FLTHE NEW GALAXY SPRL

Contactgegevens FLTHE NEW GALAXY SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLTHE NEW GALAXY SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLTHE NEW GALAXY SPRL

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): R. Du Progres 7a 1210 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-22-03-47-76 32-22-03-47-76

Fax (fax): 32-22-03-45-54 32-22-03-45-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLTHE NEW GALAXY SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLTHE NEW GALAXY SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLTHE NEW GALAXY SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLTHE NEW GALAXY SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLTHE NEW GALAXY SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLTHE NEW GALAXY SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLTHE NEW GALAXY SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLTHE NEW GALAXY SPRL
Products information FLTHE NEW GALAXY SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08538269042
Ondernemingsnummer: 1338653564
Hoofdstad (capital): 682,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 129,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in FLTHE NEW GALAXY SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels - Belgium

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLTHE NEW GALAXY SPRL
(Get full report from official database of BE for FLTHE NEW GALAXY SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLTHE NEW GALAXY SPRL
Addition kinds of activities for FLTHE NEW GALAXY SPRL

769905. Industriële dienstverlening | Industrial equipment services
20770100. Dierlijke vetten, oliën en maaltijden | Animal fats, oils, and meals
26110300. Pulpmolens, mechanische en recycling verwerking | Pulp mills, mechanical and recycling processing
28191009. Iodides, nec | Iodides, nec
33120802. Roestvrij staal | Stainless steel
38230408. Digitale weergave van procesvariabelen | Digital displays of process variables
38270105. Glazen, veld of opera | Glasses, field or opera
44990103. Redding, noodgevallen schepen en lading | Salvaging, distressed vessels and cargoes
87330103. Medisch onderzoek | Medical research

Werken bij FLTHE NEW GALAXY SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLTHE NEW GALAXY SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLTHE NEW GALAXY SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLTHE NEW GALAXY SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerk(st)er keuken (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Compass Group Belgilux

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    * Het ontpakken van producten, dit houdt in de verpakking van het inkomend product verwijderen, het product in witte voedingscontainers overbrengen en de verpakking opzij leggen voor recyclage. Klaarzetten van verpakkingsmateriaal op karretjes die in de productie gebruikt worden. Het uitscheppen in de trays van de verschillende producten die binnen Steamplicity gebruikt worden. Het volgen van de recepturen bij het uitscheppen, bv. grammages in acht nemen die in de receptuur vermeld staan. Het aan- en uitzetten van de lopende band. Interne kwaliteitsprocedures volgen & naleven. Onderhoud van de werkplaats: het reinigen van de tafels, rekken, vloeren, allerhande materialen & werkinstrumenten

  • ELEKTRICIEN- SCHOOLVERLATER WELKOM (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gepassioneerd door elektriciteit? Op zoek naar een kleiner bedrijf waar je volop kan bijleren? Ben je op zoek naar een job met doorgroeimogelijkheden? Dan heeft Forum Jobs precies wat jij zoekt! Onze klant is een modern productiebedrijf in volle expansie. Om hun technische dienst verder te ondersteunen, zijn ze op zoek naar een gemotiveerde elektricien. Zij bieden ook de kans aan pas afgestudeerden (A2 - A3 elektriciteit)! Na een grondige opleidingsperiode krijg je een zeer afwisselend en boeiend takenpakket: Vernieuwen en onderhouden van bestaande elektrische installaties Afstellen en controleren van stuurprogramma's van machines via computer Technische interventies bij eventuele defecten aan de machines Meehelpen een nieuwe projecten Onderhoud van de gebouwen en kleine klusjes Je werkt van maandag tot en met vrijdag in daguren. Op zaterdag wordt er volgens een beurtrol gewerkt, dit na jouw inwerkperiode.

  • Poetshulp regio Vosselare - Landegem - Nevele (M/V) (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Vosselare - Landegem - Nevele. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Kalken - Laarne solliciteer via sms (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudenten herfstvakantie (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een chocoladebedrijf regio Ledegem is AGO Jobs & HR op zoek naar jobstudenten voor de herstvakantie. Je zal instaan voor het inpakken van chocolade.

  • Jobstudent shop/belegde broodjes zat/zon/week (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SERVICESTATION GENT

    Type: Studentenjob

    wij zijn op zoek naar jobstudenten voor onze shop met supermarktgedeelte en belegde broodjes. Uw takenpakket bestaat oa uit; het beleggen van broodjes, kassawerk, shop aanvullen en proper houden.

  • Student (m/v) met grote interesse voor verlichting (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Brugge, gepecialiseerd in verlichting, zijn we op zoek naar een verkoopsmedewerker om elke zaterdag te werken van 10u tot 18u. Heb je een zekere affiniteit met interieur of decoratie? Dan is dit een groot pluspunt. Kennis van het technische aspect is zeer mooi meegenomen. Heb je deze niet, geen probleem, je krijgt in ieder geval een opleiding via de werkgever.

  • Account Manager Beleggingen (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Top 10 van Vlaanderen Professioneel Klantgerichtheid Stel je eens voor…dat jij verantwoordelijk bent voor het assortiment beleggingen in ruime zin van het woord van ons bank- en verzekeringskantoor regio Halle-Vilvoorde. Wij zitten in de top 10 van het beste kantoor van heel Vlaanderen. Dus jij kan samen met ons het verschil maken door als beleggingsadvsieur een grondig analyse te maken op basis van jouw kennis, ervaringen en door contacten in jouw netwerk te raadplegen. Jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je bent onder andere verantwoordelijk voor beleggingen in ruime zin van het woord zoals pensioensparen, langetermijnsparen,.. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

  • LEERKRACHTEN VOOR ALGEMENE STUDIEBEGELEIDING REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar leerkrachten en studiebegeleiders die dagelijks instaan voor het begeleiden van jongeren bij hun huiswerk. Onder andere het overlopen van de agenda, het begeleiden bij het maken van huiswerk, leren-leren, het overbrengen van studietips,... staan centraal in deze functie. De bedoeling is om oefeningen en praktische taken voor leerlingen op te stellen en hun kennis erover te evalueren (testen, examens, huiswerk, ...). Ook vragen we om leerlingen op te volgen en te adviseren bij de organisatie van hun persoonlijke taken. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat. Wij werken met vaste uurtarieven.

  • Psycholoog / relatietherapeut (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK FACET

    Type: Zelfstandige activiteit

    · gemotiveerde Psycholoog (M/V) en/of Seksuoloog · flexibiliteit, zowel zelfstandig als in teamverband kunnen functioneren · een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. · therapeutische betrokkenheid is een must! · Beschikbaarheid 2d /week (woensdag + donderdag), volledige dagen op termijn, starten met avonduren. Proefperiode van 1j, nadien langdurig engagement.

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

  • Bezorgers / koeriers /chauffeurs per direct gezocht (bijverdiensten/oproepbasis) (Regio Limburg (B)-Limburg (NL))

    Regio: Regio Limburg (B)-Limburg (NL)

    Bedrijf: INDUSTRIËLE DIENSTVERLENENDE BEDRIJVEN

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Als koerier / chauffeur / bezorger speel je een belangrijke rol binnen regio Limburg (NL + BE) of zelfs binnen Europa. Uw hoofdtaak zal bestaan uit het dagelijkse leveringen van voorraden aan diverse bedrijven zoals horecazaken, luxehotels, lokale cafetaria's, elektronica -en autobedrijven,... Ieder chauffeur heeft zijn vaste klanten waar u verantwoordelijk voor bent. Het op tijd leveren en de volledige levering is uiteraard van belang. Je begint om 6u s'morgens en eindigt in de loop van de dag zodra de route klaar is.

Zoek naar antwoorden van FLTHE NEW GALAXY SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLTHE NEW GALAXY SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLTHE NEW GALAXY SPRL. Laat een reactie achter voor FLTHE NEW GALAXY SPRL. FLTHE NEW GALAXY SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLTHE NEW GALAXY SPRL. Leave a respond for FLTHE NEW GALAXY SPRL. FLTHE NEW GALAXY SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLTHE NEW GALAXY SPRL op de google maps. Adres en contacten FLTHE NEW GALAXY SPRL
Location of FLTHE NEW GALAXY SPRL on the google maps. Address and contacts of FLTHE NEW GALAXY SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLTHE NEW GALAXY SPRL FLTHE NEW GALAXY SPRL: JOSIANE SWILLENS | SCHOONHEIDSINSTITUUT ELS | D.M.H. | CAVIDENT PROTHESISTENPRAKTIJK | TELEPORT BRUSSEL/T?L?PORT BRUXELLES

Other related companies as FLTHE NEW GALAXY SPRL: JOSIANE SWILLENS | SCHOONHEIDSINSTITUUT ELS | D.M.H. | CAVIDENT PROTHESISTENPRAKTIJK | TELEPORT BRUSSEL/T?L?PORT BRUXELLES

FLTHE NEW GALAXY SPRL is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLTHE NEW GALAXY SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08538269042. Het bedrijf FLTHE NEW GALAXY SPRL bevindt zich op het adres: R. Du Progres 7a 1210 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 682,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 129,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hotels - Belgium. Producten gemaakt in FLTHE NEW GALAXY SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLTHE NEW GALAXY SPRL is Nondepository Credit Institutions, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLTHE NEW GALAXY SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLTHE NEW GALAXY SPRL, openstaande posities, locatie van FLTHE NEW GALAXY SPRL op de kaart.

FLTHE NEW GALAXY SPRL is a company, that was registered 2010 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLTHE NEW GALAXY SPRL, company assigned to the tax number BE08538269042. The company FLTHE NEW GALAXY SPRL is located at the address: R. Du Progres 7a 1210 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 682,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 129,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hotels - Belgium. Products created in FLTHE NEW GALAXY SPRL were not found.
The main activity of FLTHE NEW GALAXY SPRL is Nondepository Credit Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLTHE NEW GALAXY SPRL is not available. You also can look at reviews of FLTHE NEW GALAXY SPRL, open positions, location of FLTHE NEW GALAXY SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLTHE NEW GALAXY SPRL, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLTHE NEW GALAXY SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLTHE NEW GALAXY SPRL, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLTHE NEW GALAXY SPRL, employees, financial statistics.