MICHEL GOFFI

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • MICHEL GOFFI
Private companiesFood Stores • MICHEL GOFFI

Contactgegevens MICHEL GOFFI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MICHEL GOFFI: address, phone, fax, email, website, opening hours

MICHEL GOFFI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA MARLIبRE 9; 7190; ECAUSSINNES, België

Telefoon (phone): 67442961 (+32-67442961) 67442961 (+32-67442961)

Fax (fax): +32 (65) 162-54-98 +32 (65) 162-54-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MICHEL GOFFI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MICHEL GOFFI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MICHEL GOFFI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MICHEL GOFFI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MICHEL GOFFI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MICHEL GOFFI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MICHEL GOFFI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MICHEL GOFFI
Products information MICHEL GOFFI

BTW identificatienummer (tax): BE06072113037
Ondernemingsnummer: 5311584472
Hoofdstad (capital): 320,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 522,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MICHEL GOFFI
(Get full report from official database of BE for MICHEL GOFFI)

Aanvulling soorten activiteiten voor MICHEL GOFFI
Addition kinds of activities for MICHEL GOFFI

239603. Millinery materialen en benodigdheden | Millinery materials and supplies
13899916. Verwijdering van condensaat benzine uit veld (verzamelen) lijnen | Removal of condensate gasoline from field (gathering) lines
22959902. Lamineren van stoffen | Laminating of fabrics
23960305. Hatters 'bont | Hatters' fur
36410208. Fotoflash en fotoflood lampen | Photoflash and photoflood lamps
39990506. Reinigingsmiddelen, pijp en sigarettenhouder | Cleaners, pipe and cigarette holder

Werken bij MICHEL GOFFI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MICHEL GOFFI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MICHEL GOFFI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MICHEL GOFFI. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers bijverdienste (week of weekend) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant produceert hoogwaardige folie voor tal van toepassingen voor industriële en consumentenverpakkingen in uiteenlopende sectoren, waaronder productiebedrijven, de voedingsindustrie, de bouw en de chemische industrie. Als operator sta je in voor de goede voortgang van het productieproces en grijp je in wanneer nodig. Je bedient en controleert extrusiemachines. Je controleert de kwaliteit van het product. Je rapporteert over het verloop van de productie We zijn op zoek naar extra poolmedewerkers die graag bijklussen ! graag personen die reeds tewerkgesteld zijn en geregeld vrij zijn in de week of weekend bij voorkeur technische bagage zowel mogelijkheden in 2 ploegen als in de nacht

  • Orderpickers voor merken zoals Kipling, Vans, Napapijri, Timberland ...! 2 ploegen (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De goederen die binnenkomen worden op een correcte wijze gelost, gepicked, verpakt en geladen. Alsook zijn er klanten die een speciale behandeling vragen voor hun goederen o.a. labelen, etiketteren, ... Dit is steeds anders en maakt het werk zeer gevarieerd. Het bedrijf is zeer ergonomisch en werkt enkel met nieuwe technologie, zoals bvb voicepicking. Dat zijn orders die verzameld worden via spraakherkenning, door een headset en een terminal dat hen langs de stellingen begeleidt waar de artikelen liggen opgeslagen. We zoeken personen die onmiddellijk aan de slag kunnen! Wat kunnen we je aanbieden? Er wordt gewerkt in een tweeploegensysteem. Dat zijn uren van 6u00 tot 14u00 en van 14u00 tot 22u. Elke vrijdag mag je een uurtje vroeger stoppen. Er is een competitief uurloon aangevuld met extralegale voordelen. Het bedrijf is bereikbaar met het openbaar vervoer, je krijgt jouw woonwegverkeer terug betaald. In eerste instantie is het een tijdelijke job, maar heel wat medewerkers wordt een vast contract aangeboden na een positieve interimperiode.

  • Assistent Elektrisch Verantwoordelijke (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze topklanten te Zele zijn we op zoek naar een Assisten Elektrisch Verantwoordelijke. Da's een hele mondvol. Wat houdt dat nu precies in? Je zal samen met het hoofd van de elektrische dienst werken en samen zijn jullie verantwoordelijk voor de elektrische installaties ter plaatse. Het takenpakket is heel gevarieerd, je zal namelijk deels op de werkvloer staan en verantwoordelijk zijn voor een aantal administratieve taken. Je zal het voortouw nemen bij technische projecten en werkvoorbereidingen, de elektriciens begeleiden in het preventief en curatief onderhoud. Verder bewaak je de voortgang, volgt het proces op en staat in voor de communicatie met leveranciers en stakeholders.

  • Werken als huishoudhulp regio Mol? Kies voor Domestic Services! (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u 1 gezin , combineren mogelijk (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht bij een gezin die in het stad woont ,de uren zijn telkens van 16:30-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00 woensdag ben je vrij. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ERPE-MERE (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Erpe-Mere zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! Graag eigen vervoer.

  • Huishoudhulp in Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Student winkelbediende (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Dag student! Ben je nog op zoek naar een bijverdienste in het weekend of een dag in de week? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als winkelbediende in deze gekende voedingszaak in Eeklo sta je in voor het bedienen van de klanten: opnemen van bestellingen, deze versnijden, inpakken en afrekenen. Ook help je achteraan mee met het klaarzetten van bestellingen en de afwas.

  • Medewerker Klantendienst (student) (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Jij bent het aanspreekpunt voor de klanten: -je noteert de bestellingen van de klanten (telefoon, fax, mail of website) en geeft deze in in het order management systeem. -je assisteert de klanten bij eventuele vragen. -je voert diverse administratieve taken uit. -je behandelt de klachten van klanten.

  • Teamlead voor farmaceutische cleaning (m/v) regio Beerse (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: CARE

    Type: Vaste Job

    Care Expert Cleaning helpt mee nieuwe geneesmiddelen ontdekken en reinigt en desinfecteert cleanrooms en labo’s in de farmaceutische industrie. Werken in een cleanroom vergt structuur, organisatie en discipline. Procedures moeten strikt gevolgd worden en je maakt schoon wat visueel niet vuil is. Daarom werkt Care Expert Cleaning met perfectionisten, mensen met een grote drive die daarenboven leergierig zijn. Functie Voor onze farmaceutische klant in de regio Beerse zijn we op zoek naar een teamlead. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het aansturen en opvolgen van onze cleaning operators. Je weet je team te coachen op het naadloos volgen van de procedures. Prioriteit hierbij zijn veiligheid en kwaliteit! Je voert de nodige controles uit en rapporteert deze zowel intern als naar de klant. Bovendien zorg je in samenspraak met de Site Lead voor het volgen van relevante KPI’s met betrekking tot training, veiligheid en kwaliteit.

  • Vente-exclusive - Product Owners Shop (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Interested in working on the latest technologies and developing the customer facing products that will be used in North Europe (Belgium, The Netherlands, Germany, Austria and Scandinavia)?   Vente-exclusive.com IT is looking for motivated product owners to join us on the quantum product program.      For our Customer Facing team that works on the website of the shop, we are looking for 2 Product Owners Shop.     Role    You will be the one shaping and implementing the future shop which will be the shopping experience for our +8 million North European customer. It will be in your hands together with the rest of the customer facing team. You'll be the single point of contact for marketing and country managers in order to define the best shopping experience for our customers. You will be responsible of: understanding business needs improving, challenging and prioritizing their requests translating them into functional specifications transform them together with Architect in technical specifications having a great & Agile collaboration with developers to secure an optimal delivery (optimal business value & efficient IT work) following-up the developments and giving regular feedback on the evolution and results within IT and to the business teams You will help the IT team to maintain an overall project pipeline with business value & impact at heart.

  • WINKELMEDEWERKER BAKKERIJ (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: EYCKMANS BANKET

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een winkelmedewerker die komt helpen bij het bedienen van de klanten. - op dinsdag van 8u tot 12 u of van 13u tot 18 uur - op vrijdag van 8u tot 12 u of van 13u tot 18 uur en eventueel op zondag van 7u tot 13 u.

Zoek naar antwoorden van MICHEL GOFFI in sociale netwerken
Look for responds of MICHEL GOFFI in social networks

Lees alle opmerkingen voor MICHEL GOFFI. Laat een reactie achter voor MICHEL GOFFI. MICHEL GOFFI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MICHEL GOFFI. Leave a respond for MICHEL GOFFI. MICHEL GOFFI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MICHEL GOFFI op de google maps. Adres en contacten MICHEL GOFFI
Location of MICHEL GOFFI on the google maps. Address and contacts of MICHEL GOFFI

Andere gerelateerde bedrijven als come MICHEL GOFFI MICHEL GOFFI: Color Twist BVBA | Gaioni M | HANDBALCLUB HANNIBAL | DRINK OASIS | Weldenhof-Herbolab

Other related companies as MICHEL GOFFI: Color Twist BVBA | Gaioni M | HANDBALCLUB HANNIBAL | DRINK OASIS | Weldenhof-Herbolab

MICHEL GOFFI is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MICHEL GOFFI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06072113037. Het bedrijf MICHEL GOFFI bevindt zich op het adres: RUE DE LA MARLIبRE 9; 7190; ECAUSSINNES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 320,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 522,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes..
De hoofdactiviteit van MICHEL GOFFI is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MICHEL GOFFI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MICHEL GOFFI, openstaande posities, locatie van MICHEL GOFFI op de kaart.

MICHEL GOFFI is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is MICHEL GOFFI, company assigned to the tax number BE06072113037. The company MICHEL GOFFI is located at the address: RUE DE LA MARLIبRE 9; 7190; ECAUSSINNES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 320,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 522,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes..
The main activity of MICHEL GOFFI is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MICHEL GOFFI is not available. You also can look at reviews of MICHEL GOFFI, open positions, location of MICHEL GOFFI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MICHEL GOFFI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MICHEL GOFFI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MICHEL GOFFI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MICHEL GOFFI, employees, financial statistics.