FLDRUKKERIJ EN UITGEVERIJ HALEWIJN NV

Contactgegevens FLDRUKKERIJ EN UITGEVERIJ HALEWIJN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDRUKKERIJ EN UITGEVERIJ HALEWIJN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDRUKKERIJ EN UITGEVERIJ HALEWIJN NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Halewijnln. 92 2050 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-32-10-08-11 32-32-10-08-11

Fax (fax): 32-32-10-08-36 32-32-10-08-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDRUKKERIJ EN UITGEVERIJ HALEWIJN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDRUKKERIJ EN UITGEVERIJ HALEWIJN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDRUKKERIJ EN UITGEVERIJ HALEWIJN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDRUKKERIJ EN UITGEVERIJ HALEWIJN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDRUKKERIJ EN UITGEVERIJ HALEWIJN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDRUKKERIJ EN UITGEVERIJ HALEWIJN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDRUKKERIJ EN UITGEVERIJ HALEWIJN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDRUKKERIJ EN UITGEVERIJ HALEWIJN NV
Products information FLDRUKKERIJ EN UITGEVERIJ HALEWIJN NV

BTW identificatienummer (tax): BE08158142089
Ondernemingsnummer: 8508331298
Hoofdstad (capital): 613,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 205,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in FLDRUKKERIJ EN UITGEVERIJ HALEWIJN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Publishing, general

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDRUKKERIJ EN UITGEVERIJ HALEWIJN NV
(Get full report from official database of BE for FLDRUKKERIJ EN UITGEVERIJ HALEWIJN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDRUKKERIJ EN UITGEVERIJ HALEWIJN NV
Addition kinds of activities for FLDRUKKERIJ EN UITGEVERIJ HALEWIJN NV

311106. Fijn, pluizend leer; | Fine, pliant leather; sheep, goat, calf
25999906. Mechanics 'dollies | Mechanics' dollies
32720201. Batterijputten of dozen, beton | Battery wells or boxes, concrete
34490100. Gestoffeerde staafbalken en betonnen wapens | Fabricated bar joists and concrete reinforcing bars
35489904. Lasdraad, kaal en gecoat | Welding wire, bare and coated
37130207. Dump truck bodies | Dump truck bodies
50510403. Kwik | Mercury
75210203. Parkeerstructuur | Parking structure

Werken bij FLDRUKKERIJ EN UITGEVERIJ HALEWIJN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDRUKKERIJ EN UITGEVERIJ HALEWIJN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDRUKKERIJ EN UITGEVERIJ HALEWIJN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDRUKKERIJ EN UITGEVERIJ HALEWIJN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll Advisor in regio Brussel (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Payroll Advisor (M/V) voor een advocatenkantoor actief in het Brusselse. Na de initiële uitzendopdracht maak je kans op een vast contract. Als Payroll Advisor heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je staat in voor de loonberekeningen; - Je werkt samen met SD Worx; - Je bent het centraal aanspreekpunt voor werknemers met vragen betreffende hun verloning/ziekte/verlof/…; - Andere HR taken. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Project Finance Administrator (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een gerenommeerde instelling in Leuven zoek een tijdelijke project finance administrator. Heb je reeds ervaring in financiële administratie, ben je snel beschikbaar en typeren de woorden 'leergierig' en 'nauwkeurig' jouw karakter? Jouw takenpakket als Project Finance Administrator: Je krijgt een reeks projecten toegewezen, waarvoor je de financiële rapportering verzorgt Je rapporteert de personeels-, werkings- en investeringskosten Je verzamelt de nodige gegevens, controleert deze en rapporteert hierover Je brengt verslag uit naar de Europese Commissie Je hanteert de nodige draaiboeken inzake deze rapportering en zorgt dat alles in lijn is met de te volgen regelgeving Je voert ad hoc financiële taken, rapporten en analyses uit

  • Koerier pharmaceutica (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het Belgische wegennet heeft nog weinig geheimen voor jou en je vindt het een uitdaging om je een weg te banen door omleidingen en wegenwerken? Fantastisch,dan is koerier dé perfecte job voor jou! Wat doe je? - Dokters, apothekers en ziekenhuizen voorzien van pharmaceutische producten - Het hoofd koel houden: je controleert dan ook regelmatig de temperateur van je vracht zodat alle medicijnen perfect worden afgeleverd.

  • Verkoopmedewerker in een bakkerij (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als verkoopmedewerker: vul je de toonbank aan snij je de broden aan verkoop en verbak je de voedingswaren reken je correct af verwelkom je de klant met de glimlach

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Amands – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poets- en huishoudhulp regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Tielt-Winge en omgeving

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Haasrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Trajectbegeleider Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SBS Skill BuilderS

    Type: Vaste Job

    Als bloeiende familiale onderneming - gespecialiseerd in het ontdekken, ontwikkelen en inzetten van talent - zijn we actief op zoek naar een dynamische trajectbegeleider voor onze regio Antwerpen, al zetten we je bij opstart graag in op verschillende locaties.. In deze functie begeleid je niet-werkend werkzoekenden intensief bij hun zoektocht naar gepast werk. Hierbij: Geef je frequent les in de vorm van collectieve workshops, ifv het versterken van de sollicitatievaardigheden en arbeidsattidudes van jouw coachees. Speel je maximaal in op de diversiteit binnen de doelgroep (niet-werkend werkzoekenden), vb. adhv een grondige intake en het afstemmen van individuele doelstellingen en afspraken. Begeleid en ondersteun je maximaal bij het realiseren van zijn/haar loopbaankeuzes; vb. wegwerken van belemmeringen, benoemen van mogelijkheden,... Informeer en adviseer je positief kritisch en op maat rond vb. jobkanalen, CV-tips,... Maak je als rasechte teamplayer deel uit van een ruim team, waarbij je nauw samenwerkt met anderen (jobcoach, regioverantwoordelijke,...) en bijkomend op heel wat ondersteuning mag rekenen, alsook kansen krijgt tot inhoudelijke groei..

  • Business Developer (NL) – Regio Vlaanderen (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: HABEAS

    Type: Vaste Job

    Missie Als Business Developer bestaat uw missie erin de omzet van de onderneming te ontwikkelen door nieuwe commerciële contracten te onderhandelen. U rapporteert aan de Regionale Directeur en maakt deel uit van een ploeg van 4 commerciële medewerkers (1 Key Account, 2 Account Managers en 1 Business Developer). Functie - Als Business Developer bent u verantwoordelijk voor de verkoop van de producten en diensten aan bestaande en nieuwe klanten in Vlaanderen. - Uw verantwoordelijk bestaat erin commerciële leads via een bestaand databank te ontwikkelen om nieuwe contracten binnen te brengen evenals bestaande klanten te bezoeken om de samenwerking te ontplooien. - - U maakt gebruik van het databank om potentiele prospecten terug te contacteren en om nieuwe contracten te onderhandelen - Uw maakt een marktonderzoek om de geschikte ondernemingen van de industriële wereld te selecteren die matchen met ons productvoorstel. - U zorgt voor de constante promotie van al onze aanbiedingen. - Uw uitdaging bestaat erin de wensen van de klant te vertalen in een kwalitatief, technisch en commercieel passende oplossing. - U zorgt voor de goeie uitvoering van de contracten en aan de kwaliteit van de geleverde diensten - U maakt een wekelijkse rapportering van uw commerciële activiteiten

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Zelfstandig verpleegkundigen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van onze activiteit zoekt OTV HOME CARE verpleegkundigen die op zelfstandige basis kunnen werken in de thuisverpleging.

  • Embedded Software Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671115-inline.html?cid=Partner_VDAB Moebius Design is de projectsourcingsonderneming binnen de Verhaert Group Masters in Innovation. Onze medewerkers werken ter plaatse bij de klant. Om onze klant gespecialiseerd in innovatieve systems te ondersteunen hebben wij een opportuniteit in de regio Leuven voor een embedded software engineer. Als lid van het R & D-team werk je aan de volgende generatie op laser gebaseerde sensoren voor autonoom rijden. Je verbetert de prestaties van optische systemen en wordt betrokken bij zowel onderzoek als productontwikkeling. Je bedenkt, ontwerpt en test de toekomstige producten van onze klant en doet daarbij beroep op je vaardigheden in FPGA-ontwerp, VHDL / Verilog, C ++, algoritmen voor parallelle architectuur en vision-technologie.

Zoek naar antwoorden van FLDRUKKERIJ EN UITGEVERIJ HALEWIJN NV in sociale netwerken
Look for responds of FLDRUKKERIJ EN UITGEVERIJ HALEWIJN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDRUKKERIJ EN UITGEVERIJ HALEWIJN NV. Laat een reactie achter voor FLDRUKKERIJ EN UITGEVERIJ HALEWIJN NV. FLDRUKKERIJ EN UITGEVERIJ HALEWIJN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDRUKKERIJ EN UITGEVERIJ HALEWIJN NV. Leave a respond for FLDRUKKERIJ EN UITGEVERIJ HALEWIJN NV. FLDRUKKERIJ EN UITGEVERIJ HALEWIJN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDRUKKERIJ EN UITGEVERIJ HALEWIJN NV op de google maps. Adres en contacten FLDRUKKERIJ EN UITGEVERIJ HALEWIJN NV
Location of FLDRUKKERIJ EN UITGEVERIJ HALEWIJN NV on the google maps. Address and contacts of FLDRUKKERIJ EN UITGEVERIJ HALEWIJN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDRUKKERIJ EN UITGEVERIJ HALEWIJN NV FLDRUKKERIJ EN UITGEVERIJ HALEWIJN NV: TAVERNE HAPPY DAYS | CENTRE DE JOUR CR?AHM | M C A SERVICES | MICHAEL VAN PELT | Carpentier Pelzen

Other related companies as FLDRUKKERIJ EN UITGEVERIJ HALEWIJN NV: TAVERNE HAPPY DAYS | CENTRE DE JOUR CR?AHM | M C A SERVICES | MICHAEL VAN PELT | Carpentier Pelzen

FLDRUKKERIJ EN UITGEVERIJ HALEWIJN NV is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDRUKKERIJ EN UITGEVERIJ HALEWIJN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08158142089. Het bedrijf FLDRUKKERIJ EN UITGEVERIJ HALEWIJN NV bevindt zich op het adres: Halewijnln. 92 2050 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 613,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 205,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Publishing, general. Producten gemaakt in FLDRUKKERIJ EN UITGEVERIJ HALEWIJN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDRUKKERIJ EN UITGEVERIJ HALEWIJN NV is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDRUKKERIJ EN UITGEVERIJ HALEWIJN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDRUKKERIJ EN UITGEVERIJ HALEWIJN NV, openstaande posities, locatie van FLDRUKKERIJ EN UITGEVERIJ HALEWIJN NV op de kaart.

FLDRUKKERIJ EN UITGEVERIJ HALEWIJN NV is a company, that was registered 2011 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLDRUKKERIJ EN UITGEVERIJ HALEWIJN NV, company assigned to the tax number BE08158142089. The company FLDRUKKERIJ EN UITGEVERIJ HALEWIJN NV is located at the address: Halewijnln. 92 2050 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 613,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 205,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Publishing, general. Products created in FLDRUKKERIJ EN UITGEVERIJ HALEWIJN NV were not found.
The main activity of FLDRUKKERIJ EN UITGEVERIJ HALEWIJN NV is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDRUKKERIJ EN UITGEVERIJ HALEWIJN NV is not available. You also can look at reviews of FLDRUKKERIJ EN UITGEVERIJ HALEWIJN NV, open positions, location of FLDRUKKERIJ EN UITGEVERIJ HALEWIJN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDRUKKERIJ EN UITGEVERIJ HALEWIJN NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDRUKKERIJ EN UITGEVERIJ HALEWIJN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDRUKKERIJ EN UITGEVERIJ HALEWIJN NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDRUKKERIJ EN UITGEVERIJ HALEWIJN NV, employees, financial statistics.