CYRIEL GARDIN NV

Contactgegevens CYRIEL GARDIN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CYRIEL GARDIN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

CYRIEL GARDIN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zeelaan 1; 8380; Brugge (Zeebrugge - Lissewege), België

Telefoon (phone): 050 31 61 02 (+32-050 31 61 02) 050 31 61 02 (+32-050 31 61 02)

Fax (fax): 050 31 46 28 (+32-050 31 46 28) 050 31 46 28 (+32-050 31 46 28)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CYRIEL GARDIN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CYRIEL GARDIN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CYRIEL GARDIN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CYRIEL GARDIN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CYRIEL GARDIN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CYRIEL GARDIN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CYRIEL GARDIN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CYRIEL GARDIN NV
Products information CYRIEL GARDIN NV

BTW identificatienummer (tax): BE04833129882
Ondernemingsnummer: 6947723388
Hoofdstad (capital): 468,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 443,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Contractors - Groundwork; Contractors - Foundation; Containers for waste & dumping (Rental & transport); Concrete - Ready mixed; Parking-places (Laying-out); Contractors - Demolition; Horseriding & supplies

Product categorie (product category): Sand and gravel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CYRIEL GARDIN NV
(Get full report from official database of BE for CYRIEL GARDIN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor CYRIEL GARDIN NV
Addition kinds of activities for CYRIEL GARDIN NV

2813. Industriële gassen | Industrial gases
027200. Paarden en andere paarden | Horses and other equines
34290500. Klemmen, koppelingen, spuitpunten en andere metalen slangkoppelingen | Clamps, couplings, nozzles, and other metal hose fittings
51130303. Containers, papier en wegwerp plastic | Containers, paper and disposable plastic
56619902. Schoenen, atletisch | Footwear, athletic
86119904. Junior Kamer van Koophandel | Junior chamber of commerce

Werken bij CYRIEL GARDIN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CYRIEL GARDIN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CYRIEL GARDIN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CYRIEL GARDIN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren verkoopster (m/v) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACTIEF NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een vlotte verkoop van kledij. Je bewaakt de uitstraling van de winkel Je werkt parttime, eventueel fulltime indien nodig.

  • Kraanmachinist (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Kruishoutem zijn we op zoek naar een kraanmachinist.

  • Procesoperator (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als procesoperator ben je verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. - Je controleert de goede werking van de machines. - Je bied hulp bij kleine technische storingen aan jouw machine. - Je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels. Hierbij beheers je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer. - Je werkt volgens werkinstructies en vastgelegde procedures. - Je zorgt voor de netheid van de procesinstallatie en de werkvloer. - Je werkt nauw samen met collega - operatoren om relevante informatie correct door te geven.

  • Chauffeur kraanwagen (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Ledegem, regio Roeselare, zijn we op zoek naar een graafkraanmachinist - vrachtwagenchauffeur.  Je werkt met de graafkraan Je werkt als chauffeur CE Je werkt met de montagekraan

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Antwerpen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) GISTEL (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Weekendstudenten bakkerij gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Gent is AGO Gent Student op zoek naar enthousiaste verkoopstudenten. Als bakkerijmedewerk(st)er zal jij instaan voor het verkopen van patisserie, brood, charcuterie, etc. Het snijden van brood en het onderhouden van de winkel behoren ook tot jouw takenpakket.

  • STUDENT DEVELOPER (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Wat verwachten we van jou? - Je hebt zeer goede kennis van javascript (Vue.Js) - Je hebt kennis van HTML, Css, php - Je wil als teamspeler, samen met je collega's, kwaliteit afleveren. - Je koppelt je gedrevenheid en vakkennis aan oog voor detail. - Interessante extra's: Critical CSS, PageSpeed Optimisation, SEO best practises - Bij voorkeur volg je een opleiding informatica aan de hogeschool of universiteit

  • Jobstudenten Zaalmedewerker (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: BOSHUIS

    Type: Studentenjob

    Je doet de mise-en-place van de zaal en zet ze op orde, dekt de tafels, ontvangt de klanten, neemt de bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/ of keukenpersoneel. Je stelt de gerechten voor aan de klanten, serveert ze, maakt de rekening en rekent af.

  • Representative Spare Parts - Brabant en Henegouwen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als External Sales Advisor sta je in voor het realiseren van de vooropgestelde verkoop doelstellingen door middel van actieve verkoop en prospectie, en dit in nauwe samenwerking met de interne verkoopafdeling. Je staat in voor de uitbreiding en opvolging van onze klanten in de regio Brabant en Henegouwen: Je houdt van prospectie en van het overtuigen en verwerven van nieuwe klanten met wie je een lange termijnrelatie weet op te bouwen. Door onderzoekswerk en netwerking bouw je de nodige marktkennis op om potentiële klanten te benaderen. Je voorziet de klant van een goed advies, eventueel ondersteund door een demonstratie op locatie. Je werkt nauw samen met je collega's van de binnendienst om de gestelde doelstellingen te realiseren. Je geeft marktopportuniteiten intern door, en ondersteunt de nodige marketingacties. Je werkt van thuis uit en werkt gemiddeld één dag per week vanuit je thuisbureau om administratieve opvolging te doen.

  • Account Manager (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JobIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van de Business 2 Business klanten in jouw regio. Dit doe je door zelf afspraken te maken en deze ook zelfstandig af te ronden. Je volgt de gemaakte afspraken goed op en zorgt ervoor dat administratief alles correct verloopt. Later krijg je ook de mogelijkheid om een team voor je regio uit te bouwen.

  • Brainbridge - Migration Expert Database SQL Server or VMware (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Location: Brussels Job type: Database DWH and BI Or System and infrastructure     Responsibilities   Als Migratie expert "DBA Microsoft SQL Server", helpt u met volgende taken: correct in scope brengen wat er gemigreerd dient te worden opstellen van de scripts of procedures om deze migratie uit te voeren afstemmingsmeetings bijwonen om het migratie traject in detail te overlopen effectieve uitvoering van de migratie (export) rapporteren aan de team-lead en bijhouden van de gedane migraties aanpassen van de CMDB en het decom proces initiëren volgens de geldende processen ...     Technical skills In staat om kennis door te geven, een goede technische oplossing te vinden voor eender welk problem kan snel bestaande situaties inschatten en analyseren begrijpt ICT architectuur schema's Windows Server Microsoft SQL Server 2005 --> 2014 Basic Microsoft & Unix systems, network: VLAN, VRF, routing, Firewall, proxy, reverse proxy, load balancing. Plus = Sun Solaris) Basic scripting: Perl, Phyton, SH, Bash, KSH, PowerShell ITIL Foundations Data Center management PC Operating System Windows Data migration tools / replication (interruptive & non-interruptive modus Informatica-toepassingen   OF     Description   Als Migratie expert "Wintel (Windows & x86) en VMware virtualisatie" helpt u met volgende taken: correct in scope brengen wat er gemigreerd dient te worden opstellen van de scripts of procedures om deze migratie uit te voeren afstemmingsmeetings bijwonen om het migratie traject in detail te overlopen effectieve uitvoering van de migratie (export) rapporteren aan de team-lead en bijhouden van de gedane migraties aanpassen van de CMDB en het decom proces initiëren volgens de geldende processen   Technical skills In staat om kennis door te geven, een goede technische oplossing te vinden voor eender welk problem kan snel bestaande situaties inschatten en analyseren begrijpt ICT architectuur schema's Windows Server Virtualisatie (VMware) Basic Microsoft & Unix systems, network: VLAN, VRF, routing, Firewall, proxy, reverse proxy, load balancing. Plus = Sun Solaris) Basic scripting: Perl, Phyton, SH, Bash, KSH, PowerShell ITIL Foundations Data Center management PC Operating System Windows x86 infrastructure Informatica-toepassingen Scripting (PowerShell, PowerCLI, enz..) Microsoft Office pakket (Word, Excel, PowerPoint)

Zoek naar antwoorden van CYRIEL GARDIN NV in sociale netwerken
Look for responds of CYRIEL GARDIN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor CYRIEL GARDIN NV. Laat een reactie achter voor CYRIEL GARDIN NV. CYRIEL GARDIN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CYRIEL GARDIN NV. Leave a respond for CYRIEL GARDIN NV. CYRIEL GARDIN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CYRIEL GARDIN NV op de google maps. Adres en contacten CYRIEL GARDIN NV
Location of CYRIEL GARDIN NV on the google maps. Address and contacts of CYRIEL GARDIN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come CYRIEL GARDIN NV CYRIEL GARDIN NV: Bio Green | Ann Serfi | E.D.A.C. R Vilenne | HUIS BLITZ | GARAGE MOOENS B.V.B.A.

Other related companies as CYRIEL GARDIN NV: Bio Green | Ann Serfi | E.D.A.C. R Vilenne | HUIS BLITZ | GARAGE MOOENS B.V.B.A.

CYRIEL GARDIN NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CYRIEL GARDIN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04833129882. Het bedrijf CYRIEL GARDIN NV bevindt zich op het adres: Zeelaan 1; 8380; Brugge (Zeebrugge - Lissewege). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 468,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 443,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sand and gravel. Lijst met producten zijn Contractors - Groundwork; Contractors - Foundation; Containers for waste & dumping (Rental & transport); Concrete - Ready mixed; Parking-places (Laying-out); Contractors - Demolition; Horseriding & supplies.
De hoofdactiviteit van CYRIEL GARDIN NV is Administratie van economische programma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CYRIEL GARDIN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CYRIEL GARDIN NV, openstaande posities, locatie van CYRIEL GARDIN NV op de kaart.

CYRIEL GARDIN NV is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is CYRIEL GARDIN NV, company assigned to the tax number BE04833129882. The company CYRIEL GARDIN NV is located at the address: Zeelaan 1; 8380; Brugge (Zeebrugge - Lissewege). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 468,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 443,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sand and gravel. List of products are Contractors - Groundwork; Contractors - Foundation; Containers for waste & dumping (Rental & transport); Concrete - Ready mixed; Parking-places (Laying-out); Contractors - Demolition; Horseriding & supplies.
The main activity of CYRIEL GARDIN NV is Administration of Economic Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CYRIEL GARDIN NV is not available. You also can look at reviews of CYRIEL GARDIN NV, open positions, location of CYRIEL GARDIN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CYRIEL GARDIN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CYRIEL GARDIN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CYRIEL GARDIN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CYRIEL GARDIN NV, employees, financial statistics.