FLHOTEL ROYAL CROWN PLAZA SA

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • FLHOTEL ROYAL CROWN PLAZA SA
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • FLHOTEL ROYAL CROWN PLAZA SA

Contactgegevens FLHOTEL ROYAL CROWN PLAZA SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLHOTEL ROYAL CROWN PLAZA SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLHOTEL ROYAL CROWN PLAZA SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): R. Royale 250 1210 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-22-20-66-11 32-22-20-66-11

Fax (fax): 32-22-17-84-44 32-22-17-84-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLHOTEL ROYAL CROWN PLAZA SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLHOTEL ROYAL CROWN PLAZA SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLHOTEL ROYAL CROWN PLAZA SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLHOTEL ROYAL CROWN PLAZA SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLHOTEL ROYAL CROWN PLAZA SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLHOTEL ROYAL CROWN PLAZA SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLHOTEL ROYAL CROWN PLAZA SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLHOTEL ROYAL CROWN PLAZA SA
Products information FLHOTEL ROYAL CROWN PLAZA SA

BTW identificatienummer (tax): BE05922149658
Ondernemingsnummer: 4368408203
Hoofdstad (capital): 192,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 508,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in FLHOTEL ROYAL CROWN PLAZA SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels - Belgium

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLHOTEL ROYAL CROWN PLAZA SA
(Get full report from official database of BE for FLHOTEL ROYAL CROWN PLAZA SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLHOTEL ROYAL CROWN PLAZA SA
Addition kinds of activities for FLHOTEL ROYAL CROWN PLAZA SA

721500. Muntwasserijen en schoonmaak | Coin-operated laundries and cleaning
20920000. Verse of bevroren verpakt vis | Fresh or frozen packaged fish
32810503. Sokkels, marmer | Pedestals, marble
36129902. Verzadigbare reactoren | Saturable reactors
50920302. Ballonnen, nieuwigheid | Balloons, novelty

Werken bij FLHOTEL ROYAL CROWN PLAZA SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLHOTEL ROYAL CROWN PLAZA SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLHOTEL ROYAL CROWN PLAZA SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLHOTEL ROYAL CROWN PLAZA SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudsmedewerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als poetshulp sta je in voor een kwalitetieve schoonmaak binnen het trransportbedrijf. Je onderhoudt de bedrijfsgebouden. Jouw taken zijn de volgende: afstoffen van kasten en bureaus, poetsen van de verschillende ruimtes, planten water geven, vuilzakken leegmaken, koffie maken, afwassen,...

  • ELEKTRICIEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Mechelen zijn wij op zoek naar een elektricien. (m/v) Ben jij iemand die elektrische plannen kan lezen en kennis hebt van domotica, beveiliging?  Heb jij reeds 2 jaar ervaring als elektricien en ben je op de hoogte van alle basis kennis? Kan jij kabels plaatsen en aansluiten? Dan ben jij de ideale kandidaat ! Wij zoeken zowel profielen voor de binnendienst als voor de buitendienst.

  • Tekenaar betonelementen / betonconstructies (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het tekenen van de productietekeningen van onze prefab betonelementen/betonconstructies Je maakt ze klaar voor productie. Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en opvolging van de dossiers.

  • Industriële reinigers (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Staffing

    Type: Dienstenchequebaan

    Schrikt zwaar werk je niet af en ben je bereid zowel afbraakwerken als industriële reiniging uit te voeren? Dan is dit de ideale job voor jou! Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op de woningbouw, projectontwikkeling, totaalrenovatie, aannemingen, schade na brand, schade na water schade na vocht, binnenschrijnwerk en buitenschrijnwerk. Omschrijving Elke dag ga je samen met enkele vaste medewerkers naar de verschillende particuliere werven in Oost- en West-Vlaanderen. Je zal instaan voor de afbraak en opruiming in gebouwen die brandschade of watersschade hebben geleden. Schilderwerken en industriele schoonmaak behoren eveneens tot je gevarieerde takenpaket.

  • Huishoudhulp in Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Salespromotor (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: PEPPERMINDS BELGIE

    Type: Studentenjob

    Je wilt een onvergetelijke tijd beleven. Je bent ijverig om te leren. Vrienden te maken. Een feestje te vieren. Je wilt in het nu leven, maar ook werken aan je toekomst. Aan je dromen. Ja toch? Mooi. Want dan vind je bij ons de studentenjob van je leven. Trainingen. Masterclasses. Groeimogelijkheden in België en daarbuiten. Je bent actief voor A-merken. Werft abonnees, leden en donateurs met bijzondere acties. Vormt een hechte community met je collega’s, die al snel je vrienden worden. Dat is niet alleen gezellig, het is ook goud waard in het vervolg van je carrière, bij ons of ergens anders. Je wordt salespromotor bij Pepperminds. Je hebt geen idee wat dat betekent. Maakt niet uit: wij leren je alle verkooptechnieken die je nodig hebt. Je maakt vrienden. Beleeft de leukste dingen. Haalt abonnees, leden en donateurs binnen voor het project waar jij enthousiast van wordt. Maar het belangrijkste is dat je samen met ons aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling werkt. Zie het als een avontuur. Met ons als kompas, kaart en rugzak. Hoe dan ook: de studentenjob van je leven. Hoe je ‘m krijgt? Door falen te zien als leermoment. Teamspeler, doorzetter, praatjesmaker, feestbeest en wereldreiziger in één. Je bent 18 jaar of ouder en zeker één keer per week beschikbaar. En je moet natuurlijk wel even solliciteren.

  • Talent Officer (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AUSY

    Type: Vaste Job

    Je overlegt op regelmatige basis met de business omtrent personeelstekorten, vacatures, opleidingsbehoeften, team functioneren, etc. Je staat mee in voor de rekrutering van diverse profielen (vnl. ingenieurs). Je volgt het RCR proces op van A tot Z: intakes, job postings, sourcing, CV screening en interviews, testing, contractonderhandelingen en follow-up. Je bent verantwoordelijk voor de uitzendkrachten, neemt het contact met de partners op alsook de administratieve opvolging. Je werkt campus recruitment activiteiten uit en volgt het Televic stage programma op. Je garandeert een correct onboarding proces voor nieuwe collega's. Je werkt mee aan de implementatie van de Televic Training Academy.

  • Projectingenieur (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Je biedt technisch-commerciële ondersteuning aan de verkopers. Je onderzoekt in offertefase wat de beste oplossing is voor de klant. Gezien het telkens gaat over maatwerk, zoek je voor de klant naar de beste technische oplossing. Bij verkoop van een project werk je dit technisch uit tot in detail. Je maakt keuzes in materiaal zoals alluminium, takels, aandrijving, sturingen, enzovoort. Je ontwerpt de installatie in SolidWorks. Je voorziet de opmaak van sterkteberekeningen en simulaties. Daarna bewaak je ook de planning naar productie en montage onsite. Binnen engineering werk je nauw samen met 6 collega’s en rapporteer je aan de engineering manager. Bedrijfsprofiel: Onze klant bestaat meer dan 50 jaar en is actief in de verkoop, ontwerp / engineering, constructie, plaatsing tot service van kwaliteitsvolle takels, hangbruginstallaties en ophangsystemen. Deze worden nationaal en internationaal ingezet in diverse projecten en omgevingen. Ter versterking van hun engineering kijken wij momenteel uit naar een Project Engineer.

  • Freelance docent 'basis boekhouden' Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • ZORGKUNDIGE IN THUISVERPLEGING (ZELFSTANDIG) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IEZE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin om als zelfstandig zorgkundige te werken in thuisverpleging? Ben je een zelfstandig persoon? Regel je graag zelf je werk en wil je goed je boterham verdienen? Droom je er van om in de regio Kortrijk/Menen/Waregem in thuisverpleging te werken? Wil jij ook jouw steentje bijdragen om mensen zo lang mogelijk thuis te helpen wonen? Verzorg je graag mensen met hart en ziel? Solliciteer dan snel op deze vacature.

  • ClearSource - Reporting Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are actively looking for an analyst with experience with SQL or Tableau. You will optimize and atomize internal processes.     Function Continuous analyzing to prepare commercial and operational decisions Internal reporting of KPI's and further optimization/automatization of processes. Preparing of external reporting towards clients and partners Analysing and answering of complex questions about data You will be the link between the business team and the data team. You will be part of a broad project. You will give trainings on Tableau, SQL and VBA You will analyse monthly, quarterly and yearly reportings You will transform Excell to SQL Developing of automated updates in some databases   Profile You have good experience with Tableau, SQL, VBA and MS access Experience with reporting and analysing of data is needed. Knowledge of JavaScript, JQuery and PHP is a plus You speak English, dutch is a big plus You are a teamplayer You are structured and proactive. You are able to work autonomous.   Details Start: ASAP contract: Freelance: 6 months + extensions location: Brussels   Interested? Please click on apply.

  • bakkershulp (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RUBEN COOLS

    Type: Flexijob

    Flexijob bakkerij voor het weekend ed. Geen nachtwerk. Geen ervaring vereist. Wel leergierig zijn en intresse voor het product.

Zoek naar antwoorden van FLHOTEL ROYAL CROWN PLAZA SA in sociale netwerken
Look for responds of FLHOTEL ROYAL CROWN PLAZA SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLHOTEL ROYAL CROWN PLAZA SA. Laat een reactie achter voor FLHOTEL ROYAL CROWN PLAZA SA. FLHOTEL ROYAL CROWN PLAZA SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLHOTEL ROYAL CROWN PLAZA SA. Leave a respond for FLHOTEL ROYAL CROWN PLAZA SA. FLHOTEL ROYAL CROWN PLAZA SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLHOTEL ROYAL CROWN PLAZA SA op de google maps. Adres en contacten FLHOTEL ROYAL CROWN PLAZA SA
Location of FLHOTEL ROYAL CROWN PLAZA SA on the google maps. Address and contacts of FLHOTEL ROYAL CROWN PLAZA SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLHOTEL ROYAL CROWN PLAZA SA FLHOTEL ROYAL CROWN PLAZA SA: BIBLIOTHEEK KUURNE | Bies M | GENTBRUGSE ZWALMVRIENDEN | H DEUX O | C.I.A.T. BELGIUM SA

Other related companies as FLHOTEL ROYAL CROWN PLAZA SA: BIBLIOTHEEK KUURNE | Bies M | GENTBRUGSE ZWALMVRIENDEN | H DEUX O | C.I.A.T. BELGIUM SA

FLHOTEL ROYAL CROWN PLAZA SA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLHOTEL ROYAL CROWN PLAZA SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05922149658. Het bedrijf FLHOTEL ROYAL CROWN PLAZA SA bevindt zich op het adres: R. Royale 250 1210 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 192,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 508,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hotels - Belgium. Producten gemaakt in FLHOTEL ROYAL CROWN PLAZA SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLHOTEL ROYAL CROWN PLAZA SA is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLHOTEL ROYAL CROWN PLAZA SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLHOTEL ROYAL CROWN PLAZA SA, openstaande posities, locatie van FLHOTEL ROYAL CROWN PLAZA SA op de kaart.

FLHOTEL ROYAL CROWN PLAZA SA is a company, that was registered 2014 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLHOTEL ROYAL CROWN PLAZA SA, company assigned to the tax number BE05922149658. The company FLHOTEL ROYAL CROWN PLAZA SA is located at the address: R. Royale 250 1210 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 192,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 508,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hotels - Belgium. Products created in FLHOTEL ROYAL CROWN PLAZA SA were not found.
The main activity of FLHOTEL ROYAL CROWN PLAZA SA is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLHOTEL ROYAL CROWN PLAZA SA is not available. You also can look at reviews of FLHOTEL ROYAL CROWN PLAZA SA, open positions, location of FLHOTEL ROYAL CROWN PLAZA SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLHOTEL ROYAL CROWN PLAZA SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLHOTEL ROYAL CROWN PLAZA SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLHOTEL ROYAL CROWN PLAZA SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLHOTEL ROYAL CROWN PLAZA SA, employees, financial statistics.