FLPARI MUTUEL UNIFIÉ BELGE SC

Contactgegevens FLPARI MUTUEL UNIFIÉ BELGE SC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLPARI MUTUEL UNIFIÉ BELGE SC: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLPARI MUTUEL UNIFIÉ BELGE SC

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): R. Laneau 119-133 1020 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-27-36-99-55 32-27-36-99-55

Fax (fax): 32-27-33-39-86 32-27-33-39-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLPARI MUTUEL UNIFIÉ BELGE SC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLPARI MUTUEL UNIFIÉ BELGE SC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLPARI MUTUEL UNIFIÉ BELGE SC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLPARI MUTUEL UNIFIÉ BELGE SC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLPARI MUTUEL UNIFIÉ BELGE SC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLPARI MUTUEL UNIFIÉ BELGE SC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLPARI MUTUEL UNIFIÉ BELGE SC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLPARI MUTUEL UNIFIÉ BELGE SC
Products information FLPARI MUTUEL UNIFIÉ BELGE SC

BTW identificatienummer (tax): BE01479827880
Ondernemingsnummer: 1615783691
Hoofdstad (capital): 207,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 482,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in FLPARI MUTUEL UNIFIÉ BELGE SC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sport and leisure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLPARI MUTUEL UNIFIÉ BELGE SC
(Get full report from official database of BE for FLPARI MUTUEL UNIFIÉ BELGE SC)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLPARI MUTUEL UNIFIÉ BELGE SC
Addition kinds of activities for FLPARI MUTUEL UNIFIÉ BELGE SC

356802. Gewrichten en koppelingen | Joints and couplings
25419900. Houtplanken en armaturen, niet inbegrepen | Wood partitions and fixtures, nec
37320201. Kano's, gebouw en reparatie | Canoes, building and repairing
50470103. Ziekenhuismeubilair | Hospital furniture
72990401. Babysit bureau | Babysitting bureau
80110101. Cardioloog en cardio-vasculaire specialist | Cardiologist and cardio-vascular specialist
80999908. Spermabank | Sperm bank

Werken bij FLPARI MUTUEL UNIFIÉ BELGE SC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLPARI MUTUEL UNIFIÉ BELGE SC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLPARI MUTUEL UNIFIÉ BELGE SC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLPARI MUTUEL UNIFIÉ BELGE SC. Looking for open vacancies in other companies

  • Wegenwerker (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio Kalmthout zijn we opzoek naar een grondwerker voor de rioleringen. Je zult voornamelijk worden ingezet in de regio Noorderkempen. Aanbod: Na een geslaagde proefperiode via Randstad heb je kans op een vast contract Doorgroeimogelijkheden Aantrekkelijk salaris met alle voordelen van de bouw

  • Medewerker schoonmaak (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Brugge zoeken wij een medewerk(st)er (m/v) voor in de schoonmaak. Op woensdag zal er niet gewerkt worden. Uurrooster is te bepalen in samenspraak.

  • FLEXIBELE RECEPTIEMEDEWERKER (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De receptionisten in ons wellness centrum hebben een afwisselend en uitdagend takenpakket: Je staat in voor een enthousiast onthaal van onze klanten. Je bent het visitekaartje van onze firma. Je beantwoordt de telefoons. Je begeleidt de klanten en helpt hen bij hun keuze door hen professioneel te informeren over ons aanbod. Je verzorgt de reservaties en boekt allerlei behandelingen voor het schoonheidsinstituut. Als receptionist krijg je bovendien na een inwerkperiode een administratieve verantwoordelijkheid toegewezen.

  • Projectleider middenspanning (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in elektrische installaties, automatiseringsprocessen-en technieken, bordenbouw, etc., zoeken we een ervaren projectleider middenspanning. Als projectleider middenspanning sta je in voor: Het realiseren van de projecten binnen de afgesproken uitvoeringstermijn en budgetten  Je stelt voor elk project een zo efficiënt mogelijke planning op, rekening houdend met de beschikbare tijd en middelen volgens de afspraken met de klanten Je zorgt voor een vlot verloop, kwaliteit en vooruitgang van de werken  Je onderhoudt de contacten met de werfleiders, ploegbazen, elektromonteurs en onderaannemers  Je lost problemen op die zich tijdens het verloop van de werken zich voordoen

  • Kwaliteitscontroleur (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de regio van Aalst zijn wij opzoek naar een kwaliteitscontroleur. Als kwaliteitscontroleur werk je onder de directe leiding van de Quality Manager. Tijdens het productieproces speel je een belangrijke rol in het controleren van de afgewerkte producten. Deze moeten namelijk voldoen aan de specifieke eisen en toleranties van de technische tekeningen. Je bent verantwoordelijk voor het vrijgeven van producten voor verzending.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meer – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp regio Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Melle Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Studentenjob schoonmaak in Genk (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: 2WORK

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar poetspersoneel om een ziekenhuis de oprit schoon te maken. Je zorgt dat de oprit (inkom) volledig proper is. Deze job is 2 dag in de week (Dinsdag en donderdag) Ben jij bereid om te poetsen in Genk: reageer dan snel!

  • Recruiter technische profielen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Tormans is een detacheringskantoor dat in zijn totaliteit zo’n 350 technische mensen tewerkstelt bij een verscheidenheid aan klanten. Onze opdrachten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in diverse sectoren. Zo zijn we actief in de (petro)chemie, farmacie, metallurgie, voedingssector en bouw. Doorheen de jaren hebben we als vaste supplier een uitstekende reputatie opgebouwd en staan we garant voor hooggekwalificeerde technische specialisten. Als Recruiter binnen onze organisatie sta je in voor het rekruteren van technische profielen binnen een bepaalde discipline. Hiervoor werk je samen met de accountmanager en je collega recruiters voor het vinden van geschikte kandidaten. Je komt terecht in een zeer leuk team in onze nieuwe kantoren te Mechelen. VOORNAAMSTE TAKEN: Nadat een nieuwe opdracht is binnengekomen vertaal jij de vraag van de klant in een duidelijke profielbeschrijving. Deze profielbeschrijving verspreid je op verschillende kanalen om het juiste talent aan te trekken. Daarnaast ga je actief op zoek naar potentiële medewerkers waarmee je een lange termijnrelatie opbouwt. Je bouwt langdurige relaties op met je klanten en neemt een adviserende rol op. Je staat in voor de selectie en screening van potentiële medewerkers voor je vacatures. Je begeleidt hen doorheen het proces tot de loonbespreking en indiensttreding binnen Tormans. Je volgt lopende projecten op en plaatst het juiste talent op het juiste project. Je verzorgt de administratieve opvolging van klanten- en medewerkersdossiers gaande van offerte tot facturatie.

  • Magazijnier / Orderpicker (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: TURBO'S HOET BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Functie-inhoud: Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor het ontvangen, sorteren, kwaliteitscontrole en stockeren van turbo’s + onderdelen. Je registreert de verschillende turbo's op de computer. Je ondersteunt de orderpicking en verzending als er pieken zijn.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bedrijf in de voedingssector, gelegen te Evergem, zijn we op zoek naar een vlotte administratieve kracht. Tot je takenpakket behoren: - het ingeven van bestellingen - Hierover communiceren met productie - afleveringsnota's maken, palletstickers maken - de transportplanning opmaken en doorgeven aan de transporteur - communiceren met de klant in verband met de bestellingen - de gewerkte uren van het personeel doorgeven aan het interim kantoor Naast deze taken zal je ook ingezet worden ter ondersteuning van de huidige administratief bediende in functie van facturatie, bestellingen en dergelijke.

  • Parallel Consulting - Java Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently looking for a Medior or Senior Java developer for an exciting project with one of my main clients. They are looking for someone with at least 3 years experience with Java development to come and join one of their Cross functional teams on a long term freelance contract. This is is truly an exciting time to join this customer as they are rapidly expanding and really are changing the way things are done in the Media space. They use the following Tech Stack: Java8, Spring, Hibernate, Maven, MicroServices. Their DevOps Cloud teams are working hard to move all applications to the Cloud so experience with AWS is always welcome :-). They are willing to wait notice periods but immediate start is definitely available for the right candidate. Please apply below if this is something that interest you.

Zoek naar antwoorden van FLPARI MUTUEL UNIFIÉ BELGE SC in sociale netwerken
Look for responds of FLPARI MUTUEL UNIFIÉ BELGE SC in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLPARI MUTUEL UNIFIÉ BELGE SC. Laat een reactie achter voor FLPARI MUTUEL UNIFIÉ BELGE SC. FLPARI MUTUEL UNIFIÉ BELGE SC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLPARI MUTUEL UNIFIÉ BELGE SC. Leave a respond for FLPARI MUTUEL UNIFIÉ BELGE SC. FLPARI MUTUEL UNIFIÉ BELGE SC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLPARI MUTUEL UNIFIÉ BELGE SC op de google maps. Adres en contacten FLPARI MUTUEL UNIFIÉ BELGE SC
Location of FLPARI MUTUEL UNIFIÉ BELGE SC on the google maps. Address and contacts of FLPARI MUTUEL UNIFIÉ BELGE SC

Andere gerelateerde bedrijven als come FLPARI MUTUEL UNIFIÉ BELGE SC FLPARI MUTUEL UNIFIÉ BELGE SC: EUROMAT-AIR NV | DRINKCENTER GESKENS | DE BONDT M | VINYL - SOFT WASH CAR & TRUCK | EUROSENSE TECHNOLOGIES

Other related companies as FLPARI MUTUEL UNIFIÉ BELGE SC: EUROMAT-AIR NV | DRINKCENTER GESKENS | DE BONDT M | VINYL - SOFT WASH CAR & TRUCK | EUROSENSE TECHNOLOGIES

FLPARI MUTUEL UNIFIÉ BELGE SC is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLPARI MUTUEL UNIFIÉ BELGE SC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01479827880. Het bedrijf FLPARI MUTUEL UNIFIÉ BELGE SC bevindt zich op het adres: R. Laneau 119-133 1020 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 207,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 482,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sport and leisure. Producten gemaakt in FLPARI MUTUEL UNIFIÉ BELGE SC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLPARI MUTUEL UNIFIÉ BELGE SC is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLPARI MUTUEL UNIFIÉ BELGE SC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLPARI MUTUEL UNIFIÉ BELGE SC, openstaande posities, locatie van FLPARI MUTUEL UNIFIÉ BELGE SC op de kaart.

FLPARI MUTUEL UNIFIÉ BELGE SC is a company, that was registered 2006 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLPARI MUTUEL UNIFIÉ BELGE SC, company assigned to the tax number BE01479827880. The company FLPARI MUTUEL UNIFIÉ BELGE SC is located at the address: R. Laneau 119-133 1020 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 207,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 482,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sport and leisure. Products created in FLPARI MUTUEL UNIFIÉ BELGE SC were not found.
The main activity of FLPARI MUTUEL UNIFIÉ BELGE SC is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLPARI MUTUEL UNIFIÉ BELGE SC is not available. You also can look at reviews of FLPARI MUTUEL UNIFIÉ BELGE SC, open positions, location of FLPARI MUTUEL UNIFIÉ BELGE SC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLPARI MUTUEL UNIFIÉ BELGE SC, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLPARI MUTUEL UNIFIÉ BELGE SC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLPARI MUTUEL UNIFIÉ BELGE SC, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLPARI MUTUEL UNIFIÉ BELGE SC, employees, financial statistics.