SANDRA PAELINCK

Contactgegevens SANDRA PAELINCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SANDRA PAELINCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

SANDRA PAELINCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LOUIZALAAN 22; 1501; HALLE, België

Telefoon (phone): 23564388 (+32-23564388) 23564388 (+32-23564388)

Fax (fax): +32 (63) 502-93-49 +32 (63) 502-93-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SANDRA PAELINCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SANDRA PAELINCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SANDRA PAELINCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SANDRA PAELINCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SANDRA PAELINCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SANDRA PAELINCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SANDRA PAELINCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SANDRA PAELINCK
Products information SANDRA PAELINCK

BTW identificatienummer (tax): BE01028015136
Ondernemingsnummer: 8928009033
Hoofdstad (capital): 769,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 481,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Enfants, Coiffeurs pour Hommes.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SANDRA PAELINCK
(Get full report from official database of BE for SANDRA PAELINCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor SANDRA PAELINCK
Addition kinds of activities for SANDRA PAELINCK

14420201. Grind mijnbouw | Gravel mining
20910328. Makreel: verpakt in blikjes, potten, enz. | Mackerel: packaged in cans, jars, etc.
24991504. Stekkers, hout | Plugs, wood
27549912. Menu's: gravure printing | Menus: gravure printing
29110303. Oliën, brandstof | Oils, fuel
32510103. Schoorsteenblokken, radiaal: klei | Chimney blocks, radial: clay
33980000. Metalen hittebehandeling | Metal heat treating
35520201. Braiding machines, textiel | Braiding machines, textile

Werken bij SANDRA PAELINCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SANDRA PAELINCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SANDRA PAELINCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SANDRA PAELINCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een ervaren dakwerker. U wordt tewerkgesteld op zowel platte als hellende daken. Kennis van zink- en koperwerk is leuk meegenomen ! U werkt zowel voor nieuwbouw als renovatieprojecten.

  • Ervaren chapper (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht: ervaren chapper in de regio Rijkevorsel! Je vertrekt elke ochtend tussen 5u30 en 6u00 naar de werven (woningen, appartementen, scholen,...) samen met een team van ongeveer 4 personen.

  • Industrieel reiniger M/V (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je reeds ervaring als industrieel reiniger? Wens je jouw ervaring als reiniger verder te zetten? Je zorgt voor het reinigen van een productielijn in een voedingsbedrijf in Wieze. De machine wordt uiteengehaald door de firma, je zorgt ervoor dat alle stukken perfect worden gereinigd.

  • Poetshulp dienstencheques deeltijds of 4/5 (BUDINGEN)

    Regio: BUDINGEN

    Bedrijf: PERFECT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Je bent sociaal ingesteld en kan je aanpassen aan de behoeftes van de klanten. Je kan zelfstandig werken en bent gemotiveerd in je job.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bilzen - Zutendaal - Lanaken (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP (M/V) BEERNEM/OEDELEM (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Zaalmedewerker (jobstudent) (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: RUBBENS

    Type: Studentenjob

    Je zorgt dat de gasten een aangename tijd bij ons kunnen doorbrengen. Je dient het eten op, ruimt af , maakt drankjes klaar en brengt deze weg en dit steeds met een glimlach op je gezicht. Je zet zalen klaar voor feesten.

  • Hulpboekhouder (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je zorgt steeds voor een feilloze input en controle van de aankoopfacturen; Je verwerkt dagelijks de bankverrichtingen; Je zorgt ervoor dat het debiteurenbeheer wordt uitgevoerd via interne systemen; Je zorgt ervoor dat de credit control vlot verloopt; Uiteraard is het controleren van facturen ook één van je taken; Je zorgt telkens voor een correcte administratieve afhandeling van je takenpakket. Bedrijfsprofiel: Bijna 30 jaar levert dit bedrijf innovatieve producten aan hun klanten.

  • Onderhoudstechnieker Belcolade (m/v) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: PURATOS (BELCOLADE)

    Type: Vaste Job

    Bij Belcolade, hét chocoladebedrijf te Aalst, zijn we momenteel op zoek naar een gepassioneerde startende technieker of een technieker met ervaring! Hij of zij heeft kennis van o.a. mechanica, hydraulica en pneumatica. Je krijgt ook de kans om veel bij te leren en door te groeien in een omgeving met een breed gamma aan installaties. Als medewerker van het technisch onderhoud bij Belcolade, zal je volgende taken uitvoeren: Preventief onderhoud van het machinepark, zoals smeren, vervangen van oliën, lagers, slijtstukken, ... Curatief onderhoud, namelijk het herstellen van defecte machines. Uitwisselen van informatie betreffende de lopende anomalieën (technische problemen). Begeleiden en assisteren van specialisten/externen bij technische interventies. Doorvoeren van verbeteringen en optimalisaties van machines. Invullen van werkbonnen. Controleren en in goede staat houden van gereedschappen. Vervullen van een wachtdienst in een beurtrolsysteem. Deelnemen aan de maandelijkse maintenance meeting.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • Fiscaal advocaat voor topkantoor - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Grand & Associates, selectiekantoor gespecialiseerd in financi?le en juridische profielen, ondersteunt een gerenommeerd fiscaal advocatenkantoor in haar zoektocht naar een ervaren advocaat met focus op het fiscale recht. Het kantoor is op zoek naar een gedreven en ambitieuze nieuwe werkkracht die zijn/haar loopbaan een duwtje wil geven. Je komt terecht in een kantoor met een sterke naam en een rooskleurige toekomst. Het takenpakket van de ervaren advocaat die we zoeken: Je staat in voor een zeer uiteenlopend en interessant cli?nteel en verleent advies over geschillen in het fiscaal recht. Je hebt een sterke focus op vennootschapsbelasting, personenbelasting en vermogensplanning, maar komt ook heel vaak in contact met andere fiscale topics zoals bijvoorbeeld M&A. In dit kantoor krijg je de kans om je kennis breed te houden en tegelijkertijd een specialisatie uit te oefenen. Je krijgt voldoende verantwoordelijkheid maar je kan altijd rekenen op jouw collega's. Het kantoor kent een eerder vlakke structuur.

  • Expert schade verzekeringen (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672287-inline.html?cid=Partner_VDAB Wij zijn momenteel op zoek naar een ingenieur en/of architect, Wij zijn momenteel op zoek naar een ingenieur en/of architect, Ingenieur en/of architect, liefst met ervaring in de bouw, of gelijkgesteld door ervaring. De kandidaten dienen in het bezit te zijn van een rijbewijs B. Wij zoeken een Nederlandstalige expert NL/FR voor de regio’s  Vlaams Brabant, Antwerpen en Brussel. Door onze vennootschap wordt een specifieke opleiding gegeven in schaderegeling voor verzekeringsmaatschappijen. Het werk wordt uitgevoerd op zelfstandige basis.

Zoek naar antwoorden van SANDRA PAELINCK in sociale netwerken
Look for responds of SANDRA PAELINCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor SANDRA PAELINCK. Laat een reactie achter voor SANDRA PAELINCK. SANDRA PAELINCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SANDRA PAELINCK. Leave a respond for SANDRA PAELINCK. SANDRA PAELINCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SANDRA PAELINCK op de google maps. Adres en contacten SANDRA PAELINCK
Location of SANDRA PAELINCK on the google maps. Address and contacts of SANDRA PAELINCK

Andere gerelateerde bedrijven als come SANDRA PAELINCK SANDRA PAELINCK: ALDI | Brebant B | CALAMERA & CIE | LUBANSKI SPORT MANAGEMENT | Defays B

Other related companies as SANDRA PAELINCK: ALDI | Brebant B | CALAMERA & CIE | LUBANSKI SPORT MANAGEMENT | Defays B

SANDRA PAELINCK is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SANDRA PAELINCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01028015136. Het bedrijf SANDRA PAELINCK bevindt zich op het adres: LOUIZALAAN 22; 1501; HALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 769,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 481,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Enfants, Coiffeurs pour Hommes..
De hoofdactiviteit van SANDRA PAELINCK is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SANDRA PAELINCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SANDRA PAELINCK, openstaande posities, locatie van SANDRA PAELINCK op de kaart.

SANDRA PAELINCK is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is SANDRA PAELINCK, company assigned to the tax number BE01028015136. The company SANDRA PAELINCK is located at the address: LOUIZALAAN 22; 1501; HALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 769,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 481,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Enfants, Coiffeurs pour Hommes..
The main activity of SANDRA PAELINCK is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SANDRA PAELINCK is not available. You also can look at reviews of SANDRA PAELINCK, open positions, location of SANDRA PAELINCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SANDRA PAELINCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SANDRA PAELINCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SANDRA PAELINCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SANDRA PAELINCK, employees, financial statistics.