NANCY VAN HOECK

Contactgegevens NANCY VAN HOECK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NANCY VAN HOECK: address, phone, fax, email, website, opening hours

NANCY VAN HOECK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENTSESTRAAT 65; 9400; NINOVE, België

Telefoon (phone): 54326655 (+32-54326655) 54326655 (+32-54326655)

Fax (fax): +32 (60) 744-53-75 +32 (60) 744-53-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NANCY VAN HOECK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NANCY VAN HOECK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NANCY VAN HOECK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NANCY VAN HOECK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NANCY VAN HOECK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NANCY VAN HOECK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NANCY VAN HOECK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NANCY VAN HOECK
Products information NANCY VAN HOECK

BTW identificatienummer (tax): BE08502563476
Ondernemingsnummer: 9685516357
Hoofdstad (capital): 352,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 889,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NANCY VAN HOECK
(Get full report from official database of BE for NANCY VAN HOECK)

Aanvulling soorten activiteiten voor NANCY VAN HOECK
Addition kinds of activities for NANCY VAN HOECK

8011. Kantoren en klinieken van medische artsen | Offices and clinics of medical doctors
371101. Auto-assemblage, met inbegrip van speciale auto's | Automobile assembly, including specialty automobiles
17819902. Onderhoud, waterputten | Servicing, water wells
22810104. Borduurgaren, gesponnen | Embroidery yarn, spun
23890202. Band uniforms | Band uniforms
36510109. Microfoons | Microphones
50130000. Motorvoertuigbenodigdheden en nieuwe onderdelen | Motor vehicle supplies and new parts
50320504. Betonmengsels | Concrete mixtures

Werken bij NANCY VAN HOECK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NANCY VAN HOECK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NANCY VAN HOECK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NANCY VAN HOECK. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C aan horecazaken (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat voeding levert aan horeca zaken, zoeken we een chauffeur C. Je hebt meerdere stops en staat ook zelf in voor het laden en lossen. Daarnaast heb je ook heel veel contact met de klanten.

  • Orderpicker - Vroege/Late ploeg (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker haal je met een elektrisch transpallet de juiste goederen uit het magazijn. Je krijgt je orders via je hoofdtelefoon (voicepicking). Je stapelt de goederen efficiënt op een pallet en wikkelt de pallet in folie. Je brengt de klaargemaakte palletten naar de juiste laadkaai.

  • Natlakspuiter (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Dilsen zijn wij op zoek naar een natlakspuiter. Je takenpakket bestaat uit het volgende: • Je zal het oppervlak voorbereiden of afwerken: Ontkorrelen • Je zal het oppervlak voorbereiden of afwerken: Ontvetten • Je zal de oppervlakken klaarmaken al naargelang het soort drager (ontvetten, afdekken, zandstralen, ...) • De lak aanbrengen • Je zal de voorraad opvolgen, tekorten vaststellen Bestellingen plaatsen • Werken in de verfcabine • Alles afwerken

  • MONTEUR ZONWERING ROLLUIKEN EN GARAGEPOORTEN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een collega sta je in voor het plaatsen van rolluiken zonwering en sectionale poorten. Voor deze job ben je vaak ter plaatse bij zowel particulieren als bedrijven en heb je een gevarieerde job.

  • Procesoperator 2 ploegen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je controleert de goeie werking van de mahcines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. Je lost kleine technische storingen op. Bij programmawissels stel je de machine instellingen af waarbij je het volledige proces vanuite en stuurkamer beheerst. je houdt alles net zowel in de stuurkamer als op de werkvloer. Je werkt nauw samen met collega's zodat relevante ervaring correct wordt overgedragen.

  • Huishoudhulp regio Mechelen M/V (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust, recentelijk nog bekroond tot l'entreprise de l' Année 2016, is een Belgisch Human Resources bedrijf dat al meer dan 60 jaar lang actief is in de volgende domeinen: Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. Sinds haar ontstaan hecht Daoust veel belang aan onthaal en diversiteit Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.200 huishoudhulpen ruim 13.000 klanten tevreden Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerkjes (optioneel) Bereiden van maaltijden (optioneel) Afwassen en de vaat opbergen, de keuken en het sanitair opruimen en schoonmaken Boodschappen doen volgens instructies Kleding en ander textiel onderhouden en opbergen (wassen, naaien, strijken, ...) Lakens verversen en bedden opdekken Schoonmaakmaterieel onderhouden, opbergen en toezien op de productvoorraad Schoonmaken: Parket en meubels boenen Schoonmaken: Ramen lappen Vloeren en meubilair schoonmaken en onderhouden Vloeren, tapijten, meubels, voorwerpen ontstoffen en kamers verluchten Voedingswaren voorbereiden (schoonmaken, wassen, ...) of maaltijden bereiden

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ninove – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent tapijten op woensdagnamiddag (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekend textielbedrijf regio Waregem, zijn wij op zoek naar een afwerk(st)er van tapijten. Hierbij sta je in voor het franjeren van de tapijten. De functie zal aangeleerd worden. Je krijgt ook steeds de nodige begeleiding van een ervaren werknemer. Het betreft een job op woensdagnamiddag, telkens van 13u15 tot 16u30.

  • Student bijrijder Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO RENEWI EVERGEM

    Type: Studentenjob

    Interesse om een centje bij te verdienen op lesvrije dagen tijdens het schooljaar? Voor Renewi in Brugge zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten (m/v). Renewi richt zich op het verkrijgen van waarde uit afval in plaats van het te verbranden of storten. Als student sta je in voor de ophaling van rolcontainers bij verschillende klanten. Je ledigt de containers samen met de chauffeur. Je wordt 1 of meerdere dagen tijdens de week ingeschakeld, afhankelijk van wanneer je beschikbaar bent. Plaats van tewerkstelling: Brugge

  • Solution Sales Specialist (Healthcare ICT) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Xperthis

    Type: Vaste Job

    Als Solution Sales Specialist ben je verantwoordelijk voor de prospectie en verkoop van onze Oazis administratieve oplossingen aan Franstalige ziekenhuizen in Belgïë. Je vervoegt het sales team van Smart Care Management (Oazis/ERP4HC/Apotheek) en werkt nauw samen met de ontwikkelings- en implementatie experten. Je staat in voor het identificeren van nieuwe commerciële opportuniteiten voor Oazis bij nieuwe klanten en ondersteunt de Key Account Managers voor Oazis bij bestaande klanten. Een goede samenwerking met Smart Care Delivery opbouwen en onderhouden, dat verantwoordelijk is voor oplossingen in het domein van patiëntendossiers en een sterke klantenbasis heeft bij Franstalige klanten, is hiertoe essentieel. Je focus ligt op het uitbouwen en onderhouden van de relaties met de functionele verantwoordelijken van de ziekenhuizen. Je hebt interesse in de digitale uitdagingen van ziekenhuizen en de zorgsector en volgt de marktevolutie en nieuwe technologieën. Je voornaamste verantwoordelijkheden zijn: de administratieve noden van ziekenhuizen analyseren, nieuwe kansen identificeren en offertes opstellen en opvolgen; met je inzicht in de organisatiedynamiek en -processen van ziekenhuizen Oazis voorstellen met toegevoegde waarde uitwerken en verantwoordelijk zijn voor het afhandelen van het verkoopstraject; samen met je collega's de haalbaarheid, kosteneffectiviteit en bruikbaarheid van nieuwe Oazis offertes uitwerken; veranderingen van organisatie, processen en medewerkers in ziekenhuizen nauw opvolgen; als commercieel aanspreekpunt nauwlettend toezien op de voltooiing van Oazis contracten met ziekenhuizen, met bijzondere nadruk op tijdigheid, kwaliteit en klantentevredenheid.

  • Procesoperator (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: OLEON

    Type: Vaste Job

    Jouw dag als procesoperator… Als procesoperator bij Oleon ben je verantwoordelijk om het productieproces van A tot Z in goede banen te leiden: Je start je dag met een kort overleg. Samen met je collega’s zorg je voor een goede shiftoverdracht zodat je perfecte inschatting kan maken van de gebeurtenissen in de vorige shift. Daarna is je takenpakket afwisselend: het ene moment werk je als paneloperator, het andere moment als fieldoperator. Als fieldoperator voer je, na het overleg, controlerondes uit tussen onze installaties. Je voert hierbij metingen uit, je neemt stalen, je verpompt onze producten, … Daarnaast maak je werkbonnen aan en voer je kleine technische verrichtingen uit. Als paneloperator werk je vanuit het hart van het proces. Parameters controleren en aanpassen, het proces opvolgen en bijsturen zodat je een kwalitatief eindproduct kan produceren.

  • zelfstandig psycholoog (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: DE SPRINGBAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor het uitbouwen van een multidisciplinaire praktijk voor kinderen en jong volwassenen , De Springbal, zijn wij op zoek naar een kinderpsycholoog. Je werkt op zelfstandige basis maar in samenspraak met het team (kiné en logo) en onze visie. Wij zoeken een collega om ons bij te staan in het opsporen én begeleiden van leerproblemen en ontwikkelingsproblemen zoals ASS, AD(H)D, gedragsproblemen, intelligentieonderzoek.... Ook voor ontwikkelen van eigen ideeën is er zeker plaats binnen onze praktijk. Wij zijn voortdurend in ontwikkeling. Uren zijn in opbouw.

Zoek naar antwoorden van NANCY VAN HOECK in sociale netwerken
Look for responds of NANCY VAN HOECK in social networks

Lees alle opmerkingen voor NANCY VAN HOECK. Laat een reactie achter voor NANCY VAN HOECK. NANCY VAN HOECK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NANCY VAN HOECK. Leave a respond for NANCY VAN HOECK. NANCY VAN HOECK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NANCY VAN HOECK op de google maps. Adres en contacten NANCY VAN HOECK
Location of NANCY VAN HOECK on the google maps. Address and contacts of NANCY VAN HOECK

Andere gerelateerde bedrijven als come NANCY VAN HOECK NANCY VAN HOECK: FRANCIS GEORGES | ACOFISC | Nasmer Wafelbakkerij | TRADUCTION IOTA | SALMON MICHEL

Other related companies as NANCY VAN HOECK: FRANCIS GEORGES | ACOFISC | Nasmer Wafelbakkerij | TRADUCTION IOTA | SALMON MICHEL

NANCY VAN HOECK is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NANCY VAN HOECK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08502563476. Het bedrijf NANCY VAN HOECK bevindt zich op het adres: GENTSESTRAAT 65; 9400; NINOVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 352,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 889,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van NANCY VAN HOECK is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NANCY VAN HOECK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NANCY VAN HOECK, openstaande posities, locatie van NANCY VAN HOECK op de kaart.

NANCY VAN HOECK is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is NANCY VAN HOECK, company assigned to the tax number BE08502563476. The company NANCY VAN HOECK is located at the address: GENTSESTRAAT 65; 9400; NINOVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 352,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 889,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
The main activity of NANCY VAN HOECK is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of NANCY VAN HOECK is not available. You also can look at reviews of NANCY VAN HOECK, open positions, location of NANCY VAN HOECK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NANCY VAN HOECK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NANCY VAN HOECK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NANCY VAN HOECK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NANCY VAN HOECK, employees, financial statistics.