P.I.C. SA

Contactgegevens P.I.C. SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data P.I.C. SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

P.I.C. SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 1, Avenue de Heppignies 6220 Heppignies - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-71-91-99-99 32-71-91-99-99

Fax (fax): 32-71-35-03-32 32-71-35-03-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) P.I.C. SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "P.I.C. SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "P.I.C. SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van P.I.C. SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen P.I.C. SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of P.I.C. SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees P.I.C. SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti P.I.C. SA
Products information P.I.C. SA

BTW identificatienummer (tax): BE03192321777
Ondernemingsnummer: 4210479736
Hoofdstad (capital): 922,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 101,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in P.I.C. SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Venetian blinds

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor P.I.C. SA
(Get full report from official database of BE for P.I.C. SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor P.I.C. SA
Addition kinds of activities for P.I.C. SA

508507. Kabel, koord en draad | Rope, cord, and thread
20340000. Gedroogde en ontwaterde vruchten, groenten en soepmixen | Dried and dehydrated fruits, vegetables and soup mixes
20340302. Groentenmeel, maaltijd en poeder | Vegetable flour, meal, and powder
22210302. Crepe satijnen | Crepe satins
58129905. Commissary restaurant | Commissary restaurant
59490207. Weven goederen en benodigdheden | Weaving goods and supplies
73740000. Gegevensverwerking en voorbereiding | Data processing and preparation
73899963. Fiets montage service | Bicycle assembly service

Werken bij P.I.C. SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in P.I.C. SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor P.I.C. SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for P.I.C. SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Gemotiveerde verpleegkundigen ziekenhuis (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb jij een brede interesse wat ziekenhuisdiensten betreft? Voel jij je als een vis in het water in een ziekenhuissetting en wil je graag je steentje bijdragen aan een optimale werking ervan? Ben je gemotiveerd en weet je van aanpakken? Dan ben jij de verpleegkundige die we zoeken! We hebben verschillende mogelijkheden in de aanbieding, van tijdelijke contracten tot vaste indienstnames of een bijverdienste op basis van jouw beschikbare dagen. Aarzel zeker niet om ons te contacteren op het nummer 03 201 14 95 of per mail [email protected]

 • Winkelmedewerker tuincentrum - deeltijds met optie vast - regio Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL)

  Regio: SCHERPENHEUVEL

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zal instaan voor taken zoals plantverzorging, adviesverlening, laden en lossen van de goederen, aanvullen van de winkelrekken, kassa en zoveel meer. Het is een job met veel afwisseling.

 • bakkerij medewerkster (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: move interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U staat in voor de bakkerijafdeling van een supermarkt. Elke dag bakt u de broodjes en koeken af en presenteert u ze mooi in de rekken. U plaatst de bestellingen en stelt tekorten vast. De werkruimte met de ovens houdt u proper en hygiënisch. Naast uw taken in de bakkerij helpt u ook regelmatig mee in de rekken of aan de kassa.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio stekene (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp dienstencheques Londerzeel (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

 • HUISHOUDHULP Olen - direct VAST contract én Maaltijdcheques (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • Huishoudhulpen regio Halle - M/V (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: Daoust

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Jobcenter van Tubeke zoekt voor een of meerdere particulieren in de regio van Halle 2 huishoudhulpen (m/v). U bent verantwoordelijk voor het opruimen en het schoonmaken van de woning; Het wasgoed strijken en de ramen wassen; De afwas doen en de vaat opbergen; De huishoudelijke inkopen en de maaltijden bereiden; Kleine naaiwerken en opbergen van het materiaal en de producten; En u voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren.

 • Jobstudent Collection Agent Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: FLANDERIJN

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een studentenjob voor komende zomer en/of tijdens het academiejaar in een jong en dynamisch bedrijf binnen een informele werksfeer? Contacteer ons dan snel voor één van onze beschikbare plaatsten voor jobstudenten. In deze functie bel je mensen op die hun factuur niet hebben betaald. Op een professionele en doelgerichte wijze zoek je samen met de debiteur naar een oplossing voor zijn/haar openstaande schulden rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de debiteur. Hierbij treed je zowel telefonisch als schriftelijk in contact met opdrachtgevers en debiteuren, vooral in het Nederlands en het Frans. Tweetalige studenten met een flair voor rechten hebben een plus. Maar dit is niet noodzakelijk. Verbaal sterk zijn en logisch denken zijn de voornaamste troeven.

 • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Kuurne (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

  Type: Studentenjob

  JACK & JONES KUURNE IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

 • Verpleegkundige min 19u/w - max 38u/w (KORTENAKEN)

  Regio: KORTENAKEN

  Bedrijf: WZC DELLEBRON

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken ter versterking en uitbreiding van ons team, een Verpleegkundige, voltijds of deeltijds, 2 postensysteem, ochtendpost van 07u00 tot..., of middagpost van .... tot 21u00, (in functie van het contract), werkend weekend 1 op 2; Je hebt een sterke affiniteit met ouderen, en bent sociaal voelend Je werkt graag in teamverband, maar bent bereid om zelfstandig te werken Je bent in staat situaties in te schatten en hebt zin voor verantwoordelijkheid Je hebt een flexibele werkhouding, bent stressbestendig Je bent in het bezit van een diploma en visum verpleegkunde Computerkennis is een pluspunt jobtijd is bespreekbaar (deeltijds tot voltijds)

 • Bediende verzekering - regio Oudenaarde - Onmiddelijke vaste indienstname + wagen (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Voor ons verzekeringskantoor zijn we op zoek naar een bediende (met ervaring in) verzekeringen. Je taak bestaat enerzijds uit bureauwerk (adviseren van klanten, opvragen van offertes, ...) en anderzijds uit het onthaal van klanten. Je maakt een analyse van hun verzekeringsbehoeften en geeft hen het correcte advies!

 • Head of networkmarketing & sales Flanders (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  Château de Brie heeft een uniek productengamma van wijnen tot de meest prestigieuze Grand Cru Champagnes. Ons familiaal bedrijf bestaat reeds verschillende generaties en is actief in zowat geheel Europa en de VS. Tot onze klanten behoren de beste ***-restaurants, bedrijven allerlei, golfevenementen, sportwagenmerken, wijnliefhebbers,… Meer informatie over ons domein vindt u op www.debrie.biz Wij ontvangen uw CV en motivatiebrief graag op [email protected]

Zoek naar antwoorden van P.I.C. SA in sociale netwerken
Look for responds of P.I.C. SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor P.I.C. SA. Laat een reactie achter voor P.I.C. SA. P.I.C. SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for P.I.C. SA. Leave a respond for P.I.C. SA. P.I.C. SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie P.I.C. SA op de google maps. Adres en contacten P.I.C. SA
Location of P.I.C. SA on the google maps. Address and contacts of P.I.C. SA

Andere gerelateerde bedrijven als come P.I.C. SA P.I.C. SA: FORTIS | W.C. VERENIGDE VRIENDEN | TEAROOM CHOPIN | ISABELLE VAN DESSEL | Nieuw Slachthuis

Other related companies as P.I.C. SA: FORTIS | W.C. VERENIGDE VRIENDEN | TEAROOM CHOPIN | ISABELLE VAN DESSEL | Nieuw Slachthuis

P.I.C. SA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is P.I.C. SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03192321777. Het bedrijf P.I.C. SA bevindt zich op het adres: 1, Avenue de Heppignies 6220 Heppignies - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 922,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 101,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Venetian blinds. Producten gemaakt in P.I.C. SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van P.I.C. SA is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van P.I.C. SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van P.I.C. SA, openstaande posities, locatie van P.I.C. SA op de kaart.

P.I.C. SA is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is P.I.C. SA, company assigned to the tax number BE03192321777. The company P.I.C. SA is located at the address: 1, Avenue de Heppignies 6220 Heppignies - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 922,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 101,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Venetian blinds. Products created in P.I.C. SA were not found.
The main activity of P.I.C. SA is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of P.I.C. SA is not available. You also can look at reviews of P.I.C. SA, open positions, location of P.I.C. SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over P.I.C. SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf P.I.C. SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about P.I.C. SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company P.I.C. SA, employees, financial statistics.