HANDBALCLUB HANNIBAL

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • HANDBALCLUB HANNIBAL
Private companiesFood Stores • HANDBALCLUB HANNIBAL

Contactgegevens HANDBALCLUB HANNIBAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HANDBALCLUB HANNIBAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

HANDBALCLUB HANNIBAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BAAL 39; 3980; TESSENDERLO, België

Telefoon (phone): 13668152 (+32-13668152) 13668152 (+32-13668152)

Fax (fax): +32 (15) 728-89-67 +32 (15) 728-89-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HANDBALCLUB HANNIBAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HANDBALCLUB HANNIBAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HANDBALCLUB HANNIBAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HANDBALCLUB HANNIBAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HANDBALCLUB HANNIBAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HANDBALCLUB HANNIBAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HANDBALCLUB HANNIBAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HANDBALCLUB HANNIBAL
Products information HANDBALCLUB HANNIBAL

BTW identificatienummer (tax): BE08118591308
Ondernemingsnummer: 1138702392
Hoofdstad (capital): 372,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 245,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in HANDBALCLUB HANNIBAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HANDBALCLUB HANNIBAL
(Get full report from official database of BE for HANDBALCLUB HANNIBAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor HANDBALCLUB HANNIBAL
Addition kinds of activities for HANDBALCLUB HANNIBAL

02140103. Zuivelproductie | Mohair production
15220201. Hervorming, meerdere woningen | Remodeling, multi-family dwellings
28210404. Cresolharsen | Cresol resins
50990303. Sloten en sluitsets | Locks and lock sets
57350102. Videobanden, vooraf opgenomen | Video tapes, prerecorded

Werken bij HANDBALCLUB HANNIBAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HANDBALCLUB HANNIBAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HANDBALCLUB HANNIBAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HANDBALCLUB HANNIBAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser veranda's (TIEGEM)

    Regio: TIEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar gemotiveerde plaatser. U zal instaan voor het plaatsen van veranda's regio West en Oost Vlaanderen.

  • Werken als huishoudhulp - koken Heist o/d Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Voor deze vacature zijn de meest voorkomende werkzaamheden: koken, strijken, boodschappen doen en de keuken poetsen. ONMIDDELLIJKE INDIENSTTREDING!!!

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Kalken - Laarne solliciteer via sms (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Vlotte student verkoopmedewerker kledij met ervaring (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar student verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

  • Student productiemedewerker (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Jouw takenpakket bestaat uit: Het inleggen van was in de strijkmangels; Verpakken van wasgoed; Sorteren.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Verpleegkundigen (Gegradueerde - HBO5/A2) (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: ROZENBERG

    Type: Vaste Job

    Verpleegkundige met een hart voor de bewoners van een modern woonzorgcentrum. Als gediplomeerd verpleegkundige zorg je voor een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf voor de 79 bewoners van het wzc Rozenberg dit doe je door je optimale en deskundige hulp, verpleging en verzorging.

  • Monteur / onderhoudstechnieker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NETWERK

    Type: Vaste Job

    Machines optimaal afstellen. Uitvoeren van reparaties en preventief onderhoud aan de productiemachines. Reviseren en aanpassen van machines i.s.m. de technische dienst. Nemen van initiatief tot en mede uitvoeren van (technische) verbeteringen. Analyse en oplossen van storingen i.s.m. de Teamleader Productie. Het opvolgen en bijsturen van machines na analyse van uitvalpercentages en efficiëntieresultaten. Het actief deelnemen aan verbeterprojecten. Het onderzoeken en oplossen van kwaliteitsissues en klachten. Naleven van de gestelde regels t.a.v. veiligheid, welzijn en milieu (5S).

  • Commercieel vastgoedtalent regio Genk en rand (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VASTGOEDKANTOOR MARVY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vastgoedkantoor MARVY is al 50 jaar een gevestigde waarde in Genk en rand op gebied van verhuur en verkoop van residentieel vastgoed. Voor de uitbreiding van ons commercieel team zoeken we een ambiteus en dynamisch persoon die instaat voor de inkoop en verkoop van panden in onze regio.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Psychotherapeut kinderen en jongeren op zelfstandige basis (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: DE LEIDRAAD

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychotherapeut kinderen en jongeren op zelfstandige basis De Leidraad is een multidisciplinair centrum voor psychotherapie en counseling met een praktijkruimte in Ursel en één in Beernem. We werken vanuit een integratieve visie waarin het welbevinden van de cliënt voorop staat. Onbevooroordeeld kunnen werken en een positieve ingesteldheid zijn bij ons onontbeerlijk! We werken met zeer uiteenlopende aanmeldingsvragen. Omdat ons cliëntenbestand blijft groeien, zijn we op zoek naar een psychotherapeut met specialisatie kinderen en jongeren die op zelfstandige basis wil instappen in onze praktijk. We zoeken iemand die bereid is een dagdeel (bij voorkeur op woensdag, vrijdag of zaterdag) per week te werken vanuit onze praktijk en mee het cliëntenbestand uit te bouwen. Je kiest zelf hoeveel cliënten je ziet per week. Gezocht profiel - Zelfstandig in hoofd- of bijberoep. - Professionele bachelor in een menswetenschappelijke richting. - Bijkomende therapie opleiding gevolgd hebben is een must! - Gepassioneerd zijn om kinderen te helpen. - Bereid zijn je minimum 1 dagdeel ( bij voorkeur op woensdag, vrijdag of zaterdag) per week beschikbaar te houden voor begeleidingen. - Je kan extra tijd vrijmaken voor de communicatie (mails, telefoons) die nodig is voor een goede samenwerking en je bent bereid aanwezig te zijn op het maandelijks overleg - Minstens 2 jaar ervaring als therapeut. Kennis van speltherapeutische en creatieve technieken zijn een groot pluspunt! - Uitvoeren van het therapeutisch beleid van de groepspraktijk. - Bereidheid om deel te nemen aan de teamwerking en de uitbouw van de praktijk.

  • Restaurantmedewerker FLEXI (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: QUICK OOSTAKKER

    Type: Flexijob

    Als medewerker (kassa/keuken) ben je verantwoordelijk voor het aangename onthaal en de smakelijke ervaring van ons gamma Burgers.

Zoek naar antwoorden van HANDBALCLUB HANNIBAL in sociale netwerken
Look for responds of HANDBALCLUB HANNIBAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor HANDBALCLUB HANNIBAL. Laat een reactie achter voor HANDBALCLUB HANNIBAL. HANDBALCLUB HANNIBAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HANDBALCLUB HANNIBAL. Leave a respond for HANDBALCLUB HANNIBAL. HANDBALCLUB HANNIBAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HANDBALCLUB HANNIBAL op de google maps. Adres en contacten HANDBALCLUB HANNIBAL
Location of HANDBALCLUB HANNIBAL on the google maps. Address and contacts of HANDBALCLUB HANNIBAL

Andere gerelateerde bedrijven als come HANDBALCLUB HANNIBAL HANDBALCLUB HANNIBAL: COIFFURE CHRIS | SYNERGO | CLAUDE AERTS | Basic Line | ECOLE PRIMAIRE LIBRE

Other related companies as HANDBALCLUB HANNIBAL: COIFFURE CHRIS | SYNERGO | CLAUDE AERTS | Basic Line | ECOLE PRIMAIRE LIBRE

HANDBALCLUB HANNIBAL is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HANDBALCLUB HANNIBAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08118591308. Het bedrijf HANDBALCLUB HANNIBAL bevindt zich op het adres: BAAL 39; 3980; TESSENDERLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 372,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 245,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in HANDBALCLUB HANNIBAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HANDBALCLUB HANNIBAL is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HANDBALCLUB HANNIBAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HANDBALCLUB HANNIBAL, openstaande posities, locatie van HANDBALCLUB HANNIBAL op de kaart.

HANDBALCLUB HANNIBAL is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is HANDBALCLUB HANNIBAL, company assigned to the tax number BE08118591308. The company HANDBALCLUB HANNIBAL is located at the address: BAAL 39; 3980; TESSENDERLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 372,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 245,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sportclubs. Products created in HANDBALCLUB HANNIBAL were not found.
The main activity of HANDBALCLUB HANNIBAL is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HANDBALCLUB HANNIBAL is not available. You also can look at reviews of HANDBALCLUB HANNIBAL, open positions, location of HANDBALCLUB HANNIBAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HANDBALCLUB HANNIBAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HANDBALCLUB HANNIBAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HANDBALCLUB HANNIBAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HANDBALCLUB HANNIBAL, employees, financial statistics.