FLEUROPRINTER SA

Contactgegevens FLEUROPRINTER SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLEUROPRINTER SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLEUROPRINTER SA

Regio (region): Charleroi, België

Adres (address): Av. Jean Mermoz 6041 Charleroi - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-71-37-40-18 32-71-37-40-18

Fax (fax): 32-71-37-52-93 32-71-37-52-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLEUROPRINTER SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLEUROPRINTER SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLEUROPRINTER SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLEUROPRINTER SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLEUROPRINTER SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLEUROPRINTER SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLEUROPRINTER SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLEUROPRINTER SA
Products information FLEUROPRINTER SA

BTW identificatienummer (tax): BE04053649902
Ondernemingsnummer: 5704620361
Hoofdstad (capital): 776,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 203,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in FLEUROPRINTER SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Newspapers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLEUROPRINTER SA
(Get full report from official database of BE for FLEUROPRINTER SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLEUROPRINTER SA
Addition kinds of activities for FLEUROPRINTER SA

208599. Gedistilleerde en gemengde dranken, nec | Distilled and blended liquors, nec
17110102. Boiler instelling contractor | Boiler setting contractor
22410101. Geweven, geweven | Fringes, woven
32590201. Schoorsteenpijp en toppen, klei | Chimney pipe and tops, clay
32720403. Mantels, beton | Mantels, concrete
33310203. Blokken, koper | Blocks, copper
36999905. Warmte-emissies bediening apparaat | Heat emission operating apparatus
37249909. Smeersystemen, vliegtuigen | Lubricating systems, aircraft
38429927. Whirlpool baden, hydrotherapie apparatuur | Whirlpool baths, hydrotherapy equipment
55310102. Automotive accessoires | Automotive accessories

Werken bij FLEUROPRINTER SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLEUROPRINTER SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLEUROPRINTER SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLEUROPRINTER SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior PC-technicus (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FORUM JOBS VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Forum Jobs zoekt een junior pc-technicus voor een project van 29 oktober tot midden januari 2019. Je zal voor een grote klant samen met een ervaren collega oude pc's vervangen door nieuwe pc's, en ze helemaal operationeel maken. Je installeert pc's. Je zorgt ervoor dat ze werkklaar zijn. Je installeert Win10 op elke pc. Je neemt de oude pc's mee.

  • VERPAKKER TEXTIELSECTOR WEEKEND (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielbedrijf in de regio zijn wij bij Forum Jobs opzoek naar een verpakker. Volgende taken behoren tot je takenpakket: producten verpakken: verschillende maten, dozen, aantal stuks/doos Kwaliteitscontrole is alles netjes zijn er geen fouten Is het formaat correct Zijn de labels correct Dozen stapelen op de paletten volgens de juiste instructies Lezen + begrijpen van de productiebon

  • HUISHOUDHULP (M/V) LOVENDEGEM (deeltijds - zelf te kiezen) (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp regio Sint-Joris - voltijds / deeltijds (SINT-JORIS)

    Regio: SINT-JORIS

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Sint-Joris zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Enthousiaste thuishulp/poetshulp (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • DRINGEND studenten gezocht Marketingactie! (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    MOVE is dringend op zoek naar studenten die nog een centje willen bijverdienen. uitdelen van een geschenkje aan de klanten ! Leuke job! je werkt van 10u-18u (met halfuurtje pauze) ben je vrij op 1 of meerdere van deze data? 30/9 6/10 14/10 20/10 28/10

  • Senior Credit Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ICREDIT

    Type: Vaste Job

    Je contacteert organisaties om recente financiële informatie op te vragen. Je schrijft rapporten met een samenvatting van de verzamelde informatie en heldere conclusies en aanbevelingen. Na een volledige analyse bevestig je de beoordeling of pas je deze aan. Je onderzoekt de beschikbare informatie die je intern of extern ontvangen hebt. Je verdedigt en verklaart beslissingen naar klanten toe. Je houdt risico’s in de gaten en actualiseert beoordelingen. Je bouwt proactief een goede relatie op met collega’s in underwriting. Je verzekert compliance met de interne en externe regelgeving en procedures.

  • Ervaren Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant - Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    30 jaar ervaring en kwaliteit onder één dak. Dat is de korte omschrijving van dit kantoor met inmiddels 10 werknemers. Om hun enthousiast team van medewerkers verder uit te breiden en hun verdere groei te ondersteunen gaan zij op zoek naar een Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant die een toegevoegde waarde aan het kantoor kan bieden. Je profiel als ervaren dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant ziet er als volgt uit: Je haalde een Bachelor of Master in Accountancy - Fiscaliteit of in een economische richting. De ervaring die je reeds achter de rug hebt is minstens 2 jaar in een boekhoudkantoor of accountantskantoor. Je bent leergierig en ambitieus en dit komt tot uiting door opleidingen en seminaries te gaan volgen.

  • Schrijnwerker Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Reclame bedeler in Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Dakwerker leerjongen (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Dakambacht

    Type: Leercontract

    Dakwerken hellende/platte daken.

Zoek naar antwoorden van FLEUROPRINTER SA in sociale netwerken
Look for responds of FLEUROPRINTER SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLEUROPRINTER SA. Laat een reactie achter voor FLEUROPRINTER SA. FLEUROPRINTER SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLEUROPRINTER SA. Leave a respond for FLEUROPRINTER SA. FLEUROPRINTER SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLEUROPRINTER SA op de google maps. Adres en contacten FLEUROPRINTER SA
Location of FLEUROPRINTER SA on the google maps. Address and contacts of FLEUROPRINTER SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLEUROPRINTER SA FLEUROPRINTER SA: DE CLERCK J & Fils | Japan Trading Company NV | Danzas A E I Services NV | Mathieu D | Leidgens Tamara

Other related companies as FLEUROPRINTER SA: DE CLERCK J & Fils | Japan Trading Company NV | Danzas A E I Services NV | Mathieu D | Leidgens Tamara

FLEUROPRINTER SA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Charleroi, België. De volledige naam van het bedrijf is FLEUROPRINTER SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04053649902. Het bedrijf FLEUROPRINTER SA bevindt zich op het adres: Av. Jean Mermoz 6041 Charleroi - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 776,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 203,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Newspapers. Producten gemaakt in FLEUROPRINTER SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLEUROPRINTER SA is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLEUROPRINTER SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLEUROPRINTER SA, openstaande posities, locatie van FLEUROPRINTER SA op de kaart.

FLEUROPRINTER SA is a company, that was registered 2002 in Charleroi region, Belgium. Full name of company is FLEUROPRINTER SA, company assigned to the tax number BE04053649902. The company FLEUROPRINTER SA is located at the address: Av. Jean Mermoz 6041 Charleroi - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 776,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 203,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Newspapers. Products created in FLEUROPRINTER SA were not found.
The main activity of FLEUROPRINTER SA is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLEUROPRINTER SA is not available. You also can look at reviews of FLEUROPRINTER SA, open positions, location of FLEUROPRINTER SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLEUROPRINTER SA, Charleroi: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLEUROPRINTER SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLEUROPRINTER SA, Charleroi: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLEUROPRINTER SA, employees, financial statistics.