FLCLUB NV

Contactgegevens FLCLUB NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCLUB NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCLUB NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Victor Allardstr. 7 1180 Brussel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-23-33-06-11 32-23-33-06-11

Fax (fax): 32-23-76-04-68 32-23-76-04-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCLUB NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCLUB NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCLUB NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCLUB NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCLUB NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCLUB NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCLUB NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCLUB NV
Products information FLCLUB NV

BTW identificatienummer (tax): BE01387542724
Ondernemingsnummer: 2419982910
Hoofdstad (capital): 544,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 843,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in FLCLUB NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Publishing, general

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCLUB NV
(Get full report from official database of BE for FLCLUB NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCLUB NV
Addition kinds of activities for FLCLUB NV

2284. Draadmolens | Thread mills
14990200. Mica mijnbouw | Mica mining
34430207. Gevonden buizen, voor warmteoverdracht | Finned tubes, for heat transfer
34520203. Wassers, metaal | Washers, metal
38739901. Apparaat timers | Appliance timers

Werken bij FLCLUB NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCLUB NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCLUB NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCLUB NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker met bedrijfswagen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf zijn wij op zoek naar een schrijnwerker. Je vertrekt thuis rechtstreeks naar de werkplaats. Je zal instaan voor 80% buitenschrijnwerk(dakschrijnwerk, ramen/deuren,terrassen,gevelbekleding,..) en 20% binnenschrijnwerk ( parket, gyproc, maatwerk, ingebouwde kasten, winkelinterieur, keukens,...)

  • Werkvoorbereider interieurprojecten m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie sta jij in voor de opmeting, werkvoorbereiding en bestellingen van interieurprojecten. Je zorgt er ten allen tijde voor dat je uitgewerkte projecten vlot geproduceerd kunnen worden. De projecten bestaan uit volledige interieurinrichtingen, kantoorinrichtingen, maatkasten en binnendeuren. Je werkt goed samen met de project-verantwoordelijken. Je hebt ervaring met CAD/CAM om vlot alles te kunnen uitwerken. (Trefwoorden: houtbewerking, tekenaar, calculator, ...)

  • Medewerker broodjeszaak (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een hippe broodjeszaak gelegen te Geel, zijn wij op zoek naar een parttime medewerker. In deze functie zal je instaan voor het opnemen van bestellen, het bereiden van broodjes, mee helpen met de afwas, afrekenen,... Je zal 15u/week tewerkgesteld worden. Je dient voornamelijk beschikbaar te zijn tijdens de namiddagen. (maandag -zaterdag, uitgezonderd op vrijdag)

  • poetshulp heuvelland (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan later steeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”!

  • Allround studenten, beschikbaar op weekdagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob tijdens de week? Ben je minstens 2 volledige dagen beschikbaar? Wij zoeken regelmatig studenten die tijdens de week beschikbaar zijn voor verschillende opdrachten: winkelbediende, administratief medewerker, arbeider, ...

  • Coffee Specialist Boetiek NESPRESSO - Woluwe (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en leergierig? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die in de Boutiques van Nespresso het merk vertegenwoordigen. Als Coffee Specialist verwelkom je de klanten en informeer je hen over het merk en alle soorten koffie. Met jouw product- en mensenkennis bezorg je elke klant een advies op maat en zorg je voor een unieke beleving. Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Student Accountant - Hoofdkantoor Pizza Hut (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Leveranciersboekhouding: dagelijkse boekhoudverrichtingen, inboeken van in- en uitgaande facturen) Bijhouden financiële dagboeken Opmaken klantenfacturen Controle van de correcte toepassing van de financiële procedures.

  • dispatcher transport (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Staffing Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Satic-Minera in Antwerpen (2030) zoekt een dispatcher transport (m/v). Als transport dispatcher ben je verantwoordelijk voor de planning, organisatie en opvolging van transporten. Dit voor ongeveer 150 wagens en 10-tallen schepen bevrachten, waarvan het transport voornamelijk zal plaatsvinden in de haven van Antwerpen. Dispatcher - taken en verantwoordelijkheden: Je zorgt voor het verzamelen en invoeren van transportopdrachten van klanten in het systeem. Vervolgens plan je het transport van de producten. Je hebt dagelijks contact met de klant, de schepen en terminals en verzorgt de dagelijkse vereiste documenten en bijkomende administratie. Je waakt over de afgesproken transportprijzen. Je kijkt graag kritisch naar processen en streeft naar vernieuwing daar waar nodig door het inbrengen van ideeën ter verbetering van de kwaliteit en productiviteit.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: De Bruycker Gerda

    Type: Zelfstandige activiteit

    WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

  • Advocaat-medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JOHAN VAN KELST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Advant is een middelgroot kantoor gespecialiseerd in verzekeringsrecht, bouwrecht, handelsrecht en aansprakelijkheidsrecht Het kantoor richt zich in zowel burgerrechtelijke als handelsrechtelijke aangelegenheden tot professioneel en privaat cliënteel, op zowel nationaal als internationaal vlak. Ter versterking van het team wordt gezocht naar een gedreven en gemotiveerde advocaat die zijn / haar activiteiten wenst uit te bouwen binnen een kostendelende associatie.

  • Talent-IT - .NET Consultant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Profiel Gemotiveerde .NET helden in alle maten en vormen. Heb jij een ongelooflijke kennis honger, kan je om met iet wat gekke collega's, en investeer je graag in je eigen kennis? Dan zoeken wij jou! Wij werken vooral in volgende technische gebieden (maar dit breidt constant uit): C# .NET ASP.NET MVC Web API Javascript, jquery, AngularJS... HTML5/CSS3 Entity Framework LINQ SQl Server Ken je nog niet alles wat hier staat, maar ben je wel zéér geïnteresseerd om het te kunnen? Neem ook zeker even contact op, wij hebben de juiste omkadering om het aan te leren. Jobgerelateerde competenties: Toepassingen ontwikkelen in .Net m.b.v. een framework: MVC Persoonsgebonden competenties Zin voor nauwkeurigheid hebben Resultaatgerichtheid Contactvaardig zijn Creatief denken (Inventiviteit) Regels en afspraken nakomen Omgaan met stress Klantgerichtheid Samenwerken als hecht team Leervermogen hebben Aanbod Persoonlijke coaching en begeleiding door onze competence manager Algemene opleidingen voor het hele consultancy team Een persoonlijk opleidingsbudget Maandelijkse teammeetings met lekker eten Uitdagende, lachwekkende, of gewoon leuke teambuilding activiteiten Het behalen van Microsoft Certificaten Een competitief loon Extralegale voordelen Firmawagen Plaats tewerkstelling TEAM 4 TALENT indiestraat 2 2000 ANTWERPEN

Zoek naar antwoorden van FLCLUB NV in sociale netwerken
Look for responds of FLCLUB NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCLUB NV. Laat een reactie achter voor FLCLUB NV. FLCLUB NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCLUB NV. Leave a respond for FLCLUB NV. FLCLUB NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCLUB NV op de google maps. Adres en contacten FLCLUB NV
Location of FLCLUB NV on the google maps. Address and contacts of FLCLUB NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCLUB NV FLCLUB NV: HENRI HUGO | CUVELIER PIERRE & RAYMOND | Bayimpex BVBA | JOHANN HUPPERTZ | ETIENNE LALEMAN

Other related companies as FLCLUB NV: HENRI HUGO | CUVELIER PIERRE & RAYMOND | Bayimpex BVBA | JOHANN HUPPERTZ | ETIENNE LALEMAN

FLCLUB NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCLUB NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01387542724. Het bedrijf FLCLUB NV bevindt zich op het adres: Victor Allardstr. 7 1180 Brussel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 544,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 843,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Publishing, general. Producten gemaakt in FLCLUB NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCLUB NV is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCLUB NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCLUB NV, openstaande posities, locatie van FLCLUB NV op de kaart.

FLCLUB NV is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLCLUB NV, company assigned to the tax number BE01387542724. The company FLCLUB NV is located at the address: Victor Allardstr. 7 1180 Brussel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 544,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 843,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Publishing, general. Products created in FLCLUB NV were not found.
The main activity of FLCLUB NV is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCLUB NV is not available. You also can look at reviews of FLCLUB NV, open positions, location of FLCLUB NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCLUB NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCLUB NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCLUB NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCLUB NV, employees, financial statistics.