door een dynamisch team van jonge mensen waarmee je al snel een band zal opbouwen. De aangename werksfeer en -omgeving zijn een extra stimulatie die ervoor zorgen dat je elke dag graag gaat werken. JR / SR Dossierbeheerder: functie Als dossierbeheerder, junior of senior, zal je je niet veel moeten bezig houden met het basis inputwerk. Dankzij de moderne aanpak van dit kantoor en de softwarepakketten die ze ter beschikking hebben, verlies je dus geen tijd aan inboekwerk, maar kan je je effectief bezighouden met de core business van dossiers (op boekhoudkundig & fiscaal vlak). Afhankelijk van je ervaring zal je vooral bezig zijn met de voorbereiding en / of afsluiting van dossiers. Ook adviezen en optimalisaties kunnen tot je takenpakket behoren. Het is dus uiteindelijk wel de bedoeling dat je doorgroeit tot A-Z dossierbeheerder. Ben je dit al? Dan staan er andere titels op jou te wachten wanneer je stijgt in je functie.

  • Magazijnier / machinebediener (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: VOLTEX

    Type: Vaste Job

    Opstarten en bedienen van machine om jumborollen technisch textiel af te rollen en te versnijden. Als magazijnier help je met verpakken en versnijden van rollen, opkuis van magazijn en laden en lossen van vrachtwagens.

  • Keukenverkoper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een meubelzaak in de omgeving van Ieper zoeken wij naar een gedreven keukenverkoper. Je bezorgt alle klanten een oprecht welkom-gevoel. Je informeert hen over het uitgebreid gamma keukens en de sterke klantenservice. Je adviseert hen professioneel, handelt uiterst klantgericht en straalt een aanstekelijk enthousiasme uit en ten slotte zorg je voor een vlotte administratieve opvolging van je bestellingen.

  • Colas Belgium l Adjunct-topograaf l Agentschap Noord of Agentschap Noord-Oost (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: COLAS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    In samenspraak met de (hoofd)topograaf zorg je voor de topografische opvolging van meerdere werven. Je takenpakket bestaat ondermeer uit: - voorbereiding van één of enkele projecten in overleg met de werfleider: uitvoeren van metingen, uitzetten van het project,… - controle van de uitvoeringsplannen - opstelling van wegenis- en rioleringslijsten - begeleiding bij het uitzetwerk voor diverse machines - uitvoering van systematische metingen voor werkgever en opdrachtgever Je stuurt arbeiders hulptopografen aan en rapporteert aan de hoofdtopograaf.

  • Customer Service / Commercieel Meertalig Medewerker (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ANACONDA

    Type: Vaste Job

    Anaconda, Selection & Direct Search, zoekt een customer service / commercieel bediende binnendienst Onze opdrachtgever is een dochter van een internationale groep en een sterke KMO gespecialiseerd in elektrische en elektronische aansluittechnieken voor industriële toepassingen. Na een grondige opleiding word je verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve opvolging van de toegewezen klantenportefeuille zoals het uitwerken van offertes, begeleiden van het orderproces, onderhouden van proactieve klantencontacten, bewaken van voorraden en levertermijnen, afhandelen van klachten... In deze functie ben je de interne aanspreekpartner van onze klanten en werk je nauw samen met de verschillende account managers.

  • zelfstandig psycholoog (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een eigen praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

  • Kapster Leercontract (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: HAIRCREATION CHRISTEL

    Type: Leercontract

    Wil je graag een vak als kapster leren? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Zoek naar antwoorden van FLE.P.B. NV in sociale netwerken
Look for responds of FLE.P.B. NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLE.P.B. NV. Laat een reactie achter voor FLE.P.B. NV. FLE.P.B. NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLE.P.B. NV. Leave a respond for FLE.P.B. NV. FLE.P.B. NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLE.P.B. NV op de google maps. Adres en contacten FLE.P.B. NV
Location of FLE.P.B. NV on the google maps. Address and contacts of FLE.P.B. NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLE.P.B. NV FLE.P.B. NV: Mistral | F.C. BLAASVELD | ETS MEUNIER michel | W. VAN EECKHOUTE | Pascy

Other related companies as FLE.P.B. NV: Mistral | F.C. BLAASVELD | ETS MEUNIER michel | W. VAN EECKHOUTE | Pascy

FLE.P.B. NV is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Wellen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLE.P.B. NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09488586425. Het bedrijf FLE.P.B. NV bevindt zich op het adres: Bodemstraat 14 3830 Wellen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 404,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 741,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Photogravure printing. Producten gemaakt in FLE.P.B. NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLE.P.B. NV is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLE.P.B. NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLE.P.B. NV, openstaande posities, locatie van FLE.P.B. NV op de kaart.

FLE.P.B. NV is a company, that was registered 2007 in Wellen region, Belgium. Full name of company is FLE.P.B. NV, company assigned to the tax number BE09488586425. The company FLE.P.B. NV is located at the address: Bodemstraat 14 3830 Wellen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 404,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 741,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Photogravure printing. Products created in FLE.P.B. NV were not found.
The main activity of FLE.P.B. NV is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLE.P.B. NV is not available. You also can look at reviews of FLE.P.B. NV, open positions, location of FLE.P.B. NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLE.P.B. NV, Wellen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLE.P.B. NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLE.P.B. NV, Wellen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLE.P.B. NV, employees, financial statistics.