FLPICCOLO MONDO SPRL

Particuliere bedrijvenWatervervoer • FLPICCOLO MONDO SPRL
Private companiesWater Transportation • FLPICCOLO MONDO SPRL

Contactgegevens FLPICCOLO MONDO SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLPICCOLO MONDO SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLPICCOLO MONDO SPRL

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): R. Jourdan 49 1060 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-25-38-87-94 32-25-38-87-94

Fax (fax): 32-25-38-40-20 32-25-38-40-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLPICCOLO MONDO SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLPICCOLO MONDO SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLPICCOLO MONDO SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLPICCOLO MONDO SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLPICCOLO MONDO SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLPICCOLO MONDO SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLPICCOLO MONDO SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLPICCOLO MONDO SPRL
Products information FLPICCOLO MONDO SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09803070068
Ondernemingsnummer: 7513244628
Hoofdstad (capital): 578,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 460,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in FLPICCOLO MONDO SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Restaurants, caterers and meal deliveries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLPICCOLO MONDO SPRL
(Get full report from official database of BE for FLPICCOLO MONDO SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLPICCOLO MONDO SPRL
Addition kinds of activities for FLPICCOLO MONDO SPRL

283602. extracten | Extracts
452299. Luchtvervoer, onbeschadigd, nec | Air transportation, nonscheduled, nec
09129908. Pollack, vangst van | Pollack, catching of
22690102. Labels, katoen: gedrukt | Labels, cotton: printed
30890401. Hakken, laars of schoen: kunststof | Heels, boot or shoe: plastics
33210102. Rioolpijp, gietijzer | Sewer pipe, cast iron
50851001. pakkingen | Gaskets
51929903. Kranten | Newspapers
96119905. Handelscommissie, overheid | Trade commission, government

Werken bij FLPICCOLO MONDO SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLPICCOLO MONDO SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLPICCOLO MONDO SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLPICCOLO MONDO SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Commerciële binnendienstmedewerker (6 maanden) (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Hoeselt, actief in technisch gereedschap en systemen, zijn we op zoek naar een technisch commercieel medewerker. Het gaat om een tijdelijke opdracht van 6 maanden. Je takenpakket bestaat uit klantenondersteuning, het verwerken van bestellingen in SAP, het verwerken van projectorders en klachtenbehandeling. Daarnaast sta je in voor de afhandeling en opvolging van offertes en de opvolging van de levertermijnen. Je biedt eveneens verkoopsondersteuning aan de buitendienst en doet zelf ook aan telefonische verkoop. Je vormt als het ware de spil tussen de klant, de buitendienst en de interne en externe leveranciers. Je werkt voltijds in daguren.

  • Grondwerker - manuele assistent (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als handlanger bij deze aannemer, ben je voornamelijk voor het assisteren van de grondwerkers. Zo zal je manuele stukken uitgraven en de veiligheid en de precisie van de graafkraan bijsturen vanop afstand. Aangezien je in de bouwsector aan de slag gaat, ben je bereid het fysieke buitenwerk aan te gaan. Door een eerdere ervaring binnen de bouw, de tuinsector of een hobby, kan je aantonen graag met deze vrijheid door weer en wind aan te slag te gaan.

  • carwashelp (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van Gewone wagens SUV lichte vrachtwagens - Camionettes tot maximum 250m washoogte - Oldtimers & exclusieve wagens Je staat in voor de interieurreiniging van de wagen

  • Filiaal Manager (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is specialist inzake zelfbouwsystemen voor elektriciteit, sanitair, verwarming en ventilatie. Om hun verdere groei te bestendigen zijn we voor hen op zoek naar een Filiaal Manager met passie voor de doe het zelf markt. Als Filiaal Manager ziet je takenpakket er als volgt uit: - je werkt mee als technisch adviseur en dit doe je vanuit een voorbeeldrol - je bent het luisterend oor voor klanten hun projecten en geeft hen gericht advies om hun project tot een mooi einde te brengen - je neemt de praktische organisatie van het filiaal voor jouw rekening (kantoormateriaal bestellen, contact met leveranciers, ...) - je waakt over de goede werkflow van jouw filiaal en legt de prioriteiten vast - je zorgt voor een vlotte en optimale werkverdeling (rotatiesysteem) - je bouwt actief mee aan een aangename werksfeer - je waakt over de te behalen targets - communicatie met het management

  • Sales Support Medewerker regio Hamme (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een Sales Support Medewerker zal zich vooral richten op het ondersteunen van de basis taken van het Sales Support Team : Order intake order bevestigen. Facturatie en transport. Aankoop en inboeken goederen. Rapportering. Kwaliteitscertificaten. Voorraadbeheer. Aanmaken van artikelcodes routings in het bedrijfsysteem (ERP) Ondersteuning bij planning. Ondersteuning bij het maken van offertes. Beantwoorden van mails/telefoons van klanten ivm logistiek levertermijnen prijsaanvragen.

  • Junior technieker (basiskennis elektriciteit) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf actief in diverse werkzaamheden, zijn we op zoek naar een junior technieker met basiskennis elektriciteit. Hoe ziet jouw dag eruit als technieker? - Je bent actief in de wondere wereld van Telecom, zowel Proximus als Telenet zijn binnen het bedrijf grote spelers; - Je staat in voor de plaatsing en het lassen van glasvezelkabels; (Hier een beter idee van krijgen? https://www.youtube.com/watch?v=h4k_qBqS7zU ) - Je spoort actief fouten op binnen het glasvezelnet en zorgt ervoor dat deze storingen verholpen worden; - Je voert verschillende controlemetingen uit, dit om de goede werking te waarborgen; - Hier zit ook een deeltje adminstratie bij nl. dagrapporten opmaken en deze toelichten aan de werfleider. Dit alles leer je tijdens een on-the-jobtraining waarbij je wordt begeleid door een ervaren technieker.

  • STUDENT (m/v) Recruiter Hello Fresh - regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM VAST PERSONEEL

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team is een onderdeel van Randstad Holding, de tweede grootste HR-dienstverlener ter wereld. Randstad Holding heeft meer dan 34.000 medewerkers, ruim 5.000 vestigingen en inhouse vestigingen in meer dan 50 landen. Werken bij Tempo-Team Werk je graag met mensen en ben je organisatorisch aangelegd? Dan is er misschien een job voor jou bij Tempo-Team zelf. In België is Tempo-Team vandaag ook een toonaangevende uitzendorganisatie. Dit hebben we in de eerste plaats te danken aan een enthousiast team vaste medewerkers. Ze houden van hun job omdat er dagelijks ruimte is voor zelfontplooiing en initiatief. Om dat zo te houden creëert Tempo-Team een ideaal klimaat: een werksfeer waarin de persoon centraal staat en waarbij alles draait rond groepsgevoel en menselijke warmte. Functiebeschrijving Als student recruiter (m/v) sta je in voor het invullen van de planning van Hello Fresh, een bedrijf actief binnen de voedingssector. Jij ontvangt als student recruiter mee alle aanvragen (zowel tijdelijke als vaste opdrachten) van de klant en giet deze in een heldere planning. Het is jouw verantwoordelijkheid dat de aanvragen ingevuld worden. Je matcht deze dus met kandidaten uit de pool die je zelf (proactief) op peil houdt en onderneemt hiervoor geschikte rekruteringsacties. Het zoeken naar geschikte kandidaten en het invullen van alle planningen is jouw prioriteit! Wij zoeken: een matchmaker met drive, discipline en doorzettingsvermogen Je zal werken regio Evergem Je werkt in een dynamische en soms hectische omgeving. Minstens twee dagen kunnen werken (en regelmatig weekendwerk) is een must!

  • Jobstudent (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Therapeut (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Thuisverpleegkundige (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: KATIA VANDENDRIESSCHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van de thuisverpleging met een zorgpunt en zorgshop zijn we op zoek naar enthousiaste, dynamische collega's. Wij zoeken verpleegkundigen die voltijds en in bijberoep ons team wil komen versterken. U werkt op zelfstandige basis binnen een groepspraktijk.

  • Gepassioneerde flexijobber voor brasserie! (m/v) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een hippe en gezellige brasserie zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en gedreven collega om als flexijobber hun team te komen versterken! Jouw taken zijn oa. : * klanten bedienen met een glimlach en een vriendelijk woordje * voorbereidingen doen zoals het klaarmaken van de koffieborden, * de zaak mee netjes onderhouden Wij zoeken enkele felxijjobbers die beschikbaar zijn tussen volgende dagen: van dinsdag t.e.m. vrijdag van 11u tot 17u. Welke dagen precies voor jou passen zijn bespreekbaar met onze klant!

Zoek naar antwoorden van FLPICCOLO MONDO SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLPICCOLO MONDO SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLPICCOLO MONDO SPRL. Laat een reactie achter voor FLPICCOLO MONDO SPRL. FLPICCOLO MONDO SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLPICCOLO MONDO SPRL. Leave a respond for FLPICCOLO MONDO SPRL. FLPICCOLO MONDO SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLPICCOLO MONDO SPRL op de google maps. Adres en contacten FLPICCOLO MONDO SPRL
Location of FLPICCOLO MONDO SPRL on the google maps. Address and contacts of FLPICCOLO MONDO SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLPICCOLO MONDO SPRL FLPICCOLO MONDO SPRL: BOUCHERIE DENEUBOURG | VAN BOXEM | LINEA HAIRDESIGN | MONOSTORE NV | V. RUBINI

Other related companies as FLPICCOLO MONDO SPRL: BOUCHERIE DENEUBOURG | VAN BOXEM | LINEA HAIRDESIGN | MONOSTORE NV | V. RUBINI

FLPICCOLO MONDO SPRL is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLPICCOLO MONDO SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09803070068. Het bedrijf FLPICCOLO MONDO SPRL bevindt zich op het adres: R. Jourdan 49 1060 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 578,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 460,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Restaurants, caterers and meal deliveries. Producten gemaakt in FLPICCOLO MONDO SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLPICCOLO MONDO SPRL is Watervervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLPICCOLO MONDO SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLPICCOLO MONDO SPRL, openstaande posities, locatie van FLPICCOLO MONDO SPRL op de kaart.

FLPICCOLO MONDO SPRL is a company, that was registered 2010 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLPICCOLO MONDO SPRL, company assigned to the tax number BE09803070068. The company FLPICCOLO MONDO SPRL is located at the address: R. Jourdan 49 1060 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 578,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 460,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Restaurants, caterers and meal deliveries. Products created in FLPICCOLO MONDO SPRL were not found.
The main activity of FLPICCOLO MONDO SPRL is Water Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLPICCOLO MONDO SPRL is not available. You also can look at reviews of FLPICCOLO MONDO SPRL, open positions, location of FLPICCOLO MONDO SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLPICCOLO MONDO SPRL, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLPICCOLO MONDO SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLPICCOLO MONDO SPRL, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLPICCOLO MONDO SPRL, employees, financial statistics.