FLCMS DE BACKER

Contactgegevens FLCMS DE BACKER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCMS DE BACKER: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCMS DE BACKER

Regio (region): Woluwe-Saint-Lambert, België

Adres (address): Boulevard Brand Whitlock 30 1200 Woluwe-Saint-Lambert - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-27-43-69-00 32-27-43-69-00

Fax (fax): 32-27-43-69-01 32-27-43-69-01

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCMS DE BACKER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCMS DE BACKER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCMS DE BACKER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCMS DE BACKER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCMS DE BACKER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCMS DE BACKER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCMS DE BACKER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCMS DE BACKER
Products information FLCMS DE BACKER

BTW identificatienummer (tax): BE02487548828
Ondernemingsnummer: 4887786865
Hoofdstad (capital): 785,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 674,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in FLCMS DE BACKER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Legal counselling

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCMS DE BACKER
(Get full report from official database of BE for FLCMS DE BACKER)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCMS DE BACKER
Addition kinds of activities for FLCMS DE BACKER

027100. Varkensdraende dieren en konijnen | Fur-bearing animals and rabbits
356400. Blowers en fans | Blowers and fans
729902. Massage parlor en stoombad diensten | Massage parlor and steam bath services
30899918. Pallets, kunststoffen | Pallets, plastics
32510207. Furring tegel, klei | Furring tile, clay
35310705. Posthole graafmachines, aangedreven | Posthole diggers, powered
37990105. Aanhangwagens | Trailer hitches
48120000. Radiotelefoon communicatie | Radiotelephone communication

Werken bij FLCMS DE BACKER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCMS DE BACKER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCMS DE BACKER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCMS DE BACKER. Looking for open vacancies in other companies

  • Bordenbouw (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klant in de regio Dilsen-Stokkem zijn we op zoek naar een gemotiveerde Bordenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Als bordenbouwer ben je verantwoordelijk voor het tijdig en correct monteren, assembleren en afwerken van elektrische stuur- en regelborden. - Je treft de nodige voorbereidingen: leest en interpreteert het installatiedossier, plan , stuk- en klemlijsten, en controleer de tekeningen en de materiaallijst. - Je monteert een pregefrabiceerde kast en bijhorende montageplaat. - Je plaatst en verbindt de onderdelen en elektrische componenten. - Vervolgens monteer je de kabelgoten en elektrische onderdelen, daarna breng je de bedrading en labeling aan. Hierna rest je nog enkel het testen en controleren van de elektrische stuur-en regelborden. - Tijdens die uitvoering communiceer je met je leidinggevende en bespreek je mogelijke technische optimalisaties. Je staat mee in voor het tijdig afleveren van een kwaliteitsvol product, conform de eisen van de klant, de voorschriften van de leverancier en de interne kwaliteitseisen.

  • LAGO zoekt: horecamedewerker in een sportief jasje! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! Met hun hip Rest-eau-Café speelt LAGO perfect in op je buikgevoel: want zeg nu zelf, wat is er heerlijker dan een lekkere maaltijd na een middagje zwemmen? Om hun team enthousiaste obers te versterken, gaat LAGO op zoek naar nieuw talent. Als ober sta je in voor het culinair genot van alle bezoekers. Je verzorgt de mise-en-place, neemt hun bestelligen op, speelt in op hun noden en wensen en zorgt voor een correcte en klantvriendelijke bediening.

  • Heftruckchauffeur twee ploegen m/v (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een ervaren heftruckchauffeur, op zoek naar een nieuwe uitdaging in twee ploegen te regio Waregem? Dan is deze job iets voor jou! Als heftruckchauffeur ga je aan de slag bij een Europese producent van isolatiemateriaal (glaswol, blaaswol en geëxtrudeerd polystyreen). Hun verschillende productfamilies bieden een uniek en ruim assortiment aan duurzame oplossingen voor alle toepassingen in nieuwbouw en renovatie, zowel voor residentiële als niet-residentiële gebouwen. Het is een Belgische fabrikant, die sinds 1968 in België aanwezig is. De heftruckchauffeur staat in voor het transporteren (met de heftruck) van de afgewerkte producten van het einde van de lijn. Daarnaast dient de heftruckchauffeur vrachtwagens te laden met afgewerkte producten. Je controleert de producten. Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens.

  • Magazijnier Houtbedrijf (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant - een toonaangevend bedrijf dat een totaalaanbod biedt op vlak van renovatie, binnen- en buitenafwerking - zijn wij op zoek naar een magazijnier. Je zorgt voor de receptie en het technisch nazicht van de goederen. Je staat in voor stockbeheer en orderpicking. Je zorgt voor een correcte registratie van materieel. Daarnaast zorg je voor de belevering van diverse machines vanuit het magazijn naar de productie.

  • ALLROUND BOEKHOUDKUNDIG BEDIENDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent samen met de hoofdboekhoudster verantwoordelijk voor de leveranciersboekhouding . Je controleert en verwerkt de aankoopfacturen, voert betalingen uit en onderhoudt contacten met leveranciers. Je staat open voor ad hoc projecten/taken zoals controle fiscale schulden en beheer van diverse enquê;tes. Je bent het eerste aanspreekpunt inzake verzekeringen (wagenpark, burgerlijke aansprakelijkheid bouwwerken, machinebreuk) en volgt alles op van A tot Z.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Merksem/Brasschaat (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  Voor deze regio's dient u over een auto of bromfiets te beschikken.

  • receptie medewerker ('s avonds) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FOLEY

    Type: Studentenjob

    Gasten ontvangen Gasten vriendelijk te woord staan In-, en uitcheckprocedure Het aannemen en verwerken van reserveringen

  • Straffe technieker projectwerk regio Kempen (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: YONTEC

    Type: Vaste Job

    Jouw Functie: Als industriële onderhouds- of storingstechnieker heb je geen twee linker handen en weet je wel het een en het ander over mechanica, elektriciteit of beiden, en kan je deze kennis optimaal benutten in de praktijk. Je bent gepassioneerd door techniek en je bent een geboren problemsolver. Onze projecten zijn verschillend van klant tot klant, waardoor je mogelijk in een team terecht komt van techniekers of aangewezen bent op jezelf. In sommige gevallen kan het wel eens wat kouder zijn of net warmer, afhankelijk van het product. Projecten kunnen van enkele weken tot maanden duren & zijn telkens in overleg met jou. We houden uiteraard rekening met je voorkeuren, talenten en bereikbaarheid om zo de juiste match te maken tussen jou en onze klanten.

  • Technical Support Engineer (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Hydro Building Systems

    Type: Vaste Job

    Na een uitgebreide opleidingsperiode bied je als Technical Support Engineer technische ondersteuning voor de Benelux markt aan interne en externe klanten. Je komt terecht in een groeitraject met reële doorgroeimogelijkheden binnen de onderneming. Je analyseert technische vragen van interne en externe klanten die telefonisch of via mail bij jou terechtkomen en beantwoordt deze op een professionele manier; Bij gebrek aan informatie ga je proactief op zoek naar de juiste contactpersonen binnen de organisatie om je klanten zo snel mogelijk verder te kunnen helpen; Wanneer er beurzen en evenementen georganiseerd worden, zorg je voor de technische berekeningen en tekeningen voor de producten die op onze stand zullen worden voorgesteld; Je beheert de planning van onze Technical Quality Advisors, die on-site support bieden aan onze klanten; Als technisch expert geef je productopleidingen aan interne en externe klanten; Indien nodig bied je ondersteuning aan het project team voor het opmaken van projectfiches en andere technische documenten; Je bouwt een intern en extern netwerk op en werkt mee aan verbeteringsprojecten.

  • Developer .NET (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ECS EUROPEAN CONTAINERS

    Type: Vaste Job

    Je ontwikkelt software in .NET voor interne toepassingen ECS2XL zorgt ervoor dat je ICT-opleidingen kunt volgen. Je zorgt voor het onderhoud van en aanpassingen aan bestaande toepassingen. Je werkt samen met collega’s binnen en buiten ECS2XL waarmee je samen instaat voor de programmatie, testing, documentatie, implementatie en nazorg van de geleverde software. Je zult kunnen werken aan afwisselende projecten van diverse aard. www.ecs.be/nl/jobs

  • Onderhoudstechnieker in ploegen (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Vaste Job

    Gezocht: onderhoudstechnieker (m/v) voor tweeploegendienst voor een bedrijf regio Grobbendonk. Als onderhoud/storingstechnieker kom je terecht in een geautomatiseerde werkomgeving waar je verantwoordelijk bent voor de goede werking en het onderhoud van de verschillende productiemachines. Samen met je collega's verhelp je storingen en voer je preventieve en curatieve onderhoudstaken uit. In samenspraak met het technisch team verricht je optimalisaties zodat het machinepark zijn maximaal rendement haalt. Je zal werken in twee ploegen.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

Zoek naar antwoorden van FLCMS DE BACKER in sociale netwerken
Look for responds of FLCMS DE BACKER in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCMS DE BACKER. Laat een reactie achter voor FLCMS DE BACKER. FLCMS DE BACKER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCMS DE BACKER. Leave a respond for FLCMS DE BACKER. FLCMS DE BACKER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCMS DE BACKER op de google maps. Adres en contacten FLCMS DE BACKER
Location of FLCMS DE BACKER on the google maps. Address and contacts of FLCMS DE BACKER

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCMS DE BACKER FLCMS DE BACKER: HUIS POMELLATO | GARAGE RACING DYNAMICS | VANRYCKEGEM JOZEF | YVON BURNIAUX | FA. GASTMANS & ZOON

Other related companies as FLCMS DE BACKER: HUIS POMELLATO | GARAGE RACING DYNAMICS | VANRYCKEGEM JOZEF | YVON BURNIAUX | FA. GASTMANS & ZOON

FLCMS DE BACKER is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Woluwe-Saint-Lambert, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCMS DE BACKER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02487548828. Het bedrijf FLCMS DE BACKER bevindt zich op het adres: Boulevard Brand Whitlock 30 1200 Woluwe-Saint-Lambert - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 785,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 674,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Legal counselling. Producten gemaakt in FLCMS DE BACKER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCMS DE BACKER is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCMS DE BACKER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCMS DE BACKER, openstaande posities, locatie van FLCMS DE BACKER op de kaart.

FLCMS DE BACKER is a company, that was registered 2013 in Woluwe-Saint-Lambert region, Belgium. Full name of company is FLCMS DE BACKER, company assigned to the tax number BE02487548828. The company FLCMS DE BACKER is located at the address: Boulevard Brand Whitlock 30 1200 Woluwe-Saint-Lambert - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 785,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 674,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Legal counselling. Products created in FLCMS DE BACKER were not found.
The main activity of FLCMS DE BACKER is Insurance Carriers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCMS DE BACKER is not available. You also can look at reviews of FLCMS DE BACKER, open positions, location of FLCMS DE BACKER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCMS DE BACKER, Woluwe-Saint-Lambert: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCMS DE BACKER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCMS DE BACKER, Woluwe-Saint-Lambert: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCMS DE BACKER, employees, financial statistics.