MIRELLA MINGOIA GIACOMA

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • MIRELLA MINGOIA GIACOMA

Contactgegevens MIRELLA MINGOIA GIACOMA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MIRELLA MINGOIA GIACOMA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MIRELLA MINGOIA GIACOMA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES CHARBONNAGES 187; 6200; CHATELET, België

Telefoon (phone): 71393005 (+32-71393005) 71393005 (+32-71393005)

Fax (fax): +32 (67) 862-21-33 +32 (67) 862-21-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MIRELLA MINGOIA GIACOMA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MIRELLA MINGOIA GIACOMA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MIRELLA MINGOIA GIACOMA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MIRELLA MINGOIA GIACOMA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MIRELLA MINGOIA GIACOMA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MIRELLA MINGOIA GIACOMA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MIRELLA MINGOIA GIACOMA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MIRELLA MINGOIA GIACOMA
Products information MIRELLA MINGOIA GIACOMA

BTW identificatienummer (tax): BE09150482177
Ondernemingsnummer: 2914367675
Hoofdstad (capital): 648,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 724,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MIRELLA MINGOIA GIACOMA
(Get full report from official database of BE for MIRELLA MINGOIA GIACOMA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MIRELLA MINGOIA GIACOMA
Addition kinds of activities for MIRELLA MINGOIA GIACOMA

342302. Soldeermiddelen | Soldering tools
519801. verven | Paints
31310301. Rands | Rands
35699917. Testkamers voor hoogte, temperatuur, afstoting, kracht | Testing chambers for altitude, temperature, ordnance, power
42149902. Huishoudelijke goederen verhuizing en opslag, lokaal | Household goods moving and storage, local
83610401. Ouder huis | Aged home

Werken bij MIRELLA MINGOIA GIACOMA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MIRELLA MINGOIA GIACOMA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MIRELLA MINGOIA GIACOMA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MIRELLA MINGOIA GIACOMA. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Restaurant (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je graag werken als kelner in een familie restaurant? Of heb je eerder ervaring als kok of afwasser? Liever een verantwoordelijke functie? Voor elk wat wils! Kom langs op het Randstad Kantoor in Kortrijk en start vandaag nog met jouw droomjob.

  • Magazijnier/heftruckchauffeur te Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Zaventem zijn wij dringed op zoek naar ervaren magazijniers die in het bezit zijn van een heftruck-en/of reachtruckattest of hierin enige ervaring hebben. Je zal voor een bedrijf werken die leverancier is van producten voor verwarming, ventilatie en airconditinioning.Je zal als allround magazijnier vrachtwagens laden en lossen, de zwaardere stukken vervoeren met de heftruck...

  • Dakwerker (m/v) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Herentals zijn wij op zoek naar een dakwerker. Soorten werken: zinkwerken, platte, hellende en industrieële daken. 

  • Transport Products Coördinator (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Interesse in automotive? Passie voor logistiek? Analytisch en creatief sterk? Dan ben jij onze nieuwe Transport Products Coördinator! Voor een internationaal bedrijf in Gent (zeehaven) zijn we op zoek naar een Transport Products Coördinator. Jouw taken: Je staat in voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en leveringsdatum. Je moniteert de leveringen en stuurt tijdig bij om de impact op eindklant te minimaliseren of vermijden. Je staat in voor herplanning van leveringen wanneer klanten dit wensen. Je maakt tijdig gebruik van short en mid-term forecast. Jij bent de contactpersoon omtrent operationele vragen van klant en leverancier. Voor jouw area van markten ben je verantwoordelijk voor de leveringsopvolging. Jij bent de belangrijke schakel in het escalatie proces van terugkerende afwijkingen.

  • Technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Antwerpen zijn we op zoek naar een technieker voor de plaatsing en herstelling van openbare verlichting: Je zal werken met een schaarlift Je zal openbare verlichting aansluiten en herstellen Je zal vooral buitenwerk moeten doen

  • CNC OPERATOR MET KENNIS METAAL - dagwerk! (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Oosterzele zijn we op zoek naar een operator met kennis van METAAL. In het bedrijf worden brandwerende platen bewerkt tot onderdelen van brandkleppen. Als operator bedien je zowel standaard machines als op maat gemaakte automatisaties. Je wordt in de metaalafdeling en in de assemblageafdeling ingeschakeld voor het voorbereiden van onderdelen. Taken - Geautomatiseerde machines bedienen - Nauwgezet de kwaliteit van de productie opvolgen zonder de kwantiteit uit het oog te verliezen - Zelfstandig producties opstarten, de instellingen van de machines bijsturen en de afgeleverde producten controleren - Eenvoudige storingen analyseren en oplossen - Actief meewerken tijdens de QCD-meetings Samengevat: een toffe, afwisselende job met verantwoordelijkheden!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 16 u Pittem , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Deze vacature gaat over 8 u bij 2 verschillende gezinnen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student polyvalent medewerker/keukenhulp regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende fastfoodketen in Wetteren zijn wij op zoek naar polyvalente medewerkers die vooral willen inspringen in de keuken bij het bereiden van voedsel.

  • Customer Service Quality Advisor (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Quality Advisor: Adviseer en ondersteun je de rekruteringscampagnes van jouw klanten tijdens de volledige loopduur van hun contract Hou je proactief en regelmatig contact de klanten uit je eigen portefeuille Waak je erover dat onze klanten de best mogelijke resultaten boeken Geef je jouw klanten efficiënt en proactief raad Vind je een passend antwoord op al hun vragen Organiseer en geef je online of ter plaatse bij klanten opleidingen over de tools zodat ze perfect vertrouwd zijn met onze producten. Wat maakt deze job zo boeiend? Je beheert samen met de Key Account Manager jouw klanten en bouwt een echte vertrouwensrelatie op met hen Je maakt optimaal gebruik van jouw communicatievaardigheden en jouw analytische geest Je werkt samen met de verschillende afdelingen Je wordt een expert Je woont onze legendarische bedrijfsavonden bij!

  • supervisor Callcenter (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: PASSION4BIZZ

    Type: Vaste Job

    Voor ons callcenter/adviesbureau te Kortrijk zijn wij op zoek naar een supervisor. We zoeken iemand die al een eerste ervaring heeft in het coachen, opleiden, begeleiden en opvolgen van mensen en afspraken. Ben jij de persoon die kan rapporteren, doelstellingen en plannen kan opmaken om op een zo adequaat mogelijke manier targets te behalen en afspraken in te plannen? Ben je iemand die op een duidelijke manie kan overbrengen wat er diend te gebeuren en die dit ook dagelijks/wekelijks kan raporteren? Heb jij de skills om een klein team te coachen, zowel individueel als op teamniveau? Beschik je over een goede dosis motiverende gespreksvoering? Kan je net zo makkelijk bijspringen als je merkt dat het een mindere dag is. Kan je vlot met de computer en programma's werken. Heb je geen nine to five mentaliteit maar ben je echt bereid om je schouders onder een project te zetten? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken. Stuur vandaag nog je CV en motivatiebrief door.

  • NATIONAAL CHAUFFEUR CE (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: VANDENDRIESSCHE

    Type: Vaste Job

    Voor ons transportbedrijf zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur met rijbewijs CE en geldige code 95 (vakbekwaamheid) Je verzorgt een 10-tal klanten per dag en helpt zelf bij het laden en lossen van jouw vrachtwagen. De bestemmingen blijven in België. De werkuren zijn van 5u-16u, kleine afwijkingen zijn mogelijk.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

Zoek naar antwoorden van MIRELLA MINGOIA GIACOMA in sociale netwerken
Look for responds of MIRELLA MINGOIA GIACOMA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MIRELLA MINGOIA GIACOMA. Laat een reactie achter voor MIRELLA MINGOIA GIACOMA. MIRELLA MINGOIA GIACOMA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MIRELLA MINGOIA GIACOMA. Leave a respond for MIRELLA MINGOIA GIACOMA. MIRELLA MINGOIA GIACOMA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MIRELLA MINGOIA GIACOMA op de google maps. Adres en contacten MIRELLA MINGOIA GIACOMA
Location of MIRELLA MINGOIA GIACOMA on the google maps. Address and contacts of MIRELLA MINGOIA GIACOMA

Andere gerelateerde bedrijven als come MIRELLA MINGOIA GIACOMA MIRELLA MINGOIA GIACOMA: BIBLIOTH?QUE PUBLIQUE | P.O.B. | Distritank Europe SA | Van Puyvelde CV | JOSEPH MICHOTTE ET CIE

Other related companies as MIRELLA MINGOIA GIACOMA: BIBLIOTH?QUE PUBLIQUE | P.O.B. | Distritank Europe SA | Van Puyvelde CV | JOSEPH MICHOTTE ET CIE

MIRELLA MINGOIA GIACOMA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MIRELLA MINGOIA GIACOMA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09150482177. Het bedrijf MIRELLA MINGOIA GIACOMA bevindt zich op het adres: RUE DES CHARBONNAGES 187; 6200; CHATELET. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 648,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 724,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van MIRELLA MINGOIA GIACOMA is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MIRELLA MINGOIA GIACOMA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MIRELLA MINGOIA GIACOMA, openstaande posities, locatie van MIRELLA MINGOIA GIACOMA op de kaart.

MIRELLA MINGOIA GIACOMA is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is MIRELLA MINGOIA GIACOMA, company assigned to the tax number BE09150482177. The company MIRELLA MINGOIA GIACOMA is located at the address: RUE DES CHARBONNAGES 187; 6200; CHATELET. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 648,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 724,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
The main activity of MIRELLA MINGOIA GIACOMA is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MIRELLA MINGOIA GIACOMA is not available. You also can look at reviews of MIRELLA MINGOIA GIACOMA, open positions, location of MIRELLA MINGOIA GIACOMA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MIRELLA MINGOIA GIACOMA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MIRELLA MINGOIA GIACOMA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MIRELLA MINGOIA GIACOMA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MIRELLA MINGOIA GIACOMA, employees, financial statistics.