FLSOFT AND INFORMATICS COMPANY NV

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • FLSOFT AND INFORMATICS COMPANY NV
Private companiesHealth Services • FLSOFT AND INFORMATICS COMPANY NV

Contactgegevens FLSOFT AND INFORMATICS COMPANY NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLSOFT AND INFORMATICS COMPANY NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLSOFT AND INFORMATICS COMPANY NV

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Technologiepark 1 9052 Gent - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-92-10-80-40 32-92-10-80-40

Fax (fax): 32-92-10-80-41 32-92-10-80-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLSOFT AND INFORMATICS COMPANY NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLSOFT AND INFORMATICS COMPANY NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLSOFT AND INFORMATICS COMPANY NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLSOFT AND INFORMATICS COMPANY NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLSOFT AND INFORMATICS COMPANY NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLSOFT AND INFORMATICS COMPANY NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLSOFT AND INFORMATICS COMPANY NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLSOFT AND INFORMATICS COMPANY NV
Products information FLSOFT AND INFORMATICS COMPANY NV

BTW identificatienummer (tax): BE08601715087
Ondernemingsnummer: 8660766601
Hoofdstad (capital): 113,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 382,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in FLSOFT AND INFORMATICS COMPANY NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Programming and software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLSOFT AND INFORMATICS COMPANY NV
(Get full report from official database of BE for FLSOFT AND INFORMATICS COMPANY NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLSOFT AND INFORMATICS COMPANY NV
Addition kinds of activities for FLSOFT AND INFORMATICS COMPANY NV

17999940. Bouwbedrijf | Building board-up contractor
31719900. Handtassen en portemonnees voor vrouwen, nec | Women's handbags and purses, nec
32550204. Tankblokken, glashuis: klei | Tank blocks, glasshouse: clay
36310105. Kachels, schijf | Stoves, disk
50310303. Deuren, garage | Doors, garage
63110101. Coöperatieve levensverzekeringsorganisaties | Cooperative life insurance organizations

Werken bij FLSOFT AND INFORMATICS COMPANY NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLSOFT AND INFORMATICS COMPANY NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLSOFT AND INFORMATICS COMPANY NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLSOFT AND INFORMATICS COMPANY NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll Officer (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: VANDEN BORRE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Samen met uw collega's bent u, in samenwerking met het sociaal secretariaat, verantwoordelijk voor de loonberekening, administratief beheer van sociale documenten, verstrekken van adviezen en het opmaken van arbeidscontracten. Kortom, u beheert de volledige personeelsadministratie. Voor de day-to-day personeelsvragen bent u het aanspreekpunt voor 1200 personeelsleden.

  • Magazijnier: Hef - en reachtruckattest (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Orderpicking. - Verwerken van magazijn orders/documenten teneinde goederen tijdig en in de gevraagde hoeveelheid te verzenden. - Picking op consumenten eenheid/colli/palletniveau. - Controleren of de orders overeenstemmen met de eisen van de klant teneinde een kwaliteitsvolle dienstverlening te verzekeren. - Opvolging van magazijn voorraad. - Ordelijk en rein houden van de werkomgeving overeenkomstig de geldende veiligheids-, kwaliteits- en milieuregels. - Scanning uitvoeren binnen verwerking van voorraad ,goederen en documenten.

  • Administratief medewerker voorraadbeheer (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AZ Alma

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Wij kijken dringend uit naar een medewerker voorraadbeheer voor onze voedingsdienst. Je voert meerdere administratieve taken uit binnen de ondersteunende diensten, meerbepaald de dienst Voeding en catering, teneinde goederen en diensten op een correcte en efficiënte manier ter beschikking te stellen van het ziekenhuis.Voor meer info over de functie, kan je de functiekaart in de bijlage raadplegen.

  • TIJDELIJK BEDIENDE HULPBOEKHOUDING (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij gaan op zoek naar een tijdelijk administratief bediende hulpboekhouding voor een gekend bedrijf regio Waregem. Je takenpakket omvat: – Bestelbonnen opmaken, orderbevestigingen opvolgen, facturatie controleren, stock controleren,.. – Aankoopfacturen inputten – Stock en aankoopfacturen nacalculeren – Contracten onderaannemers opmaken – Rapporteren van aankoop – Allround administratie zoals klassement, telefonie,..

  • Argus Productions zoekt LSM-redacteuren! (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: ARGUS PRODUCTIES

    Type: Studentenjob

    Weet jij alles van voetbal? Verveel jij je vrienden tot in den treure met ‘nutteloze’ sportfeitjes? Ben jij van alle sportevenementen op de hoogte? En heb je de ambitie om te werken in een omgeving waar deze kennis van pas komt? Dat komt goed uit! Want Argus Productions zoekt LSM-redacteuren! Argus Productions is opgericht in 2008 en is een belangrijke partner achter de schermen bij grote (sport)producties. De kernactiviteit van Argus Productions is het opleiden en detacheren van LSM-redacteuren. Een LSM-redacteur is de schakel tussen de regisseur en de redactie. Jij maakt de slowmotions tijdens live-uitzendingen, uitgebreide en minder uitgebreide montages en beheert de instarts tijdens een studioprogramma. Kortom, durf jij het aan om die cruciale herhaling te geven en duizenden mensen te verlossen van die brandende vraag of de goal telt of niet? Solliciteer dan nu! Argus Productions werkt o.a. mee aan: Jupiler Pro League VRT Extra Time Play Sports Veldrijden Champions League Olympische spelen WK Voetbal FOX Sports Eredivisie

  • HULPELECTRICIEN / HANDLANGER voor de werven in Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELEKTROPLAN

    Type: Vaste Job

    Je assisteert op de werf op van aanvang tot afwerking . Je helpt mee met het plaatsen van leidingen, stopcontacten, verlichting, beveiliging, toegangscontrole, aansluiten borden, aansluitingen, indienststellingen e.d. Je hebt inzicht in de werken en beschikt over de postitieve spirit op de werken grondig af te werken. Een eerste werkervaring is een voordeel.

  • OPERATIONEEL PREVENTIEADVISEUR (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: ENERGIEF

    Type: Vaste Job

    Energief Energief als onderneming is in beweging. Waar Energief voornamelijk actief was in de multinationals als ondersteuning voor de interne preventiedienst of op projectbasis, breidt Energief nu zijn diensten uit naar de KMO's. Veiligheid en preventie voor de KMO. Zaakvoerders die optreden als preventieadviseur bijstaan met raad maar zeker en vooral ook met daad. Energief pakt zo de rol van preventieadviseur op zich voor de kleinere, startende ondernemingen en dit in alle sectoren. We dienen instrumenten aan om tot een gedegen en structrueel preventiebeleid te komen en voeren dit ook uit. Kijk gerust eens op www.energief.be Inhoud van de funtie Energief is op zoek naar zijn eerste werknemer. Je staat aan de grondslag van de verdere uitbouw van de organisatie. Je krijgt de kans om mee te denken wat de juiste weg voorwaarts is. Je neemt de rol op als operationeel preventieadviseur. Je start nieuwe dossiers op bij klanten en volgt deze periodiek op. Je zal ondermeer deze taken op jou nemen. : - uitvoeren risico-analyses op verschillende niveaus : - je doet verbetervoorstellen, bespreekt en implementeert deze tesamen met de verantwoordelijke bij de klant : - je voert kwaliteitvoortgangen uit : - je voert werkplekinspecties uit : - je implementeert VCA of een ander managementsysteem : - je bent steeds op zoek naar verbeteringen in het proces : - je beheert alle aspecten van de welzijnswet in naam van de klant...

  • Teamleider weekend - Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ARDO

    Type: Vaste Job

    Bij de opstart van een nieuw groenteseizoen, ben je aanwezig in productie voor de ondersteuning van productielijnen. Je helpt mee aan de receptie van de groenten in drukke periode (keuring kwaliteit groenten, communicatie externen, ...) Je doet de dagelijkse opvolging van operationele problemen en staat in voor de netheid in de werkomgeving. Je staat in voor de opvolging van de biomethanisatie en waterzuivering (in samenwerking met een technieker van het weekend) Bij afwezigheid van de weekendcoördinator sta je in voor planning van de weekendploeg. Je rapporteert telkens aan de weekendcoördinator

  • Afdelingsverantwoordelijke produktie | dagwerk (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als afdelingsverantwoordelijke van de extrusie- en kalanderlijn zal je ervoor zorgen dat de operationele activiteiten binnen jouw afdeling vlot verlopen. Jouw verantwoordelijkheden: dagdagelijkse leiding over 2 productielijnen (5-ploegen met in totaal ca 40 personen) om de nodige output te borgen en continu te verbeteren procesopvolging van de productielijnen (productiequota, kwaliteit, optimalisatieprojecten, onderhoud…) en hierbij de nodige instructies/documentatie up-to-date houden opmaken, opvolgen en bijsturen van de personeelsplanning (bezetting) actief meewerken aan het verhogen van de veiligheid binnen jouw afdeling en ter uitbreiding van de plant het coachen, bijsturen en ondersteunen van de ploegleiders Je rapporteert rechtstreeks aan de operations manager en zal nauw samenwerken met andere afdelingsverantwoordelijken en andere departementen (planning, onderhoud, kwaliteit en R&D).

  • Nagelstylist/manicure (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: BY LORENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een schoonheidssalon en zijn op zoek naar een nagelstylist/manicure om op zelfstandige basis voor ons te komen werken. Plaatsen en verwijderen van gel- of acrylnagels. Het hangt er vanaf wat jouw specialisatie is; Uitvoeren van manicures en handverzorging; Ontvangst van klanten + afrekenen; Opruimen en dagelijks onderhoud van de nagelstudio.

  • Freelance Financial Controller (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opstellen en opvolgen van budgetten  Analyseren van de P&L en eventueel bijsturen  Meewerken aan bepaalde projecten binnen het bedrijf en binnen de afdeling, door het aanleveren van financiële gegevens en analyses Analyseren & controleren van financiële gegevens: Verifiëren van consistenties tussen actuals, budget en forecast Boeken van de maandelijkse afsluitingen Controleren van bepaalde domeinen van de boekhouding op consistentie Analyseren van de provisies, opmaken van kostprijsmodel voor verschillende activiteiten Profitability analyse van de segmenten, klanten en producten.

  • flexijobs zaal (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: POORTERSHUYZE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken voor maandag, dinsdag, vrijdag en ook voor het weekend zaterdag of/en zondag! flexi-job voor de zaal!! u bent klantvriendelijk u bent een teamplayer u bent gemotiveerd en gebeten door horeca u bent stressbestendig u heeft reeds wat ervaring in de zaalbediening u ziet werk contacteer ons 050-36.09.30

Zoek naar antwoorden van FLSOFT AND INFORMATICS COMPANY NV in sociale netwerken
Look for responds of FLSOFT AND INFORMATICS COMPANY NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLSOFT AND INFORMATICS COMPANY NV. Laat een reactie achter voor FLSOFT AND INFORMATICS COMPANY NV. FLSOFT AND INFORMATICS COMPANY NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLSOFT AND INFORMATICS COMPANY NV. Leave a respond for FLSOFT AND INFORMATICS COMPANY NV. FLSOFT AND INFORMATICS COMPANY NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLSOFT AND INFORMATICS COMPANY NV op de google maps. Adres en contacten FLSOFT AND INFORMATICS COMPANY NV
Location of FLSOFT AND INFORMATICS COMPANY NV on the google maps. Address and contacts of FLSOFT AND INFORMATICS COMPANY NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLSOFT AND INFORMATICS COMPANY NV FLSOFT AND INFORMATICS COMPANY NV: MOCARON | COIFFURE KATHY | D'Hertoge M | R. BURSSENS | CONVENTS BAKKERIJ

Other related companies as FLSOFT AND INFORMATICS COMPANY NV: MOCARON | COIFFURE KATHY | D'Hertoge M | R. BURSSENS | CONVENTS BAKKERIJ

FLSOFT AND INFORMATICS COMPANY NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is FLSOFT AND INFORMATICS COMPANY NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08601715087. Het bedrijf FLSOFT AND INFORMATICS COMPANY NV bevindt zich op het adres: Technologiepark 1 9052 Gent - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 113,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 382,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Programming and software. Producten gemaakt in FLSOFT AND INFORMATICS COMPANY NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLSOFT AND INFORMATICS COMPANY NV is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLSOFT AND INFORMATICS COMPANY NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLSOFT AND INFORMATICS COMPANY NV, openstaande posities, locatie van FLSOFT AND INFORMATICS COMPANY NV op de kaart.

FLSOFT AND INFORMATICS COMPANY NV is a company, that was registered 2010 in Gent region, Belgium. Full name of company is FLSOFT AND INFORMATICS COMPANY NV, company assigned to the tax number BE08601715087. The company FLSOFT AND INFORMATICS COMPANY NV is located at the address: Technologiepark 1 9052 Gent - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 113,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 382,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Programming and software. Products created in FLSOFT AND INFORMATICS COMPANY NV were not found.
The main activity of FLSOFT AND INFORMATICS COMPANY NV is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLSOFT AND INFORMATICS COMPANY NV is not available. You also can look at reviews of FLSOFT AND INFORMATICS COMPANY NV, open positions, location of FLSOFT AND INFORMATICS COMPANY NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLSOFT AND INFORMATICS COMPANY NV, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLSOFT AND INFORMATICS COMPANY NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLSOFT AND INFORMATICS COMPANY NV, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLSOFT AND INFORMATICS COMPANY NV, employees, financial statistics.