FLASPENTECH EUROPE SA

Contactgegevens FLASPENTECH EUROPE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLASPENTECH EUROPE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLASPENTECH EUROPE SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Av. Reine Astrid 92 1310 La Hulpe - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-27-01-94-50 32-27-01-94-50

Fax (fax): 32-27-01-95-00 32-27-01-95-00

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLASPENTECH EUROPE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLASPENTECH EUROPE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLASPENTECH EUROPE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLASPENTECH EUROPE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLASPENTECH EUROPE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLASPENTECH EUROPE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLASPENTECH EUROPE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLASPENTECH EUROPE SA
Products information FLASPENTECH EUROPE SA

BTW identificatienummer (tax): BE06712615966
Ondernemingsnummer: 1658630371
Hoofdstad (capital): 402,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 515,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in FLASPENTECH EUROPE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Information systems - advice

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLASPENTECH EUROPE SA
(Get full report from official database of BE for FLASPENTECH EUROPE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLASPENTECH EUROPE SA
Addition kinds of activities for FLASPENTECH EUROPE SA

202400. Ijs en bevroren woestijnen | Ice cream and frozen deserts
738300. Nieuws syndicaten | News syndicates
874204. Industrie specialist consultants | Industry specialist consultants
20630100. Droge bietensuikerproducten, behalve raffinage | Dry beet sugar products, except refining
31310201. tellers | Counters
36340205. Immersieverwarmers, elektrisch: huishouden | Immersion heaters, electric: household

Werken bij FLASPENTECH EUROPE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLASPENTECH EUROPE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLASPENTECH EUROPE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLASPENTECH EUROPE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker Stock ( m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een magazijnier die hulp wil bieden in de STOCK. Daarnaast ook helpen bij herstellingen. IT kennis is mooi meegenomen, maar niet verplicht.

  • Aankoopverantwoordelijke (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een snelgroeiende onderneming gespecialiseerd in productlancering zoeken wij een enthousiaste aankoopverantwoordelijke. Je maakt uitgebreide analyses met betrekking tot de verschillende markten, prijzen, producten en fabrikanten. Je volgt de aankoop en leveringen van de producten nauwgezet op. Ook zorg je ervoor dat de producten voldoen aan alle normen en de vereiste kwaliteiten. Je zorgt voor een duidelijke communicatie tussen het bedrijf en de leveranciers. Verder rapporteer je over je bezoeken aan buitenlandse leveranciers en buitenlandse beurzen.

  • Schrijnwerker dak (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het algemeen schrijnwerk met betrekking tot hellende daken - De onderdelen van de constructie op de werf assembleren en monteren, controleren en aanpassen - Houten onderdelen en structuren vervaardigen: Houten dakbedekking en buitenschrijnwerk (dakvensters, goten, , houten gevels, …)

  • Poetshulp Herzele 20u (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Herzele zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • STUDENTEN gezocht voor nachtshift in tankstation (winkel) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een groot tankstation in regio Gent (Destelbergen) zijn we op zoek naar een gemotiveerde en mature student die vrijdag of zaterdagnacht kan werken. Onze klant is op zoek naar iemand die kan helpen tijdens de nachtshift van 22u-6u. Concreet zal je meewerken in de shop van het tankstation, je taken omvatten kassawerk en het bereiden van belegde broodjes. Er wordt een interne opleiding voorzien, zodat alles in goede banen loopt. Bij rustigere momenten zal je mee instaan voor het aanvullen van de rekken in de shop.

  • Studenten kerstmarkt Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Aalst en ben je vrij in de periode van 07/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur! Heb jij nog voldoende uren over om te werken als student en ben je bereid meerdere dagen te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • Commercieel Adviseur - Regio Vlaams Brabant (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ADECCO LEUVEN INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Zin om vandaag de bank van morgen uit te tekenen? In een bank in een wereld die verandert, maken onze medewerkers van die verandering hun sterkste troef en zetten ze uitdagingen om in opportuniteiten. Ze anticiperen om klanten innovatieve oplossingen aan te bieden die perfect aansluiten bij hun behoeften. BNP Paribas Fortis, de grootste bank van het land, geeft haar medewerkers de kans om zich continu te ontwikkelen in een stimulerende en agile werkomgeving. Voor ons kantorennet zoeken we nieuwe collega's die klaar zijn voor een uitdaging. Onze klantenportefeuille is zeer gevarieerd. En jouw job dus ook! Je toekomstige job: Jouw taken als commercieel medewerker: Je bent in een van onze agentschappen het aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt klanten en geeft hen advies in de domeinen daily banking, save & invest, verzekeringen en kredieten. Je rekent daarvoor op je commerciële geest. Je grijpt commerciële kansen met beide handen en zorgt voor situaties waarbij de klant, de bank én de maatschappij winnen. Je deelt spontaan de nieuwste digitale tools met onze klanten. Want innovatie en creativiteit fascineren je.

  • Financial & Business Controller (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als Financial & Business Controller maak je maandelijks de vertaalslag van de boekhoudkundige gegevens naar een gedetailleerde rapportering, die je presenteert aan het management van TVH Equipment. Zelf maak je ook deel uit van het management team. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse verwerking, controle en diepgaande analyse van de financiële gegevens van TVH Equipment. Je stelt financiële rapporten op, bespreekt de resultaten met het management, vergelijkt de YTD cijfers met het budget, zoekt een verklaring voor afwijkingen en doet suggesties. Je hebt een actieve rol in de opmaak van het jaarlijks budget: je geeft het budget vorm op basis van input van het management. Je staat in voor de voorbereiding, coördinatie en opvolging van de jaarlijkse business review. Je bent verantwoordelijk voor de periodieke controle op het budget en stuurt bij waar nodig. Daarnaast werk je mee aan de ontwikkeling van controlesystemen. Je ontwikkelt een procedure waarbij het management inzicht krijgt in de rendabiliteit van de verkoopactiviteiten. Je implementeert wijzigingen in het systeem en promoot een optimaal gebruik van de processen en systemen. Je informeert en begeleidt collega’s in het correcte gebruik van de procedures en de boekhoudkundige en rapportagetools. Je blijft up-to-date over de ontwikkelingen binnen controlling en rapportering en doet verbetervoorstellen.

  • telecom installateurs (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: REBUILD

    Type: Vaste Job

    we zoeken kandidaten voor proximus fuctie telecom installateur

  • Adjunct Project Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Analyseren van lastenboeken en projectvoorstellen voor onze KNX-DALI en PLC-projecten Offertes opmaken die de klant overtuigen Uitvoeringsdossiers nauwgezet uitwerken en overlopen met de klant Uitwerken van aansluitschema's, beschrijvingen van alle functies, lijsten van fysieke adressen Voorbereiden van dashboards voor onze Shopcontroller User Interface

  • Zelfstandig vastgoedmakelaar met ervaring (SLEIDINGE)

    Regio: SLEIDINGE

    Bedrijf: ZAKENKANTOOR WILLEMS - VERSELDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze Groep is op zoek naar een ervaren zelfstandig vastgoedmakelaar ter uitbreiding van onze vastgoedactiviteiten in ons kantoor te Sleidinge. U bent een commercieel talent met BIV nummer dat zowel voor de inkoop als verkoop zorgt in de regio Evergem. De regio zelf heeft voor u geen geheimen en u heeft bestaande contacten met bouwpromotoren, notarissen, investeerders.. Naast het commerciële talent, heeft u ook aandacht voor een juiste administratieve afhandeling van uw dossiers van start tot einde. Flexibele werkuren, gemotiveerd en resultaatgericht werken is geen issue voor u. Wij bieden u een competitief salaris in een groeiend bedrijf met 3 vestigingen in het Meetjesland. Het is daarbij de bedoeling dat U het uithangbord wordt van onze vastgoedafdeling in ons bestaand verzekeringskantoor te Sleidinge.

  • Leefgroepbegeleider Vlaams-Brabant & Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als leefgroepbegeleider sta je in voor het begeleiden en verzorgen van kinderen tot 12 jaar die residentieel of ambulant in het CKG verblijven. Je gaat op een verantwoorde wijze om met kinderen zoals vastgelegd in het pedagogisch en agogisch concept. Je stimuleert diverse ontwikkelingsdomeinen: zelfredzaamheid, (psycho-)motorische, sociale, cognitieve, creatieve en taalontwikkeling. Je organiseert gerichte activiteiten en dagdagelijkse interactie. Je gaat adequaat om met conflicten bij kinderen en zorgt voor gepaste groepssfeer. Je draagt verantwoordelijkheid inzake de contacten met de ouders: hen betrekken bij de leefgroepwerking, ouders de mogelijkheid bieden om met hun kind een activiteit te ontwikkelen binnen de leefgroep. Je hebt een voorbeeldfunctie voor de ouders en kunt omgaan met opvoedingsvragen die ze stellen.

Zoek naar antwoorden van FLASPENTECH EUROPE SA in sociale netwerken
Look for responds of FLASPENTECH EUROPE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLASPENTECH EUROPE SA. Laat een reactie achter voor FLASPENTECH EUROPE SA. FLASPENTECH EUROPE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLASPENTECH EUROPE SA. Leave a respond for FLASPENTECH EUROPE SA. FLASPENTECH EUROPE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLASPENTECH EUROPE SA op de google maps. Adres en contacten FLASPENTECH EUROPE SA
Location of FLASPENTECH EUROPE SA on the google maps. Address and contacts of FLASPENTECH EUROPE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLASPENTECH EUROPE SA FLASPENTECH EUROPE SA: BOUCHERIE PATRICK | Dany Coiffure | Lallemand | HUGO MICHIELS | M. JORISSEN

Other related companies as FLASPENTECH EUROPE SA: BOUCHERIE PATRICK | Dany Coiffure | Lallemand | HUGO MICHIELS | M. JORISSEN

FLASPENTECH EUROPE SA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLASPENTECH EUROPE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06712615966. Het bedrijf FLASPENTECH EUROPE SA bevindt zich op het adres: Av. Reine Astrid 92 1310 La Hulpe - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 402,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 515,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Information systems - advice. Producten gemaakt in FLASPENTECH EUROPE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLASPENTECH EUROPE SA is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLASPENTECH EUROPE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLASPENTECH EUROPE SA, openstaande posities, locatie van FLASPENTECH EUROPE SA op de kaart.

FLASPENTECH EUROPE SA is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLASPENTECH EUROPE SA, company assigned to the tax number BE06712615966. The company FLASPENTECH EUROPE SA is located at the address: Av. Reine Astrid 92 1310 La Hulpe - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 402,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 515,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Information systems - advice. Products created in FLASPENTECH EUROPE SA were not found.
The main activity of FLASPENTECH EUROPE SA is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLASPENTECH EUROPE SA is not available. You also can look at reviews of FLASPENTECH EUROPE SA, open positions, location of FLASPENTECH EUROPE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLASPENTECH EUROPE SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLASPENTECH EUROPE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLASPENTECH EUROPE SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLASPENTECH EUROPE SA, employees, financial statistics.