FLDISTRISUD-BELLENS SA

Contactgegevens FLDISTRISUD-BELLENS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDISTRISUD-BELLENS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDISTRISUD-BELLENS SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Cuivre Et Zinc 35 4030 Grivegnee (Liege) - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-43-40-21-10 32-43-40-21-10

Fax (fax): 32-43-43-37-70 32-43-43-37-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDISTRISUD-BELLENS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDISTRISUD-BELLENS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDISTRISUD-BELLENS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDISTRISUD-BELLENS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDISTRISUD-BELLENS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDISTRISUD-BELLENS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDISTRISUD-BELLENS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDISTRISUD-BELLENS SA
Products information FLDISTRISUD-BELLENS SA

BTW identificatienummer (tax): BE05046813964
Ondernemingsnummer: 4764190673
Hoofdstad (capital): 534,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 704,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in FLDISTRISUD-BELLENS SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Newspapers and magazines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDISTRISUD-BELLENS SA
(Get full report from official database of BE for FLDISTRISUD-BELLENS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDISTRISUD-BELLENS SA
Addition kinds of activities for FLDISTRISUD-BELLENS SA

6211. Beveiligingsmakelaars en dealers | Security brokers and dealers
22110903. Gaas | Gauze
23110302. Militaire uniformen, mannen en jongeren ': aangekochte materialen | Military uniforms, men's and youths': purchased materials
27410503. Winkelen nieuws: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Shopping news: publishing only, not printed on site
39999945. Rolstoeltjesliften | Wheelchair lifts

Werken bij FLDISTRISUD-BELLENS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDISTRISUD-BELLENS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDISTRISUD-BELLENS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDISTRISUD-BELLENS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger Sanitair/CV (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een goede klant in de regio Hasselt zijn wij op zoek naar een handlanger met kennis van Sanitair/CV. Dit gaat over het leggen van buizen tot het verrichten van meer technische herstellingen.

  • LASSER - VCA NOODZAKELIJK - ATELIER + WERVEN (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zwijndrecht, een grote speler in staal -en metaalconstructie, zijn wij op zoek naar een lasser monteur. Je kan ingezet worden in het atelier of op de verschillende werven waar de klant actief is. Als lasser monteur vragen wij toch dat je veiligheid als PRIOR één ziet.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Storingstechnieker | 2 ploegen | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herentals zoeken we een storingstechnieker. Als technieker ga je aan de slag bij de verschillende afdelingen van het productiebedrijf. Je zorgt voor het preventieve en curatieve onderhoud van de machines, lost acute storingen en problemen op, geeft technische ondersteuning waar nodig, ... Bij voorkeur heb je al ervaring als onderhoudstechnieker bij een productiebedrijf, maar schoolverlaters met een relevante stage ervaring zijn ook welkom. Verder is een goede elektrische kennis vereist en een goede kennis van PLC. Je werkt in 2 ploegen.

  • Student installatie zonnepanelen (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een expert in zonnepanelen, zijn we op zoek naar een student die extra ondersteuning kan bieden. Jouw taken bestaan onder andere uit het reinigen van de panelen, alsook helpen bij de montage en installatie. Wil je graag een centje bijverdienen? We zijn op zoek naar een vaste student dus hopen vaak met jou samen te werken!

  • Operator – 2 ploegen – Drongen – Optie vast (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een gekend bedrijf in de regio van Drongen, zijn we op zoek naar een ervaren operator. Je start op de bovenste verdieping en dit is eveneens ook de start van het productieproces. Op deze afdeling zal je producten afvullen op basis van de recepten. Dit kan fysiek soms iets zwaarder werk zijn. Je werkt in twee ploegen en dit van maandag tem vrijdag. De vroege is van 6-14uur en de late van 14-22uur. De job is er een met kans op een vast contract, dus de klant zoekt een medewerker die zich op lange termijn wil engageren.

  • Elektromechanieker (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic, afdeling Zwijndrecht, is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaren ervaring als elektromechanieker. Met meer dan 500 klantgerichte top-techniekers is Logi-technic bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building; Je zal als elektromechanieker in opdracht van Logi-technic werken op locatie. Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en je voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis, ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coördinatoren, Account Managers, Techniekers, Safety Managers,…Zij zullen klaar staan om jou in alles te ondersteunen.

  • Machine-operator (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een producent van latexschuim zoekt Konvert machinebedienaars (m/v). Je bent verantwoordelijk om je productielijn continu draaiende te houden. Als er zich storingen of pannes voordoen, bekijk je wat je zelf kan oplossen. Indien nodig, schakel je de hulp in van collega's die reeds een vooropleiding genoten. In dit geval, verleen je hen assistentie en gebruik je deze samenwerking als leermoment om je technische expertise verder uit te bouwen. Je volgt de voorgeschreven richtlijnen maar blijft steeds kritisch nadenken. Eventuele verbeteringen of innovaties bespreek je met de leidinggevende. Jij bent eigenaar van je machine, dus we verwachten van jou veel input rond verbeteringen. Tot slot ben jij de verantwoordelijke voor het instellen en bijsturen van de procesparameters - opstarten en stoppen van de machine. Je meldt en rapporteert over stilstanden aan je leidinggevende. In dit alles staat veilig werken en kwaliteit steeds voorop. Een stevige dosis gezond verstand en redeneervermogen zijn voor deze functie belangrijker dan een specifieke opleiding of diploma. Je hebt oog voor detail, je werkt nauwkeurig en focust op kwaliteit van je werk. Je bent leergierig en hebt de technische interesse om de werking van de machine aan te leren. Je bent positief ingesteld en maakt graag deel uit van een team. Je bent bereid om eventueel te werken in 2 ploegen.

  • Studiecoach (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: M&B SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een multidiscipolinaire groepspraktijk te Hemiksem zijn we nog opzoooek naar een studiecoach. Agenda is flexibel en de ruimte is helemaal functioneel ingericht.

  • Brainbridge - Migration Expert Database SQL Server or VMware (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Location: Brussels Job type: Database DWH and BI Or System and infrastructure     Responsibilities   Als Migratie expert "DBA Microsoft SQL Server", helpt u met volgende taken: correct in scope brengen wat er gemigreerd dient te worden opstellen van de scripts of procedures om deze migratie uit te voeren afstemmingsmeetings bijwonen om het migratie traject in detail te overlopen effectieve uitvoering van de migratie (export) rapporteren aan de team-lead en bijhouden van de gedane migraties aanpassen van de CMDB en het decom proces initiëren volgens de geldende processen ...     Technical skills In staat om kennis door te geven, een goede technische oplossing te vinden voor eender welk problem kan snel bestaande situaties inschatten en analyseren begrijpt ICT architectuur schema's Windows Server Microsoft SQL Server 2005 --> 2014 Basic Microsoft & Unix systems, network: VLAN, VRF, routing, Firewall, proxy, reverse proxy, load balancing. Plus = Sun Solaris) Basic scripting: Perl, Phyton, SH, Bash, KSH, PowerShell ITIL Foundations Data Center management PC Operating System Windows Data migration tools / replication (interruptive & non-interruptive modus Informatica-toepassingen   OF     Description   Als Migratie expert "Wintel (Windows & x86) en VMware virtualisatie" helpt u met volgende taken: correct in scope brengen wat er gemigreerd dient te worden opstellen van de scripts of procedures om deze migratie uit te voeren afstemmingsmeetings bijwonen om het migratie traject in detail te overlopen effectieve uitvoering van de migratie (export) rapporteren aan de team-lead en bijhouden van de gedane migraties aanpassen van de CMDB en het decom proces initiëren volgens de geldende processen   Technical skills In staat om kennis door te geven, een goede technische oplossing te vinden voor eender welk problem kan snel bestaande situaties inschatten en analyseren begrijpt ICT architectuur schema's Windows Server Virtualisatie (VMware) Basic Microsoft & Unix systems, network: VLAN, VRF, routing, Firewall, proxy, reverse proxy, load balancing. Plus = Sun Solaris) Basic scripting: Perl, Phyton, SH, Bash, KSH, PowerShell ITIL Foundations Data Center management PC Operating System Windows x86 infrastructure Informatica-toepassingen Scripting (PowerShell, PowerCLI, enz..) Microsoft Office pakket (Word, Excel, PowerPoint)

  • Freelance Accountant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675485-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een partner te Hasselt in de HR sector is Financial Talents op zoek naar een freelance Accountant.  Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Ondersteuning bieden tijdens de closing Opvolging onbepaalde facturen  Bijwerken database voor de verwerking van Intrastat   Voorbereiding BTW aangifte  Voorbereiding Intrastat aangifte  Voorbereiding klantenlijsten 

Zoek naar antwoorden van FLDISTRISUD-BELLENS SA in sociale netwerken
Look for responds of FLDISTRISUD-BELLENS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDISTRISUD-BELLENS SA. Laat een reactie achter voor FLDISTRISUD-BELLENS SA. FLDISTRISUD-BELLENS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDISTRISUD-BELLENS SA. Leave a respond for FLDISTRISUD-BELLENS SA. FLDISTRISUD-BELLENS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDISTRISUD-BELLENS SA op de google maps. Adres en contacten FLDISTRISUD-BELLENS SA
Location of FLDISTRISUD-BELLENS SA on the google maps. Address and contacts of FLDISTRISUD-BELLENS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDISTRISUD-BELLENS SA FLDISTRISUD-BELLENS SA: REGINA PLADET | K. GLADYS | MARC JANSSENS | Vanden Bulcke Kristien | Jernander Francine

Other related companies as FLDISTRISUD-BELLENS SA: REGINA PLADET | K. GLADYS | MARC JANSSENS | Vanden Bulcke Kristien | Jernander Francine

FLDISTRISUD-BELLENS SA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDISTRISUD-BELLENS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05046813964. Het bedrijf FLDISTRISUD-BELLENS SA bevindt zich op het adres: Boulevard Cuivre Et Zinc 35 4030 Grivegnee (Liege) - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 534,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 704,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Newspapers and magazines. Producten gemaakt in FLDISTRISUD-BELLENS SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDISTRISUD-BELLENS SA is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDISTRISUD-BELLENS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDISTRISUD-BELLENS SA, openstaande posities, locatie van FLDISTRISUD-BELLENS SA op de kaart.

FLDISTRISUD-BELLENS SA is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLDISTRISUD-BELLENS SA, company assigned to the tax number BE05046813964. The company FLDISTRISUD-BELLENS SA is located at the address: Boulevard Cuivre Et Zinc 35 4030 Grivegnee (Liege) - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 534,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 704,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Newspapers and magazines. Products created in FLDISTRISUD-BELLENS SA were not found.
The main activity of FLDISTRISUD-BELLENS SA is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDISTRISUD-BELLENS SA is not available. You also can look at reviews of FLDISTRISUD-BELLENS SA, open positions, location of FLDISTRISUD-BELLENS SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDISTRISUD-BELLENS SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDISTRISUD-BELLENS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDISTRISUD-BELLENS SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDISTRISUD-BELLENS SA, employees, financial statistics.