FLIMPRIMERIE PROVINCIALE

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • FLIMPRIMERIE PROVINCIALE
Private companiesHealth Services • FLIMPRIMERIE PROVINCIALE

Contactgegevens FLIMPRIMERIE PROVINCIALE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLIMPRIMERIE PROVINCIALE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLIMPRIMERIE PROVINCIALE

Regio (region): Charleroi, België

Adres (address): De Jumet 4eme Rue 6040 Charleroi Zoning Industriel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-71-25-85-30 32-71-25-85-30

Fax (fax): 32-71-34-03-16 32-71-34-03-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLIMPRIMERIE PROVINCIALE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLIMPRIMERIE PROVINCIALE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLIMPRIMERIE PROVINCIALE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLIMPRIMERIE PROVINCIALE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLIMPRIMERIE PROVINCIALE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLIMPRIMERIE PROVINCIALE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLIMPRIMERIE PROVINCIALE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLIMPRIMERIE PROVINCIALE
Products information FLIMPRIMERIE PROVINCIALE

BTW identificatienummer (tax): BE06435485839
Ondernemingsnummer: 5520050048
Hoofdstad (capital): 905,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 803,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in FLIMPRIMERIE PROVINCIALE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Art books

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLIMPRIMERIE PROVINCIALE
(Get full report from official database of BE for FLIMPRIMERIE PROVINCIALE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLIMPRIMERIE PROVINCIALE
Addition kinds of activities for FLIMPRIMERIE PROVINCIALE

506306. batterijen | Batteries
28449902. Deodoranten, persoonlijk | Deodorants, personal
50910603. fietsen | Bicycles
73890404. Doek snijden, bout of kronkelen | Cloth cutting, bolting, or winding
75360000. Automotive glas vervangende winkels | Automotive glass replacement shops

Werken bij FLIMPRIMERIE PROVINCIALE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLIMPRIMERIE PROVINCIALE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLIMPRIMERIE PROVINCIALE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLIMPRIMERIE PROVINCIALE. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanieker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een mechaniekers. Ben je op zoek naar een uitdagende job ? Heb je een goede technische kennis? Werk je graag in dagshiften? Dan is deze job misschien iets voor jou! Als mechanieker sta je voor volgende taken: - Snel en efficiënt oplossen van technische storingen op mechanisch vlak.. - Machines en installaties onderhouden.

  • Assemblagemedewerkers gezocht! (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks te Oostakker werft productiemedewerkers aan! Ben je geboeid door de automotive sector? Geef snel een seintje!

  • Klantendienstmedewerker supermarktketen, Diegem, fulltime (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als customer sercive medewerker zal je zowel telefonisch als schriftelijk vragen en bemerkingen behandelen van de klanten. Dit doe je telkens op een klantvriendelijke en professionele manier. Voor onze klant gelegen vlakbij het station in Diegem, zoeken we gemotiveerde klantendienstmedewerkers. Met vestigingen over de hele wereld (Frankrijk, Marokko, Algerije, Roemenië, Zuid-Afrika en sinds kort in België, Nederland) is dit een groeiend bedrijf met veel internationale projecten. Voor het ogenblik zoeken we een customer service agent voor een populaire supermarktketen.

  • Orderpicker (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Beveren zijn wij op zoek naar orderpickers: Ben je op zoek naar een uitdagende job? Heb je ervaring als orderpicker, en voicepicking in het bijzonder? Ben je bereid om in een koude omgeving te werken tussen 4 en 7 graden? Dan is deze job misschien iets voor jou! Via voicepicking dien je je te verplaatsen van locatie A naar B, daar dien je de correcte goederen te nemen en plaats je zorgvuldig alles op een pallet. Dit alles gebeurt via een elektrische BT.

  • Huishoudhulp (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: SOM - SERVICE OP MAAT

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis. Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Tewerkstelling in je eigen regio.

  • Student (m/v) Verkoop (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in de regio van Tielt gaan we op zoek naar een student om te helpen in het communieseizoen. Je bent enkele dagen vrij tijdens de Kerstvakantie en de weekends in januari, ook op zondag! Eventueel de zondagvoormiddag vrij.

  • Student verkoper ONLY Kortrijk (Ringlaan) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    ONLY KORTRIJK (Ringlaan) IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Meestergast productie afdeling - metaal (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: voestalpine Sadef NV

    Type: Vaste Job

    Als internationale, toonaangevende onderneming die innovatieve oplossingen biedt aan klanten op het gebied van koudgewalste stalen profielen, zijn we op zoek naar een meestergast voor onze slitterafdeling waar de rollen staalband op maat gesneden worden. je bent de contactpersoon tussen atelierleiding en het uitvoerend personeel, waarbij je instaat voor de algemene organisatie op de werkvloer veiligheid, milieu, orde en netheid vallen onder uw bevoegdheid je bent verantwoordelijk voor het oplossen van problemen op vlak van productie en kwaliteit je staat in voor het aansturen van het personeel en de opvolging van nieuwelingen waar nodig spring je bij in de productiewerkzaamheden.

  • Planner verpakkingsafdeling (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als Planner van de verpakkingsafdeling ben je verantwoordelijk om het digitale planningssysteem operationeel te laten lopen en verder te optimaliseren.  Dit zijn jouw taken:  Dagelijks en wekelijks analyseer je de voorraadbehoeften Wekelijks stel je de planning op voor de verschillende verpakkingslijnen. Doorheen de week volg je dit dagelijks op en stuur je bij waar nodig Nauwe en efficiëntie communicatie met medewerkers van Supply Chain afdeling en teamverantwoordelijken productie Op basis van je inzichten in het logistieke proces, stockbeheer, forecasts en verkoopcijfers stel je een lange termijn planning op Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, dé Europese marktleider binnen de voedingsector, zijn wij op zoek naar een ervaren planner voor de verpakkingsafdeling. Momenteel is onze klant bezig met de introductie van een nieuw ERP-systeeem met als doelstelling binnen de verpakkingsafdeling de overstap te maken naar een compleet digitaal planningssysteem.

  • Target Recruitment - Functioneel Analist Logistiek (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door uitbreiding is er nood aan een freelance functionele analist om de ploeg te versterken op verschillende logistieke domeinen. Bedrijf Deze West-Vlaamse KMO is uitgegroeid tot een ware wereldspeler. Het IT-departement zet zich in voor de hele groep en bevindt zich in het hoofdkantoor dat gevestigd is op de as tussen Gent en Kortrijk. Op vlak van IT zijn ze steeds bezig met innoveren om zo hun sterke positie te verstevigen. Door uitbreiding is er nood aan een functioneel business analist voor het sales domein. Door uitbreiding is er nood aan een freelance functionele analist om de ploeg te versterken op verschillende logistieke domeinen. Taken Als freelance functioneel business analist sluit je je aan bij de squad op het domein van sales en finance en ga je je toespitsen op: Het modelleren van processen gericht op het logistiek domein Het functioneel doorgronden van de achterkant van het business systeem. Het opstellen van nieuwe requirements Het uitschrijven van user stories (en communiceren met developers). Het uitvoeren van functionele tests. Het opvolgen van change requests. Documenteren. Profiel Als freelance functioneel analist: Ben je zeer communicatief ingesteld. Kan je flows uitwerken in BPMN. Beheers je vlot het Nederlands en het Engels. Hands-on: je gaat voor praktijkoplossingen. Ervaren/bekend met logistieke processen. Proactief: je hebt geen schrik om in het systeem te duiken en processen te wijzigen/innoveren! Aanbod Als freelance functioneel analist mag je je verwachten aan: Een uitdagend project van lange duur met veel verantwoordelijkheid bij een multinational. Flexibele werkuren. Een contract op lange termijn, met mogelijke verlenging. Uitbetaling door Target binnen 10 werkdagen. Spreekt deze opportuniteit je aan of heb je hier nog vragen bij? Aarzel niet en stuur je CV via de knop hieronder.

  • Tekenaar Elektriciteit & Inplantingen (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar / ontwerper met ervaring in het uittekenen van lay-out plannen van elektrische hoogspanningsinstallaties. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel. Ervaring in tekenwerk is noodzakelijk. Ervaring in de hoogspanning is niet noodzakelijk. Ervaring in algemene elektricteit, ook bouwkunde of landmeter - ervaring speelt mee.

  • AMBULANCIER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AMBULANCE FIRST CARE

    Type: Werfreserve

    U vervoert patiënten (consultatie, opname, ontslag, chemobehandeling,...) van en naar het ziekenhuis, rusthuis, medische instellingen,... U rijdt met een personenwagen, een wagen om rolstoelpatiënten te vervoeren of met een ambulance. U bent dus in staat om zowel zittend, rolstoelvervoer als liggend vervoer uit te voeren. Regio Oostende - Brugge

Zoek naar antwoorden van FLIMPRIMERIE PROVINCIALE in sociale netwerken
Look for responds of FLIMPRIMERIE PROVINCIALE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLIMPRIMERIE PROVINCIALE. Laat een reactie achter voor FLIMPRIMERIE PROVINCIALE. FLIMPRIMERIE PROVINCIALE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLIMPRIMERIE PROVINCIALE. Leave a respond for FLIMPRIMERIE PROVINCIALE. FLIMPRIMERIE PROVINCIALE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLIMPRIMERIE PROVINCIALE op de google maps. Adres en contacten FLIMPRIMERIE PROVINCIALE
Location of FLIMPRIMERIE PROVINCIALE on the google maps. Address and contacts of FLIMPRIMERIE PROVINCIALE

Andere gerelateerde bedrijven als come FLIMPRIMERIE PROVINCIALE FLIMPRIMERIE PROVINCIALE: Basic System | Thunis Assurances SPRL | Latexia SA | PROFESSEUR SORA | Van Aster A

Other related companies as FLIMPRIMERIE PROVINCIALE: Basic System | Thunis Assurances SPRL | Latexia SA | PROFESSEUR SORA | Van Aster A

FLIMPRIMERIE PROVINCIALE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Charleroi, België. De volledige naam van het bedrijf is FLIMPRIMERIE PROVINCIALE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06435485839. Het bedrijf FLIMPRIMERIE PROVINCIALE bevindt zich op het adres: De Jumet 4eme Rue 6040 Charleroi Zoning Industriel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 905,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 803,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Art books. Producten gemaakt in FLIMPRIMERIE PROVINCIALE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLIMPRIMERIE PROVINCIALE is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLIMPRIMERIE PROVINCIALE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLIMPRIMERIE PROVINCIALE, openstaande posities, locatie van FLIMPRIMERIE PROVINCIALE op de kaart.

FLIMPRIMERIE PROVINCIALE is a company, that was registered 2002 in Charleroi region, Belgium. Full name of company is FLIMPRIMERIE PROVINCIALE, company assigned to the tax number BE06435485839. The company FLIMPRIMERIE PROVINCIALE is located at the address: De Jumet 4eme Rue 6040 Charleroi Zoning Industriel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 905,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 803,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Art books. Products created in FLIMPRIMERIE PROVINCIALE were not found.
The main activity of FLIMPRIMERIE PROVINCIALE is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLIMPRIMERIE PROVINCIALE is not available. You also can look at reviews of FLIMPRIMERIE PROVINCIALE, open positions, location of FLIMPRIMERIE PROVINCIALE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLIMPRIMERIE PROVINCIALE, Charleroi: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLIMPRIMERIE PROVINCIALE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLIMPRIMERIE PROVINCIALE, Charleroi: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLIMPRIMERIE PROVINCIALE, employees, financial statistics.