BOVEROUX PATRICK SPRL SPRL

Contactgegevens BOVEROUX PATRICK SPRL SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOVEROUX PATRICK SPRL SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOVEROUX PATRICK SPRL SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Centenaire 1; 4340; Awans (Villers-l'Evêque), België

Telefoon (phone): 04 289 00 89; 0479 33 34 35 (+32-04 289 00 89; 0479 33 34 35) 04 289 00 89; 0479 33 34 35 (+32-04 289 00 89; 0479 33 34 35)

Fax (fax): 0479 33 34 35; 04 289 00 89 (+32-0479 33 34 35; 04 289 00 89) 0479 33 34 35; 04 289 00 89 (+32-0479 33 34 35; 04 289 00 89)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOVEROUX PATRICK SPRL SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOVEROUX PATRICK SPRL SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOVEROUX PATRICK SPRL SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOVEROUX PATRICK SPRL SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOVEROUX PATRICK SPRL SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOVEROUX PATRICK SPRL SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOVEROUX PATRICK SPRL SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOVEROUX PATRICK SPRL SPRL
Products information BOVEROUX PATRICK SPRL SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03354644775
Ondernemingsnummer: 2956665039
Hoofdstad (capital): 505,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 653,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Contractors - Roofing; Heating (Central) - Mainten. & Repair

Product categorie (product category): Sanitary articles - Installation and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOVEROUX PATRICK SPRL SPRL
(Get full report from official database of BE for BOVEROUX PATRICK SPRL SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOVEROUX PATRICK SPRL SPRL
Addition kinds of activities for BOVEROUX PATRICK SPRL SPRL

2066. Chocolade- en cacaoproducten | Chocolate and cocoa products
503302. Isolatiematerialen | Insulation materials
804999. Kantoren van gezondheidspraktijken, nec | Offices of health practitioners, nec
17990104. Spa-installatie of bubbelbadinstallatie of -constructie | Spa or hot tub installation or construction
34999906. Boek eindigt, metaal | Book ends, metal
38120108. Bank en draai indicatoren en componenten | Bank and turn indicators and components
47259902. Bezienswaardigheden tournee bedrijven | Sightseeing tour companies

Werken bij BOVEROUX PATRICK SPRL SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOVEROUX PATRICK SPRL SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOVEROUX PATRICK SPRL SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOVEROUX PATRICK SPRL SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Draaier conventioneel (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De draaier is verantwoordelijk voor verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen en/of walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Je staat in voor het verwijderen van oude bekleding, de draaier spant de wals/rol op in de draaibank en klokt de rol uit. Dan wordt het product conform de specificaties op de productienota en/of bijgaande tekening afgewerkt. Je bent verantwoordelijk voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen.

  • Commercial Collaborator (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij benieuwd naar het reilen en zeilen van een bank? Heb je altijd eens willen weten wat er precies achter de schermen van een bankkantoor gebeurt? Omschrijf jij jezelf als leergierig, nieuwsgierig en klantvriendelijk? Geeft het adviseren van mensen jou voldoening en haal je een kick uit het behalen van persoonlijke doelen? Dan leren wij jou graag beter kennen! Wij zoeken momenteel voor verscheidene locaties nieuwe commercieel medewerkers. Dit is een uitgelezen startersfunctie voor pas afgestudeerden met de drive om door te groeien binnen de financiële wereld. Jouw voornaamste taken zijn de volgende: Het beantwoorden van de vragen van klanten en desgewenst de klant doorverwijzen naar gespecialiseerde collega’s Het correct uitvoeren van de kasverrichtingen Administratieve invoer van gegevens in onze systemen De klant basisinformatie verschaffen over de producten- en diensten

  • Magazijnier/heftruckchauffeur te Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Zaventem zijn wij dringed op zoek naar ervaren magazijniers die in het bezit zijn van een heftruck-en/of reachtruckattest of hierin enige ervaring hebben. Je zal voor een bedrijf werken die leverancier is van producten voor verwarming, ventilatie en airconditinioning.Je zal als allround magazijnier vrachtwagens laden en lossen, de zwaardere stukken vervoeren met de heftruck...

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Evergem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP (M/V) KAPRIJKE (voltijds) (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudelijke Hulp Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gezin te Kortrijk zijn wij op zoek naar een nette huishoudhulp. Dit op maandag van 14 tot 19u en op vrijdag van 7u tot 13u Matuur persoon met zin verantwoordelijkheid Licht huishoudelijke taken en strijken

  • Gedreven cnc-bediener twee ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Studentenjob

    Als operator sta je in voor het bedienen van cnc-gestuurde machines. Je bedient ook een cnc-robot en vult olie aan. Je wast de vette onderdelen af en maakt ze schoon. Je voorziet de machine ook van de nodige materialen.

  • Student avonduren magazijn | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf te Herentals zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die tijdens de week kunnen werken. Je wordt tewergesteld in een avondploeg, waarbij je werkt tussen 21u30 's avonds en 1u 's nachts. Het takenpakket bestaat uit: laden en lossen van vrachtwagens, uitsorteren van goederen en scannen van goederen. Bij voorkeur ben je 1 à 3 dagen per week beschikbaar om te werken en dit voor langere tijd.

  • student/stagiair in groot kinderdagverblijf (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: BABYBIEBELBOX

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent/stagiair voor in ons kinderdagverblijf BABYBIEBELBOX. Dagelijks zijn er maximum 46 kindjes aanwezig, met een geweldig TEAM van 9 kinderverzorg(st)ers! Elke dag is er een kinderverzorg(st)er extra aanwezig + de zaakvoerster is ook elke dag als extra persoon aanwezig. www.babybiebelbox.be Takenpakket: Je werkt als jobstudent/stagiair in ons kinderdagverblijf Je doet de observaties bij de kindjes Je doet de verzorging, geeft eten, ... Je voert activiteiten & knutselwerkjes uit met de kindjes Je doet ook extra huishoudelijke, logistieke taken

  • medewerker charcuterietoog (M/V) (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: EUROSPAR EINDHOUT

    Type: Vaste Job

    Je kunt zelfstandig werken terwijl je eveneens een echte teamplayer bent. Je werkt nauwkeurig en ordelijk. Je hebt oog voor detail en hygiëne. Je bent flexibel wat betreft weekendwerk. Je bent flexibel wat betreft uurrooster (soms beginnen om 6u of werken tot 20u) Ervaring met charcuterie/kaas/brood Ervaring met snijmachines

  • Project ingenieur / Project Engineer (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CAMCO TECHNOLOGIES

    Type: Vaste Job

    Camco Technologies is een innovatieve speler actief in een hoogtechnologische en internationale omgeving. Het bedrijf is gevestigd in Heverlee en stelt 110 mensen te werk. De automatiseringsprojecten zijn gebaseerd op een combinatie van hard- en softwareproducten. Deze producten worden hoofdzakelijk ontwikkeld, geproduceerd en geïnstalleerd door Camco. Onder deze toepassingen vind je intelligente industriële camera's, selfservice kiosken, traffic control, real-time locatieoplossingen en processoftware, alsook eigen ontwikkelde software voor beeldverwerking. Wat wordt er van je verwacht? Als Project Engineer neem je je projecten ter harte . Je bent verantwoordelijk voor de opstart, de uitvoering, de oplevering en de opvolging van je werkzaamheden o Vergaderingen met klanten (technische personen) o Opstellen van engineering documenten (technische projectbeschrijvingen) o Opstellen van infrastructuur plannen (Inventor tekenwerk) o Regelmatige inspecties van sites o Leiden van je eigen installatieteam (techniekers 1 tot 4 personen) bij de klant o Leiden van ingehuurde werkkrachten bij de klant o Testen van het systeem bij klanten Je bent bereid om regelmatig (+/- 25 à 35% van je tijd) voor enkel dagen/weken in het buitenland te werken. Opdrachtgevers situeren zich overwegend in Europa, Australië, Midden–Oosten, Zuid-Afrika, Latijns- en Noord-Amerika. Je werkt nauw samen met interne collega’s(productie, operations, support, projectmanager). Daarnaast ondersteun je de R&D manager bij de praktische uitwerking van technische oplossingen: technische tekeningen maken, testopstelling maken... Je vindt het prettig om regelmatig zelf de handen uit de mouwen te steken en je schept duidelijkheid over verwachtingen en verantwoordelijkheden van eigen en ingehuurde techniekers. Je toont oprechte erkenning en waardering voor de prestaties van je collega’s In je functioneren streef je dag in dag uit naar een excellente klantentevredenheid

  • Reclame bedeler in Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van BOVEROUX PATRICK SPRL SPRL in sociale netwerken
Look for responds of BOVEROUX PATRICK SPRL SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOVEROUX PATRICK SPRL SPRL. Laat een reactie achter voor BOVEROUX PATRICK SPRL SPRL. BOVEROUX PATRICK SPRL SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOVEROUX PATRICK SPRL SPRL. Leave a respond for BOVEROUX PATRICK SPRL SPRL. BOVEROUX PATRICK SPRL SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOVEROUX PATRICK SPRL SPRL op de google maps. Adres en contacten BOVEROUX PATRICK SPRL SPRL
Location of BOVEROUX PATRICK SPRL SPRL on the google maps. Address and contacts of BOVEROUX PATRICK SPRL SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come BOVEROUX PATRICK SPRL SPRL BOVEROUX PATRICK SPRL SPRL: V.I.P. Assistance SPRL | COIFFURE CARVEL | D.K.T. TRAVEL | Longerstaey NV | De Professor HD Service & Supply

Other related companies as BOVEROUX PATRICK SPRL SPRL: V.I.P. Assistance SPRL | COIFFURE CARVEL | D.K.T. TRAVEL | Longerstaey NV | De Professor HD Service & Supply

BOVEROUX PATRICK SPRL SPRL is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOVEROUX PATRICK SPRL SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03354644775. Het bedrijf BOVEROUX PATRICK SPRL SPRL bevindt zich op het adres: Rue de la Centenaire 1; 4340; Awans (Villers-l'Evêque). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 505,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 653,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sanitary articles - Installation and Repair. Lijst met producten zijn Contractors - Roofing; Heating (Central) - Mainten. & Repair.
De hoofdactiviteit van BOVEROUX PATRICK SPRL SPRL is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOVEROUX PATRICK SPRL SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOVEROUX PATRICK SPRL SPRL, openstaande posities, locatie van BOVEROUX PATRICK SPRL SPRL op de kaart.

BOVEROUX PATRICK SPRL SPRL is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOVEROUX PATRICK SPRL SPRL, company assigned to the tax number BE03354644775. The company BOVEROUX PATRICK SPRL SPRL is located at the address: Rue de la Centenaire 1; 4340; Awans (Villers-l'Evêque). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 505,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 653,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sanitary articles - Installation and Repair. List of products are Contractors - Roofing; Heating (Central) - Mainten. & Repair.
The main activity of BOVEROUX PATRICK SPRL SPRL is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BOVEROUX PATRICK SPRL SPRL is not available. You also can look at reviews of BOVEROUX PATRICK SPRL SPRL, open positions, location of BOVEROUX PATRICK SPRL SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOVEROUX PATRICK SPRL SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOVEROUX PATRICK SPRL SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOVEROUX PATRICK SPRL SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOVEROUX PATRICK SPRL SPRL, employees, financial statistics.