FLSTANDARD DE LIEGE SA

Contactgegevens FLSTANDARD DE LIEGE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLSTANDARD DE LIEGE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLSTANDARD DE LIEGE SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. De La Centrale 2 4000 Liege - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-42-52-21-22 32-42-52-21-22

Fax (fax): 32-42-52-14-69 32-42-52-14-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLSTANDARD DE LIEGE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLSTANDARD DE LIEGE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLSTANDARD DE LIEGE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLSTANDARD DE LIEGE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLSTANDARD DE LIEGE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLSTANDARD DE LIEGE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLSTANDARD DE LIEGE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLSTANDARD DE LIEGE SA
Products information FLSTANDARD DE LIEGE SA

BTW identificatienummer (tax): BE01767395019
Ondernemingsnummer: 5699127197
Hoofdstad (capital): 105,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 774,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in FLSTANDARD DE LIEGE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports clubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLSTANDARD DE LIEGE SA
(Get full report from official database of BE for FLSTANDARD DE LIEGE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLSTANDARD DE LIEGE SA
Addition kinds of activities for FLSTANDARD DE LIEGE SA

2391. Gordijnen en gordijnen | Curtains and draperies
7922. Theatrale producenten en diensten | Theatrical producers and services
503103. Deuren en ramen | Doors and windows
01340000. Ierse aardappelen | Irish potatoes
39520116. Walnootolie, kunstenaars ' | Walnut oil, artists'

Werken bij FLSTANDARD DE LIEGE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLSTANDARD DE LIEGE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLSTANDARD DE LIEGE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLSTANDARD DE LIEGE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Klusjesman/handlanger (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als handlanger en hebt al wat vakkennis opgebouwd doorheen de jaren. Takenpakket: - Allerhande klusjes in kantoorgebouwen - Pleisteren, sloten vervangen, nagels inkloppen, ...

  • kwaliteitscontroleur (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van de stukken, inclusief fitting en optisch scannen. Je staat in voor de verpakking (inclusief labeling) en verzending met criteria die verschillen per klant. Je staat in voor het correct en volledig documenteren van alle activiteiten (via software, formulieren, ...), alsook opvolging van non-conformiteiten en incoming good inspection. Je bent (mede-) verantwoordelijk voor de orde en netheid. Je staat in voor het tijdig verwerken van de stukken en escaleert indien nodig aan de teamleader.

  • Administratief bediende orderverwerking (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een toonaangevend bedrijf in de cosmetica, zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker voor de orderafdeling. Welke taken omvatten je pakket? Ingave, controle en verwerking van data Genereren van rapporten uit het systeem Voorbereidend werk op vraag van het team Dagelijkse opvolging van e-mailverkeer Klantenvragen behandelen inzake registratie, order status, collateral shipments, ... Contacten zowel per mail als telefonisch met diverse interne en externe partijen/afdelingen

  • Etiketteerder/orderpicker dagwerk (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag als etiketteerder bij een verdeelcenter van niet-elektrisch huishoudmateriaal. Aan de hand van een lijst ga je in het magazijn de gevraagde voorwerpen gaan voorzien van de juiste labels. Je werkt van 6u15 tot 15u en op vrijdag van 6u tot 14u. Dit betreft een tijdelijke functie, daarna kan je optie vast aan de slag als orderpicker binnen het magazijn.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Sint-Denijs-Westrem 16u/week (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor een gastgezin in Sint-Denijs-Westrem. In dit gastgezin staat u voornamelijk in voor het poetsen. Op termijn kunt u bij dit gastgezin ook boodschappen doen en koken. We zoeken iemand die echt een huishouden kan runnen en die respect heeft voor delicate materialen! Bent u die Home Manager? Reageer dan snel! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAK REGIO HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar studenten die beschikbaar zijn tijdens de zomer ( juli, augustus en september). Jouw taken: Verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud Schoonmaak van verschillende ruimtes Afwisselend takenpakket Je werkt zelfstandig Je maakt gebruik van verschillende materialen

  • Jobstudenten (weekend) JBC Mode Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JBC

    Type: Studentenjob

    Je helpt de verkopers op de afdeling bij het op orde houden van de afdeling. Je helpt daarbij de klanten op een aangename en professionele manier. Je zal indien mogelijk ook ingezet worden bij de kinderanimatie.

  • Team Leader Magazijn - Nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Team Leader Magazijn sta je in voor een groot aantal taken; - Je bent verantwoordelijk voor het realiseren en plannen van alle werkzaamheden m.b.t. de opslag, de order picking en het verpakken van de goederen, zodanig dat de goederen kwalitatief verantwoord en op tijd bij klanten worden afgeleverd. - Je geeft leiding aan een team van 5 à 6 magazijnmedewerkers en zorgt ervoor dat gestelde doelstellingen behaald worden. - Je maakt de personeelsplanning (team van 6-tal mensen) op en coacht, motiveert en stuurt je team. Je bent verantwoordelijk voor het goed en gemotiveerd functioneren van je team en tilt hen naar een hoger niveau door jouw coaching. - De dagdagelijkse problemen los je zelf op, organisatorische of structurele problemen neem je proactief op met de logistiek verantwoordelijke. - Je beoordeelt dagdagelijks de werking en draagt je steentje bij om te streven naar optimalisatie en efficiëntie. - Tenslotte laat je regelmatig de voorraden inventariseren, zoek je de verschillen uit en communiceer je hierover met de logistiek verantwoordelijke. - Je geeft input voor de evaluatiemomenten en functioneringsgesprekken van je teamgenoten aan de logistiek verantwoordelijke. - Je bent steeds alert betreffende hygiëne en veiligheid en ziet toe op een goed en veilig gebruik van alle arbeidsmiddelen.

  • ELEKTRO-MONTEURS (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: GOORTS

    Type: Vaste Job

    Elektro-montagewerken en installatiewerken aan hoogspannings- en/of laagspanningsinstallaties op diverse werven voor industrie en overheid. Maken en monteren en cableren van diverse borden en condensatoren.

  • BIJLESLEERKRACHT FRANS te 3650 DILSEN-STOKKEM (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT FRANS te 3650 DILSEN-STOKKEM HET BETREFT EEN ZAAKVOERDER VAN EEN BEDRIJF DAT IN KADER VAN HAAR PROFESSIONELE ACTIVITEITEN HAAR FRANS WIL OPKRIKKEN. DE FOCUS LIGT OP HET MONDELINGE. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: DS1.

  • Installateur centrale verwarming en schouwrenovatie (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: MEULEMANS MICHAEL

    Type: Leercontract

    Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen Defecte onderdelen vervangen of herstellen De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek, …) Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …)

Zoek naar antwoorden van FLSTANDARD DE LIEGE SA in sociale netwerken
Look for responds of FLSTANDARD DE LIEGE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLSTANDARD DE LIEGE SA. Laat een reactie achter voor FLSTANDARD DE LIEGE SA. FLSTANDARD DE LIEGE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLSTANDARD DE LIEGE SA. Leave a respond for FLSTANDARD DE LIEGE SA. FLSTANDARD DE LIEGE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLSTANDARD DE LIEGE SA op de google maps. Adres en contacten FLSTANDARD DE LIEGE SA
Location of FLSTANDARD DE LIEGE SA on the google maps. Address and contacts of FLSTANDARD DE LIEGE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLSTANDARD DE LIEGE SA FLSTANDARD DE LIEGE SA: GUISSARD FAMILLE | Ooms F | FE. DELHOUGNE | Citax BVBA | Interieurbouw Damen

Other related companies as FLSTANDARD DE LIEGE SA: GUISSARD FAMILLE | Ooms F | FE. DELHOUGNE | Citax BVBA | Interieurbouw Damen

FLSTANDARD DE LIEGE SA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLSTANDARD DE LIEGE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01767395019. Het bedrijf FLSTANDARD DE LIEGE SA bevindt zich op het adres: R. De La Centrale 2 4000 Liege - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 105,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 774,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sports clubs. Producten gemaakt in FLSTANDARD DE LIEGE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLSTANDARD DE LIEGE SA is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLSTANDARD DE LIEGE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLSTANDARD DE LIEGE SA, openstaande posities, locatie van FLSTANDARD DE LIEGE SA op de kaart.

FLSTANDARD DE LIEGE SA is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLSTANDARD DE LIEGE SA, company assigned to the tax number BE01767395019. The company FLSTANDARD DE LIEGE SA is located at the address: R. De La Centrale 2 4000 Liege - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 105,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 774,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sports clubs. Products created in FLSTANDARD DE LIEGE SA were not found.
The main activity of FLSTANDARD DE LIEGE SA is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLSTANDARD DE LIEGE SA is not available. You also can look at reviews of FLSTANDARD DE LIEGE SA, open positions, location of FLSTANDARD DE LIEGE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLSTANDARD DE LIEGE SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLSTANDARD DE LIEGE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLSTANDARD DE LIEGE SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLSTANDARD DE LIEGE SA, employees, financial statistics.