MANU HAIRCLUB

Contactgegevens MANU HAIRCLUB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MANU HAIRCLUB: address, phone, fax, email, website, opening hours

MANU HAIRCLUB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WIJNGAARDSTRAAT 25; 3080; TERVUREN, België

Telefoon (phone): 27672095 (+32-27672095) 27672095 (+32-27672095)

Fax (fax): +32 (57) 230-12-10 +32 (57) 230-12-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MANU HAIRCLUB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MANU HAIRCLUB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MANU HAIRCLUB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MANU HAIRCLUB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MANU HAIRCLUB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MANU HAIRCLUB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MANU HAIRCLUB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MANU HAIRCLUB
Products information MANU HAIRCLUB

BTW identificatienummer (tax): BE02643005371
Ondernemingsnummer: 3854522705
Hoofdstad (capital): 271,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 571,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Hommes.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MANU HAIRCLUB
(Get full report from official database of BE for MANU HAIRCLUB)

Aanvulling soorten activiteiten voor MANU HAIRCLUB
Addition kinds of activities for MANU HAIRCLUB

20910209. Oesters: verpakt in blikjes, potten, enz. | Oysters: packaged in cans, jars, etc.
38430202. Verbindingen, tandheelkunde | Compounds, dental
41319903. Interstate buslijn | Interstate bus line
50740201. Ketels, warm water verwarming | Boilers, hot water heating
57340202. Magnetische schijven | Magnetic disks
73499906. Vensterreiniging | Window cleaning

Werken bij MANU HAIRCLUB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MANU HAIRCLUB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MANU HAIRCLUB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MANU HAIRCLUB. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - tractorbestuurder Wetteren (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is specialist op het vlak van onderhoud van en langs de autosnelwegen, gewestwegen, waterlopen en spoorwegen in heel Vlaanderen. Voor onze tak groenonderhoud gaan we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor het besturen van een platte maaitractor. Je zal instaan voor het maaien van talluds en parkings. Hiervoor krijg je een vaste tractor met kleine vrachtwagen toegewezen. De regio waarin je zal tewerkgesteld worden is Oost en West Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Je zal vertrekken van onze depot te Wetteren. Tijdens de wintermaanden wanneer er niet gemaaid moet worden, wordt altijd ander werk voorzien afhankelijk van je competenties. • Landbouwvoertuigen op de werf en op de weg naar de productieplaats (akker, bos, …), opslagplaats, leveringsplaats (boerderijen, coöperatieven, …), … besturen • Het materieel onderhouden Het onderhoudsboekje invullen • De opdracht en de plaats van de opdracht vaststellen op basis van de planning Het materiaal voorbereiden en afstellen • Basisonderhoud van het materieel en de ruimtes uitvoeren

  • Operator 2-ploegen (m/v) (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: FORUM JOBS DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Merchtem zoeken wij een operator die zal werken op de laklijn. Je wenst in 2 ploegen te werken. Je zal diverse machines bedienen en stuurt bij indien er zich problemen voordoen. Alle afgewerkte producten registreer je in de PC. Daarnaast sta je in nauw contact met de heftruckchauffeur die grondstoffen en afgewerkte producten aan -en afvoert.

  • Magazijnmedewerker (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ago zoekt gemotiveerde magazijnier voor een firma in Heist-op-den-Berg. Dit in dagdienst.

  • Huishoudhulp 15u/week (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Amby Koersel

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Poetshulp regio Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Melle Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren. Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student Winkelbediende bakkerij m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij uit de omgeving van Zottegem zijn we op zoek naar studenten die op zaterdag en/ of zondag willen werken gedurende het ganse jaar. Jouw taken zijn oa : het aanvullen van de winkel, versnijden van brood, inpakken van brood en gebak, afrekenen van de klanten bestellingen noteren en klaarzetten

  • Sales Promotor | Bose (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Bose is een wereldleider op vlak van audio-apparatuur. Al jaar en dag staan ze bekend voor hun sterke kwaliteit en innovativiteit.   Momenteel hebben ze een nieuw product op de markt: ‘Noise-Masking Sleepbuds’. Met deze kleine oordopjes kan je gemakkelijker inslapen en de nachtrust beter laten verlopen. Om dit product te promoten zijn we op zoek naar Sales Promotoren die in verschillende Media Markt winkels het product demonstreren en verkopen.   Je zal (potentiële) klanten uitleg geven over het nieuw, gelanceerd product en deze demonstreren bij grote retailers. Je bent hierbij hét vaste aanspreekpunt op de winkelvloer. Je wordt tijdens het weekend ingeschakeld en in je eigen regio.

  • Mecanicien, tijdelijke functie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je werkt voor een bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van zelfwarmende/zelfkoelende verpakkingen. Voor de opbouw en montage van een machine zijn we op zoek naar een mecanicien die zich gedurende 1 a 2 maanden kan vrijmaken. Sta je mechanisch sterk in je schoenen? Lees je vlot technische plannen? Heb je eventueel voeling met pneumatica en/of hydraulica? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Allround technieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMCE NV

    Type: Vaste Job

    je staat in voor het bouwen van prototype meetopstellingen je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de installaties en gebouwen je staat in voor het assembleren en monteren van de meetinstrumenten je steekt mee de handen uit de mouwen: je helpt goederen stockeren, je werkt met de heftruck,...

  • Werkplaatsverantwoordelijke (voor onze vestiging in BEVEREN/KRUIBEKE) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: VAN HOVE GARAGES NV

    Type: Vaste Job

    - Je voert onderhoud en herstellingen uit aan bestel- en vrachtwagens - Je geeft leiding aan de werkplaats: werk verdelen, herstellingen opvolgen, controle na reparatie,... - Je werkt nauw samen met receptie en magazijn om klanten snelle en correcte service te geven - Je staat in contact met de technische dienst van Renault Trucks

Zoek naar antwoorden van MANU HAIRCLUB in sociale netwerken
Look for responds of MANU HAIRCLUB in social networks

Lees alle opmerkingen voor MANU HAIRCLUB. Laat een reactie achter voor MANU HAIRCLUB. MANU HAIRCLUB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MANU HAIRCLUB. Leave a respond for MANU HAIRCLUB. MANU HAIRCLUB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MANU HAIRCLUB op de google maps. Adres en contacten MANU HAIRCLUB
Location of MANU HAIRCLUB on the google maps. Address and contacts of MANU HAIRCLUB

Andere gerelateerde bedrijven als come MANU HAIRCLUB MANU HAIRCLUB: Lambeens & Zn BVBA | RALF WITTEBROCK | BANDAMED | ANNE VAN DE VYVER | DE SMET, BART

Other related companies as MANU HAIRCLUB: Lambeens & Zn BVBA | RALF WITTEBROCK | BANDAMED | ANNE VAN DE VYVER | DE SMET, BART

MANU HAIRCLUB is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MANU HAIRCLUB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02643005371. Het bedrijf MANU HAIRCLUB bevindt zich op het adres: WIJNGAARDSTRAAT 25; 3080; TERVUREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 271,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 571,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Hommes..
De hoofdactiviteit van MANU HAIRCLUB is Transportuitrusting, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MANU HAIRCLUB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MANU HAIRCLUB, openstaande posities, locatie van MANU HAIRCLUB op de kaart.

MANU HAIRCLUB is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is MANU HAIRCLUB, company assigned to the tax number BE02643005371. The company MANU HAIRCLUB is located at the address: WIJNGAARDSTRAAT 25; 3080; TERVUREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 271,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 571,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Hommes..
The main activity of MANU HAIRCLUB is Transportation Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MANU HAIRCLUB is not available. You also can look at reviews of MANU HAIRCLUB, open positions, location of MANU HAIRCLUB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MANU HAIRCLUB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MANU HAIRCLUB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MANU HAIRCLUB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MANU HAIRCLUB, employees, financial statistics.