COIFFURE BEAUBELLE

Contactgegevens COIFFURE BEAUBELLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE BEAUBELLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE BEAUBELLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RIJKSWEG 338; 8710; WIELSBEKE, België

Telefoon (phone): 56662766 (+32-56662766) 56662766 (+32-56662766)

Fax (fax): +32 (71) 312-83-30 +32 (71) 312-83-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE BEAUBELLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE BEAUBELLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE BEAUBELLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE BEAUBELLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE BEAUBELLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE BEAUBELLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE BEAUBELLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE BEAUBELLE
Products information COIFFURE BEAUBELLE

BTW identificatienummer (tax): BE05925170898
Ondernemingsnummer: 6431365966
Hoofdstad (capital): 379,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 443,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Enfants, Coiffeurs pour Hommes.

Product categorie (product category): Salons de coiffure. Instituts de beauté

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE BEAUBELLE
(Get full report from official database of BE for COIFFURE BEAUBELLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE BEAUBELLE
Addition kinds of activities for COIFFURE BEAUBELLE

344404. Metalen vloeren en zijwanden | Metal flooring and siding
355503. Handelsonderdelen en bijlagen afdrukken | Printing trade parts and attachments
379500. Tanks en tank componenten | Tanks and tank components
672699. Investeringskantoren, nec, nec | Investment offices, nec, nec
20770206. Sardine olie | Sardine oil
20960200. Corn chips en andere snacks op basis van mais | Corn chips and other corn-based snacks
23299903. Windbreakers: mannen, jongeren en jongens | Windbreakers: men's, youths', and boys'
26110103. Soda pulp | Soda pulp
38250209. Electron buis test apparatuur | Electron tube test equipment
75330000. Auto uitlaatsystemen reparatie winkels | Auto exhaust system repair shops

Werken bij COIFFURE BEAUBELLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE BEAUBELLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE BEAUBELLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE BEAUBELLE. Looking for open vacancies in other companies

  • SCHRIJNWERKER (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO & HR DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Deinze zoeken we nog een schrijnwerker om in het atelier te werken. Op basis van technische tekeningen (in AutoCAD) bouw je met collega\\\'s meubelstukken en andere interieurelementen voor beursstanden en interieur- en showroomrealisaties. Je levert kwalitatief maatwerk en krijgt de verantwoordelijkheid over jouw eigen projecten. Om goed werk te kunnen leveren, heb je een uitgebreid machinepark ter beschikking (paneelzagen, CNC-freesmachines, afkantmachines...)

  • Calculator te Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant (bouwsector) actief in het vervaardigen van industriële vloeren zoeken wij een CALCULATOR: Je berekent wat betonvloeren in een bouwproject precies gaan kosten, hierbij in acht nemend: de kosten van bouwmaterialen, machines en de mensen die aan de betonvloeren gaan werken. Aan de hand van de bouwbeschrijving, tekeningen en andere gegevens bepaal je welke soort en hoeveelheid materialen en mankracht voor een project nodig zijn. Is dit duidelijk, dan vraag je bij diverse leveranciers en onderaannemers offertes op voor maatwerk. Standaarden vind je terug in het systeem. Wanneer nodig onderhandel je kortingen op de prijs. Vervolgens volg je de gemaakte offertes op. Je rapporteert rechtstreeks aan en werkt nauw samen met de directie.

  • Poetshulp Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • MEDEWERKER SCHOONMAAK INDUSTRIE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: SCHOONMAAKBEDRIJF WESTHOEK

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een gemotiveerd medewerker voor het schoonmaken van industrieële gebouwen. Je werkt in de regio Diksmuide, Koekelare en kust. Je werkt dagelijks van 17 uur tot 20u30

  • Huishoudhulp regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb jij ervaring als huishoudhulp? Ben je discreet, eerlijk en goedgehumeurd? Ben je nauwkeurig en hou je er van dat je huis steeds piekfijn in orde is? Dan ben jij de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar mensen zoals jij, naar die flexibiliteit en dat enthousiasme. Bij verschillende particulieren sta je in voor het schoonmaken, opruimen, strijken, ...

  • Commercieel studententalent gezocht! (Zaterdagwerk) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Studentenjob

    Centje bijverdienen op zaterdag? Houd je van telefoneren? Is sociaal contact je ding? Aarzel dan niet en lees verder! Stap in de wereld van commercieel klantencontact, ontdek én ontwikkel je verkoop skills! Je gaat dagelijks prospecten telefonisch contacteren om je product of dienst aan hen voor te stellen, je probeert hun interesse op te wekken door je natuurlijk enthousiasme en je weet een verkoop realiseren door je geweldige overtuigingskracht.

  • Ochtendstudenten Panos (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI GENT ZUID

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten die s'ochtens kunnen meewerken met het vaste team. Opstarten van de winkel en verkopen van voedingsmiddelen. Kunnen werken vanaf 6-7u tot bespreekbaar.

  • Laborant biotech bedrijf (vaste late) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant in Leuven is een biotechnologisch bedrijf. Ze hebben een halfautomatisch productieproces dat zo snel en efficiënt mogelijk moet draaien. Tussen de stappen van het (high troughput) productieproces door, denk je als laborant zelf mee over de volgende stap en voer je verscheidene stappen zelf uit: OD metingen, verdunningsreeksen, analytische controle mbv GC/HPLC en verschillende bedrijfseigen testen. We zoeken momenteel een laborant voor main production. Aanbod: Vaste functie (na interimperiode) in een dynamisch en groeiend bedrijf. Vaste late shift (13u-22u)

  • Poetsmedewerker - kamermeisje/kamerjongen (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: CAROTEL KUURNE

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een nieuwe medewerker voor onze vestiging te Rumst. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen van de volledige inrichting maar vooral het reinigen van hotelkamers, vervangen van bed- en badlinnen en het grondig poetsen van de kamers en badkamers. Daarnaast zorg je voor het vlot beantwoorden van de binnenkomende telefoons. Verder voorzie je onze gasten van drank/snacks via roomservice-kast.

  • Administratief Coördinator Asbestverwijdering (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ARCADIS

    Type: Vaste Job

    Onze VISIE bij ARCADIS is al snel onze PASSIE geworden: Improving the quality of life. Deze passie, onze mensen en de samenwerking met onze klanten geven ons de kans om de toekomst van de wereld vorm te geven. Ben jij een administratief talent met uitstekende organisatorische skills, en heb je ervaring met overheidsopdrachten? Dan kom je misschien in aanmerking voor deze uitdaging ! Welke uitdaging ga je aan? Deze opdracht kadert in een raamcontract voor de opvolging van asbestinventarisatie en verwijdering in scholen. Hiervoor is een team samengesteld van asbestdeskundigen en externe coördinatoren, maar er is ook overkoepelend projectcoördinatiewerk nodig. Dit zal bestaan uit - steekproefsgewijze controle van offertes en ingediende schuldvorderingen - digitaal goedkeuren van facturen - Locaties voor steekproefsgewijze controle doorgeven aan de hiervoor aangestelde deskundigen - Waar nodig en na herhaalde mondelinge aanmaningen: opmaak PV/boete indien aannemer/deskundige de voorwaarden van het bestek niet nakomt - algemene kwaliteitscontrole van de uitvoerings(termijn) van de werken met inbegrip van klachtenbehandeling - tussenkomst bij 'problemen' van allerlei aard (discussies, bedenken van praktische en bij voorkeur pragmatische oplossingen, …) met alle mogelijke betrokkenen (asbestdeskundigen, asbestverwijderaars, veiligheidscoördinator, preventieadviseurs, directeurs van scholen, …) - aangeven en voorbereiden verbeterpunten van het gehele traject (aansturing, communicatie, website, aanmeldingsformulier, …) - voorbereiden van digitale facturatie (cfr de interne afspraken) en eventuele bijkomende bestekken …

  • kelner M/v (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: OSTEND PARK

    Type: Vaste Job

    Als kelner verzorg je de vlotte ontvangst van onze gasten. Je bent mee verantwoordelijk voor de kwaliteitservaring van onze gasten. Je laat de service vlot draaien, kijkt vooruit op de noden van de gasten en verzorgt een aangenaam brasseriebezoek Als kelner zet je samen met jouw collega’s dagelijks de dienst klaar om elke dag weer een unieke ervaring te bieden aan onze klanten.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van COIFFURE BEAUBELLE in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE BEAUBELLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE BEAUBELLE. Laat een reactie achter voor COIFFURE BEAUBELLE. COIFFURE BEAUBELLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE BEAUBELLE. Leave a respond for COIFFURE BEAUBELLE. COIFFURE BEAUBELLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE BEAUBELLE op de google maps. Adres en contacten COIFFURE BEAUBELLE
Location of COIFFURE BEAUBELLE on the google maps. Address and contacts of COIFFURE BEAUBELLE

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE BEAUBELLE COIFFURE BEAUBELLE: A.B.R Metselwerken BVBA | STEVEN MERCKX | Denys B | DE NAAKTE KAST | POLICE F?D?RALE

Other related companies as COIFFURE BEAUBELLE: A.B.R Metselwerken BVBA | STEVEN MERCKX | Denys B | DE NAAKTE KAST | POLICE F?D?RALE

COIFFURE BEAUBELLE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE BEAUBELLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05925170898. Het bedrijf COIFFURE BEAUBELLE bevindt zich op het adres: RIJKSWEG 338; 8710; WIELSBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 379,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 443,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Salons de coiffure. Instituts de beauté. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Enfants, Coiffeurs pour Hommes..
De hoofdactiviteit van COIFFURE BEAUBELLE is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE BEAUBELLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE BEAUBELLE, openstaande posities, locatie van COIFFURE BEAUBELLE op de kaart.

COIFFURE BEAUBELLE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE BEAUBELLE, company assigned to the tax number BE05925170898. The company COIFFURE BEAUBELLE is located at the address: RIJKSWEG 338; 8710; WIELSBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 379,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 443,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Salons de coiffure. Instituts de beauté. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Enfants, Coiffeurs pour Hommes..
The main activity of COIFFURE BEAUBELLE is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE BEAUBELLE is not available. You also can look at reviews of COIFFURE BEAUBELLE, open positions, location of COIFFURE BEAUBELLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE BEAUBELLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE BEAUBELLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE BEAUBELLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE BEAUBELLE, employees, financial statistics.