PERIVOLARIS BASSILIKI

Contactgegevens PERIVOLARIS BASSILIKI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PERIVOLARIS BASSILIKI: address, phone, fax, email, website, opening hours

PERIVOLARIS BASSILIKI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE MASSES DIARBOIS 105; 6043; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71344469 (+32-71344469) 71344469 (+32-71344469)

Fax (fax): +32 (64) 349-32-83 +32 (64) 349-32-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PERIVOLARIS BASSILIKI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PERIVOLARIS BASSILIKI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PERIVOLARIS BASSILIKI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PERIVOLARIS BASSILIKI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PERIVOLARIS BASSILIKI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PERIVOLARIS BASSILIKI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PERIVOLARIS BASSILIKI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PERIVOLARIS BASSILIKI
Products information PERIVOLARIS BASSILIKI

BTW identificatienummer (tax): BE03367004394
Ondernemingsnummer: 9759674072
Hoofdstad (capital): 862,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 390,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PERIVOLARIS BASSILIKI
(Get full report from official database of BE for PERIVOLARIS BASSILIKI)

Aanvulling soorten activiteiten voor PERIVOLARIS BASSILIKI
Addition kinds of activities for PERIVOLARIS BASSILIKI

281911. Ammoniumzouten en verbindingen | Ammonium salts and compounds
36290103. Inverters, niet-roterende: elektrisch | Inverters, nonrotating: electrical
36439907. Power line kabel | Power line cable
72991200. Consumentenkoopdiensten | Consumer purchasing services
79999918. Nachtclub, geen alcoholische dranken | Night club, not serving alcoholic beverages

Werken bij PERIVOLARIS BASSILIKI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PERIVOLARIS BASSILIKI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PERIVOLARIS BASSILIKI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PERIVOLARIS BASSILIKI. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper (m/v) eetkamers en salons (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als enthousiast verkoper ontvang je op professionele wijze onze klanten in de showroom. Je adviseert hen bij de juiste keuzes voor hun decoratie.

  • kwaliteitsmedewerker (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vanuit de kwaliteitsdienst zal U klantenrelaties opvolgen en beheren: o.a. de follow-up van lastenboeken en productspecificaties het beantwoorden van kwaliteitsvragen de begeleiding van klantenaudits het onderzoek van klachten de uitwerking van actieplannen enz. Daarnaast zal U instaan voor interne audits inspecties op de werkvloer en interne opleidingen. Als kwaliteitsmedewerker zal U instaan voor het opvolgen van het voorkomen van vreemde voorwerpen glascontroles Transportbandcontroles enz. Je rapporteert rechtstreeks aan de Quality Assurance Manager.

  • PRODUCTIEARBEIDER (CHEMISCHE SECTOR) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER OFFICE PEOPLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een groeiend speler in de CHEMIE en gelegen in Gent-Zeehaven. Samen met hen zijn wij op zoek naar ARBEIDERS ZWARE LASTEN in volcontinue. Samen met je team zorg je ervoor dat de roostoven waarin de grondstoffen worden uitgezuiverd optimaal blijft Aan de hand van een zware pook maak je het wiel proper en hou je de oven zuiver Daarnaast sta je in voor het schoonmaken van de werkomgeving etc... Er is geen voorkennis nodig, alles wordt aangeleerd maar een goede fysiek is een strikte voorwaarde. Sowieso wordt er eerst een rondleiding in de oventoren voorzien alvorens het verdere sollicitatieproces plaatsvindt.

  • Chauffeur B - CE (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een groothandel in aardappelen en beleveren de verwerkende industrie, schilbedrijven en kleinhandel. Ze bieden een job aan waarbij je zal instaan voor transport van aardappelen naar hun klanten met oplegger of vrachtwagen + aanhangwagen en ophaling van aardappelen bij hun leveranciers (landbouwers).Ook laden en lossen van deze vrachten dient te gebeuren (via transportband in de oplegger, via kippen van laadbak of manueel met heftruck of transpalet) . Je zal tevens instaan voor een kwaliteitscontrole van het opgehaalde product en te leveren. Verder zal je waar nodig bijspringen voor allerhande arbeiderstaken binnen het bedrijf. Handigheid in besturen van een transpalet, heftruck en verreiker is een pluspunt.

  • MAGAZIJNMEDEWERKER (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Kontich gespecialiseerd in planten, bloemen en benodigdheden zijn we op zoek naar gemotiveerde magazijnmedewerkers. Taken: Inkomende goederen nakijken en wegzetten in het magazijn. Bestellingen verzendklaar maken. Labelen van goederen. Algemeen magazijnwerk.

  • HUISHOUDHULP (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: DIENSTENCHEQUEBEDRIJF BALACEANU DANIELA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp word je ingeschakeld bij huishoudelijke taken bij particuliere mensen thuis. Mogelijke taken zijn poetsen strijken vensters wassen ...

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Erembodegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent op zaterdag (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Studentenjob

    Niets leuker dan in het weekend opstaan met de geur van verse boterkoeken of wat dacht je van de geur van: eclairs, zwaantjes, merveilleux, sponscake met aardbei,...? Wij zijn op zoek naar zoetebekken om onze luxe-taartjes te helpen versieren en inpakken.

  • STUDENT Klusjesman / Arbeider (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Wil jij onze studententeam versterken als klusjesman in de regio Antwerpen? Als klusjesman bij onze partners wordt je ingezet als manusje-van-alle. Het uitvoeren van diverse onderhoudswerken. Steeds in een team met ervaren klussers die je de kneepjes van het vak aanleren.

  • zaalbediening weekend-hulp student of flexie-job (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE OUDE NOTELAAR

    Type: Studentenjob

    zaalbediening weekend-hulp student of flexie-job

  • ASSISTENT MANAGER Quick Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: QUICK BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Je zoekt een afwisselende en actieve job met heel wat verantwoordelijkheid? Je steekt met plezier de handen uit de mouwen en geeft graag het goede voorbeeld? Dan is de job als assistant manager bij Quick Berchem je op het lijf geschreven. Als assistant manager bij Quick is geen dag dezelfde. Samen met je team zorg je dag na dag voor de beste ervaring van onze klanten. Je werkt actief mee in het restaurant en staat de manager bij in de administratieve en leidinggevende taken. Jouw job : Jouw team kan op elk moment op je rekenen. Je staat altijd klaar om ze te helpen aan de kassa en de grill. Je volgt je team ook op de voet en geeft hen tips of stuurt bij waar nodig. Door je eigen inzet in het restaurant geef je elke dag opnieuw het goede voorbeeld. Samen met de manager beheer je de inventaris en volg je bestellingen en leveringen op de voet. Het financieel beheer van het restaurant neem je heel serieus. Je kunt zowel ingeschakeld worden in onze filialen gelegen in Kontich, Lier, Berchem en Borsbeek. Wij garanderen 1 weekend op 2 vrij, wat uitzonderlijk is in de horeca

  • flexi - horeca - Italiaans restaurant - loon bespreekbaar (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Onze klant is een Italiaans restaurant die op zoek is naar extra versterking. Jouw takenpakket: klanten verwelkomen bestellingen opnemen  drank & eten serveren aan tafel tafels afruimen en indekken Als flexi-job in dit Italiaans restaurant is het loon bespreekbaar, afhankelijk van jouw ervaring. De werkuren zijn onderling overeen te komen, maar het is wel belangrijk dat je minimum 1shift in het weekend kan werken. Sowieso werk je nooit op zondag. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een hip, modern Italiaans restaurant in het centrum van Waregem. Gezien het grote succes zijn zij op zoek naar een extra werkkracht.

Zoek naar antwoorden van PERIVOLARIS BASSILIKI in sociale netwerken
Look for responds of PERIVOLARIS BASSILIKI in social networks

Lees alle opmerkingen voor PERIVOLARIS BASSILIKI. Laat een reactie achter voor PERIVOLARIS BASSILIKI. PERIVOLARIS BASSILIKI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PERIVOLARIS BASSILIKI. Leave a respond for PERIVOLARIS BASSILIKI. PERIVOLARIS BASSILIKI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PERIVOLARIS BASSILIKI op de google maps. Adres en contacten PERIVOLARIS BASSILIKI
Location of PERIVOLARIS BASSILIKI on the google maps. Address and contacts of PERIVOLARIS BASSILIKI

Andere gerelateerde bedrijven als come PERIVOLARIS BASSILIKI PERIVOLARIS BASSILIKI: GARAGE DECLERCK | BOLLEN TANJA | Dinjart Ets SA | CAMAFLEX SA | NETWORK MARKETING

Other related companies as PERIVOLARIS BASSILIKI: GARAGE DECLERCK | BOLLEN TANJA | Dinjart Ets SA | CAMAFLEX SA | NETWORK MARKETING

PERIVOLARIS BASSILIKI is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PERIVOLARIS BASSILIKI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03367004394. Het bedrijf PERIVOLARIS BASSILIKI bevindt zich op het adres: RUE MASSES DIARBOIS 105; 6043; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 862,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 390,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van PERIVOLARIS BASSILIKI is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PERIVOLARIS BASSILIKI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PERIVOLARIS BASSILIKI, openstaande posities, locatie van PERIVOLARIS BASSILIKI op de kaart.

PERIVOLARIS BASSILIKI is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is PERIVOLARIS BASSILIKI, company assigned to the tax number BE03367004394. The company PERIVOLARIS BASSILIKI is located at the address: RUE MASSES DIARBOIS 105; 6043; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 862,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 390,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
The main activity of PERIVOLARIS BASSILIKI is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PERIVOLARIS BASSILIKI is not available. You also can look at reviews of PERIVOLARIS BASSILIKI, open positions, location of PERIVOLARIS BASSILIKI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PERIVOLARIS BASSILIKI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PERIVOLARIS BASSILIKI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PERIVOLARIS BASSILIKI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PERIVOLARIS BASSILIKI, employees, financial statistics.