LAURENT MOTCH

Particuliere bedrijvenWatervervoer • LAURENT MOTCH

Contactgegevens LAURENT MOTCH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAURENT MOTCH: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAURENT MOTCH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE BONSECOURS 38; 6220; FLEURUS, België

Telefoon (phone): 71818383 (+32-71818383) 71818383 (+32-71818383)

Fax (fax): +32 (87) 773-59-67 +32 (87) 773-59-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAURENT MOTCH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAURENT MOTCH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAURENT MOTCH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAURENT MOTCH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAURENT MOTCH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAURENT MOTCH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAURENT MOTCH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAURENT MOTCH
Products information LAURENT MOTCH

BTW identificatienummer (tax): BE03496368408
Ondernemingsnummer: 2364501953
Hoofdstad (capital): 695,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 843,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAURENT MOTCH
(Get full report from official database of BE for LAURENT MOTCH)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAURENT MOTCH
Addition kinds of activities for LAURENT MOTCH

3639. Huishoudelijke apparaten, n.v. | Household appliances, nec
28420201. Autolak | Automobile polish
32720304. Vloerplaten en tegels, prefab beton | Floor slabs and tiles, precast concrete
50450104. Terminals, computer | Terminals, computer
50840603. Motoren, benzine | Engines, gasoline
54110200. Supermarkt | Convenience stores
58120108. Italiaans restaurant | Italian restaurant
59329902. Computers en accessoires, tweedehands | Computers and accessories, secondhand

Werken bij LAURENT MOTCH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAURENT MOTCH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAURENT MOTCH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAURENT MOTCH. Looking for open vacancies in other companies

  • Carglass® zoekt callagents PT of FT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij Carglass® staan mensen centraal. Je komt terecht in zelfsturende teams waar je betrokkenheid en inzet gewaardeerd en beloond worden. Ben je vlot tweetalig (N/F), communicatief en staat de klant voor jou centraal? Dan ben jij het ideale aanspreekpunt voor bestaande en potentiële klanten. Want als medewerker klantendienst verwerk je efficiënt en verkoopsgericht alle inkomende telefoongesprekken betreft schades. Je vindt vlot je weg in het systeem van boekingen en ruitdetecties. Je doet je uiterste best om elke klant te overtuigen van de Carglass service en boekt een afspraak op maat van de klant. Daarnaast communiceer je vriendelijk en informeer je onze klanten snel en correct.

  • Verkoop Colruyt Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Operator nachtploeg m/v (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We bieden je een job aan als technisch operator in de nachtploeg voor een bedrijf in de kunststofsector te Erembodegem. Je staat in voor het instellen van de machines, bijsturen van de productieparameters, kwaliteitscontrole, opmetingen uitvoeren en administratieve verwerking van de resultaten.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Schriek, 8 uur per week (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Boutersem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Dienstencheques (M/V) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Leuven

    Type: Dienstenchequebaan

    Momenteel zijn we op zoek naar een poets - en strijkhulp in het kader van dienstencheques in de regio Groot-Leuven. Je staat daarbij in voor een variabel pakket aan huishoudelijke taken bij verschillende gezinnen.

  • Bijrijder Humbeek (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Samen met de vrachtwagenchauffeur zal je instaan om de bestellingen van huishoudelektro bij de klanten thuis te gaan leveren en plaatsen. Je hoeft zelf niet te rijden.

  • Jobstudent stagehand (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Als stagehand sta je in voor de opbouw en afbouw van podium en techniek op evenementen. Tijdens het evenement verhelp je eventuele technische of praktische problemen met de installatie.

  • Student zaalmedewerker binnenspeeltuin (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob doorheen het jaar? En heb je bovendien horeca-ervaring? Dan ben jij de student die we zoeken! Je werkt op woensdag, zaterdag en/of zondag. Tijdens de schoolvakanties is deze binnenspeeltuin te Lokeren ook alle dagen open.. Je helpt met opdienen, afruimen, bestellingen opnemen, toog,... Klantvriendelijkheid is erg belangrijk.

  • Jobstudent ZEB 18+ (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Klanten verwelkomen en verder helpen Winkel netjes houden: paskamers opruimen, kleding in de winkel hangen, kleding netjes opplooien,... Kassawerk Kleding labelen

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

Zoek naar antwoorden van LAURENT MOTCH in sociale netwerken
Look for responds of LAURENT MOTCH in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAURENT MOTCH. Laat een reactie achter voor LAURENT MOTCH. LAURENT MOTCH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAURENT MOTCH. Leave a respond for LAURENT MOTCH. LAURENT MOTCH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAURENT MOTCH op de google maps. Adres en contacten LAURENT MOTCH
Location of LAURENT MOTCH on the google maps. Address and contacts of LAURENT MOTCH

Andere gerelateerde bedrijven als come LAURENT MOTCH LAURENT MOTCH: Dhondt F BVBA | Deltenre & Fils SPRL | PHILIPPE VERCRUYSSE | Cheveux Design | FANTASIO

Other related companies as LAURENT MOTCH: Dhondt F BVBA | Deltenre & Fils SPRL | PHILIPPE VERCRUYSSE | Cheveux Design | FANTASIO

LAURENT MOTCH is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LAURENT MOTCH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03496368408. Het bedrijf LAURENT MOTCH bevindt zich op het adres: RUE BONSECOURS 38; 6220; FLEURUS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 695,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 843,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes..
De hoofdactiviteit van LAURENT MOTCH is Watervervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAURENT MOTCH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAURENT MOTCH, openstaande posities, locatie van LAURENT MOTCH op de kaart.

LAURENT MOTCH is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is LAURENT MOTCH, company assigned to the tax number BE03496368408. The company LAURENT MOTCH is located at the address: RUE BONSECOURS 38; 6220; FLEURUS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 695,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 843,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes..
The main activity of LAURENT MOTCH is Water Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LAURENT MOTCH is not available. You also can look at reviews of LAURENT MOTCH, open positions, location of LAURENT MOTCH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAURENT MOTCH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAURENT MOTCH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAURENT MOTCH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAURENT MOTCH, employees, financial statistics.