Devis BVBA

Contactgegevens Devis BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Devis BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Devis BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): De Bosschaertstraat 144; 2020; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 237 74 76 (+32-03 237 74 76) 03 237 74 76 (+32-03 237 74 76)

Fax (fax): 03 237 16 71 (+32-03 237 16 71) 03 237 16 71 (+32-03 237 16 71)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Devis BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Devis BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Devis BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Devis BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Devis BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Devis BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Devis BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Devis BVBA
Products information Devis BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04442016601
Ondernemingsnummer: 9070281982
Hoofdstad (capital): 782,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 753,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Devis BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sanitary articles - Installation and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Devis BVBA
(Get full report from official database of BE for Devis BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Devis BVBA
Addition kinds of activities for Devis BVBA

20350211. Groenten, gepekeld | Vegetables, pickled
23410000. Ondergoed van vrouwen en kinderen | Women's and children's underwear
25210202. Kasten, kantoor: hout | Cabinets, office: wood
51590000. Farm-product grondstoffen, nec | Farm-product raw materials, nec
56419902. Slijtage van baby's | Infants' wear
75320403. Bump winkels, auto reparatie | Bump shops, automotive repair

Werken bij Devis BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Devis BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Devis BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Devis BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromechanicien 3 ploegen M/V (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op elektromechanisch vlak fungeer je als polyvalente kracht: je voert depannages uit aan de machines en staat tegelijk in voor het preventief onderhoud. Je zoekt oplossingsgericht mee naar storingen. Bovendien zorg je voor optimalisatie van het elektrische en elektromechanische gedeelte van onze machines en installaties en verzorg je de installatie van nieuwe machines.

  • Betonmixerchauffeurs C+E Heist-op-Den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je werkt vanuit onze centrale in Heist-Op-Den-Berg, en levert mortel en stortklaar beton aan de klanten in de regio. - Je staat in voor de controle van de toestand van uw mixer-vrachtwagen voor elke levering en u verzorgt het dagelijkse onderhoud en de reiniging. - Je controleert de vracht bij het laden en lossen.

  • Werken als huishoudhulp Herenthout (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Heverlee, 24 uur per week (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 24 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Heverlee. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en kook. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulpen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: CLEANING DI & DA

    Type: Dienstenchequebaan

    In deze functie zal je ingezet worden voor het poetsen bij particulieren thuis. Ook strijken zal tot je takenpakket behoren. De klanten zijn gelegen in Gent en omstreken.

  • Voltijdse huishoudhulp Waregem M/V. (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • Student drankenhandel (zondag) (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Randstad is op zoek naar een vaste student voor een drankenhandel te Meer (op zondag). Als student sta je in voor: het ontvangen en afrekenen van het leeggoed het onderhouden van de winkel klanten verwelkomen de winkel aanvullen

  • JOBSTUDENTEN ZAALMEDEWERKER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE KORENLEI TWEE

    Type: Studentenjob

    Restaurant Belwadi zoekt gemotiveerde studenten voor in de zaal. Je verzorgt de bediening in de zaal waar je de klanten onthaalt en de bestellingen opneemt. Daarnaast zorg je er ook voor dat de tafels netjes blijven.

  • Student huishoudhulp met dienstencheques Regio Hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student huishoudhulp voor het schoonmaken van particuliere woningen in de regio Hasselt d.w.z. poetsen algemeen, ramen wassen,... Uren overeen te komen. (afhankelijk van je lessenrooster)

  • METSER (M/V) (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: CAERELS GEBROEDERS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een familiaal bouwbedrijf en door verdere uitbreiding op zoek naar een ervaren metser. Je zal als metser dagelijks in team instaan voor het metselen van nieuwbouwwoningen. Onze projecten zijn op maat van de klant getekend en worden door eigen personeel uitgewerkt. Je werkt in een team van ervaren metsers en gaat dagelijks regio gebonden verschillende metselwerken uitvoeren.

  • Piping Ontwerper (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: MERCOR

    Type: Vaste Job

    Begeleiding van 1 tot 5 tekenaars en tekenaar/constructeurs. Controleert zelfstandig ontwerpdocumenten. Controleert en evalueert informatie van andere afdelingen, opdrachtgevers en toeleveranciers. Maakt berekeningen. Maakt ontwerpvoorstellen en schetsen. Voert controlewerkzaamheden uit op de plant. Voert technische besprekingen met opdrachtgevers in voorkomende gevallen. Zorgt ervoor, dat de door hem vervaardigde ontwerpdocumenten in overeenstemming zijn met de contractuele projecteisen, kwaliteitseisen, veiligheidseisen, specificaties, normen, codes en standaards. Geven van toelichting op de tekeningen aan de engineer en eventueel aan de uitvoerder(s), alsook vanuit de eigen discipline aangeven van mogelijke aanpassingen in het ontwerp, ter verbetering van de kwaliteit en maakbaarheid en desgewenst zorgdragen voor gecompleteerde/gewijzigde tekeningen, teneinde een kwalitatief goed eindresultaat te leveren binnen gestelde planning en budget. Archiveren, beheren en distribueren van tekeningen en documenten, conform de instructies van de leadengineer, het projectplan c.q. de opdracht.

  • Dampkap Reiniger (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: BEL-TUR GROUP BVBA

    Type: Werfreserve

    U staat voor de dampkappen te reiniging van grote keukens en deepcleaning. en ook ontstoffingswerken heel flexibele uur regeling ! geen vaste uren met VCA attest. werf reserve.

Zoek naar antwoorden van Devis BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Devis BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Devis BVBA. Laat een reactie achter voor Devis BVBA. Devis BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Devis BVBA. Leave a respond for Devis BVBA. Devis BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Devis BVBA op de google maps. Adres en contacten Devis BVBA
Location of Devis BVBA on the google maps. Address and contacts of Devis BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Devis BVBA Devis BVBA: Cool Be Co NV | TELELUNCH | GARAGE BOVRE | C. MBOLO EBUBU | TWIN DESIGN BVBA

Other related companies as Devis BVBA: Cool Be Co NV | TELELUNCH | GARAGE BOVRE | C. MBOLO EBUBU | TWIN DESIGN BVBA

Devis BVBA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Devis BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04442016601. Het bedrijf Devis BVBA bevindt zich op het adres: De Bosschaertstraat 144; 2020; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 782,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 753,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sanitary articles - Installation and Repair. Producten gemaakt in Devis BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Devis BVBA is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Devis BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Devis BVBA, openstaande posities, locatie van Devis BVBA op de kaart.

Devis BVBA is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Devis BVBA, company assigned to the tax number BE04442016601. The company Devis BVBA is located at the address: De Bosschaertstraat 144; 2020; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 782,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 753,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sanitary articles - Installation and Repair. Products created in Devis BVBA were not found.
The main activity of Devis BVBA is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Devis BVBA is not available. You also can look at reviews of Devis BVBA, open positions, location of Devis BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Devis BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Devis BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Devis BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Devis BVBA, employees, financial statistics.