FLCORILUS VLAANDEREN NV

Contactgegevens FLCORILUS VLAANDEREN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCORILUS VLAANDEREN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCORILUS VLAANDEREN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hogenakkerhoekstraat 539 9150 Kruibeke - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-32-53-20-20 32-32-53-20-20

Fax (fax): 32-32-53-20-40 32-32-53-20-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCORILUS VLAANDEREN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCORILUS VLAANDEREN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCORILUS VLAANDEREN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCORILUS VLAANDEREN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCORILUS VLAANDEREN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCORILUS VLAANDEREN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCORILUS VLAANDEREN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCORILUS VLAANDEREN NV
Products information FLCORILUS VLAANDEREN NV

BTW identificatienummer (tax): BE07222381591
Ondernemingsnummer: 3644958496
Hoofdstad (capital): 811,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 886,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in FLCORILUS VLAANDEREN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Programming and software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCORILUS VLAANDEREN NV
(Get full report from official database of BE for FLCORILUS VLAANDEREN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCORILUS VLAANDEREN NV
Addition kinds of activities for FLCORILUS VLAANDEREN NV

232299. Ondergoed en nachtkleding van mannen en jongens, niet inbegrepen | Men's and boy's underwear and nightwear, nec
799799. Lidmaatsport- en recreatieclubs, nec | Membership sports and recreation clubs, nec
37110406. Motorhomes, zelfstandige, montage van | Motor homes, self contained, assembly of
50650103. Telefoonapparatuur | Telephone equipment
73890300. Reclame-, promotie- en beursdiensten | Advertising, promotional, and trade show services

Werken bij FLCORILUS VLAANDEREN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCORILUS VLAANDEREN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCORILUS VLAANDEREN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCORILUS VLAANDEREN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Administrator - Tweetalig Nederlands en Frans (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Thomas Cook

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Maak vakantiedromen waar! Als onderdeel van het in Destination Management Team (iDM) doe jij dat precies! Je glijdt in de flip-flops van onze gasten om echt te begrijpen wat ze verwachten van hun perfecte vakantie. Trouw aan het motto ,,Customer at our Heart", ligt de focus bij de gast in elk stadium van zijn vakantie, van aankomst op het vliegveld, de tijd in het hotel tot het verstrekken van uitstekende vakantie-informatie. Als lid van de Thomas Cook-familie heb je de kans om de wereld rond te reizen, nieuwe vrienden te maken en onvergetelijke momenten te beleven. Voor ondersteuning op onze bestemmingen in andere Europese landen in het zomerseizoen 2019 zijn wij op zoek naar verschillende: Medewerker administratie op bestemming/Destination Admin (m/v) – Nederlands- en Franstalig Jouw taken Ondersteuning van onze reisleid(st)ers in administratieve zaken en in verschillende gastzaken op de bestemming, zoals: de toewijzing van aankomst- en vertreklijsten of contact opnemen met verzekeringsmaatschappijen E-mailverkeer en oproepen van gasten, reisleiders en partners zoals hotels en agentschappen Je staat in contact met onze verschillende hoofdkantoren en je geeft allerlei soorten informatie Je biedt oplossingen en hulp aan onze gasten in geval van wijzigingen, klachten en noodsituaties

  • Tijdelijke voltijdse receptionist(e) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een pro in het onthalen van mensen? Ben jij vlot drietalig (NL-FR-ENG)? Schrikt werken in het weekend je niet af? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!! Voor een leuke (tijdelijke) opdracht te Leuven zoeken wij een vlotte receptionist(e) om het onthaal en de receptie te verzorgen voor een tentoonstelling.  

  • Operator M/V 2 ploegen - Regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektrisch tester sta je in voor het bedienen van een machine.

  • Enthousiaste huishoudhulp te Nevele-Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in As - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP in Zepperen (ZEPPEREN)

    Regio: ZEPPEREN

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je voert taken uit bij particulieren zoals, poetsen en ramen wassen, wassen, strijken en kleine naaiwerkjes. Koken en boodschappen doen. Anderzijds heeft AKSI ook opdrachten bij mensen die hun huishouden niet alleen aankunnen en sterk afhankelijk zijn van jouw hulp . Wij zoeken werk in jouw buurt.

  • Gedreven cnc-bediener twee ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Studentenjob

    Als operator sta je in voor het bedienen van cnc-gestuurde machines. Je bedient ook een cnc-robot en vult olie aan. Je wast de vette onderdelen af en maakt ze schoon. Je voorziet de machine ook van de nodige materialen.

  • Studenten die graag de handen uit de mouwen steken! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: NAKAMA PRODUCTIONS BVBA

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een gevarieerde en uitdagende studentenjob? Radarwerk rekruteert en screent jobstudenten die als crew kunnen en willen werken op evenementen, festivals en filmsets over heel Vlaanderen. Het hele jaar door zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om onze werking te versterken. Onze Radars werken onder andere als horeca -, onderhouds-, begeleidings - of hospitalitypersoneel, afhankelijk van hun eigen interesses en ervaringen. Daarnaast bieden we ook realistische doorgroeimogelijkheden tot Teamcoach. Momenteel zoeken we specifiek studenten die interesse hebben in opbouw en afbraak van bijv. Installaties, podia, festivalbenodigdheden. Takenpakket (afhankelijk van de opdracht): - Laden en lossen - Materiaal installeren of verplaatsen - Werken met trussen - Opbouwen en afbreken van podia, standen, Wc’s - Hekken plaatsen - Kabels leggen - …

  • Schrijnwerker Antwerpen regio Boom Aartselaar (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijwerker/klusbedrijf die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Werknemer publieke ruimte (openbare netheid-groen-begraafplaatsen) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: STAD BERINGEN

    Type: Werfreserve

    Als teamlid sta je samen met andere collega's in voor het uitvoeren van specifieke taken in het vakgebied van de functie en dit zowel voor de stad als het OCMW. Er wordt een polyvalente inzetbaarheid verwacht in het kader van het beheer van de publieke ruimte en dit onder meer op het vlak van openbare netheid, begraafplaatsen en de groenvoorzieningen. Binnen het onderdeel openbare netheid sta je onder andere in voor : Opruimen van zwerfvuil Opruimen van sluikstorten Het ledigen van vuilbakken Opruimen van de markten en evenementen (ook op zaterdag en zondag) Binnen het onderdeel begraafplaatsen sta je onder andere in voor : Groenbeheer op de begraafplaatsen Uitvoeren van begrafenissen (ook op zaterdag) Leggen van tegels. Binnen het onderdeel groenvoorzieningen sta je onder andere in voor : Onderhouden van het openbaar groen Maaien gras Hakken en wieden Snoeien van hagen, struiken en bomen. Alternatieve onkruidbestrijding Er kan steeds een flexibele inzetbaarheid verwacht worden binnen andere ploegen van de stedelijke werkplaatsen indien nodig.

  • Containerparkmedewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Werfreserve

    Klantvriendelijk ontvangen van bezoekers. Bezoekers helpen bij het sorteren en correct deponeren van het afval. Controle van de aangeboden afvalstoffen. Toezicht houden op het containerpark.

  • Bijverdienste / FLEXI Kelner(in) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: kwizien divien

    Type: Flexijob

    FLEXI ZAAL. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kelner met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van FLCORILUS VLAANDEREN NV in sociale netwerken
Look for responds of FLCORILUS VLAANDEREN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCORILUS VLAANDEREN NV. Laat een reactie achter voor FLCORILUS VLAANDEREN NV. FLCORILUS VLAANDEREN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCORILUS VLAANDEREN NV. Leave a respond for FLCORILUS VLAANDEREN NV. FLCORILUS VLAANDEREN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCORILUS VLAANDEREN NV op de google maps. Adres en contacten FLCORILUS VLAANDEREN NV
Location of FLCORILUS VLAANDEREN NV on the google maps. Address and contacts of FLCORILUS VLAANDEREN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCORILUS VLAANDEREN NV FLCORILUS VLAANDEREN NV: SUPER GRANDE BOUCHERIE | ALE | PETITS LOUS | ETS. PECHEUR J. | Dobbels Electronics

Other related companies as FLCORILUS VLAANDEREN NV: SUPER GRANDE BOUCHERIE | ALE | PETITS LOUS | ETS. PECHEUR J. | Dobbels Electronics

FLCORILUS VLAANDEREN NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCORILUS VLAANDEREN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07222381591. Het bedrijf FLCORILUS VLAANDEREN NV bevindt zich op het adres: Hogenakkerhoekstraat 539 9150 Kruibeke - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 811,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 886,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Programming and software. Producten gemaakt in FLCORILUS VLAANDEREN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCORILUS VLAANDEREN NV is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCORILUS VLAANDEREN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCORILUS VLAANDEREN NV, openstaande posities, locatie van FLCORILUS VLAANDEREN NV op de kaart.

FLCORILUS VLAANDEREN NV is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLCORILUS VLAANDEREN NV, company assigned to the tax number BE07222381591. The company FLCORILUS VLAANDEREN NV is located at the address: Hogenakkerhoekstraat 539 9150 Kruibeke - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 811,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 886,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Programming and software. Products created in FLCORILUS VLAANDEREN NV were not found.
The main activity of FLCORILUS VLAANDEREN NV is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCORILUS VLAANDEREN NV is not available. You also can look at reviews of FLCORILUS VLAANDEREN NV, open positions, location of FLCORILUS VLAANDEREN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCORILUS VLAANDEREN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCORILUS VLAANDEREN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCORILUS VLAANDEREN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCORILUS VLAANDEREN NV, employees, financial statistics.