ALGEMEEN SANITAIR SANIPLAN BVBA

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • ALGEMEEN SANITAIR SANIPLAN BVBA
Private companiesMiscellaneous Manufacturing Industries • ALGEMEEN SANITAIR SANIPLAN BVBA

Contactgegevens ALGEMEEN SANITAIR SANIPLAN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALGEMEEN SANITAIR SANIPLAN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALGEMEEN SANITAIR SANIPLAN BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nekkersputstraat 198; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 226 70 12; 0475 62 40 67 (+32-09 226 70 12; 0475 62 40 67) 09 226 70 12; 0475 62 40 67 (+32-09 226 70 12; 0475 62 40 67)

Fax (fax): 09 227 09 58 (+32-09 227 09 58) 09 227 09 58 (+32-09 227 09 58)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALGEMEEN SANITAIR SANIPLAN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALGEMEEN SANITAIR SANIPLAN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALGEMEEN SANITAIR SANIPLAN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALGEMEEN SANITAIR SANIPLAN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALGEMEEN SANITAIR SANIPLAN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALGEMEEN SANITAIR SANIPLAN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALGEMEEN SANITAIR SANIPLAN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALGEMEEN SANITAIR SANIPLAN BVBA
Products information ALGEMEEN SANITAIR SANIPLAN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03920440673
Ondernemingsnummer: 6383300781
Hoofdstad (capital): 132,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 633,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Drain pipes (Unblocking); Plumbing contractors

Product categorie (product category): Sanitary articles - Installation and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALGEMEEN SANITAIR SANIPLAN BVBA
(Get full report from official database of BE for ALGEMEEN SANITAIR SANIPLAN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALGEMEEN SANITAIR SANIPLAN BVBA
Addition kinds of activities for ALGEMEEN SANITAIR SANIPLAN BVBA

832201. Geriatrische sociale dienstverlening | Geriatric social service
10990100. Aluminium- en berylliummalmwinning | Aluminum and beryllium ores mining
30899912. Handgrepen, penseel of gereedschap: kunststoffen | Handles, brush or tool: plastics
32910502. Brick schuurmiddelen | Brick abrasives
50920301. Amusementsproducten | Amusement goods

Werken bij ALGEMEEN SANITAIR SANIPLAN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALGEMEEN SANITAIR SANIPLAN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALGEMEEN SANITAIR SANIPLAN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALGEMEEN SANITAIR SANIPLAN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator VPK vaste nacht (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze grote klant VPK te Oudegem, zijn we op zoek naar een operator voor de vaste nachtploeg te versterken. Qua jobomschrijving: Het opstarten en bewaken van het volledige productieproces van de machine: een afwerkingmachine produceert meestal verschillende producten per ploeg. Ieder product vereist een wissel van stempels, stansen, inkt en karton. Het instellen van de machine en het treffen van alle nodige voorbereidingen. Het mee instaan voor een goede technische en veilige werking van de machine. Het geven van vaktechnische aanwijzingen en instructies aan ondersteunende medewerkers. Het overleggen met verantwoordelijken productie, stempels/stansen/inkt, technische dienst, planning en distributie.

  • Monteur banden tijdelijk winterseizoen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gerenomeerd automerk zijn we op zoek naar een tijdelijk bandenmonteur voor de garage te Kortrijk. Je staat in voor het monteren en demonteren van de banden, dit voor een periode van een 4-tal maanden.

  • Winkelverkoper m/v (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Beringen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelverkoper M/V. Je zal instaan voor: - Kassawerk - Winkelverkoop aan de afdeling speelgoed - Rekken inladen - Klanten verder helpen met vragen

  • Magazijnier/Kassamedewerker Drankenhandel (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verantwoordelijk voor het opmaken van correcte leveringsbon, facturen, correcte afhandeling van aankoop tot betaling. Coderen van producten/ bestellingen van klanten, nakijken van genomen goederen op pallet, controle aantallen en producten stemmen overeen met het gecodeerde. Facturen opmaken, geld ontvangen, adviseren van klanten ivm producten, prijzen ( indien van toepassing), telefoon beantwoorden Organiseren van planning: klaar te maken bestellingen Allround administratief werk: aankoopfacturen ordenen, leveringsbons klasseren op nummer Op kalme momenten: meehelpen in magazijn oa. Bestelling meehelpen klaar zetten, magazijn in orde houden Naleven van procedures Kassa inhoud bij sluitingstijd tellen Werkuren: ma-vrij: 9u45 tot 18u15 (één vrije dag in de week) zaterdag: 8u tot 14u

  • Verkoper / verkoopster doe-het-zelfzaak (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job als verkoper / verkoopster in een doe-het-zelf-zaak? Lees dan zeker verder. Wij zijn namelijk op zoek naar een verkoper voor de regio Diksmuide. Taken: Technisch adviseren van zowel professionele als particulier eindgebruiker Je bedient onze klanten op een vriendelijke en vlotte wijze met kennis van zaken Ontvangen en verwerken van binnenkomende goederen Onderhouden en organiseren van afdelingen Klant- en servicegericht werken doch met administratieve nauwkeurigheid

  • Chauffeur CE (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in regio Nieuwpoort zijn wij op zoek naar een chauffeur ce (m/v)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Berchem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Regio Moorslede (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Agilitas Roeselare

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende klanten zijn we op zoek naar huishoudhulpen regio Moorslede Ervaring met huishoudelijke taken, voornamelijk poetsen en strijken is een pluspunt. Je begint deeltijds, opbouwen naar meer uren is zeker mogelijk. Bedrijfsprofiel: t-groep is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken t-interim, Amplo en Ascento. Daarnaast is t-groep ook actief in Nederland en Polen. Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening innovatief en efficiënt. Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal.Ben jij gedreven, heb je een passie voor HR en vooral véél goesting om elke dag het verschil te maken? Dan ben jij de collega die we zoeken!

  • Bachelor/ Master studenten (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen aan de Leuvensesteenweg in Boortmeerbeek binnen de automobielsector zijn wij op zoek naar studenten, 18+, met minstens een Bacheloropleiding die zich minimaal één dag per week kunnen vrijmaken voor administratieve taken. Wat ga je precies doen? Je bent verantwoordelijke voor de administratieve ondersteuning van verschillende diensten. Je volt dossiers aan van A tot Z en controleert deze. Je beheert het klassement. Je neemt binnenkomende telefoons op en schakelt door. Je zorgt voor data input en opvolging

  • Verwarmingstechnieker met interessant salarispakket (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende regio's in Vlaanderen EN/OF Brussel, zijn wij op zoek naar verwarmingstechnieker om onze klant te versterken. U zal te werk staan in uw eigen regio. - Als verwarmingstechnieker sta je in voor het afstellen, herstellen en het uitvoeren van preventief onderhoud van verwarmingsketels bij onze klanten. Deze ketels hebben een vermogen van 30kW tot 1000kW. - Het afstellen van branders (met grote vermogens) behoort tot één van jouw prioritaire taken. - Je werkt zelfstandig en autonoom de planning af. - Je wordt eveneens ingeschakeld voor de wachtdiensten waarvoor een wachtvergoeding is voorzien. - Depannages maken ook deel uit van jouw takenpakket.

  • VERPLEEGKUNDIGE (INGOOIGEM)

    Regio: INGOOIGEM

    Bedrijf: WIELANT

    Type: Vaste Job

    U kan bij ons aan de slag als verpleegkundige. U zult meewerken aan de uitbouw van de werking van ons woonzorgcentrum. U zult een steentje bijdragen aan de verpleging en verzorging van onze bewoners. Indien u reageert oponze vacature, zullen de gegevens die u ons bezorgd enkel door de belanghebbenden bekeken en nooit langer dan 6 maanden bewaard worden na het opsturen van deze gegevens.

  • instituteur primaire (FRASNES-LEZ-ANVAING)

    Regio: FRASNES-LEZ-ANVAING

    Bedrijf: ADMINISTRATION COMMUNALE

    Type: Werfreserve

    voor onze immersieschool (50% frans-50% engels) te Saint-Sauveur.

Zoek naar antwoorden van ALGEMEEN SANITAIR SANIPLAN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ALGEMEEN SANITAIR SANIPLAN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALGEMEEN SANITAIR SANIPLAN BVBA. Laat een reactie achter voor ALGEMEEN SANITAIR SANIPLAN BVBA. ALGEMEEN SANITAIR SANIPLAN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALGEMEEN SANITAIR SANIPLAN BVBA. Leave a respond for ALGEMEEN SANITAIR SANIPLAN BVBA. ALGEMEEN SANITAIR SANIPLAN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALGEMEEN SANITAIR SANIPLAN BVBA op de google maps. Adres en contacten ALGEMEEN SANITAIR SANIPLAN BVBA
Location of ALGEMEEN SANITAIR SANIPLAN BVBA on the google maps. Address and contacts of ALGEMEEN SANITAIR SANIPLAN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ALGEMEEN SANITAIR SANIPLAN BVBA ALGEMEEN SANITAIR SANIPLAN BVBA: Ketelslegers Fr | COIFFURE CRISTINA M. | DELHAIZE | Apostrophe | Butaye M

Other related companies as ALGEMEEN SANITAIR SANIPLAN BVBA: Ketelslegers Fr | COIFFURE CRISTINA M. | DELHAIZE | Apostrophe | Butaye M

ALGEMEEN SANITAIR SANIPLAN BVBA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALGEMEEN SANITAIR SANIPLAN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03920440673. Het bedrijf ALGEMEEN SANITAIR SANIPLAN BVBA bevindt zich op het adres: Nekkersputstraat 198; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 132,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 633,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sanitary articles - Installation and Repair. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking); Plumbing contractors.
De hoofdactiviteit van ALGEMEEN SANITAIR SANIPLAN BVBA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALGEMEEN SANITAIR SANIPLAN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALGEMEEN SANITAIR SANIPLAN BVBA, openstaande posities, locatie van ALGEMEEN SANITAIR SANIPLAN BVBA op de kaart.

ALGEMEEN SANITAIR SANIPLAN BVBA is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALGEMEEN SANITAIR SANIPLAN BVBA, company assigned to the tax number BE03920440673. The company ALGEMEEN SANITAIR SANIPLAN BVBA is located at the address: Nekkersputstraat 198; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 132,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 633,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sanitary articles - Installation and Repair. List of products are Drain pipes (Unblocking); Plumbing contractors.
The main activity of ALGEMEEN SANITAIR SANIPLAN BVBA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALGEMEEN SANITAIR SANIPLAN BVBA is not available. You also can look at reviews of ALGEMEEN SANITAIR SANIPLAN BVBA, open positions, location of ALGEMEEN SANITAIR SANIPLAN BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALGEMEEN SANITAIR SANIPLAN BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALGEMEEN SANITAIR SANIPLAN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALGEMEEN SANITAIR SANIPLAN BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALGEMEEN SANITAIR SANIPLAN BVBA, employees, financial statistics.