FLIMPRIMERIES BIETLOT FRERES SA

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • FLIMPRIMERIES BIETLOT FRERES SA
Private companiesMetal Mining • FLIMPRIMERIES BIETLOT FRERES SA

Contactgegevens FLIMPRIMERIES BIETLOT FRERES SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLIMPRIMERIES BIETLOT FRERES SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLIMPRIMERIES BIETLOT FRERES SA

Regio (region): Charleroi, België

Adres (address): R. Du Rond Point 185 6060 Charleroi - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-71-28-36-11 32-71-28-36-11

Fax (fax): 32-71-28-36-20 32-71-28-36-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLIMPRIMERIES BIETLOT FRERES SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLIMPRIMERIES BIETLOT FRERES SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLIMPRIMERIES BIETLOT FRERES SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLIMPRIMERIES BIETLOT FRERES SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLIMPRIMERIES BIETLOT FRERES SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLIMPRIMERIES BIETLOT FRERES SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLIMPRIMERIES BIETLOT FRERES SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLIMPRIMERIES BIETLOT FRERES SA
Products information FLIMPRIMERIES BIETLOT FRERES SA

BTW identificatienummer (tax): BE05947692871
Ondernemingsnummer: 4627960205
Hoofdstad (capital): 629,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 765,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in FLIMPRIMERIES BIETLOT FRERES SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Printing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLIMPRIMERIES BIETLOT FRERES SA
(Get full report from official database of BE for FLIMPRIMERIES BIETLOT FRERES SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLIMPRIMERIES BIETLOT FRERES SA
Addition kinds of activities for FLIMPRIMERIES BIETLOT FRERES SA

123199. Antracietwinning, nec | Anthracite mining, nec
864199. Civiele en sociale verenigingen, nv | Civic and social associations, nec
17719901. Betonpompen | Concrete pumping
32959901. Blastovenslag | Blast furnace slag
35329901. Stampmolenmachines (mijnbouwmachines) | Stamping mill machinery (mining machinery)
36470106. Markerlampen, motorvoertuig | Marker lamps, motor vehicle
73599910. Tent- en zeilverhuur | Tent and tarpaulin rental
76410200. Reparatie en onderhoud van meubels | Furniture repair and maintenance
78199901. Geluidseffecten en muziekproductie, film | Sound effects and music production, motion picture
80110303. Medisch verzekeringsplan | Medical insurance plan

Werken bij FLIMPRIMERIES BIETLOT FRERES SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLIMPRIMERIES BIETLOT FRERES SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLIMPRIMERIES BIETLOT FRERES SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLIMPRIMERIES BIETLOT FRERES SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratieve bediende (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend bedrijf in Hoboken zijn we op zoek naar een administratieve bediende om hun tem Procurement & Transportation team te versterken. Wat wordt er van u verwacht ? Maandelijkse controle van het kostenrapport Opmaak en bijsturing van het budget Meewerken aan de verbetering van de aankoop- en transport gerelateerde processen. Verzamelen van data, rapportage hiervan, etc Etc. Klinkt aantrekkelijk ? Lees zeker verder

  • Medewerker Personeelsdienst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar een HR-medewerker werving en selectie. Onze klant is actief in het detacheren van techniekers bij verschillende bedrijven in verschillende sectoren ter ondersteuning van hun technische dienst Je maakt deel uit van de personeelsafdeling en gaat actief op zoek naar technisch talent in regio Oost- en West-Vlaanderen Je plant afspraken en en screent de kandidaten. Je houdt hier niet enkel rekening met de technische kennis van de kandidaat maar o.a ook met de specifieke ambities en motivatie van de kandidaat. Je zorgt voor een vlotte opstart van nieuwe kandidaten in functie van de planning en nieuwe projecten. Je zorgt er ook voor dat nieuwe kandidaten zich welkom voelen. Je werkt hiervoor nauw samen met jouw collega's van de HR-afdeling en Regio Managers Je draagt actief bij tot het verbeteren van de wervingsresultaten. Je brengt nieuwe ideeën aan, analyseert en evalueert bestaande processen.  Ook maak je advertenties op, zoekt kandidaten, zoekt naar interessante jobbeurzen en bent hierop aanwezig, werkt samen met de marketingafdeling om nieuwe acties te bedenken om kandidaten aan te trekken,... Je staat in voor het beheer van de gegevens van de kandidaten en bent op de hoogte van het stadium waarin ze zich bevinden in het selectieproces Je bouwt relaties op met lokale aanwervingskanalen en onderhoudt er goede contacten mee Je zoekt mee naar de juiste partners om mee samen te werken en onderhandelt over de samenwerkingsakkoorden. Nadien maak je transparante afspraken. Je volgt deze op en komt uiteraard ook jouw beloftes na Het doel van doel van deze job is dat je zorgt voor een vlotte instroom van techniekers die je laat opstarten voor verschillende projecten

  • Business support specialist (IT) | Puurs | daguren (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Puurs, actief in de logistieke sector, zijn wij op zoek naar een business support specialist. Vanuit het Business Education & Support Team zal deze persoon ondersteuning geven van bedrijfstools aan de gebruikers van het systeem. Concreet neemt hij volgend gevarieerd takenpakket onder zijn/haar hoede: ondersteuning van het mobility project (pda/gsm-applicatie) opvolgen van belangrijke KPI's opbouwen van documentatie inschatten van de trainingsnoden testen van nieuwe software of verbeteringen aan software meehelpen aan de verbetering van bedrijfsprocessen

  • Monteur/Lasser smeedijzeren poorten (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: FORUM JOBS VILVOORDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Forum Jobs zoekt een lasser/monteur voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in smeedijzeren poorten. Je stelt de poorten samen volgens een plan, en last vervolgens de stukken aan elkaar. Je gaat de poorten plaatsen bij de klant.

  • commercieel call agent (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wilt je commerciële skills ontplooien in een professionele werkervaring. Je wilt opgeleid worden tot een sales persoon en bent gedreven om alle technieken van het vak te leren. Je beschikt over de nodige communicatieve en verbale vaardigheden om de personen die je opbelt op een professionele manier te overtuigen van de voordelen van je product! Je bent commercieel ingesteld en gemotiveerd om bij te leren. Een prestatiegericht persoon die ernaar streeft iedere dag opnieuw goede resultaten te behalen! Je bent bereid te investeren en je projecten en in jezelf. Je beschikt over een heldere stem en je spreekt vlot Nederlands. Je bent bereid te werken in verschillende shiften tussen 07u en 22u. Dit van maandag tot en met zaterdag 38u/week. Je bent een gemotiveerde team player die met de glimlach aan zijn werkdag begint.

  • Klantendienstmedewerker (business) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De Helpdesk Online For Business heeft een brede expertise: Zij beantwoorden vragen en lossen problemen op in verband met het elektronisch bankieren op Windows, Mac, tablet en smartphone van professionele KBC-klanten. Zij geven gebruikersondersteuning aan de collega’s van het kantorennet. Verder ondersteunen zij alle software die KBC aanbiedt aan zijn professionele klanten. Functie: Je staat in voor de eerstelijnsopvang van de binnenkomende telefoons en e-mails op de helpdesk, waarbij je de professionele klanten en collega’s van de kantoren ondersteunt op het vlak van installatie, configuratie en gebruik van de door KBC aangeboden producten elektronisch bankieren. Voor niet-courant problemen en klachten kan je terugvallen op een gespecialiseerde collega (Operational Support). Op rustige momenten kan je tijdelijk op andere projecten worden ingezet.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Duffel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Huishoudhulp in Mechelen (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint-Martens-Latem 8u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Dit gaat om een jong gezin die wegens tijdsgebrek hulp zoekt in hun huishouden. Het takenpakket zal voornamelijk poetsen en strijken zijn. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • JOBSTUDENT VERTALER FRANS - NEDERLANDS (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor de vertaling van een onthaalbrochure en de website van een bedrijf regio Menen. Je zult een 60-tal uur spenderen aan de vertaling. Je bent beschikbaar tussen september en december om enkele uren per week op het kantoor in Menen te gaan vertalen. Je vertaalt van het Nederlands naar het Frans.

  • Projectleider/Werfvoorbereider (grond- en betonwerken) (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwbedrijf regio Roeselare zijn we dringend op zoek naar een projectleider/werfvoorbereider (m/v). Deze firma is gespecialiseerd in grond- en betonwerken Takenpakket: - Uitvoeren van kostprijsberekeningen (ifv offertes en aanbestedingsdossiers) - Verdiepen in lastenboeken, grondplannen, meetstaten ifv een uitstekende dossierkennis - Prijzen opvragen en vergelijken bij leveranciers - Opstart van nieuwe werven, aansturen van mensen en controle - Opvolging van werven

  • Storingstechnieker vaste nacht (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Absolute@work

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een storingstechnieker Je bent in staat elektrische storingen op te lossen van allerlei productiemachines. Je hebt een kennis om PLC uit te lezen en fouten op te sporen. Daarnaast heb je basis mechanische kennis.

Zoek naar antwoorden van FLIMPRIMERIES BIETLOT FRERES SA in sociale netwerken
Look for responds of FLIMPRIMERIES BIETLOT FRERES SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLIMPRIMERIES BIETLOT FRERES SA. Laat een reactie achter voor FLIMPRIMERIES BIETLOT FRERES SA. FLIMPRIMERIES BIETLOT FRERES SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLIMPRIMERIES BIETLOT FRERES SA. Leave a respond for FLIMPRIMERIES BIETLOT FRERES SA. FLIMPRIMERIES BIETLOT FRERES SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLIMPRIMERIES BIETLOT FRERES SA op de google maps. Adres en contacten FLIMPRIMERIES BIETLOT FRERES SA
Location of FLIMPRIMERIES BIETLOT FRERES SA on the google maps. Address and contacts of FLIMPRIMERIES BIETLOT FRERES SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLIMPRIMERIES BIETLOT FRERES SA FLIMPRIMERIES BIETLOT FRERES SA: F.C. WOLFSDONK SPORT | Mavian Sport | FRANS MICHIELS | Hautes Ardennes | GEZONDHEIDSCENTRUM

Other related companies as FLIMPRIMERIES BIETLOT FRERES SA: F.C. WOLFSDONK SPORT | Mavian Sport | FRANS MICHIELS | Hautes Ardennes | GEZONDHEIDSCENTRUM

FLIMPRIMERIES BIETLOT FRERES SA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Charleroi, België. De volledige naam van het bedrijf is FLIMPRIMERIES BIETLOT FRERES SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05947692871. Het bedrijf FLIMPRIMERIES BIETLOT FRERES SA bevindt zich op het adres: R. Du Rond Point 185 6060 Charleroi - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 629,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 765,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Printing. Producten gemaakt in FLIMPRIMERIES BIETLOT FRERES SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLIMPRIMERIES BIETLOT FRERES SA is Metaalmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLIMPRIMERIES BIETLOT FRERES SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLIMPRIMERIES BIETLOT FRERES SA, openstaande posities, locatie van FLIMPRIMERIES BIETLOT FRERES SA op de kaart.

FLIMPRIMERIES BIETLOT FRERES SA is a company, that was registered 2007 in Charleroi region, Belgium. Full name of company is FLIMPRIMERIES BIETLOT FRERES SA, company assigned to the tax number BE05947692871. The company FLIMPRIMERIES BIETLOT FRERES SA is located at the address: R. Du Rond Point 185 6060 Charleroi - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 629,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 765,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Printing. Products created in FLIMPRIMERIES BIETLOT FRERES SA were not found.
The main activity of FLIMPRIMERIES BIETLOT FRERES SA is Metal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLIMPRIMERIES BIETLOT FRERES SA is not available. You also can look at reviews of FLIMPRIMERIES BIETLOT FRERES SA, open positions, location of FLIMPRIMERIES BIETLOT FRERES SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLIMPRIMERIES BIETLOT FRERES SA, Charleroi: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLIMPRIMERIES BIETLOT FRERES SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLIMPRIMERIES BIETLOT FRERES SA, Charleroi: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLIMPRIMERIES BIETLOT FRERES SA, employees, financial statistics.