RENE VAN DE SOMPEL

Contactgegevens RENE VAN DE SOMPEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RENE VAN DE SOMPEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

RENE VAN DE SOMPEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHARLOTTALEI 56; 2620; HEMIKSEM, België

Telefoon (phone): 38871858 (+32-38871858) 38871858 (+32-38871858)

Fax (fax): +32 (15) 756-97-24 +32 (15) 756-97-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RENE VAN DE SOMPEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RENE VAN DE SOMPEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RENE VAN DE SOMPEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RENE VAN DE SOMPEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RENE VAN DE SOMPEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RENE VAN DE SOMPEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RENE VAN DE SOMPEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RENE VAN DE SOMPEL
Products information RENE VAN DE SOMPEL

BTW identificatienummer (tax): BE02859985351
Ondernemingsnummer: 2285125732
Hoofdstad (capital): 132,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 762,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RENE VAN DE SOMPEL
(Get full report from official database of BE for RENE VAN DE SOMPEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor RENE VAN DE SOMPEL
Addition kinds of activities for RENE VAN DE SOMPEL

282400. Organische vezels, noncellulosic | Organic fibers, noncellulosic
01759908. Pruimenboomgaard | Plum orchard
37110302. Personeelsdragers (motorvoertuigen), assemblage van | Personnel carriers (motor vehicles), assembly of
38250203. audiometers | Audiometers
80990000. Gezondheids- en geallieerde diensten, niet inbegrepen | Health and allied services, nec

Werken bij RENE VAN DE SOMPEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RENE VAN DE SOMPEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RENE VAN DE SOMPEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RENE VAN DE SOMPEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Advisor m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de ruime regio van Aalst zijn wij op zoek naar: Als Customer Care Agent ben je het centraal contact van de klant met ons bedrijf. Een specifiek klantenportfolio wordt aan je toegewezen en je handelt in samenwerking met een van onze commerciële mensen om snel en adequaat in te spelen op alle behoeften van de klant. In deze rol zorg je ervoor dat de juiste hoeveelheid van het gevraagde product wordt geleverd tegen de juiste prijs en op tijd aan de klant. Als de afspraken niet volgens plan verlopen, pas je aanpassingen aan of stel je alternatieven voor. Als centraal aanspreekpunt stuurt je de andere afdelingen om te zorgen dat de gemaakte afspraken met de klant worden nageleefd. Voor bepaalde gedeeltelijke taken kan je rekenen op de steun van onze klantenservice-experts. In geval van afwezigheid van een collega, worden de bestanden overgezet naar een back up afdeling. Om kwaliteitsdiensten te garanderen, heb je voldoende kennis van de activiteiten van de klant en bouw je een goede klanten klantencontact op. Je rappoort aan de Customer Care Manager.

  • Sorteerder Beton 2 ploegen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een betonbedrijf in Heusden-Zolder zijn wij opzoek naar een sorteerder in 2 ploegen. Je taken bestaan uit het uit sorteren van klinkers. Vb beschadigde stukken eruit doen.

  • Administratief bediende - development afdeling (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf dat innovatieve oplossingen biedt aan de medische wereld, zijn wij op zoek naar een administratief bediende die ondersteuning biedt aan de product developers. In deze functie ondersteun je de product developers (4) in allerlei administratieve taken: - bij fouten in werkinstructies, ben jij het aanspreekpunt, je volgt dit op en past dit aan - je volgt productcontrole op en communiceert /technische/juridische wijzigingen hierin aan de productdevelopers en andere betrokken partijen - je vormt een speelfiguur tussen verschillende afdelingen rond administratieve vragen: je verbindt collega's (productie, sales, kwaliteit) en externe partners en verdelers met elkaar en handelt de nodige administratie af

  • Allround lasser (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote speler in de outsourcingswereld, zijn wij op zoek naar een allround lasser. Je zal vooral met de TIG lassen. Het kan voorkomen dat je in ploeg moet werken. Je kan plan lezen.

  • Account Manager Brussel (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek jij een job die bestaat uit Sales People- en Office Management? Als Account Manager te Brussel (Elsene) bestaat je job uit 3 luiken: SALES MANAGEMENT Je start je dag met een briefing waarin je in samenspraak met je team de prioriteiten en de te behalen doelen vastlegt. Je hebt een neus voor het spotten van opportuniteiten via netwerking jobboards kranten social media... Door middel van telefonische prospectie plan je je agenda in. Smeer alvast je kuiten in: we verwachten een 7tal bezoeken per dag bij klanten of prospecten.(80% hunting en 20% farming) Jouw professionele uitstraling sales-technische skills en negotiatievermogen zorgen ervoor dat jij de vacatures binnenhaalt. Je begeleidt de kandidaten wanneer zij op gesprek gaan bij de klant met als doel een nieuwe job voor onze kandidaat en een starter voor je kantoor. Het verlenen van HR advies als toegevoegde waarde aan je klant. PEOPLE MANAGEMENT Het managen van een uitzend-selectie kantoor alsof het je eigen zaak is. Prioriteiten leggen en je team in de juiste richting sturen. Op het juiste tijdstip coach manager of leider van je team zijn Je hands-on mentaliteit zorgt ervoor dat je functioneert als een echte 'manager by example'. Je beseft dat het woord TEAM staat voor Together Everyone Achieves More. OFFICE MANAGEMENT Het maandelijks realiseren van de vooropgestelde kantooromzet door middel van analyses budgettering en forecasting. Strategisch meedenken welke de noden voor je kantoor op korte en middellange termijn zijn en vervolgens je actieplan indien nodig bijstellen. Wekelijks rapporteren aan jouw Area Sales Director

  • WEGMARKEERDER (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor wegmarkeringen signalisatie reinigingswerken enz. Dit zowel voor openbare wegen als privéterreinen als parkings. je helpt mee met collega's om de sjablonen op de wegen te plaatsen en te spuiten gooit glaskorrels zet kegels.

  • Huishoudhulp regio Rillaar (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Rillaar Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • GEMOTIVEERDE HUISHOUDHULP (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: BREESE DIENSTENONDERNEMING

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een gemotiveerde huishoudhulp! Je zal algemene huishoudelijke taken uitvoeren bij de klanten / gezinnen thuis (poetsen, wassen, strijken, ...).

  • Student (M/V) te Oostende 2 (filiaal 468) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: WIBRA

    Type: Studentenjob

    - etikettering en aanduiding van koopwaar - rekken vullen met goederen - onder de verantwoordelijkheid werken van de winkelverantwoordelijke - klanten informeren - kassawerk verrichten, omgaan met geld en andere betaalmiddelen - instaan voor het onderhoud van de werkplek

  • Student schoonmaak(WOM) (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: H & L PEOPLE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zoeken wij een gemotiveerde en energieke student die zal instaan voor het schoonmaken van kantoren, bedrijven,... in regio Antwerpen. Ben jij dé kandidaat waar wij op zoek naar zijn, wil je een centje bijverdienen en ben je elke dinsdag vrij? Solliciteer nu en kom op persoonlijk gesprek bij ons.

  • Grondwerker (regio Zellik) (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Verstraete Enterprises ( www.verstraete-ent.com) is actief in de elektrotechnische sector. Tot de activiteiten behoren werken aan openbare verlichting, telecom, het verlichten van sportvelden, het plaatsen van sfeerverlichting,... Om ons team te versterken, kijken we op dit moment uit naar een grondwerker met rijbewijs B (rijbewijs C is een pluspunt) In deze functie komen onder meer volgende taken aan bod: Je gaat op zoek naar kabels en kabelfouten onder de grond Je herstelt de gevonden fouten onder andere door het maken van een werkput en het plaatsen van moffen Je breekt het voetpad open om bij de nodige kabels te kunnen en herstelt dit terug na de werkzaamheden.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Hever-Boortmeerbeek (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Hever-Boortmeerbeek. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van RENE VAN DE SOMPEL in sociale netwerken
Look for responds of RENE VAN DE SOMPEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor RENE VAN DE SOMPEL. Laat een reactie achter voor RENE VAN DE SOMPEL. RENE VAN DE SOMPEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RENE VAN DE SOMPEL. Leave a respond for RENE VAN DE SOMPEL. RENE VAN DE SOMPEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RENE VAN DE SOMPEL op de google maps. Adres en contacten RENE VAN DE SOMPEL
Location of RENE VAN DE SOMPEL on the google maps. Address and contacts of RENE VAN DE SOMPEL

Andere gerelateerde bedrijven als come RENE VAN DE SOMPEL RENE VAN DE SOMPEL: Pleeggezinnendienst Genk & Omgeving VZW | AUTO EXCLUSIVE | RUDY COEMAN | MARIE VERLAINE | FREDDY VERLEYE

Other related companies as RENE VAN DE SOMPEL: Pleeggezinnendienst Genk & Omgeving VZW | AUTO EXCLUSIVE | RUDY COEMAN | MARIE VERLAINE | FREDDY VERLEYE

RENE VAN DE SOMPEL is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RENE VAN DE SOMPEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02859985351. Het bedrijf RENE VAN DE SOMPEL bevindt zich op het adres: CHARLOTTALEI 56; 2620; HEMIKSEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 132,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 762,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes..
De hoofdactiviteit van RENE VAN DE SOMPEL is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RENE VAN DE SOMPEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RENE VAN DE SOMPEL, openstaande posities, locatie van RENE VAN DE SOMPEL op de kaart.

RENE VAN DE SOMPEL is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is RENE VAN DE SOMPEL, company assigned to the tax number BE02859985351. The company RENE VAN DE SOMPEL is located at the address: CHARLOTTALEI 56; 2620; HEMIKSEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 132,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 762,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes..
The main activity of RENE VAN DE SOMPEL is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RENE VAN DE SOMPEL is not available. You also can look at reviews of RENE VAN DE SOMPEL, open positions, location of RENE VAN DE SOMPEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RENE VAN DE SOMPEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RENE VAN DE SOMPEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RENE VAN DE SOMPEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RENE VAN DE SOMPEL, employees, financial statistics.