Aqua-Lux

Contactgegevens Aqua-Lux: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aqua-Lux: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aqua-Lux

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hogestraat 33; 8020; Oostkamp (Ruddervoorde), België

Telefoon (phone): 050 27 64 00 (+32-050 27 64 00) 050 27 64 00 (+32-050 27 64 00)

Fax (fax): 050 27 64 00 (+32-050 27 64 00) 050 27 64 00 (+32-050 27 64 00)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aqua-Lux: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aqua-Lux"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aqua-Lux"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aqua-Lux, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aqua-Lux. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aqua-Lux, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aqua-Lux. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aqua-Lux
Products information Aqua-Lux

BTW identificatienummer (tax): BE07019683837
Ondernemingsnummer: 1875610351
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 391,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Aqua-Lux zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sanitary articles - Installation and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aqua-Lux
(Get full report from official database of BE for Aqua-Lux)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aqua-Lux
Addition kinds of activities for Aqua-Lux

242903. Kiezel- en kiezelfabrieken | Shingle and shingle mills
09130204. Garnalen, vangen van | Shrimp, catching of
23950205. Zwitserse weefsel borduren | Swiss loom embroideries
34920101. Regelventielen, vliegtuigen: hydraulisch en pneumatisch | Control valves, aircraft: hydraulic and pneumatic
58120200. Ijs, frisdrank en frisdrankfonteinen | Ice cream, soft drink and soda fountain stands

Werken bij Aqua-Lux: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aqua-Lux: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aqua-Lux. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aqua-Lux. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren Technieker / Mekanieker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: DEMERSTEE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Als ervaren technieker/mekanieker sta je in voor de diagnose-herstelling en service van lijnbussen en autocars. Dit gaat van het compleet service pakket uitvoeren tot het stellen van diagnoses zowel op technisch als elektronisch vlak.

  • Schoonmaker-ster Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster voor in Eeklo Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Je bent beschikbaar van maandag tot vrijdag van 6u tot 10u en zaterdag van 13u tot 17u (24u/week)

  • Productiemedewerker voeding (optie vast) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Evergem zijn we op zoek naar een vuller/koker voor op de bloedworstenafdeling. Je staat in voor (de)monteren van de vulbus, voorbereiden van de aanvoerdarmen, opvolgen vulprogramma's, kwaliteitscontroles uitvoeren, takelen rauwe worsten in de kookketels, opstarten kookkast etc... Daguren: je start elke dag om 6u.

  • VERKOPER/ ASSISTENT ZAAKVOERDER (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouwtakenpakket zal bestaan uit 2 grote luiken: VERKOOP Als echte mensenkenner kan je overweg met een gevarieerde waaier aan klanten. Je weet techniek en strategie toe te passen op een gemoedelijke manier. Je adviseert begeleidt en sluit af. Als verkoper –assistent zaakvoerder zorg je ervoor dat jij de klant zijn vertrouwenspersoon wordt en dat hij geregeld terugkeert naar ‘jouw' filiaal. In deze functie heb je uiteraard ook oog voor de projecten in jouw streek. Andere verkopers zullen beroep doen op jou voor tips bij een veeleisende klant. Door een commerciële teamgeest te creëren weet jij steeds de verkoopcijfers te behalen. ASSISTENT ZAAKVOERDER Je ondersteunt de zaakvoerder en kan hem ook tijdelijk vervangen. In deze verantwoordelijkheid krijg je proactief zicht op wat er in Etceterra moet gebeuren en je begeleidt het behalen van het resultaat. Je kan administratief je mannetje staan evengoed aansturend als uitvoerend. Je werkt rechtstreeks samen met 5 bedienden en 3 arbeiders.

  • verantwoordelijke nachtploeg (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Lets Work is op zoek naar een verantwoordelijke nachtploeg. Je bent verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van het laden van de vrachtwagens met een ploeg tussen de 4 & 8 mensen.

  • ENTHOUSIASTE HUISHOUDHULP REGIO PEER (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Plaatser veranda’s, ramen en deuren te Alken (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: PRES - ALL REEKMANS

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van ramen, deuren en hoogwaardige veranda's plaatsen en assembleren. Schrijnwerkerelementen verzagen volgens het plan. Elementen plaatsen en vastzetten met haken, geleiders, hoekijzers,..Het glaswerk op een drager plaatsen en vastzetten (glaslatten, neopreendichtingen, kit, stutten,...). De waterdichtheid en de isolatie controleren. Het geheel van drager en frame waterdicht maken en dichtingen ed plaatsen.

  • Vrachtwagenchauffeur CE (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ETS FRATEUR DE POURCQ

    Type: Vaste Job

    - Zelfstandig besturen van een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger, vervoer van kranen en bull - Intern vervoer – vervoer van materiaal en machines - Laden en lossen - Zorgen voor het basisonderhoud van het voertuig

  • Onderhoudstechnieker huis- en goederenliften (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je gepassioneerd om onderhoud en herstellingen uit te voeren op diverse apparatuur waaronder liften?Ga je graag bij klanten langs om mensen verder te helpen of werk je graag in een bedrijf? Dan is dit de ideale job voor jou! Als onderhoudstechnieker sta je in voor de plaatsing, installatie, onderhoud en herstellingen om aan diverse apparatuur uit te voeren, dit kan bij mensen aan huis zijn, nationaal, of lokaal, bij een bedrijf.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Doel)

    Regio: Regio Doel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • English language trainer (company - sector: SW engineering) (m/w) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL Language Centres (www.cll.be), founded by the Catholic University of Louvain (UCL), is a Belgian Institute for ongoing language training. For over 30 years CLL has organised language courses for companies, public institutions, adults, as well as kids and teens. CLL offers 37 languages and collaborates with over 600 qualified trainers.*******CLL is looking for an English language trainer to provide courses in a company (sector: software engineering and space systems). = = > 1 full day of teaching (4 smalls groups - Tuesdays from 9am until 4:15pm) - You will lead in-company courses that focus on business English in a professional context (business and professional needs, practice of the oral aspects of the language, grammatical refreshment) - You will coach and motivate learners in their learning path - You will ensure lessons are based on communicative activities that focus on speaking, oral expression and interaction

  • Bewakingsagent (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

Zoek naar antwoorden van Aqua-Lux in sociale netwerken
Look for responds of Aqua-Lux in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aqua-Lux. Laat een reactie achter voor Aqua-Lux. Aqua-Lux bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aqua-Lux. Leave a respond for Aqua-Lux. Aqua-Lux on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aqua-Lux op de google maps. Adres en contacten Aqua-Lux
Location of Aqua-Lux on the google maps. Address and contacts of Aqua-Lux

Andere gerelateerde bedrijven als come Aqua-Lux Aqua-Lux: Dumont C | ANDRE DELVAUX | MATMUS | STUDIO ROMMELAERE PIET | DECAIGNY

Other related companies as Aqua-Lux: Dumont C | ANDRE DELVAUX | MATMUS | STUDIO ROMMELAERE PIET | DECAIGNY

Aqua-Lux is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Aqua-Lux, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07019683837. Het bedrijf Aqua-Lux bevindt zich op het adres: Hogestraat 33; 8020; Oostkamp (Ruddervoorde). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 391,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sanitary articles - Installation and Repair. Producten gemaakt in Aqua-Lux zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aqua-Lux is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aqua-Lux is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aqua-Lux, openstaande posities, locatie van Aqua-Lux op de kaart.

Aqua-Lux is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Aqua-Lux, company assigned to the tax number BE07019683837. The company Aqua-Lux is located at the address: Hogestraat 33; 8020; Oostkamp (Ruddervoorde). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 391,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sanitary articles - Installation and Repair. Products created in Aqua-Lux were not found.
The main activity of Aqua-Lux is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Aqua-Lux is not available. You also can look at reviews of Aqua-Lux, open positions, location of Aqua-Lux on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aqua-Lux, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aqua-Lux, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aqua-Lux, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aqua-Lux, employees, financial statistics.