BLBIETLOT

Contactgegevens BLBIETLOT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BLBIETLOT: address, phone, fax, email, website, opening hours

BLBIETLOT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 185, Rue du Rond Point 6060 Gilly - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-71-28-36-11 32-71-28-36-11

Fax (fax): 32-71-28-36-20 32-71-28-36-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BLBIETLOT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BLBIETLOT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BLBIETLOT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BLBIETLOT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BLBIETLOT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BLBIETLOT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BLBIETLOT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BLBIETLOT
Products information BLBIETLOT

BTW identificatienummer (tax): BE05517028808
Ondernemingsnummer: 8380889892
Hoofdstad (capital): 702,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 314,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in BLBIETLOT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Printing

Profiel (profile): 8- and 10-colour printing presses

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BLBIETLOT
(Get full report from official database of BE for BLBIETLOT)

Aanvulling soorten activiteiten voor BLBIETLOT
Addition kinds of activities for BLBIETLOT

291100. Petroleumraffinage | Petroleum refining
17619905. Chute installatie (linnen, mail, afval, enz.) | Chute installation (linen, mail, trash, etc.)
26310411. pressboard | Pressboard
34940000. Ventielen en buisleidingen, nec | Valves and pipe fittings, nec
47890301. Cabines, getrokken paard: te huur | Cabs, horse drawn: for hire
94410200. Administratie van sociale en menselijke hulpbronnen | Administration of social and human resources

Werken bij BLBIETLOT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BLBIETLOT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BLBIETLOT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BLBIETLOT. Looking for open vacancies in other companies

 • Brandertechnieker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de regio Waregem zijn we op zoek naar een brandertechnieker.

 • Machine operator - vaste nacht (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wil je deel uitmaken van dit uniek familiebedrijf? Heb je een eerste ervaring als operator? Lees dan zeker onderstaande vacature. De arbeiders bottelarij zijn verantwoordelijk voor het instellen, bedienen, controleren en ombouwen van een verpakkingsmachine. Ze respecteren daarbij nauwgezet alle kwaliteits- hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

 • Dossierbeheerder Mobility (m/v) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ACTIEF ANTWERPEN OFFICE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor internationale klant, gespeciliaseerd in expertises, zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers. Je takenpakket zal bestaan uit volgende onderdelen: - Je biedt ondersteuning in het plannen van expertise-afspraken. - Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks administratief verwerken van expertiseresultaten met de nodige inhoudelijke interpretatie van het dossier. - Je zorgt voor het actief controleren en opvolgen van openstaande dossiers; Je verzorgt de communicatie met de verschillende partijen in een dossier (verzekerde, makelaar, garages, verzekeringsmaatschappijen,…); - Voor de excellente dienstverlening aan onze klanten zorg jij zelf, dankzij je snelle en efficiënte wijze van handelen in de schadedossiers;

 • Mechanicus onderhoudsafdeling (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je staat in voor het klein en groot onderhoud (preventief, correctief en curatief) van de mechanische, technische en pneumatische installaties - Je werkt met een opbouwende ingesteldheid mee om de beschikbaarheid van al de installaties en uitrusting te optimaliseren - Je wordt ingeschakeld om storingen snel en nauwgezet te verhelpen - Je zorgt voor periodiek onderhoud van het machinepark - Je zoekt actief mee naar oplossingen om storingen te voorkomen en machines en installaties te optimaliseren - Je controleert zelfstandig de werking, slijtage en smering van onze machines - Je zal sporadisch constructies moeten lassen

 • Projectleider platte daken (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een grote speler in daken is Impact op zoek naar een ervaren en gedreven projectleider. Je hebt de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie, de coördinatie en de opvolging van verschillende projecten. - Je wordt betrokken bij de prijsbespreking, controleert nauwgezet de budgetten en staat in voor de nacalculatie van projecten. - Je staat in voor het projectbeheer van A tot Z: projectvoorbereiding, uitvoering, aankoop en projectadministratie. - Je zorgt voor een stipte planning en een superieure kwaliteit zonder daarbij de veiligheid en de rendabiliteit uit het oog te verliezen. - Je bent het aanspreekpunt voor de klant, je waakt over de tevredenheid, goedkeuring en waardering van de opdrachtgever en over de uitvoeringstermijn. - Je coördineert het overleg en de werfvergaderingen met de ploegbazen, arbeiders, onderaannemers, de architect, de klant en de leveranciers. - Je volgt de vorderingen ter plaatse continu op. - Je beheert projecten in het westen van Vlaanderen t.e.m. Antwerpen en Brussel. Je opereert vanuit Melle. - Je stuurt de ploegbazen en onderaannemers aan, alsook de arbeiders in de vestiging. Je bemiddelt in geval van conflicten en zoekt samen naar een constructieve oplossing. - Je rapporteert aan de regiomanager

 • Huishoudhulp Eernegem! Uren te bespreken! (EERNEGEM)

  Regio: EERNEGEM

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LAAKDAL)

  Regio: LAAKDAL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student broodjes/keuken M/V - regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: DAOUST INTERIM

  Type: Studentenjob

  Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Ze zoeken 2 studenten vaak in het weekend/schoolvakanties beschikbaar zijn en die we kunnen inschakelen voor zowel een broodjesbar in een tankstation als een grootkeuken.

 • Pistoolspuiter natlak (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: vind! Roeselare

  Type: Vaste Job

  Je spuit diverse materialen van groot rollend materieel. Je controleert de kwaliteit van het product.

 • PRODUCTIEPLANNER BOUWSECTOR (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Select HR Geel

  Type: Vaste Job

  Als PRODUCTIEPLANNER ben je verantwoordelijk over volgende zaken: Je zorgt voor een vlot verloop van de fabricage van dubbele wanden en vloerplaten; Hiervoor maak jij een planning op die zorgt voor een maximale belegging van de productietafels; Je werkt samen met de planningsafdeling en de verantwoordelijken van de productie; Je rapporteert aan de verantwoordelijke van de tekenafdeling. Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio. Onze klant is een toonaangevend familiebedrijf in de regio Herentals, door het innovatief ondernemerschap van deze firma en hun kwaliteitsvolle producten zijn ze uitgegroeid tot de standaard binnen de sector. Flexibiliteit, klantgerichtheid en samenwerking zijn de kernwaarden. Voor deze klant zijn wij momenteel op zoek naar een PLANNER (m/v).   Heb jij minstens een A2 in bouwkunde? Ben jij sterk in puzzelen en organiseren? Haal jij voldoening in het maken van een efficiënte planning? Solliciteer dan meteen via de link of neem contact op met lore.voe[email protected]  // 014 56 50 00. Schoolverlaters zijn ook welkom!

 • Payroll en Compensation & Benefits Manager te Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: HR Talents Kortrijk

  Type: Vaste Job

  - Je bent met jouw team verantwoordelijk voor een correcte en tijdige uitvoering van de loon- en personeelsadministratie van 1200 medewerkers en daarmee samenhangende compensation & benefits activiteiten.  - Je past een correct loonbeleid toe in de verschillende afdelingen. - Je houdt de sociale en fiscale wetgeving nauwgezet bij en zorgt dat de wijzigingen correct worden geïmplementeerd. - Samen met jouw team bepaal je de afdelingsdoelstellingen om steeds een vernieuwende en geoptimaliseerde dienstverlening te garanderen.  - Bij hoge nood bied je ondersteuning door het zelf uitvoeren van de payroll en loonadministratie.  - In samenwerking met de Fleet Manager beheer je het wagenpark op een correcte en kostenefficiënte manier.  - Je onderneemt acties om de groepsverzekeringen en de pensioenplannen van de medewerkers te optimaliseren.  - Je bent het aanspreekpunt voor het managementteam i.h.k.v. sociaal- fiscale aangelegenheden en adviseert vanuit aangeboden overheidsmaatregelen teneinde de loonkost te beheersen. - Je fungeert als aanspreekpunt voor het managementteam en medewerkers voor alle sociaal juridische zaken en je neemt met jouw kennis van zaken besluitvormingen om de efficiëntie en correcte afhandeling van dossiers te garanderen. - Je bent de contactpersoon voor het sociaal secretariaat en de verzekeringsmaatschappijen.  - Je inspireert jouw teamleden tot verdere ontplooiing en je motiveert hen tot een efficiënte en aangename samenwerking.  - Je rapporteert aan de HR Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is een internationaal bedrijf en leider in zijn segment.  Om de hard HR afdeling te leiden zijn ze op zoek naar een voltijdse Payroll en Compensation & Benefits Manager mét juridische achtergrond.

 • Bijverdienste/FLEXI HOTELRECEPTIONIST (E) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

  Type: Flexijob

  Wij zijn op zoek naar een hotelreceptionist/e die ons team kan aanvullen op een aantal uren/dagen per week. Ervaring in de hotelreceptie is een voordeel. In deze functie is het noodzakelijk om minimum 4 talen te kunnen begrijpen en zich kunnen uitdrukken. Vanuit uw persoonlijkheid gaat u graag vriendelijk om met gasten. Ook comerciële inzicht en vlotte computerkennis zijn voor deze taak vereist. Ook werk je al als receptionist/e kom je in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van BLBIETLOT in sociale netwerken
Look for responds of BLBIETLOT in social networks

Lees alle opmerkingen voor BLBIETLOT. Laat een reactie achter voor BLBIETLOT. BLBIETLOT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BLBIETLOT. Leave a respond for BLBIETLOT. BLBIETLOT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BLBIETLOT op de google maps. Adres en contacten BLBIETLOT
Location of BLBIETLOT on the google maps. Address and contacts of BLBIETLOT

Andere gerelateerde bedrijven als come BLBIETLOT BLBIETLOT: FLEUDISCA BVBA | Nevsport SA | ANDRE | COREBEL | In 't Koerierke

Other related companies as BLBIETLOT: FLEUDISCA BVBA | Nevsport SA | ANDRE | COREBEL | In 't Koerierke

BLBIETLOT is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BLBIETLOT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05517028808. Het bedrijf BLBIETLOT bevindt zich op het adres: 185, Rue du Rond Point 6060 Gilly - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 702,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 314,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Profile is 8- and 10-colour printing presses. Branchecategorie is Printing. Producten gemaakt in BLBIETLOT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BLBIETLOT is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BLBIETLOT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BLBIETLOT, openstaande posities, locatie van BLBIETLOT op de kaart.

BLBIETLOT is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is BLBIETLOT, company assigned to the tax number BE05517028808. The company BLBIETLOT is located at the address: 185, Rue du Rond Point 6060 Gilly - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 702,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 314,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Profile is 8- and 10-colour printing presses. Industry category is Printing. Products created in BLBIETLOT were not found.
The main activity of BLBIETLOT is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BLBIETLOT is not available. You also can look at reviews of BLBIETLOT, open positions, location of BLBIETLOT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BLBIETLOT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BLBIETLOT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BLBIETLOT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BLBIETLOT, employees, financial statistics.