TYFFANIS ESPACE

Contactgegevens TYFFANIS ESPACE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TYFFANIS ESPACE: address, phone, fax, email, website, opening hours

TYFFANIS ESPACE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE DE COO 56; 4980; TROIS-PONTS, België

Telefoon (phone): 80684602 (+32-80684602) 80684602 (+32-80684602)

Fax (fax): +32 (65) 962-85-85 +32 (65) 962-85-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TYFFANIS ESPACE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TYFFANIS ESPACE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TYFFANIS ESPACE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TYFFANIS ESPACE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TYFFANIS ESPACE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TYFFANIS ESPACE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TYFFANIS ESPACE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TYFFANIS ESPACE
Products information TYFFANIS ESPACE

BTW identificatienummer (tax): BE06741729736
Ondernemingsnummer: 1083496093
Hoofdstad (capital): 242,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 696,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TYFFANIS ESPACE
(Get full report from official database of BE for TYFFANIS ESPACE)

Aanvulling soorten activiteiten voor TYFFANIS ESPACE
Addition kinds of activities for TYFFANIS ESPACE

10810102. Mijnbouw, metaal | Mine development, metal
22610200. Chemische coating of behandeling van katoenen breedgeweven stoffen | Chemical coating or treating of cotton broadwoven fabrics
28440102. Haarkleurpreparaten | Hair coloring preparations
32310402. Isolatie-eenheden, dubbelglas: vervaardigd uit gekochte glas | Insulating units, multiple-glazed: made from purchased glass
32950208. Grafiet, natuurlijk: gemalen, verpulver, geraffineerd of gemengd | Graphite, natural: ground, pulverized, refined, or blended
34829906. Percussion caps, voor munitie van 30 mm. | Percussion caps, for ammunition of 30 mm. and below
37280500. Vliegtuig training apparatuur | Aircraft training equipment

Werken bij TYFFANIS ESPACE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TYFFANIS ESPACE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TYFFANIS ESPACE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TYFFANIS ESPACE. Looking for open vacancies in other companies

  • Master data medewerker regio Kortrijk (tijdelijk/interim optie vast) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega's sta je in voor alle master data processen m.b.t. de producten. Je bent het eerste aanspreekpunt en hebt volgend takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor een nauwkeurige en stipte bepaling, opmaak en onderhoud van productcodes. Dit doe je voor alle producten en productcategorieën bij alle afdelingen van de organisatie; Op basis van je grondig inzicht over product- en procesparameters van de supply chain en de onderliggende processen, kan je dit omzetten naar procedures en werkinstructies; Je bent verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie wat betreft de master data; Je garandeert de kwaliteit van de master data in diverse databestanden. Hiervoor breng je op zelfstandige en proactieve wijze structurele verbeteringen aan. Je ontwikkelt de procedures, processen en werkinstructies en zorgt voor een vlotte toepassingen, zowel binnen je eigen team als bij andere betrokken afdelingen; Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en opvolging van verschillende afdelingen bij de creatie van bijkomende specifieke data die nodig is voor de lancering en wijziging in het portfolio of de supply chain; Je helpt bij diverse projecten m.b.t. master data; Je rapporteert over projecten en processen m.b.t. master data bij andere afdelingen en binnen je eigen afdeling.

  • TECHNISCH TEKENAAR (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Maldegem gaat AGO Jobs & HR op zoek naar een TECHNISCH TEKENAAR. Bij de opstart van projecten zal je 3D-modellen aanpassen naar wensen van de klant. Hierbij zal je hydraulische en elektrische componenten implementeren op het 3D-model. Vervolgens maak je productietekenen en lasplannen. Graag denk je actief mee met de klant, door oplossingen te creëren via innovatie ontwerpen alsook hoe kraanonderdelen parametrisch te maken.

  • POETSHULP (M/V) (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: VINCENT

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een poetshulp. Je taak bestaat eruit om privé-woningen te poetsen in het kader van dienstencheques.

  • Huishoudhulp regio groot Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz.

  • Huishoudhulp Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: IMAS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor het onderhoud van verschillende woningen in de regio van Dilbeek en omstreken. Stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen...behoren tot uw taken. Strijken en voorbereidingen van maaltijden zijn een must bij sommige klanten. In het bezit van eigen vervoer.

  • Student medewerker planbalie (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: t-interim Vilvoorde

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de administratie en controle van alle inkomende en uitgaande pakketten volgens de procesvoorschriften, met behulp van de beschikbare IT systemen met als doel dat deze op de juiste manier verwerkt en gefactureerd kunnen worden.  Af en toe spring je bij tijdens het laden en lossen of het sorteren van goederen. Briefwisseling registreren, sorteren, frankeren Kopieerwerk verrichten Documenten coderen, klasseren en archiveren Brieven, tabellen,... invoeren volgens instructies

  • Commerciële student (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in het centrum van Gent zijn we opzoek naar studenten met Commercieel talent. Ben je student en opzoek naar een vaste studentenjob voor elke zaterdag, waarbij je je talenten ten volle kan benutten? Dan is dit misschien wel de job voor Jou.

  • Consultant Administratief Gent m/v (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

    Type: Vaste Job

    - De functie van administratief consultant is een sleutelpositie in het bedrijf omdat de administratieve consultants verantwoordelijk zijn voor de loonlijst- en factureringsdiensten van alle agentschappen in België. - De administratief consultant is verantwoordelijk voor de administratieve taken met betrekking tot de bedrijfsactiviteit (HR-diensten). - De consultant is tevens verantwoordelijk voor het administratieve en sociale beheer van elke uitzendkracht. - Een basiskennis van het Frans en Engels is een belangrijke meerwaarde.

  • Technisch Tekenaar (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Afhankelijk van je voorkennis, stel je technische ontwerptekeningen (3D & 2D) op van de producten (Inventor) of van de bijbehorende staalstructuren (Tekla). Deze tekeningen zijn gebaseerd op uitgewerkte datasheets van klanten en specificaties, internationale normen en het voorontwerp van onze rekenafdeling. Met behulp van Inventor en/of Tekla maak je stuklijsten en detailtekeningen die bruikbaar zijn voor onze klant en in onze werkplaatsen. Je controleert de materiaalbestellingen en bestelt de ontbrekende materialen bij.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Oost Vlaanderen - Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Je kiest zelf de regio van je activiteit. Interesse in een andere regio? neem contact met ons op.

  • ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) - Regio Vlaamse Ardennen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1654061-inline.html?cid=Partner_VDAB ‘’Ik ben een echte ondernemer. Mijn vaardigheden en expertise, die heb ik gekoppeld aan de strategische en tactische kracht van Beobank’’   Beobank heeft mijn commerciële ervaring, enthousiasme, loyaliteit en integriteit geanalyseerd. Na enkele ontmoetingen hebben ze mijn drijfveren en mijn wil om een succesvolle carrière op te bouwen geëvalueerd. En uiteindelijk hebben ze mij de functie van ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) voorgesteld. Mijn missie? Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ondernemers en kmo’s). Mijn rol? Hun dagelijkse leven verbeteren met oplossingen op maat. En waken over hun economische belangen en de verwezenlijking van hun projecten. Mijn job? Met veel dynamiek een team leiden en stimuleren, om onze kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken. Samen met mijn medewerkers breng ik de mogelijkheden in mijn regio in kaart en ontwikkel ik een commercieel plan om de optimale groei van mijn agentschap te verzekeren.

  • Architecte chef de projet (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Twyce Architects est un atelier d'architectes et d'ingénieurs comptant actuellement 8 personnes. Passionnés d'architecture, de design et d'enjeux sociétaux, chacun des collaborateurs met sa compétence spécifique au service de l'ensemble des projets. Twyce Architects a acquis une expertise particulière dans la construction de bâtiments passifs à haute valeur écologique et est à la pointe de la conception de bâtiments passifs et zéro-énergie. Twyce Architects propose également un service de création et d'accompagnement de projets d'habitat groupé à haute valeur humaine et environnementale.*******Tâches: Dans le respect des valeurs propres à Twyce Architects, le poste consiste à gérer de façon autonome des projets jusqu'à 1.000k EUR: - Faisabilité : Pouvoir faire des tableaux de simulations financières et des scénari/options et en déduire des tableaux de faisabilité financière. Représenter Twyce à des réunions clients. - Avant-projet : Faire la synthèse des enjeux et de l'ensemble des contraintes techniques et juridiques d'un projet. Participer aux réunions de conception et coordonner les dossiers de présentation au client. Produire des vues 3D réalistes avec sensibilité architecturale. Faire des propositions architecturales. Faire preuve de capacité d'analyse et anticiper la rentabilité interne du projet. - Permis : Elaborer et coordonner le dossier de façon globale et encadrer le travail d'un dessinateur. - Dossier de consultation des entreprises : Elaborer des cahiers de charges et métrés, vérifier les aspects normatifs et réglementaires. - Etude de marché travaux : Analyser les offres et questionner les entreprises. Préparer les bons de commande et contrats d'entreprise. - Exécution : Contrôler l'exécution. Rédiger les rapports de réunion et informer les associés des faits et phases critiques. Anticiper les problèmes et les conflits et inviter l'associé au chantier au bon moment. Evaluer la nécessité de produire des plans complémentaires ou correctifs et suivre la réalisation de ces tâches par les stagiaires selon les standards de qualité de Twyce Architects. - Coordonner les partenaires externes lors de l'ensemble de ces phases

Zoek naar antwoorden van TYFFANIS ESPACE in sociale netwerken
Look for responds of TYFFANIS ESPACE in social networks

Lees alle opmerkingen voor TYFFANIS ESPACE. Laat een reactie achter voor TYFFANIS ESPACE. TYFFANIS ESPACE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TYFFANIS ESPACE. Leave a respond for TYFFANIS ESPACE. TYFFANIS ESPACE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TYFFANIS ESPACE op de google maps. Adres en contacten TYFFANIS ESPACE
Location of TYFFANIS ESPACE on the google maps. Address and contacts of TYFFANIS ESPACE

Andere gerelateerde bedrijven als come TYFFANIS ESPACE TYFFANIS ESPACE: MIEKE VANSTEENKISTE | Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg | MOVIE MAX | HUIS SUERE | ZEMST VERHUURCENTRUM

Other related companies as TYFFANIS ESPACE: MIEKE VANSTEENKISTE | Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg | MOVIE MAX | HUIS SUERE | ZEMST VERHUURCENTRUM

TYFFANIS ESPACE is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TYFFANIS ESPACE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06741729736. Het bedrijf TYFFANIS ESPACE bevindt zich op het adres: ROUTE DE COO 56; 4980; TROIS-PONTS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 242,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 696,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van TYFFANIS ESPACE is Algemene Merchandise Stores, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TYFFANIS ESPACE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TYFFANIS ESPACE, openstaande posities, locatie van TYFFANIS ESPACE op de kaart.

TYFFANIS ESPACE is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is TYFFANIS ESPACE, company assigned to the tax number BE06741729736. The company TYFFANIS ESPACE is located at the address: ROUTE DE COO 56; 4980; TROIS-PONTS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 242,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 696,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Dames..
The main activity of TYFFANIS ESPACE is General Merchandise Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TYFFANIS ESPACE is not available. You also can look at reviews of TYFFANIS ESPACE, open positions, location of TYFFANIS ESPACE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TYFFANIS ESPACE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TYFFANIS ESPACE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TYFFANIS ESPACE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TYFFANIS ESPACE, employees, financial statistics.