FLPRESS PHARMA NV

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • FLPRESS PHARMA NV
Private companiesAgricultural Services • FLPRESS PHARMA NV

Contactgegevens FLPRESS PHARMA NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLPRESS PHARMA NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLPRESS PHARMA NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rijksweg 18 2880 Bornem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-38-89-68-11 32-38-89-68-11

Fax (fax): 32-38-89-48-57 32-38-89-48-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLPRESS PHARMA NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLPRESS PHARMA NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLPRESS PHARMA NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLPRESS PHARMA NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLPRESS PHARMA NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLPRESS PHARMA NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLPRESS PHARMA NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLPRESS PHARMA NV
Products information FLPRESS PHARMA NV

BTW identificatienummer (tax): BE06454986572
Ondernemingsnummer: 1653686523
Hoofdstad (capital): 968,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 388,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in FLPRESS PHARMA NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Photogravure printing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLPRESS PHARMA NV
(Get full report from official database of BE for FLPRESS PHARMA NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLPRESS PHARMA NV
Addition kinds of activities for FLPRESS PHARMA NV

4923. Gas transmissie en distributie | Gas transmission and distribution
22730300. Kunst pleinen | Art squares
23410000. Ondergoed van vrouwen en kinderen | Women's and children's underwear
28190201. Boorzuur | Boric acid
50120306. sneeuwscooters | Snowmobiles
75390402. Rem reparatie, auto | Brake repair, automotive

Werken bij FLPRESS PHARMA NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLPRESS PHARMA NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLPRESS PHARMA NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLPRESS PHARMA NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Monteren van de producten en toebehoren. Je werkt in een team met de hoofdmonteur en vertrekt vanuit zijn woonplaats naar de werven toe. De werven zijn verspreid over gans België en Noord-Frankrijk.

  • Medewerker Chemie nabij Turnhout (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je chemische kennis en wil je werken met (gevaarlijke) afvalstoffen? Ben je verantwoordelijk en zin om bij Suez in Beerse aan de slag te gaan als acceptant gevaarlijk afval (m/v)) ? Je controleert binnenkomende gevaarlijke afvalstoffen en doet de administratie hiervan. Je zorgt ook voor de organisatie van uitgaande afvalstoffen: samen zetten, labelen en order input. Je doet ook controletesten op het afval en checkt daarbij of dit voldoet aan de acceptatievoorwaarden. Hiervoor komt je chemische voorkennis handig van pas. Bovendien ben je interventieleider van de brandinterventieploeg: je kan als het nodig is correct reageren en leiding geven. Je houdt van afwisseling en kan zowel administratieve als praktische taken uitvoeren. Wanneer andere leidinggevende niet aanwezig zijn, spreek jij het team aan. Werken bij Suez betekent dat je mee helpt aan een betere leefomgeving. Als één van de grootste afvalbedrijven in België verwerken zij op een duurzame en deskundige manier afval.

  • Metser met ervaring (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een klant van ons die gevestigd is in regio Langemark is op dit moment op zoek naar een metser met ervaring. Je staat in voor metselwerken bij zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

  • Tuinier (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Start People Vilvoorde GT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Vilvoorde zijn wij op zoek naar een tuinier (m/v). Je staat in voor het onderhoud om en rond de panelen en bushokjes die geplaatst worden door onze klant in de straten. Je taken: Gras maaien -planten, struiken en bomen snoeien Onkruid verwijderen Bloemenperken onderhouden Algemeen tuinonderhoud Dit voor regio Brussel en Wallonië.

  • Helpdesk medewerker (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent Select Services Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie garandeer je de beschikbaarheid de continuïteit en de beveiliging van onze technische infrastructuur samen met een bestaande collega op onze hoofdzetel te Poperinge. Je ziet een uitdaging in structuur brengen in de IT organisatie en het IT beleid. Je werkt hiervoor samen met je IT collega in een beurtrolsysteem. Concreet doe je dit via volgende taken/verantwoordelijkheden: je ben het eerste aanspreekpunt voor technische aanvragen van gebruikers via een beurtrolsysteem met je IT collega dit voor zowel de software als voor de hardware vragen door een combinatie van logisch en technisch inzicht ben je in staat de juiste prioriteit te geven aan de binnenkomende technische aanvragen om deze op te lossen het instellen en onderhouden van de back-up het proactief signaleren van potentiële problemen en in overleg concrete oplossingen uitwerken het participeren in (deel)projecten voor het implementeren van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van ICT-infrastructuur het opstellen en onderhouden van beheerprocedures standaarden en systeemdocumentatie

  • Jobstudent weekend winkelmedewerker (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Staden zijn we op zoek naar een studentdie op zaterdag en/of zondag kan komen werken in de winkel. Je zal instaan voor kassawerk of de easypay kassa.

  • Dynamische Project- en Personeelsplanner industrie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ON-Y-GO

    Type: Vaste Job

    In deze technische – en industriële omgeving zal de nieuwe medewerker de personeelsplanning op zich nemen. Het is prioriteit dat alle medewerkers op het juiste project én binnen hun juiste kennis en vaardigheden ingepland worden, maar tevens dat er rekening gehouden wordt met deadlines per project, de productiviteit én efficiënt werken volgens de opgelegde normen. Functieomschrijving: -je staat in voor dagelijkse inplanning van werknemers op de diverse projecten; -je onderhoudt contact met de contractanten, teneinde de planning optimaal in te vullen; -je beschikt over voldoende technische kennis (moet op de hoogte zijn van de uitvoering van de werken); -je verwerkt je personeelsplanning in een daarvoor ontwikkeld ERP programma en Excel; -je behoudt en bewaakt het overzicht over de werkzaamheden en stuurt planmatig bij waar nodig;

  • (jr) Enterprise Architect (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Tri-ICT

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze (jr) Enterprise Architect. Als architect ga je aan de slag in grote en kleine projecten om samen met onze klant business systemen en processen te definiëren en te verbeteren; Je levert methodologieën, processen en een governance-kader aan aan onze klanten; Je doet projecten op basis van expertise, vaardigheden en ambitie; Je bent in staat te rapporteren aan Executive levels bij klanten. Je werkt op langdurige projecten bij onze klanten in diverse regio's : Brussel of Antwerpen of Gent

  • ZAALMEDEWERKER Brasserie (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: BRASSERIE SEBASTIAAN

    Type: Vaste Job

    We zoeken een leuke collega voor ons zaalteam! Ben je een gedreven persoon die de horeca-microbe te pakken heeft? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een gesprek! We zoeken iemand die vooral leergierig is, en die reeds een beperkte ervaring heeft in de bediening/ hospitality. We voorzien intern verdere begeleiding en vervolmaking. 4 dagen werkweek, Vast voltijds contract, geen service coupé, geen ochtenddiensten, geen nachtwerk! 5 weken verlof/ jaar. Vrij tijdens gentse feesten en vrij tijdens de gentse horecabeurs!

  • Zelfstandig Psychiatrisch arts - kinder- en jeugdpsychiatrie (M/V) (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: OOKJG

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een kinder- en jeugdpsychiater, die op zelfstandige basis ons team wil aanvullen en versterken. Wij wensen zo ons aanbod diagnostiek en testafname verder optimaliseren. Volgende zaken zullen alvast tot een onderdeel van het op te nemen takenpakket behoren Diagnostiek i.s.m. ons diagnostisch onderzoeksteam. Multidisciplinair overleg met het therapeutenteam i.k.v. lopende casussen. Het vaststellen, uitvoeren en evalueren van behandelplannen. Ons behandelteam begeleiden op inhoudelijk niveau. Zorg verlenen op academisch, topklinisch niveau.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • flexijob afwas (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Flexijob

    verzorgen van het vaatwerk

Zoek naar antwoorden van FLPRESS PHARMA NV in sociale netwerken
Look for responds of FLPRESS PHARMA NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLPRESS PHARMA NV. Laat een reactie achter voor FLPRESS PHARMA NV. FLPRESS PHARMA NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLPRESS PHARMA NV. Leave a respond for FLPRESS PHARMA NV. FLPRESS PHARMA NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLPRESS PHARMA NV op de google maps. Adres en contacten FLPRESS PHARMA NV
Location of FLPRESS PHARMA NV on the google maps. Address and contacts of FLPRESS PHARMA NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLPRESS PHARMA NV FLPRESS PHARMA NV: FREDERIK VAN DAELE | VALCKE | KELLER | MBM Studiebureau BVBA | FILIP VAN WANZEELE

Other related companies as FLPRESS PHARMA NV: FREDERIK VAN DAELE | VALCKE | KELLER | MBM Studiebureau BVBA | FILIP VAN WANZEELE

FLPRESS PHARMA NV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLPRESS PHARMA NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06454986572. Het bedrijf FLPRESS PHARMA NV bevindt zich op het adres: Rijksweg 18 2880 Bornem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 968,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 388,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Photogravure printing. Producten gemaakt in FLPRESS PHARMA NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLPRESS PHARMA NV is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLPRESS PHARMA NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLPRESS PHARMA NV, openstaande posities, locatie van FLPRESS PHARMA NV op de kaart.

FLPRESS PHARMA NV is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLPRESS PHARMA NV, company assigned to the tax number BE06454986572. The company FLPRESS PHARMA NV is located at the address: Rijksweg 18 2880 Bornem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 968,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 388,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Photogravure printing. Products created in FLPRESS PHARMA NV were not found.
The main activity of FLPRESS PHARMA NV is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLPRESS PHARMA NV is not available. You also can look at reviews of FLPRESS PHARMA NV, open positions, location of FLPRESS PHARMA NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLPRESS PHARMA NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLPRESS PHARMA NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLPRESS PHARMA NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLPRESS PHARMA NV, employees, financial statistics.