MIEKE VANSTEENKISTE

Contactgegevens MIEKE VANSTEENKISTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MIEKE VANSTEENKISTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MIEKE VANSTEENKISTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENSTRAAT 159; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51204903 (+32-51204903) 51204903 (+32-51204903)

Fax (fax): +32 (81) 104-26-79 +32 (81) 104-26-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MIEKE VANSTEENKISTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MIEKE VANSTEENKISTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MIEKE VANSTEENKISTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MIEKE VANSTEENKISTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MIEKE VANSTEENKISTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MIEKE VANSTEENKISTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MIEKE VANSTEENKISTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MIEKE VANSTEENKISTE
Products information MIEKE VANSTEENKISTE

BTW identificatienummer (tax): BE07689575195
Ondernemingsnummer: 5198699951
Hoofdstad (capital): 792,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 560,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in MIEKE VANSTEENKISTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoonheidssalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MIEKE VANSTEENKISTE
(Get full report from official database of BE for MIEKE VANSTEENKISTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MIEKE VANSTEENKISTE
Addition kinds of activities for MIEKE VANSTEENKISTE

2499. Houtproducten, NEC | Wood products, nec
201501. Kippenslag en verwerking | Chicken slaughtering and processing
17710100. Stucco, gunite en grouting contractors | Stucco, gunite, and grouting contractors
17990209. Waterdicht | Waterproofing
35310408. Betonplanten | Concrete plants
35410210. Punt- en burring machines | Pointing and burring machines
61629905. Hypotheekbedrijven, stedelijk | Mortgage companies, urban

Werken bij MIEKE VANSTEENKISTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MIEKE VANSTEENKISTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MIEKE VANSTEENKISTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MIEKE VANSTEENKISTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker bij Dupont Cheese te Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zoekt een gevarieerde job in de productie, waarbij je... het product uitpakt en afweegt zorgt voor een correcte versnijding (gebeurt voornamelijk machinaal) inpakt & correcte hoeveelheden verpakt in dozen de stock telkens aanbrengt kartonneert plateautjes vult

  • Chauffeur CE - namiddag 13u-21u (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je vervoert groenten en fruit in België en de buurlanden. Je werkt telkens in de namiddag van 13u-21u.

  • Logistiek verantwoordelijke | Duits - Engels - Frans | Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Neem jij graag de leiding en zorg jij er steeds voor dat alles volgens plan verloopt? Heb jij daarbovenop ook een probleemoplossende ingesteldheid en een grondige kennis van Excel? Wij hebben de ideale job voor jou ! Onze klant, een sterk groeiende en dynamische onderneming gelegen te Genk, is momenteel op zoek naar een logistiek verantwoordelijke om de leiding te nemen over een afdeling en ervoor te zorgen dat alles in goede banen loopt. Jouw verantwoordelijkheden: Je verzorgt samen met je collega's de planning van A tot Z; Je neemt klantenbestellingen en retourdocumenten aan en doet de afhandeling hiervan; je regelt transporten op een efficiënte manier; je analyseert klantenbehoeften en biedt oplossingen op maat aan; je ontwikkelt de logistieke strategie en werkt mee aan de toepassing hiervan; je coördineert en leidt de activiteiten van het team; Je rapporteert aan de managing director. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Operator (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Ranst die gespecialiseerd is in het verdelen van drank, zijn wij dringend op zoek naar een operator. Je zal in teamverband al de geautomatiseerde machines mee bedienen: Spoelmachine, vuller, etiketteermachine,... Hiervoor zal een interne opleiding worden voorzien. Technische kennis en inzicht is een must om de lijn mee in gang te houden.

  • heftruckchauffeur (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Zottegem zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur met attest en dit binnen de houtindustrie. ?Je zal instaan voor het laden en lossen van producten e.d. ?Je staat ook in voor het in orde houden van het magazijn je zorgt ervoor dat de goederen steeds op de goede plaats worden gestockeerd ?Wegbrengen van de afgewerkte producten

  • Recruitment Consultant (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    samen met jouw team leg je scherpe targets vast je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in dankzij jouw enthousiasme en sales-technische skills neem je kandidaten op sleeptouw je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten?

  • Dakwerkers (M/V) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Actief Construct Neerpelt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bouwfirma in de regio van Lommel, zijn we op zoek naar dakwerkers. (M/V) * De dakstructuur en alle elementen van de onderbouw die nodig zijn voor de bedekking op maat brengen en plaatsen. * Allerlei dakbedekkingsmaterialen op maat brengen, plaatsen en bevestigen. *Aansluitingen, omrandingen, afdichtingen en afsluitingen van het dak maken. * Renovatie: afbraak van bestaande dak- of dakonderdelen * Onderhouds- en herstellingswerkzaamheden verrichten en bij renovatiewerken, de stabiliteit van de dakstructuur en de ladderhaken nazien.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Herenthout (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Wie zijn wij? Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Assistent account manager Du/Uk (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Na een inwerkperiode wordt u verantwoordelijk voor de ondersteuning van het commerciële team voor de Duitse markt. Je streeft synergie na tussen de verschillende afdelingen. Dankzij optimalisatie van de binnendienst zorgt u voor een succesvolle klantenservice. Combinaties van klantenorders en een perfecte balans tussen leverbetrouwbaarheid en stock staan hierin centraal. Wekelijkse rapportering Account Manager Opvolging van klantenorders en communicatie met de klant. Offertes opmaken Dossieropvolging van een aantal strategisch belangrijke klanten Opvolgen en (oplossen) claims Dagelijkse link met productie en aankoop voor probleemdossiers

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Antwerpen (B)-Noord-brabant (NL))

    Regio: Regio Antwerpen (B)-Noord-brabant (NL)

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

Zoek naar antwoorden van MIEKE VANSTEENKISTE in sociale netwerken
Look for responds of MIEKE VANSTEENKISTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MIEKE VANSTEENKISTE. Laat een reactie achter voor MIEKE VANSTEENKISTE. MIEKE VANSTEENKISTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MIEKE VANSTEENKISTE. Leave a respond for MIEKE VANSTEENKISTE. MIEKE VANSTEENKISTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MIEKE VANSTEENKISTE op de google maps. Adres en contacten MIEKE VANSTEENKISTE
Location of MIEKE VANSTEENKISTE on the google maps. Address and contacts of MIEKE VANSTEENKISTE

Andere gerelateerde bedrijven als come MIEKE VANSTEENKISTE MIEKE VANSTEENKISTE: Bouquinerie (La) | Dellicour Y | C & T RETAIL | ROOSEN HILDA & WILLY | DESERRANNO R

Other related companies as MIEKE VANSTEENKISTE: Bouquinerie (La) | Dellicour Y | C & T RETAIL | ROOSEN HILDA & WILLY | DESERRANNO R

MIEKE VANSTEENKISTE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MIEKE VANSTEENKISTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07689575195. Het bedrijf MIEKE VANSTEENKISTE bevindt zich op het adres: MOLENSTRAAT 159; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 792,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 560,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Schoonheidssalons. Producten gemaakt in MIEKE VANSTEENKISTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MIEKE VANSTEENKISTE is Algemene Merchandise Stores, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MIEKE VANSTEENKISTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MIEKE VANSTEENKISTE, openstaande posities, locatie van MIEKE VANSTEENKISTE op de kaart.

MIEKE VANSTEENKISTE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is MIEKE VANSTEENKISTE, company assigned to the tax number BE07689575195. The company MIEKE VANSTEENKISTE is located at the address: MOLENSTRAAT 159; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 792,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 560,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Schoonheidssalons. Products created in MIEKE VANSTEENKISTE were not found.
The main activity of MIEKE VANSTEENKISTE is General Merchandise Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MIEKE VANSTEENKISTE is not available. You also can look at reviews of MIEKE VANSTEENKISTE, open positions, location of MIEKE VANSTEENKISTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MIEKE VANSTEENKISTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MIEKE VANSTEENKISTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MIEKE VANSTEENKISTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MIEKE VANSTEENKISTE, employees, financial statistics.