NATHALIE VAN GEEL

Contactgegevens NATHALIE VAN GEEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NATHALIE VAN GEEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

NATHALIE VAN GEEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TENZUIVENESTRAAT 6; 1760; ROOSDAAL, België

Telefoon (phone): 54329698 (+32-54329698) 54329698 (+32-54329698)

Fax (fax): +32 (59) 507-47-35 +32 (59) 507-47-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NATHALIE VAN GEEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NATHALIE VAN GEEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NATHALIE VAN GEEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NATHALIE VAN GEEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NATHALIE VAN GEEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NATHALIE VAN GEEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NATHALIE VAN GEEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NATHALIE VAN GEEL
Products information NATHALIE VAN GEEL

BTW identificatienummer (tax): BE04105285644
Ondernemingsnummer: 3326080322
Hoofdstad (capital): 866,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 706,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NATHALIE VAN GEEL
(Get full report from official database of BE for NATHALIE VAN GEEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor NATHALIE VAN GEEL
Addition kinds of activities for NATHALIE VAN GEEL

4311. Ons. | U.s. postal service
384300. Tandheelkundige apparatuur en benodigdheden | Dental equipment and supplies
10410101. Open pit goudmijn | Open pit gold mining
22319907. Weefmolen, breedgeweven stoffen: wol of soortgelijke stof | Weaving mill, broadwoven fabrics: wool or similar fabric
23110301. Brandweerlieden: gemaakt van aangekochte materialen | Firemen's uniforms: made from purchased materials
30819900. Niet-ondersteunde kunststoffolie en -folie, niet inbegrepen | Unsupported plastics film and sheet, nec
39490903. Rackets en frames: tennis, badminton, squash, lacrosse, enz | Rackets and frames: tennis, badminton, squash, lacrosse, etc
39991403. Bagage kaders | Luggage frames
52310301. Behang | Wallpaper
92240402. Brandbescherming, staatsregering | Fire protection, state government

Werken bij NATHALIE VAN GEEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NATHALIE VAN GEEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NATHALIE VAN GEEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NATHALIE VAN GEEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch medewerker matrijzen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit de montage en demontage van matrijzen van onze spuitgietmachines. Om bij elke montage een optimale werking van onze matrijzen te kunnen garanderen, zorg je voor nazicht en onderhoud van deze matrijzen. Bij afwijkingen of defecten onderneem je onmiddellijk actie en kleine herstellingen voer je zelf uit waar mogelijk. Je bewaakt continu onze productielijnen en zorgt voor goed afgeregelde machines om zo het productierendement te optimaliseren en de medewerkers in de productie tevreden te stellen.

  • Bekister (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn steeds opzoek naar bekisters voor regio Mechelen / Lier / Heist-op-den-berg. Je beschikt over een eerste relevante ervaring of hebt de passende opleiding hiervoor achter de rug.

  • Vlotte verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u  Je werkt 1 zondag in de maand Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar meerdere verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

  • Grondwerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit de regio van Deerlijk zijn we momenteel actief op zoek naar een GRONDWERKER regio Waregem (m/v). Je staat in de afdeling RAIL in voor de nodige grondwerken. Sleuven graven, ondersteken aanleggen op het spoor behoren tot je hoofdtaken. Weekend of nachtwerk komt ook aan bod. Interesse? Bel ons op 055 20 82 94 / Mail je cv door naar [email protected]

  • Huishoudhulpen - Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

  • Allround winkelmedewerker jobstudent (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Studentenjob

    Voor een buurtwinkel in Vrasene zijn we op zoek naar jobstudent voor in het weekend en vakanties te werken. Omdat het gaat om een kleinere winkel sta je in voor een breed takenpakket: kassa, rekken aanvullen, charcuterie snijden, winkel schoonmaken, enz. We zijn voor de functie dus op zoek naar iemand die het fijn vindt om in een klein team nauw samen te werken. Bovendien kan ook je werken in het weekend. De ene week werk je zaterdag, de andere week zondag. Voel jij je hierdoor aangesproken? Contacteer ons snel en misschien is de job wel voor jou!

  • Bijverdienste in de horeca - studenten/flexi (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een restaurant in Menen zijn wij op zoek naar iemand om telkens op vrijdag van 10u tot 15u te komen helpen, om: - te poetsen - af te wassen - te helpen in de zaal en keuken

  • Project engineer (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Als project engineer zal je deel uitmaken van een stabiel team. Je zal instaan samen met het team voor het helpen ontwerpen en verbeteren van de productielocaties. Je takenpakket bestaat uit onderstaande taken: Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen van nieuwe processen. Dit zodanig dat ze aansluiten op de bestaande productiesystemen. Je verleent support aan de productieafdelingen. Je voort analyses uit, maakt verbetervoorstellen op. Je gaat in onderling overleg met interne en externe stakeholders. Je vertaalt de wensen vanuit de productie naar een technisch ontwerp. Dit ontwerp wordt uitgevoerd door externe programmeurs. Je beheert zelfstandig automatiseringsprojecten, van coördineren tot oplevering. Je denkt proactief mee over de standaardisatie van de processen.

  • Training Assistant - ANDERLECHT (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever in Anderlecht zijn wij op zoek naar een Training Assistant. Je staat in voor de coördinatie van de interne opleidingen en je verzorgt alle nodige communicatie errond. Je neemt de administratieve organisatie van de verschillende opleidingen voor je rekening Je stelt een planning samen en zorgt voor het uitsturen van uitnodigingen Je houdt aan- en afwezigheden bij en geeft ze tijdig door Je beheert alle opleidingsdossiers Je beheert het overzicht van de verschillende mogelijke opleidingen in de database Je houdt de lijst bij van alle werknemers en klanten per opleiding Je zorgt ervoor dat alles aanwezig is en doet eventueel de nodige bestellingen Je ondersteunt alle initiatieven en events rond opleiding en permanente ontwikkeling Samen met je team overleg je welke opleidingsmodules aan bod kunnen komen bij events, beurzen, opendeurdagen,…

  • Technieker / Hersteller (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: STANLEY BLACK&DECKER LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Stanley Black & Decker is ’s werelds grootste en meest toonaangevende producent en leverancier van elektrisch- en handgereedschap en accessoires. Sinds de oprichting in 1843 is het doel van de organisatie heel simpel geweest: zorgen voor hulpmiddelen en oplossingen die het leven makkelijker maken. Met producten die in meer dan 100 landen te verkrijgen zijn, is Stanley Black & Decker vandaag de dag een gevestigde naam in de markt en een fabrikant van kwaliteitsproducten. De organisatie is beursgenoteerd en dé absolute marktleider. Als technieker / hersteller voer je nazicht en herstellingen uit op tools van klanten uit de BeNeLux markt en dit voor de merken: STANLEY, Black+Decker, DEWALT, Bostitch, Powers of Facom. Een herstelling omvat het stellen van een diagnose, nazicht, onderhouds- en herstel werkzaamheden van een tool. Hiervoor krijg je de nodige interne opleidingen en kan je beroep doen op de beschikare service documentatie. Bij een herstelling horen ook de administratieve taken zoals: registraties van de uitgevoerde werken in SAP, opmaak van de prijsopgaves, afsluiten van een herstelopdracht, communicatie naar de klant. Je bent dus mee verantwoordelijk voor de verbruikte wisselstukken, een correcte facturatie en de nodige feedback naar de klant. Jouw werk is een uitstalraam naar de klant die op basis van onze herstellingen en service nog meer overtuigd kan worden om voor onze merken te kiezen. Je zal samen werken in een team van een 20 tal medewerkers en rapporteert aan de CRU supervisor.

  • Laborant farma GMP (groei naar validatie) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant in Turnhout is een is een middelgroot hoogtechnologisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren en conditioneren van geneesmiddelen. De onderneming beschikt over moderne installaties en is onderworpen aan de strengste internationale normen. Voor het labo kwaliteitscontrole zoeken we een laborant voor het analytisch labo. Je doet kwaliteitscontrole; je werkt vooral met chromatografische technieken en daarbuiten nog een aantal fysicochemische analyses. Je werkt onder strikte GMP normen. Na verloop van tijd zijn er groeimogelijkheden naar een validatiefunctie binnen het labo. Je werkt dan eveneens mee aan de validatie en indienststelling van labotoestellen. Verder doe je ook kalibraties en onderhoud van labotoestellen. Vaste functie met groeimogelijkheden!.

  • Zorgkundige WZC regio Ieper (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je ondersteunt de bewoners tijdens de verzorging Je biedt hulp bij activiteiten die voor de bewoner moeilijker gaan Je biedt naast praktische hulp ook een luisterend oor naar de bewoners en hun familie Je observeert en rapporteert

Zoek naar antwoorden van NATHALIE VAN GEEL in sociale netwerken
Look for responds of NATHALIE VAN GEEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor NATHALIE VAN GEEL. Laat een reactie achter voor NATHALIE VAN GEEL. NATHALIE VAN GEEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NATHALIE VAN GEEL. Leave a respond for NATHALIE VAN GEEL. NATHALIE VAN GEEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NATHALIE VAN GEEL op de google maps. Adres en contacten NATHALIE VAN GEEL
Location of NATHALIE VAN GEEL on the google maps. Address and contacts of NATHALIE VAN GEEL

Andere gerelateerde bedrijven als come NATHALIE VAN GEEL NATHALIE VAN GEEL: SPORTCENTRUM DE BOSKANT-DEJONG | VERHAEGE | EDOUARD GUILLAUME | ALFRED POULAIN | JEAN-MICHEL VANHOOLANDT

Other related companies as NATHALIE VAN GEEL: SPORTCENTRUM DE BOSKANT-DEJONG | VERHAEGE | EDOUARD GUILLAUME | ALFRED POULAIN | JEAN-MICHEL VANHOOLANDT

NATHALIE VAN GEEL is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NATHALIE VAN GEEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04105285644. Het bedrijf NATHALIE VAN GEEL bevindt zich op het adres: TENZUIVENESTRAAT 6; 1760; ROOSDAAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 866,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 706,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van NATHALIE VAN GEEL is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NATHALIE VAN GEEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NATHALIE VAN GEEL, openstaande posities, locatie van NATHALIE VAN GEEL op de kaart.

NATHALIE VAN GEEL is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is NATHALIE VAN GEEL, company assigned to the tax number BE04105285644. The company NATHALIE VAN GEEL is located at the address: TENZUIVENESTRAAT 6; 1760; ROOSDAAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 866,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 706,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
The main activity of NATHALIE VAN GEEL is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of NATHALIE VAN GEEL is not available. You also can look at reviews of NATHALIE VAN GEEL, open positions, location of NATHALIE VAN GEEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NATHALIE VAN GEEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NATHALIE VAN GEEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NATHALIE VAN GEEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NATHALIE VAN GEEL, employees, financial statistics.