BLICKLE BVBA - SPRL

Contactgegevens BLICKLE BVBA - SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BLICKLE BVBA - SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BLICKLE BVBA - SPRL

Regio (region): Wommelgem, België

Adres (address): Kapelstraat 75, 2160 Wommelgem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-38-28-01-54 32-38-28-01-54

Fax (fax): 32-38-27-00-46 32-38-27-00-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BLICKLE BVBA - SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BLICKLE BVBA - SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BLICKLE BVBA - SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BLICKLE BVBA - SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BLICKLE BVBA - SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BLICKLE BVBA - SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BLICKLE BVBA - SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BLICKLE BVBA - SPRL
Products information BLICKLE BVBA - SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08461364746
Ondernemingsnummer: 2008819580
Hoofdstad (capital): 663,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 163,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in BLICKLE BVBA - SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wheels, castors and rollers

Profiel (profile): We manufacture wheels and castors with load capacities from 15 kg to 20000 kg.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BLICKLE BVBA - SPRL
(Get full report from official database of BE for BLICKLE BVBA - SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BLICKLE BVBA - SPRL
Addition kinds of activities for BLICKLE BVBA - SPRL

232602. Werkkleding, behalve uniformen | Work apparel, except uniforms
22580302. Netwerk gemaakt op een kant of net machine | Netting made on a lace or net machine
31619901. Attache 'gevallen | Attache' cases
60990101. Geautomatiseerde clearinghouses | Automated clearinghouses
82990101. Kunstschool, behalve commercieel | Art school, except commercial

Werken bij BLICKLE BVBA - SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BLICKLE BVBA - SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BLICKLE BVBA - SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BLICKLE BVBA - SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • CHAUFFEUR met RIJBEWIJS B PERSONENVERVOER M/V (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een havenbedrijf te Zeebrugge zijn we op zoek naar flexibele busdrivers (M/V) die instaan voor het vervoer van de havenarbeiders van en naar het schip of de trein. Door het unieke karakter van de haven, bieden wij u werk op basis van dagcontracten in flexibele werkroosters. Je zit zelf mee aan het stuur van je eigen planning. Je geeft zelf aan hoeveel dagen je kan werken. Ideaal dus voor zowel een voltijdse baan, maar ook voor de bijverdieners!

 • Medewerker Contactcenter Non-Food (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je goed met taal, communicatief aangelegd en help je graag mensen? Dan pas je perfect bij In Contact, het contactcenter van Colruyt Group. Onze 250 medewerkers reageren snel, vriendelijk en professioneel. Wanneer klanten en collega's bellen of mailen, beantwoord jij enthousiast al hun vragen. Je werkt graag in een team. Samen met je teamgenoten ga je volop voor de klant, met de nodige goesting. Heeft hij een probleem? Dan is dat ook het jouwe tot een oplossing gevonden is. Heeft hij een vraag? Dan doe je er alles aan om het antwoord te vinden. Wanneer je een gesprek met een glimlach kunt afsluiten, is jouw dag helemaal goed. Vanzelfsprekend behandel je elk gesprek vertrouwelijk en met de nodige integriteit. In Contact helpt zowel klanten als medewerkers verder. Jij gaat aan de slag in de cluster 'Food¿ of 'Non-Food¿. De Foodafdeling omvat winkelformules zoals Colruyt, Bio-Planet, Spar en OKay. Voor Non-Food sta je de medewerkers en klanten van Dreamland, Dreambaby en ColliShop te woord. Vooraf krijg je een uitgebreide opleiding zodat je perfect op de hoogte bent van alles wat er leeft en beweegt bij Colruyt Group. Nu eens begeleid je mensen bij het online kiezen van tuinmeubelen, dan weer maak je iemand wegwijs op de bestelsite van Collect&Go of beantwoord je een vraag over de nieuwste videogames bij DreamLand. Afwisselend? Zeker en vast!

 • Dakwerker/zonnepaneler (m/v) (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Izegem zijn wij dringend op zoek naar mensen die reeds ervaring hebben met op een dak te werken. Dit om zonnepanelen te plaatsen. Ervaring met zonnepanelen hoeft niet perse maar wel met dakwerken. Je werkt in een 40uren stelsel ingeschreven in het paritair comité van de bouwsector! Mooie verloning en werken in een dynamisch bedrijf!

 • Schilder (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant in Lummen is op zoek naar een schilder.

 • Exclusieve huishoudhulp ( M/V ) te St. Denijs-Westrem 8u/week (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, strijken,naaien, dagdagelijkse taken, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te St. Denijs-Westrem . Poetsen, strijken, dagdagelijkse taken, maken deel uit van je takenpakket. Ben je een dierenvriend en kan je goed omgaan met de hond, een Duitse herder, dan ben je zeker welkom in dit gastgezin. Je mag opstarten vanaf 1 augustus. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp regio Adegem- voltijds / deeltijds (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: HOME FOR YOU

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Adegem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

 • Medewerker poetsdienst regio Rupelstreek (Regio Boom-Aartselaar)

  Regio: Regio Boom-Aartselaar

  Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

  Type: Vaste Job

  OTV Home Care is reeds jaren een gevestigde waarde in de thuiszorg en breidt zich nog steeds uit. Als medewerker van onze poetsdienst bied je ondersteuning aan zorgbehoevenden die omwille van gezondheidsredenen voor het onderhoud van de woning niet meer kunnen instaan. Jouw taakinhoud bestaat uit het schoonmaken van hun woning.

 • PHP Developer (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: INTRACTO GROUP

  Type: Vaste Job

  Als PHP-developer bij Intracto werk je mee aan platformen en applicaties voor nationale en internationale klanten. Je zoekt oplossingen voor de problemen van je klanten, met wie je vlot communiceert en een nauwe band onderhoudt.

 • Planner (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een planner. Je komt te werken op de centrale planning in Herentals en ondersteunt de werfleiders bij het invullen van hun opdrachten bij de klanten. Na een 2-tal jaren kom je te werken op de planning te Antwerpen. Je maakt in samenwerking met de betrokken diensten een zo efficiënt mogelijke planning. Je organiseert de daarvoor benodigde materialen, medewerkers en voertuigen, waarbij je rekening houdt met onverwachte situaties. Daarnaast draag je zorg voor de administratieve ondersteuning en registratie. Je neemt de werkopdrachten aan van zowel onze werfleiding en onderhoudt contact over de reservering en inzet van voertuigen Je maakt werkopdrachten aan in het systeem Je controleert de voorraad en inhuur van de benodigde materialen en zoekt pro-actie naar de juiste invulling en oplossing Je kent de specifieke vereisten per werf en houdt hiermee rekening Je houdt inhuuropdrachten in de gaten en meldt deze tijdig af na afronden van de werkzaamheden Je bereidt de werkopdrachten voor op facturatie Je beantwoordt vragen vanuit de organisatie over beschikbaarheid en mogelijkheden

 • Functioneel Analist (solution designer) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Modis Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn op zoek naar een functioneel analist die graag met Enterprise Architect werkt. Het betreft een freelance project lange termijn voor een klant in Mechelen. Lees verder als je meer wil weten! Jouw missie: Analyseren en beschrijven van de business context van waaruit nieuwe requirements worden geformuleerd Vertalen van de (niet-) functionele requirements naar technische specificaties voor de software waarmee een applicatie wordt gerealiseerd. Uitvoeren van de technische impactanalyse van voorgenomen projecten en wijzigingen op de systemen. Opstellen en/of reviewen van een technisch ontwerp en beschrijving van de architectuur van de software waarmee applicaties worden gerealiseerd. Documenteren van (niet-) functionele requirements en voorgestelde oplossingen binnen Enterprise Architect On the side: Opstellen en/of challengen van een kosteninschatting op basis van complexiteit en workload bij het doorvoeren van projecten en wijzigingen. Ondersteunen bij en/of uitvoeren van testen. Erop toezien dat de geleverde oplossing in lijn is met het technisch ontwerp. Plannen en bewaken van de kwaliteit en ontwikkeling van applicaties om gebruiksnut en kosten te optimaliseren. Profiel Je beschikt over een masterdiploma of gelijkwaardig door ervaring De opmaak van kwalitatieve functioneel-technische documentatie is een passie ! Kennis van Enterprise Architect is een vereiste Je beschikt over een gedegen ervaring als functioneel analist Je werkt resultaatgericht en je neemt ownership Je werkt graag autonoom en bent sterk communicatief Je hebt oog voor kwaliteit Je bent enthousiast en flexibel en werkt nauwkeurig Je hebt een sterke affiniteit met technologie Kennis van GIS technologie is een sterk pluspunt Interesse? Neem snel contact met me op: [email protected]

 • Vlogger/Blogger in 'Moestuinieren' (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: HPA

  Type: Flexijob

  Scava is actief in de productie en verkoop van moestuinbakken- & tafels en wij zoeken een gedreven FlexiJobber met pit, passie en durf die de wereld van tweets, likes en clicks kent als de beste, iemand die volledig autonoom kan werken en sterk uit de hoek komt. Jouw taak is het ontwerpen van creatieve communicatie voor onze klanten, gaande van nieuwsartikelen tot communicatie via allerlei Sociale Media. Jij wordt het nieuwe gezicht van onze afdeling en dankzij jou breng je mensen op een positieve manier aan het moestuinieren. Jou volgers zien in jou dan ook het voorbeeld hoe het anders en beter kan. Je bent vlot in de omgang & sympathiek. Een optimistisch persoon. Je weet wat commercieel ok is en je voelt de producten perfect aan. Je denkt mee en zoekt naar creatieve oplossingen.

 • flexijob zaal (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: DE NOTELAAR

  Type: Flexijob

  opdienen en afruimen

Zoek naar antwoorden van BLICKLE BVBA - SPRL in sociale netwerken
Look for responds of BLICKLE BVBA - SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BLICKLE BVBA - SPRL. Laat een reactie achter voor BLICKLE BVBA - SPRL. BLICKLE BVBA - SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BLICKLE BVBA - SPRL. Leave a respond for BLICKLE BVBA - SPRL. BLICKLE BVBA - SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BLICKLE BVBA - SPRL op de google maps. Adres en contacten BLICKLE BVBA - SPRL
Location of BLICKLE BVBA - SPRL on the google maps. Address and contacts of BLICKLE BVBA - SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come BLICKLE BVBA - SPRL BLICKLE BVBA - SPRL: MARCEL ROEMERS | Travers A | SUPERCONFEX | MYLLE AUDIO-VISUAL NV | DE POST

Other related companies as BLICKLE BVBA - SPRL: MARCEL ROEMERS | Travers A | SUPERCONFEX | MYLLE AUDIO-VISUAL NV | DE POST

BLICKLE BVBA - SPRL is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Wommelgem, België. De volledige naam van het bedrijf is BLICKLE BVBA - SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08461364746. Het bedrijf BLICKLE BVBA - SPRL bevindt zich op het adres: Kapelstraat 75, 2160 Wommelgem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 663,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 163,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Profile is We manufacture wheels and castors with load capacities from 15 kg to 20000 kg.. Branchecategorie is Wheels, castors and rollers. Producten gemaakt in BLICKLE BVBA - SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BLICKLE BVBA - SPRL is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BLICKLE BVBA - SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BLICKLE BVBA - SPRL, openstaande posities, locatie van BLICKLE BVBA - SPRL op de kaart.

BLICKLE BVBA - SPRL is a company, that was registered 1998 in Wommelgem region, Belgium. Full name of company is BLICKLE BVBA - SPRL, company assigned to the tax number BE08461364746. The company BLICKLE BVBA - SPRL is located at the address: Kapelstraat 75, 2160 Wommelgem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 663,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 163,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Profile is We manufacture wheels and castors with load capacities from 15 kg to 20000 kg.. Industry category is Wheels, castors and rollers. Products created in BLICKLE BVBA - SPRL were not found.
The main activity of BLICKLE BVBA - SPRL is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BLICKLE BVBA - SPRL is not available. You also can look at reviews of BLICKLE BVBA - SPRL, open positions, location of BLICKLE BVBA - SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BLICKLE BVBA - SPRL, Wommelgem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BLICKLE BVBA - SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BLICKLE BVBA - SPRL, Wommelgem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BLICKLE BVBA - SPRL, employees, financial statistics.