Ernest Lebailly SA

Contactgegevens Ernest Lebailly SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ernest Lebailly SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ernest Lebailly SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Forestière 17; 7334; Saint-Ghislain (Hautrage), België

Telefoon (phone): 065 62 03 16 (+32-065 62 03 16) 065 62 03 16 (+32-065 62 03 16)

Fax (fax): 065 62 35 33 (+32-065 62 35 33) 065 62 35 33 (+32-065 62 35 33)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ernest Lebailly SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ernest Lebailly SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ernest Lebailly SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ernest Lebailly SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ernest Lebailly SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ernest Lebailly SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ernest Lebailly SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ernest Lebailly SA
Products information Ernest Lebailly SA

BTW identificatienummer (tax): BE05451934814
Ondernemingsnummer: 9751708984
Hoofdstad (capital): 924,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 898,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Quarries; Ponds - Laying-out & Access.; Gardening & garden maintenance

Product categorie (product category): Sand and gravel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ernest Lebailly SA
(Get full report from official database of BE for Ernest Lebailly SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ernest Lebailly SA
Addition kinds of activities for Ernest Lebailly SA

7349. Onderhoudswerkzaamheden, nv | Building maintenance services, nec
864103. Jeugdorganisaties | Youth organizations
20150704. Konijn, verwerkt: vers | Rabbit, processed: fresh
22530401. Jurken, handbrei | Dresses, hand knit
22990305. Garen: vlas, jute, hennep en ramie | Yarn: flax, jute, hemp, and ramie
73891201. Etiketten flessen, blikjes, kartons, enz. | Labeling bottles, cans, cartons, etc.
76992600. Raamblind reparatie | Window blind repair services
80690301. Tuberculosis ziekenhuis | Tuberculosis hospital
94319904. Overdraagbare ziekte programma administratie, overheid | Communicable disease program administration, government

Werken bij Ernest Lebailly SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ernest Lebailly SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ernest Lebailly SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ernest Lebailly SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker (LIERDE)

    Regio: LIERDE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een stabiel bedrijf in de regio van Geraardsbergen zijn we dringend op zoek naar een kundige, enthousiaste dakwerker. Het grootste deel van het werk bestaat uit het leggen, onderhouden en repareren van dak- en zinkwerk. Door toename van de klantenkring wil het bedrijf uitbreiden met een vakbekwaam dakdekker. De opdrachten/werven zijn voornamelijk in de regio van Geraardsbergen, Ninove, Brakel...

  • On-site Contractmanager m/v - Laakdal (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Als on-site contractmanager sta ja dicht bij de klant en is een hoog serviceniveau uw eerste prioriteit. - Je uitdaging is om een integrale benadering voor het onderhoudsbeheer na te streven. - Je speelt in op de behoeften van de klant via dagelijkse klantencontacten en stuurt bij daar waar nodig. - Je bent in staat extra opportuniteiten te detecteren en hierop te anticiperen - Je organiseert en controleert het werk van de eigen ploegen op de diverse sites. - Je ploeg medewerkers varieert van 3 tot 8 medewerkers, afhankelijk van het seizoen. - We verwachten dat je als leidinggevende het goeie voorbeeld geeft en meewerkt met je ploegen. - Je draagt bij aan de realisatie en opvolging van de ecologie- en biodiversiteitsdoelstellingen van onze klant.

  • Salesmanager Vlaanderen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Sales Manager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het marktaandeel in Vlaanderen. Vanuit een doorgedreven markt- en productkennis sta je in voor het adviseren omtrent en verkopen van onze hoogstaande producten en diensten. Je benadert prospecten op een professionele commerciële en klantgerichte manier. Je weet hen te verrassen kunt goed luisteren hebt lef en overtuigingskracht. Daarnaast ben je zeer commercieel ingesteld spontaan en ondernemend. Naast de verkoop werk je nauw samen met de projectmanagers voor het uitvoeren en opvolgen van de projecten. Tenslotte verwachten we eigen initiatieven voor de continue vernieuwing en optimalisatie van onze diensten dit vanuit de opgedane marktkennis en klantenverwachtingen.

  • CARROSSIER - FIJNE MONTAGE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een internationale onderneming die zich toelegt op ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en eindproducten. Met hoofdvestiging in Eindhoven tellen ze ongeveer 7500 medewerkers. Voor hun vestiging in Roeselare, zijn ze op zoek naar een carrossier: Je staat in voor de mechanische montage van verschillende stukken, zoals distributiekasten, zekeringkasten, leidingen, profielen,… Het betreft hier voornamelijk bankwerk. Indien je een opleiding carrosserie gedaan hebt, ben je bovendien polyvalent inzetbaar op de afdeling. Je werkt in dag (7u36 - 16u15)

  • CHAUFFEUR C - DISTRIBUTIE (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur C zorg je voor het laden en vervoeren van de afgewerkte producten van ons magazijn naar onze klanten. Je plaatst de afgewerkte producten in bakken met een transpallet in de koelwagens. Bij de klanten haal je de gewenste zakken uit de vrachtwagen en leg je ze op de gewenste plaats. Dit zal gaan over een 20-tal posten per dag.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Evergem-Sleidinge-Lovendegem (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kessel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • student verkoop bakkerij zondag voormiddag en feestdagen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant bakkerij te Rumbeke zijn wij op zoek naar een student die elke (of om de twee weken) zich op zondag voormiddag kan vrijmaken en elke feestdag wil meehelpen in de bakkerij mits het op feestdagen in de bakkerij uitzonderlijk druk is.

  • Enthousiaste jobstudent onthaalbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben jij een enthousiaste jobstudent? Heb jij nog voldoende vrije uren en kan jij jou op regelmatige basis vrijmaken? Lees dan zeker verder! Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent onthaalbediende (m/v). Je wordt tewerkgesteld aan de balie en staat in voor o.m.: het beantwoorden van vragen van de klanten klanten de goede weg tonen verhuur van rolstoelen en/of kinderwagens verkoop van o.m. cadeaubonnen ... Je werkt tijdens drukke momenten: vrijdagavond, zaterdag en vakantieperiodes. Het is dus belangrijk dat jij voldoende uren vrij hebt en jou flexibel kan opstellen!

  • Tekenaar Maritieme Infrastructuur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Ben je een bouwkundig tekenaar met affiniteit voor bouwkundige werken? Werk je graag mee aan uiteenlopende projecten? Ben je bereid om te werken in de kantoren in Gent en Oostende? Neem dan snel met ons contact op! Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de CAD-tekeningen van de projecten binnen de afdeling waterbouwkunde. Je werkt oa mee aan plannen mbt kaaimuren, sluizen, havenuitbreiding, aanlegsteigers, masterplanning, funderingen voor offshore windturbines, dijken, bruggen, tunnels, bescherming tegen overstromingen, ... Je assisteert de projectingenieurs in de dimensionering van maritieme infrastructuur rekening houdend met alle actuele normen, voorschriften, praktijkcodes en interne richtlijnen. Je blijft up-to-date betreffende nieuwe technieken en ontwikkelingen in jouw discipline.

  • VERKOPER VAN MOTORHOMES AARSCHOT (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: URBANO MOTORHOMES

    Type: Vaste Job

    Als verkoper van hoogkwalitatieve motorhomes zal u vooreerst een grondige kennismaking met het product doorlopen. U wordt een drijvende kracht binnen de toonzaal. U motiveert uw collega's, vooral door te streven naar steeds betere resultaten. U denkt en werkt actief mee aan de commerciële strategie en bijhorende administratie. U wordt een commerciële toeverlaat voor onze talrijke klanten, volgt hen op en speelt alert in op nieuwe aanvragen. Kwaliteit, service en klantentevredenheid zijn voor u sleutelwoorden.

  • Monteur mekanieker buitendienst (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als mekanieker monteur sta je in voor de eindconstructie en opbouw van onze diverse machines. Je werkt in ons atelier samen met collega's om deze machines op maat van de klant op een veilige manier tot in de puntjes in orde te brengen. Je taak bestaat in het assembleren van de onderdelen op voornamelijk mechanisch en hydraulisch vlak. Daarna sta je in voor de eindmontage, onderhoud en herstellingen bij de klant in binnen- en buitenland.

Zoek naar antwoorden van Ernest Lebailly SA in sociale netwerken
Look for responds of Ernest Lebailly SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ernest Lebailly SA. Laat een reactie achter voor Ernest Lebailly SA. Ernest Lebailly SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ernest Lebailly SA. Leave a respond for Ernest Lebailly SA. Ernest Lebailly SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ernest Lebailly SA op de google maps. Adres en contacten Ernest Lebailly SA
Location of Ernest Lebailly SA on the google maps. Address and contacts of Ernest Lebailly SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Ernest Lebailly SA Ernest Lebailly SA: Vuylsteek P | BUREAU BELLI?RE | MATTHEUSSEN LUC | SCHOONHEYT ET FILS | FILIPPO DI DON

Other related companies as Ernest Lebailly SA: Vuylsteek P | BUREAU BELLI?RE | MATTHEUSSEN LUC | SCHOONHEYT ET FILS | FILIPPO DI DON

Ernest Lebailly SA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ernest Lebailly SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05451934814. Het bedrijf Ernest Lebailly SA bevindt zich op het adres: Rue Forestière 17; 7334; Saint-Ghislain (Hautrage). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 924,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 898,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sand and gravel. Lijst met producten zijn Quarries; Ponds - Laying-out & Access.; Gardening & garden maintenance.
De hoofdactiviteit van Ernest Lebailly SA is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ernest Lebailly SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ernest Lebailly SA, openstaande posities, locatie van Ernest Lebailly SA op de kaart.

Ernest Lebailly SA is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ernest Lebailly SA, company assigned to the tax number BE05451934814. The company Ernest Lebailly SA is located at the address: Rue Forestière 17; 7334; Saint-Ghislain (Hautrage). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 924,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 898,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sand and gravel. List of products are Quarries; Ponds - Laying-out & Access.; Gardening & garden maintenance.
The main activity of Ernest Lebailly SA is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Ernest Lebailly SA is not available. You also can look at reviews of Ernest Lebailly SA, open positions, location of Ernest Lebailly SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ernest Lebailly SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ernest Lebailly SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ernest Lebailly SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ernest Lebailly SA, employees, financial statistics.